Sol, sol, stråålande sol

Sådär ja, nu ser man mer ut som en människa än Willy wonka i huden! ;)
Ska avnjuta en fördrink (ett enkelt glas vin, men fördrink låter så mycket mer) Innan klänningen och ansiktet kommer på inför kvällens middagsbjudning! =)
Ska testa Nuxes huile prodigieuse (prova säga det snabbt tre gånger;))
En torr-olja med skimmer i, blanda lite i bodylotion och vips, så är man en golden statue;) Vi får se vad det blir. En avanverad kväll för alla tjejer/damer/kvinnor där ute, en kväll där glitter, lösögonfransar, naglar och stenar ska på! Jag hoppas lösnaglar men kan nog inte motstå fransarna.. vi får se, under kvällens gång vill man ju inte ha de där jävlarna hängandes halvägs ner över kinden..
Det blev även en liite till grej på rean idag, något som jag inte räknat med men som när jag såg stå där bortglömd i ett hörn.. Ja frestelsen gick ej att motstå (alla läppglans junkies kommer att förstå mig)
Juicy tubes minis x4 till det alldeles utomordentliga priset av 299:- (delat i två giivetvis)
Så, det har hittills blivit ca 14 läppglans under löptiden av 4 veckor, great! Nu har jag ju så jag klarar mig ett tag;)
Nej, vad tror vi om en hårtorkning på det här, lite ansikte på (vill inte skrämma någon) och sedan försöka klämma sig i klänningen.
Hur året som gått varit, det tar vi imorgon, möjligtvis never.. Men jag ska försöka orka med att ta tag i det också, dock föredrar jag att för en gångs skull endast titta fram emot det nya året! Inte bitter, inte alls men jag måste konstatera att det bara finns bra saker med att hålla blicken på ett mål, framtiden. För är det inte så, att blickar vi bakåt för länge, eller går med huvudet i backen, är risken stor att vi snubblar på vägen...
Nog med detta...
GOTT NYTT ÅR!
Till gamla vänner
till familjen
och till nya vänner som vi kommer att möta på vägen!

The last minute shopping


Och i sista minut är det! Imorgon är dagen D, nyårsafton som det heter. Jag sitter i soffan och avnjuter ett glas vin efter en visit på solariet. Jag var så blek så att jag i princip var genomskinlig så.. Det behövdes, speciellt eftersom klänningen jag ska ha på mig imorgon är lila och svart! Så, done deal.

Stefan fick i uppdrag att fixa läsk till imorgon, och jag måste säga att han gör mer än överträffar sig själv. Pussgurka!


En av dem är värdparets present så jag kanske skulle ha väntat med bilden;P

En dusch på det här så.. sängen kallar! Imorgon ska jag fixa ögonbrynen på Gerd, och kanske hinner vi med en liten sminkning också=) Yay



svensk... allemansbörda


Svensk film
Nej, jag är inte bra med orden ikväll, det är ett att konstatera. "klassfesten" är precis färdigrullad på tv1000 och efter många skratt och pinsamma handen-för-ögonen scener måste jag konstatera att det är dagens sanning, taget ur verkligheten och .. ja, kan man bli annat än rädd? Är det svenssons dagbok eller inte? Det känns som att vi alla "ska" hamna där förr eller senare, det handlar bara om att vara förberedd så att man kan förmildra det efter bästa förmåga.

Eller.. så slår vi bakut och lovar oss själva att aldrig hamna i den svensson-svensson situation som de flesta av oss faktiskt annars kommer att sakta men säkert backa in i. Jag kanske låter aningens negativ men så är inte fallet. Jag konstaterar bara att saker och ting inte blir som man tror, eller vill, om man inte håller ögonen öppna och tar ansvar för sitt liv, hela vägen. Äh fan jag ska inte sitta uppe och prata om sådant, jag låter som en varningstext ur "svenska normer" :P




Tisdagen i övrigt
Idag blev det latmansmat och trötta ögon,  en dusch på det här och sedan kan det hända att det blir tidigt sänggående. Imorgon är det sista dagen innan årets sista dag, vilket betyder sista dagen för mig att köpa någonting att ha på benen och försöka komma på vad jag ska köpa åt värdparet som står för kalaset? ... En blomma, en flaska vin? Det senare låter som en bra idé, kanske till och med en flaska bubblande alkoholhaltig dryck är att föredra? Det skulle jag

Jag ska som tidigare nämnt försöka komma i min svart-lila-gula klänning som jag senast fick en chock när jag provade.. Vad hände med formen? När tappade jag figuren? Svaret dröjer på sig men jag kan nog lista ut det själv, några dagars självsvält och sedan är jag hemma... 2 dagar kvar till målsnöret så imorgon blir det vatten och salladskål;)



Inköpt (sällan?)

Idag blev det 1st femskugga och två stycken treskuggor, en läppglans i femfärger, en hårinpackning från biotherm, en solskyddskräm och.. Hm, njae det var nog det enda. Men är det rea så är det... bra presenter som kan ligga i garderoben om inte annat;) läppglansen ska jag använda till sommaren för den är multifärgad och luktar kokos, och den väger ingenting så den passar perfekt i sommarväskan (resväskan om jag får bestä,ma)
Dock kan jag konstatera att jag måste sluta köpa smink, det spelar ju egentligen ingen roll att det är billigt eftersom jag inte behöver det! 
Trort detta... Är det svårt;) Men, nu finns det ju...






Nej...
Nu blir det duschen.. !

iwhite värdelöst!!


Herregud... om jag hade vetat att det skulle ta 10min att få in helvetesskapet till batteri i den lilla jävla saken hade jag avsatt tid till det! Då hinner jag max överkäken idag, så får jag göra resten imorgon.. men som betyg; Jag förstår varför den ska tas bort från marknaden. Värdelös B-produkt, tacka gudarna att jag fick den gratis;) Har redan börjar räkna ner, 17min kvar, träningsvärk i käken redan:P

Nej, undrar om man ska försöka få något gjort medan den här epilepsimaskinen verkar.. idioti!:P Jag pratade med min tandläkare sist om att bleka tänderna där, och det skulle ju gå på några tusenlappar och det var ingenting han kunde rekommendera på mina tänder.. de var inte tillräckligt gula och behövde ingen blekning. Hmm, det blev man ju klokare på? Jag försöker endast motverka vinterglåmigheten med att ljusa upp tillvaron lite:P


Nej.. nu börjar jag göra mig iordning

tisdagen... morgonblekning :P


Kan alltså vara så att jag kommer att bli ljus(are)... i munnen. Fick hem att prova tandblekning igår från la job, tack! ska precis borsta tänderna och  ladda för närmsta halvtimmen :P återkommer med det

Hår hår och mer hår

Japp, det blev lite mer i stora rea-kassen idag. Eftersom man har VIP på reavarorna där man jobbar hinner man roffa åt sig mycket av det bästa (cheapo) Och, igår när jag duschade insåg jag att inpackningen var slut som jag köpte för knappt en månad sedan, mitt hår slukar verkligen produkter! Så gissa om jag blev glad när jag såg att inpackningen från biotherm skulle reas ut i plats för nya saker. Kööpa, billigt blev det, runt 150kr! Så nu hoppas jag att den är värd pengarna. Fick en från Tommyguns här förrförra veckan men det är en leave in conditioner och jag kan tycka att de tendenserar att lämna håret tungt och svårstylat. Vi får testa den också vid tillfälle. Mycket om hår nu...
Imorgon börjar jag.. klockan 9.00!! Hör och häpna, vilket betyder att jag kommer att vara på jobbet klockan halv nio eftersom det är den perfekta tiden för att hinna sminka sig innan jobbet.
Nej, nu ska jag dra lakan och sedan knåpa ihop någon efterrätt, köpte färska jordgubbar idag *mumma* så det kan bli glass och jordgubbar, finns grädde också.. och chokladudding.. hmm, hittar nog på något kaloririkt;)

It's new dawn it's a new day


... it's a new monday

Frukosten står i ugnen (det låter mer avancerat än att säga att jag tinat bröd) och tv-n står på för sällskapsskull (haha).. Nej men allvarligt talat så ÄR frukosten i ugnen och efter det måste jag hem och hämta lite saker till jobbet, jag ha nämligen inte haft minnet på plats senaste dagarna och därför glömt bla. plattången. Jag börjar så smått se ut som Ronjas och ett skogstrolls avkomma i håret.. härliga tider!

Som tur är får jag hämtning in till stan, Ulrica och hennes systrar ska in på stan så vi ska sällskapa på en kopp kaffe och kanske till och med hinner jag kolla på ett par strumpbyxor (varför envisas man när de ändå går sönder efter 2a gången?)


(5min senare)
nu måste jag göra mig iordning

Mellandagsshopping



Sitter hemma hos mamma och ska precis samla ihop lite matlådor och traska över till mormor för lite "mat-byte" Låter väldigt äckligt men.. äh vi lämnar det

Sedan blir den eventuellt en sväng till stan (alt. birsta) för lite förmodligen onödig men billig shopping, ni anar inte allt man kan fynda på onödigt-hyllan;)
Till sakerna jag absolut(inte) behöver hör; två parfymlådor, två trippelskuggor av genre billigast, ett läppglans, en brun utan sol body lotion, och en klänning till nyår (fast den behöver jag ju till nyår;))

Men vi får se om jag hittar något bättre idag;)

Imorgon är det jobb igen, again and again och jag måste säga att människor är på hugget i år mer än tidigare. Äntligen har vi förstått det här med rea, om man bunkrar upp saker som man ändå behöver i framtiden, presenter, ansiktskrämer, shampoon.. julklappar till nästa år, då blir det så mycket billigare sedan;)

Vi funderade stort på att inhandla små doftaskar i gåvoformat för ca 100-lappen styck, värde runt 250kr. Bra gåva, lite billigt lyx, det enda som håller mig tillbaka är storleken på garderoben och den stora frågan; Vem fan ger man det till?
Så.. jag lämnar rean nu



Nu ska jag till mormor

Mjau

Är det inte underbart...



... att julafton bara är en dag per år?

Annars skulle jag behöva gå och vara såhär mätt varje dag! Man tror och försöker varje gång att man ska lyckas hålla tillbaka, att man ska kunna lämna bordet på starka raka ben.. Men icke! Efter en dag som började med glögg och pepparkakor, för att kompleteras med ett julbord utan dess like, fyllas på med julmust, glögg och vin och avslutas med ischoklad och knäck... är benen allt annat än starka. Jag tror.. jag anar eller nej, jag nästan känner det på mig, att det snart sipprar ur överflödig julmust ur öronen på mig..


så.. vad säger vi? En utmärkt dag i sann jul-anda. Enligt traditionen händer allt i stugan, med familjen och släkten samlad. Det är nog bara den gången per år då vi alla samlas i ett och samma puppe-lilla hus, och överlever;) Nej skämt och sido, det har varit suveränt. Maten var som vanligt a touch of heaven (tack mamma) och *trumvirvel* senapen gick hem  (ja, det var ett jävla tjat om den där senapen)

Tomten kunde inte komma i år dock, han ringde till kellies mobil och förklarade att han kört fast med rudolf och inte skulle lyckas komma i år. Kellie trodde att det var Kusin Lars som ringt och skulle skoja med henne (vad hon nu fått det ifrån;)) Men till slut förstod hon att det var sant, det blir ingen tomte i år. Som tur var för våran del var hon vid det här laget så ivrig och otålig på att få öppna paket så jag tror inte hon la någon vikt vid att det var jag som istället delade ut klapparna, sålänge de hamnade i hennes fåtölj;)

En mysig kväll, jag fick mer än jag borde, för så snäll kan jag aldrig tänka mig att jag varit. Men tusen tack igen! Jag ska som första klapp testa duschmunstycket som jag fick av Alexander som ger olika färg beroende på vilket temperatur det är på vattnet (haha) tack käre bror!
Nej.. igen, tack alla för de fina julklapparna, ni är alldeles för snälla!



Nu, blir det en lugn kväll hemma vid, en skräpmatsmiddag passar mig utmärkt och kanske (kanske) orkar jag med en liten handling. Imorgon är det ju jobb igen tro det eller ej, man fick ju vara ledig två dagar i alla fall!=) Tidig morgon tidig kväll, *gäsp* Nej nu är det bara skitsnack från min sida, adjö!



God fortsättning


...imorgon följer nyårsplanering, och kanske ett löfte eller två

Avkoppling sker på egen risk



Andas in, andas ut..
Nu kan man börja slappna av, de flesta klapparna är avklarade och det är bara en dag kvar på jobbet innan man kan börja slappna av på riktigt. Jag har en del kvar att göra, jag ska träffa Ulrica imorgon en sväng på morgonen, blir en frukost och tanken var också en promenad in till stan. Väl inne på stan har jag en klänning/kjol att titta på till julafon men mycket mer än så är det inte. Jo just, Jannes present, poopers! Det är svårt ibland men jag har fått en önskelista av mamma så jag tror jag har bra hum.

Jag hade även några ansvarsområden i år, mitt första år;)
Julmust, frukt till mimosasallad och senap.. och en julost. Jag är... färdig! Nästan;) Jag ska göra en sats senap till imorgonbitti, den ska nämligen kokas den här varianten så jag orkar inte ge mig på det nu.

jag fick "för-julklapp" av Stefan idag förresten=) Den väntade på mig i bilen när jag slutade
Jag fick hålla mig om jag kunde men det tog väl ungefär 1min innan jag hade tassarna  på snörena ...;)
I tidigare in lägg nämnde jag en bodylotion som inte var till.. tillfredsställelse. Och vad göra när man inte gillar något.. kasta - köpa nytt.
Så, vad fick jag!?



En body lotion som matchar doften jag fick i våras=) Jag trooor, att det är Stefans favoritdoft...
Så nu efter en låååång dusch (fick ett nödanrop "har du drunknat där inne") så har den kommit till sin rätt=)
Tack Bejbis


Och.. nu är jag så trött så att ögonen snart faller ner ...


Natti

Julen står och stampar i mitt stressade sinne;)



Vi börjar med gårdagen:

Vi var bjudna på Kaffe(som blev glögg) och pepparkakor hos familjen Norrfelts igår. Det var full fart med skottningen för Magnus del när vi kom, stackarn hade fått varit ute och skottat i omgångar.. hua. Vi pratade lite om nyår och utbytta julgåvor, och jag tror att båda kommer att uppskattas;)

Jobb igår igen, som vanligt;) Jag hann med lite julshopping efter jobbet i väntan på att Stefan skulle komma och hämta mig=) Sötnos. Ännu gladare överraskning fick jag när jag fick veta att det stod mat och puttrade på spisen! När vi kom hem stod en köttfärssås och väntade och pastavattnet var redo att köra igång;) Ibland känner man sig verkligen som världens lyckligaste människa, och gårkvällen var nog en sådan dag=) Att jag ska in på 19e dagen på jobbet idag känns helt plötsligt inte helt fel ändå, det har gått bra och det är ju inte så långt till 2 hela lediga dagar!

Hasse var in på jobbet igår, vilket var jättemysigt, jag har inte sett honom sedan, ja det måste ha varit ett år sedan sist.. han hade en del att berätta och jag fick nästan dåligt samvete för att jag och Alex inte varit och hälsat på, nu när bror har både körkort och bil är det väl dags! =)



I alla fall
Idag:
Jag har varit duktig på morgonen och slagit in paket. Lite sista minuten ska jag erkänna att det är för Tommy kommer och hämtar dem idag på jobbet så jag hade inte så mycket val. Som mamma sa, ja det är inte så snyggt att lämna över paketen med papper och snöre i en påse;9 haha, det vore någonting det.

Jag har några paket kvar, tog på mig att handla några åt mami, jag står ju ändå 5 meter ifrån julklapparna så why not. De är ju från mig också =)


Ett stort minus
Jag köpte en Kings & Queens bodylotion i förrgår som jag tyckte var mer än okj, mangodoft liksom, jag tänkte att det måste ju bli perfekt det. Så igår när jag började fjälla (okej, lite överdrift men du förstår) Så kände jag att det var dags att testa den. När vi gott och lagt oss hör jag Stefan "vad är det som luktar"? Vadå, säger jag "Det luktar äckligt" ... Haha, så mycket för det nya köpet;P Det finns säkert någon som uppskattar den mer än det här hushållet. Och jag kan väl hålla med om att mango inte gör sitt bästa på min kropp:P

Nej, nu måste jag springa iväg=)

 

toodles


Coyote ugly



En gäsp, två gäsp och.. tre gäsp. nu är det dags för sängen. För en gångs skull har vi båda klarat en hel film utan att somna! Många oavslutade filmer har passerat denna lägenhet:P Men coyote ugly gick igenom lätt, en gammal 90-talsklassiker (den är väl från 2000, men det känns väldigt 90tal) som är små-mysig att ligga och glutta på, en perfekt söndagsfilm enligt mig. Alla filmer som  man sett mer än fem gånger och fortfarande orkar titta på är en perfekt söndagsfilm;)

Siri och Stefan leker lite innan sänggående, mycket smart drag eftersom hon tendenserar att misstycka annars och försöka locka fram oss från under täcket. Vi var på djukompaniet idag och köpte lite "nyttigt" godis och en ny leksak, men tro det eller ej hon ratade godiset. There we have it folks, nyttigt godis Ej likamed gott godis;) Vi får se om vi lyckas bättre nästa gång.


Imorgon blir det en till sats av senap, jag tänkte koka en lite mildare variant och se om jag lyckas lite bättre. Måste köpa ättiksprit för det skulle tydligen vara i om man vill ha den där lite syrliga smaken. Imorgon har även gallerian öppet till 20.15 så efter jobbet ska jag kolla på lite julklappar och även kika förbi på Jess och köpa shampoo, leave in conditioner och "typ-dust-it" för... 189kr. När bara dust it varianten kostar nästan 189 och värdet är 475 kände jag "take it" .. så, taget som man säger:P

Nej, nu är det tandborstning och en fuktmask på, i ett TJOCKT lager, jag flagnar snart bort halva ansiktet...aldrig är man nöjd. Får nog dyka in i solariet om jag ska få ordning på huden (Yes, try it) men.. solskydd!


Ett nyårslöfte; jag måste lära mig att börja skriva längre meningar;)


Godnatt

fjärde advent, dan före dan före dan före....


Ja då var det så dags för snö? Hej mitt vinterland, nu är jag här här.. *trallar vidare i huvudet*
Jag sitter hemma hos mamma för att invänta årets sista adventsfirande! Stuffed är ordet jag definerar mig själv med nu... efter en stor tacomiddag är jag redo för paltkoma-TV med mysigt sällskap..


Men först... glögg;)

butiker som saknas



eller ska jag säga sortiment som skulle vara mer än önskvärt i den här stan

1. Helena Rubinstein
Snälla någon ta tillbaka detta undermärke till vår stad. Vi har ständigt kunder som är inne och frågar efter detta märke och jag förstår dem, makeupen är by far en av de bästa jag stött på. Hudvården likaså, trots att den kanske inte är anpassad till min (än sålänge) unga hud:P

2. Yves saint laurent
Varför, åh varför finns inte detta märke i stan? Har det någonsin gjort det? Är det någon som vet hur många touche eclat som har efterfrågats senaste året? Nu även dofterna... skamset sundsvall

3. MAC
Vilken tjej/kvinna/dam har inte någon gång frågat efter MAC cosmetics? Bra prisvärda sminkprodukter som gör vardagen lite mer färgglad! Kolla varje sminkblogg eller "makup-video" på youtube, alltid är det mac!

4. Shesido
Exceptionell hudvård, hög kvalité och tidlös makeup. Herrhudvård finns ju numera att få tag på men varför har vi dragit en begränsning där? Om man skulle ta alla ovanstående märken skulle vi ha en helt ny typ av butik i den här lilla stan.. kanske någonting att tänka på;)

Andra märken jag efterlyser är dermalogica, Ole henriksen, Viktor & rolf (iof bara doft), too faced, La prairie, Laura Mercier, Givenchy, ... Ja det var nog några iaf. Om några av dessa finns så hojta till;)

Men som sagt, det är en lång väg kvar tills vi har fullt utbud;)
Dermalogica förstår jag inte hur det inte kan finnas! De som säljer MD formulations och decleor borde ju ha detta märke också, det är väl inom samma "koncern"? Jaja, jag ska släppa detta nu.

Jag fick känna på en scrub och en kräm som André hade med sig från O.H som var helt underbar i doften. SÅ jag ska spana lite runt nätet och kolla om jag kan få tag på dessa godbitar=)
Blue/Black Berry Enzyme Mask - Ole Henriksen
Åh, här är den, hittade den här... måste nog kanske beställa en sådan men det får bli efter jul i sådana fall;)

customers choice



Vad göra när man inte kan ge kunden det den vill ha.. eftersom denne inte vill ha, eller inte är nöjd med det den "vill ha"? Jag vill vända fingrarna ut och in för att förstå hur man ska åstakomma någonting omöjligt. Det är ledsamt och jobbigt när man inte förstår varandra.. eller jag förstår vad hon vill åstakomma men för att uppnå detta måste vi ändra ögonformen mer än bara visuellt.. tough call.

I alla fall så har jag en endaste julklapp kvar nu, eller nej fan medan jag skriver inser jag att det är två:P I vilket fall som helst så känner jag att tiden börjar rinna ut:P Jag vet vad jag har tänkt men jag har fastnat mellan tanken och kontokortet... men jag håller på att ladda;)


Kan inte tomten komma med en kamera åt mig i julklapp:P En systemkamera helst så att man kan få ta lite bilder på sminkningar man gör.. Jag är värdelös på sånt här. Jag har fortfarande inte tagit mig för att spara ihop eller investerat i en riktigt bra kamera! Måste skicka ett sms till Samantha ikväll och höra när vi ska boka studion för fotografering. Även om man sminkar mest hela tiden så finns inga "bevis".. Kan ha att göra med att jag är talanglös med kameror iof. Men man lär sig aldrig om man aldrig börjar heller.

Nej detta har jag inte tid med, Ulrica kommer snart. Det blir middag ikväll hos mig med vin och smink.. den bästa kombinationen;)

Shopping = euofori



Nyss hemkommen efter jobb, och jag måste säga att om man tittar på alla påsar som står i sovrummet så börjar jag fundera var fan jag fått allt ifrån...

Förra veckan var tomygns på besök och jag fick tre hårprodukter (ska snart ta upp dem ur påsen)

Smooth & finish creme, "leave me in" conditioner och climate control styling spray... perfekt att ha när man jobbar, men jag tror att jag behåller conditionern för mig själv;) Balsamet på bilden köpte jag när det kom ut men jag tyckte att förpackningen var krånglig så det blev en gång och ingen fler.

Sedan fick vi vår gåva från Arden, för att vi varit så duktiga=)

Jättefin doft.. funderar på att spara doften och ge bort bodylotion, eller så ger jag bort båda, jag kommer ändå inte använda den.. vilket är otacksamt iof. Jag måste bli bättre på att uppskatta och använda sånt vi får! Men det blir så fina gåvor! Vi fick ju dessutom en peeling från Arden förra veckan, jag tänkte prova den någon dag här..

sedan till min älskling

Denna kommer att bli flitigt använd hemma hos mig! Av de nya dofterna är denna min absoluta favorit, men.. förpackningen är så fin så jag ska spara på den fram till efter nyår, så får vi se hur långt den räcker från 2010;)
Svårt att slita mig från Indian Holi!

Dessutom har det blivit shopping...
Idag blev det
två pkt ögonfransar, två st casting creme gloss (tonar håret ikväll) en bodylotion, en spraycleaner för penslar och een bobbys hårspray! till den otroligt förmånliga summan av 280kr.. ingenting är bättre än när man kan fynd. Ord pris 555kr;) Yay


och allt detta firar jag med att äta korv och potatis ... haha



Nu är det jag som håller i pengarna tills julen är slut, men ... som sagt jag har fyndat fyndat fyndat! Blev ett par Jeans på bik bok som ska stänga snart. 99kr var lämpligt att ha och jobba i.. typiskt nog så lossnade knappen när jag tog upp dem ur påsen, så idag blev det rockersstilen med jättebauta säkerhetsnålen i midjan... hmm


Inväntar Stefan, blir kanske ett glas vin och att testa på nya julcidern från Xide(r)
Nu ska jag snyta mig


Denna färgen blir håret, mörkblond gyllene koppar.. inte alls besvärlig färg;)

Luktar götta;) Tror jag, kom precis på att jag inte doftat på den än :O Det löser sig nog
Nu ska jag färga håret

Söta små lappar och stavfel



Sitter faktiskt och morgonfnissar för mig själv tillsammans med en kopp te och en smörgås som stod och väntade på mig när jag klev upp (tack älskling)

Igår, kom en dam in till mig och skulle handla en julklapp som hon fått förklarad för sig. på lappen står någonting som jag gissar att hon har försökt skriva ner medan hon talar i telefonen

På lappen läsar jag följande

co-co shanell
made mosell

jag vek snabbt ihop lappen för hade jag forsatt titta hade jag nog inte kunnat hålla mig. Det är så sött, och jag förstod ju vad det var hon var ute efter så det spelar ju ingen roll. Man känner sig elak en sådan gång men ääh, man har säkert gjort likadant ett antal gånger! Den rätta stavningen är Chanel coco mademoiselle

Fler missar:
En kunde frågar om vi har G 10? (Acqua di gio)
Ell Oral (Loreal)
Tirez/pull (Clarins, hon tittar på lådan som indikerar att man ska dra ut den)

... skriver fler imorgon.. sk höra med mina kollegor ifall att de har några guldkorn.


Blev enabbförhörd angående en.. sak på jobbet igår men hade verkligen inte tid att prata med polisen för det var så mycket folk. (Kan inte folk bara bete sig så vi slipper sånt) och i alla hast vräker jag ur mig ett alldeles nytt ord, istället för plastkassen kommer ut min mun "kalossen" och garvet är ett faktum, Isabelle var i butiken och hörde mig och jag hörde ett fniss bortifrån i.d/mashbox gondolen:P great


Nej nu ska jag göra mig iordning. Måste vara i stan vid tio så jag hinner köpa några blommor till André från oss alla..

i.d bare mineralskurs och jobb



Sådär ja, soffan som vanligt när dagen börjar lida mot sitt slut. Jag sitter med en kopp te och gruvar mig för att börja med knäcken:P Jag är helt värdelös på att göra knäck och varje år misslyckas jag! iof har jag bara provat två år tidigare men ändå! Så när jag väl börjar nu så ska jag fan lyckas, det har jag bestämt mig för.

Det har varit en lång dag idag, kursen på bare minerals började halv nio och chefen kunde inte komma för hon satt fast i trafiken söderöver.. stackare (hade suttit 5h påväg ner från jobbet igårkväll) så det blev bara vi tre, för André hade också missat att kursen började halv nio, han svarade förvånat "var inte det halv tio" .. Så det blev lite hipp som happ men jag fick lära mig en hel del om produkterna, och framförallt penslarna! =) Kalas

Jag har hittat en ny favorit däribland som kanske blir en investering till somaren. Det är ett solpuder med hög solskyddsfaktor som gör att man slipper de där små plitorna som lätt annars bli av hög solskyddsfaktor! Underbart, men underbart kostar, närmare bestämt drygt 600kr för ett puder, Jikes! Men.. det får det bli värt, frågan är om man inte ska köpa det nu för innan sommaren är här kommer det garanterat att kosta över 700..
tål att tänkas på.


Det var väl det om det, är snuvig och däppt i däsan, börjar så smått låta som en blandning av the Nanny och kalle anka:P Men förhoppningsvis löser det sig med lite vitaminer och bra sömn (80år gammal:P)




Bilder, bodylotions och bullshit



Såhär mina små godbitar ut. I "fukt/doftserier" är dessa mina favoriter

Kings & Queens (finns måånga fina dofter i denna serie)


Korres - body butter Guava
Luktar gott, kanske en aning mycket dock.. men skön och väldoftande nog för en... 3e plats;) Blir lite konstig ordning här:P





The body shop body butter mango (finns även här många fina dofter, har dock en bi-lukt av.. fabrik:P)

Behandlande bodylotions på "önskelistan" .. eller ja dessa vet jag ju att jag kommer att köpa, mer om det sedan;)





Renew plus - dofter enligt vissa lite damigt, enligt mig luktar den gott och gör gott. Jobbar "anti-age" och ger en helt enormt mjuk känsla på huder. Lätt konsistens för oss som inte är snustorra.. och som sagt den doftar en aning så OM man vill eller måste kan man skippa parfymer på dagen och smörja in sig med lite lotion istället.. *yay*

För oss som vill se lite mer än genomskinliga ut sådär i början/mitten av Januari:

Luktar in snarra, det måste jag erkänna MEN den gör det man är ute efter. Smörj in benen innan sänggående (eller hela kroppen om du står ut med doften:P) Och på morgonen ser man lite fräschare ut, så en dusch på det och sedan byter jag till en "mangoBl" och jag är good to go!

Jag måste pausa och fråga mig själv? Vad har hänt.. what's the deal with all the body lotions? Och svaret är, jag vet inte.. faktiskt.. Men jag har upptäckt en helt ny värld i bodylotion himlen.

Fråga nummer två? Kan jag inte köpa alla påengång.. hmm, nej.. poopers


Snart.. snart



Till en helt annan sak (nästan)
Jag har *trumvirvel* hittat en doft som ja blivit lite fast vid... helt otroligt men sant. Jag är fruktansvärt kräsen när det gäller dofter och står man i dem hela dagen flyter lätt många dofter ihop. MEN.. (många caps men) två stycken som jag går och snusar på lite nu och då:


Burberry brit edp
Kvällsdoft med en stark söt karaktär. mm, en fredagskväll så

och mot alla odds:
(jag får nog ta tillbaka alla svordomar om denna serie)

Ja.. jag vet vad jag sagt men.. en söndagsmorgon när man ska ut på birsta och ta en slödag med lite shopping och en kaffe eller tre så passar den här ypperligt. Har dock inte vågat haft på mig den men har snusat på stickan (snusat på stickan; säger man inte många gånger) och ska nog testa den när jag samlat mod:P Tänk om jag gillar CLEAN helt plötsligt?


Nej nu orkar inte jag ens lyssna på mig själv längre så jag får nog anta att hälften slutat läst vid det här laget. Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken som stelnat för 20min sedan och se om ansiktet sitter kvar;)
I.d bare mineralskurs om 1h, ska knåpa ihop några frågor tills dess=)


Mjau


Det kliar i shoppingfingrarna



Jag vet inte vad det beror på men jag har fått ett otroligt.. shoppingsug:P Ett behov snarare, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men det gör mig och min plånbok galen. Fördelen är att jag har en del julklappar kvar att handla så jag får ta ut mitt spenderar-begär på dessa;)

I vilket fall som helst så kan jag säga att jag nästan nästan är klar, det är 3st som saknas men innan morgondagen är slut skall de vara avklade! Jag vet nämligen vad jag har tänkt mig!

Själv står jag och väljer mellan duschkräm - bodylotion. Jag vill ha något som doftar gott men inte parfymigt. Hellre något fruktigt och lite sött.. vet inte vad jag fått detta ifrån men jag är inne på att testa nya grejer. på jobbet finns en mango showergel som man får med en liten bodylotion till, den luktar iof jättemysigt men jag vet inte jag, måste ju ändå köpa stor storlek av bl, då kan jag likagärna köpa bäggetvå:P Annars har jag varit in på the bodyshop och kollat på deras bodylotions/butters och showergels men fastnat för en, nästan. Det var också Mangodoften så det lutar nog åt någonting sådant. Andra dofter som har erbjudits har varit strawberry och wild strawberry, pear and Vanilla och coconut... vad göra? Jag la Korres åt sidan för det luktade för mycket fabrik om deras trots att jag gillade den

Och efter jul blir det Clarins renew-plus body lotion...



Nu kom Stefan hem så .. cheerios

Julklappar: check



Efter en lång men mycket trevlig dag är jag på plats i soffan och småkikar lite på Bridget Jones, en film eller en serie filmer som jag ännu aldrig hunnit titta på=)..
Jag åt frukost och skorpor hos Ulrica imorse, men vi (jag) bestämde att eftersom det snöade lappvantar var det smartare att ta bussen in på stan. Väl inne blev det fönstershopping på MQ och The body shop och julklappar på bla Åhléns och KICKS (koonstigt va;P) Trevligt värre, tack för det=)

Efter jobbet var jag lite vresig av mig eftersom jag haft alla sundsvalls grinigaste och girigaste kunder i eftermiddag så jag bestämde att det skulle bli skräpmat idag, och jag bjöd gladeligen. Så.. en skön dag, en latmansdag med nyttogöra intryckt emellan dessa moments of slapphet.



Vad säger vi om en tidig kväll och frukost ute imorgon eftersom Stefan har sovmorgon? Taget


... taget!


Ny populärprodukt:
Pro Lumiere från Chanle, heltäckande lifesaver och must-have för alla vinterglåmiga ansikten. Hade jag inte redan badat i smink hade jag investerat i den lilla guldklimpen:P Men jag tror jag väljer en fluid finish från Sensai nästa gång igen faktiskt.


vs.

tough call.. what to do;)

Make my wish come true



... Jag hade en dröm inatt som förföljde mig till sena morgon då jag äntligen slog upp ögonen (och upptäckte i min förskräckelse att ni är jag "sen") Jag har inte lyckats skaka av mig den här drömmen än så jag tror att jag måste ringa ett samtal för att reda ut saker och ting. Alla har vi haft en sådan där dröm, good or bad, när man vaknar upp och inte riktigt är helt säker på om man har drömt eller om det faktiskt är något som har hänt... Hemska saker

Från det till detta:



min senapsföljetong
Det blev ett recept på senap igår, det lättaste vann men som men allt annat som verkar för bra för att vara sant så var detta även fallet. Om man inte är mexicanare eller Indisk medborgare kan man få brännskador i munnen av senapen som jag lyckades göra igår. Men skam den som ger sig tänkte jag och försökte dryga upp senapen efter bästa förmåga tills all ingredienser var slut.. och tamefan jag tror det blev bra *yay*

 

Så.. nu blir det en snbbfrukost och sen på med ansiktet och en promenad bort till Ullis som skulle bjuda på te och saffransskorpor som hon hade gjort=) Jag ska även försöka hålla tempo med henne ända in till stan. Let's see about that. jobb 11-19 idag igen men kanske... kanske får jag någonting handlat idag

 

 

Mjau


This is the last dance



Igår när vi satt i bilen påväg till jobbet flög ett aldrig förut igenkänt ljud genom mina öron och gick direkt till nackmuskularuten, som i sin tur började vagga i takt fram och tillbaka okontrollerbart ... "save it for me baby" mimades ur min mun och därmed var jag fast. Dagens låt *trumvirvel* The raveonettes - Last dance! Mycket bra. Morgonsoffans nya favorit:P  Tur att man är ensam i den så det inte behöver bli några konflikter


SENAP
Yes, har kollat upp 3 recept nu som verkar intressanta, men den enda involverar honung, så jag tänker "jag gör det sedan". En burk kan man ju göra nu, en "bas-senap" som det heter, och sedan avancera med den ädla senapskonsten när man väl lärt sig hantera tekniken:P

... Senapslagning är en konst!

 

återkommer...


10 days from christmas



Morgonen har kommit till mitt rum, även om solen inte skiner. Ögonen kommer att gå på halvfart minst en timme till, kanske 1½ :P Jag hade stora planer på att promenera till jobbet, men med -8grader är en av de små detaljerna som gör att jag kanske struntar i det. Jag ska höra med Ulrica ifall att hon vill hänga med in på en kaffe innan jobbet=)



Igår var det 3e advent hos mamma. Alex var med så det måste varit mer än ett år sedan sist vi var samlade alla 5 på advent=)
På torsdag tänkte jag ta en julklappseftermiddag på stan, tänkte försöka ragga med mig bror så vi får de sista klapparna handlade. Har avklarat en till julklapp nu och två till är bestämda men eftersom lönen kommer först imorgon får jag nog avvakta ;P Att ha pengar kvar sista dagen innan lönen är högt överskattat...




3e advent... Hej mitt vinterland




.. Nu är DU här
Det har snöat idag, otroligt! När jag gick från jobbet låg det snö på backen och mörkret tycktes inte längre lika skrämmande svart och kallt som innan. För visst är det så att bara några mm snö lägger sig på backen så infinner sig harmonikänslan och den dystra kalla höstkylan är som bortblåst. Det enda som finns kvar är början på ett mysigt vinterland (känslan sitter dock bara i tills strax efter jul då snöyra och blixthalka är beklagelsernas beklagelse fram till i mars-april


puh, så då var vi klar med den väderanalysen.
Sitter hemma hos mor och har precis druckit glögg och tittat på allas online-önskelistor:P Det är lätt att spela tomte när alla önskelistor ligger för mina fötter.. eh, händer! :P


Nej nu ska jag pallra mig hem igen och försöka hjälpa Stefan med det sista i tvättstugan=) Jag tackar karma för att jag har dig! ;)




på tal om ingenting, två reklamer som går nu som är sjukt bra.. Som faktiskt får mig att "vilja ha produkten"
Armani Code
http://www.youtube.com/watch?v=oahow8qOu6M
och Diorreklamen, som tyvärr inte går att hitta. Men jag kom över denna gamla klassiska reklamfilmen med den åh så snygga Mini Andén, som André inte visste vem det var, shame on you!
http://www.youtube.com/watch?v=P_jpvpFwnwg
Är hon kanske hur vacker som helst?


Nej nu ska jag gå=)
Mjau

Dear weekend, stay forever



Hemma.. efter en relativt snabb dag, upp klockan åtta, frukost på city cafe och sedan in på jobbet. Köpte lite julkort och frimärken och tänkte vara duktig och posta dem med samma. Kom dock på att eftersom detta inte längre än 90-talet så har jag inte heller någon adressbok :O Hm, knepigt. Så nu är det hitta.se som gäller:P dåligt

Det var rätt mycket shoppande kunder idag, många sk "störiga" kunder, sucka-rulla-ögonen-inombords-åt-kunder;) Men det gick bra ändå. En sminkning som gick kalasbra och .. ja det var väl det egentligen.


Nu ska jag på "filmpremiär" på fiv, Elin och hennes väninna ska förhoppningsvis med och sedan kommer Ullis hit och dricker ett glas vin med oss=) Det blir en mycket lugn kväll, för imorgon är det vad?: Jobb! :P


Nej ... jag hade ingenting vettigt att säga idag


Joo... såg en top 100 sämsta filmerna igår IGEN! rekordvecka!
Denna gången hette filmen drag me to hell och den var skrattretande dålig, äcklig och.. konstig. Vi satt och skrattade mellan den traditionella rynka-på-ögonbrynen looken:P



Let's play



... a game of pretend, I'll talk and you won't listen, but nod and smile.
I won't see but I will keep talking, just too keep you smiling...


Bra text



I alla fall så vaknade jag ungefär en timme senare än vad jag ställt klockan, vilket i och för sig är rätt okej (att det bara var en timme menar jag) för jag hade räknat med att kliva upp tre timmar innan jobbet börjar. Så.. nu har jag .. äh men fan vad långt det blev att förklara
Vi summerar : Jag vaknade sent, jag inte lika mycket tid att göra mig iordning på... snart jobb! :P


Det blir en halvlång dag idag... jobbar stängning på en fredag vilket känns lite smått värdelöst men jag ska ju jobba imorgon så egentligen.


Jag var otrogen igår! ... igen
Jag var in på makeupstore för jag var så stort tvungen att köpa svampar av dem. De har jättebra fetsmink-svampar ( vi säljer farken fetsmink eller matchande svampar;))  Och jag hade lite myror i fingrarna, nyponpulver under naglarna ni vet.. Så det fick bli en ögonskugga också. Det däremot var ett sådant sjukt onödigt köp eftersom jag har ca 10-12 bruna ögonskuggor i alla dess färger... Fan hon var bra säljare, också är det ju så billigt när man har lite rabatt och då vill ögonen ha mer! Måste börja använda skygglappar när jag går ute bland sminkbutikerna. Herrn tendenserar att himla med ögonen och sucka (med glimten i ögat dock) varje gång vi passerar ett sminkställ, för han vet att då blir vi kvar där tills jag har kollat sortimentet:P
I will never do it again (this year;))


Jag vill också sluta tidigt idag! :P Avis!
Men jag kanske har tur och när jag kommer hem står maten på bordet? haha
Nej jag bara skojr, några sådan krav ska jag inte sätta


NU blir det omsvidning (vad menas, ska det svida på ett annat sätt än det gör nu? ;P)



.jobb

fler jul-looker must haves



Ännu en överdrivet söt liten blush/puderdosa som inte kommer till sundsvall (kanske sthlm om något)

den här vill man ju bara ha liggande för att den är fin:P det finns många sådana små askar och smycken ...


clarins guld-palette... snygg som... ja sjukt snygg! det är en produkt som jag verkligen skulle vilja ha, dock... får vi inte den heller :P titta går ju alltid ;)


men det var väl de snygga "nyheterna! inför jul


Det är ju ändå snart dags att börja vänta på nyheterna inför vår/påsk:P Sjukt men så är det... nu ska trenderna tittas på som kommer nästa år.  Vad tror du om vårens nyheter, vad blir det för färger? Jag tror på.... chocktrenden.. allt blir mer och mer extremt så.. färg? :P


Nej nu ska jag göra lunch, det blir rester=)


Let me be the one ...




... to call you baby all the time

Fan, vissa saker fastnar i huvudet, rätt trevligt ändå=)

Sitter hemma och har precis fått på ansiktet och väntar på Johan och Ante som ska hämta upp mig till inspelningen (måste verkligen ha en bil... vill inte!). Vi ska vara på plats kvart i så.. ja det är som alltid med tider det där;)

Det blir några ansikten idag, inget special, bara basic-sminkningar och se till att ingen nervös-svettas :P Vilket inte är helt ovanligt i och för sig.



Efter det, jobb som vanligt -beloved job- :P Men jag bytte med Gerdan idag så jag har kortpass för att kunna hinna andas emellan allting. På något konstigt vis verkar det alltid bli så att allt, precis allt hamnar på samma dag. Idag hade det lyckats hamna fyra händelser på en och samma dag, vilket är konstigt eftersom det varit dött på aktivitetsfronten senaste månaden sånär som på ett par kvälls & morgonkurser hit och dit.

Nu ringde Johan, på g=) great


kl. 19.30 ikväll ska jag och Ulrica på sax & kams visning, chefen hade anmält mig och tänkte att det kunde vara något för mig, hehe. Snällt av henne måste jag säga och kul att kunna ta med någon. Som sagt fullspäckad kväll men det ska nog bli jättekul hela dagen





Stefan kom hem med the proposal och snarra igår så det blev slapparkväll framför tv:n och jag fick väcka Stefan innan filmen var slut.. så vad sätter vi för betyg på den? Godnattsaga kanske
Enligt mig var det corny-cute och fungerade alldeles utmärkt på en onsdagskväll=)


Nej nu måste jag gå ner, plikten kallar=)


Bakstuga - ingen stuga:P


välformulerat, en applåd:P
Nej det blev ingen bakning, trött, inte tillräckligt med ingredienser... men det bottnar nog i att jag blev lite lat där för en stund;) Så det fick bli pannkaka .. stort av mig

Men.. mitt uppe i allt insåg jag att jag behövde lunchlåda och har tacogrejer kvar sedn igår så.. jag gjorde vegetariska fajitas:D typ...



Kolla tvättstuga och sedan djob! Ska in en snabbis på makeupstore först och kolla på lite saker



Mjau

morgonens bakstuga:P



Sitter i soffan och gäspar, lite frukostTV med Mtv och en kisse som springer runt med myror i benen:P En skön morgon i halv-vinter-december. På något konstigt vis har ändå julkänslan äntligen börjat krypa sig till rätta i kroppen, kanske är det de minsta sakerna som gör det. Kanske är det julgransbelysningen som äntligen kommit på plats, kanske också att de nyss på nyhetsmorgon (yes, jag kollar på det) gjorde julmat i form av inlagd sill.
Okej.. jag äter inte sill, frågan är om jag ens smakat men (MEN) det ska finnas på julbordet! Tråkig men traditionell är ordet som beskriver min matritual på julafton, något som jag tror att jag delar med väldigt väldigt många:P   .. Ja nu släpper vi det och går vidare




Jag funderar på att baka...
Men vad? Det är mest för att vi konstant köper ägg, använder ett och sedan får kasta resten, så nu tänkte jag göra något kreativt den här morgonen. Jag inser samtidigt som jag skriver detta att det kanske finns lite begränsat med ingredienser men så pass att jag kan knåpa ihop en sockerkaka.. eller ännu bättre, en kardemummakaka. JA:) Så får det nog blir, receptletning it is=)


Börjar inte förrän 12.00 idag så jag har lite tid på mig, kanske blir det julklappsshopping
...Nu kommer Siri och buffar på mig så jag måste avvika en stund, kelgris...






ja..nej, om man skulle ha sovit en timme till:P

Tisdagsmys :P



Ah, precis landat i soffan efter en tacobuffe som hette duga:P Det blev sen middag idag, Stefan var inte hemma förrän 20.20 och jag blev kvar på jobbet 45minuter eftersom larmet vägrade fungera, snortokig! :P Tillslut tog jag i för kung och fosterland och smällde igen dörren allt vad jag hade och då var den inte glapp längre.. amazing isnt it


Det ser ut att bli en fullspäckad vecka, kvällsjobb imorgon också och på torsdag är det sminkning + jobb + kvällskurs, jobba hela helgen och hela nästa, och helgen efter det, och hela nästa... ja 24e dec. är nästa lediga dag, underbart! Det är inte helt fel att jobba ändå!;)



Julklappar då?
Janne? Elena? Angelica och Elin har jag inte en blekaste om vad jag ska köpa till. Tove har jag en idé om och alla andra är i princip klara.. så 4st kvar:D Ja just det, Emma också, poopers! Måste ringa Elena och höra en sväng, tänkte försöka få in en fika med henne också och lämna över Englas födelsedagspresent=)





Nej.. en dusch och sedan en film? Behöver ett tips på en bra film, var ett tag sedan nu man såg något värt att nämna!
Tog förresten världens sötaste kort på Siri igår som jag tänkte försöka ladda upp=)

Julens snyggaste klappar



Estee Lauders jullook kommer tyvärr inte till sundsvall i år heller... men man kan ju sukta efter de söta förpackningarna och underbara färgerna för helgens alla bravader. Den är lite rosa för min typ, med tanke på att det är jul och allt men jag är lite kär i den prickiga förpackningen ... läppglanset går säkert att beställa=)


andra snygga must-haves är diors smycke Cristal Boréal Crystal Gloss Jewel
... dock får vi inte heller den här snygga berlocken i jul:P Men fröken S från Dior
visade den runt sin egna hals när hon var på besök, mycket mycket snygg! Ena sidan
är lite för vardagen och sida två är mer kvällsbruk! (sidan som visas nedan)




Nej hu rann tiden iväg, på med ansiktet och in på stan, det ska shoppas strumpbyxor
Siri har hunnit lekt sönder ett gäng av mina:P

17 days remains



Jul jul, strålande.. eh
Vad fan det är ingen snö ute, det regnar och jag sitter och tittar på nyheterna om global uppvärmning:S Underbart är ordet längst bak i ledet. För några veckor sedan var jag och hälsade på hos mamma och jag och Kellie satt och kollade på Pippis jul, jag började redan då se fram emot snön och julmarknad men... det blev inte riktigt samma sak att gå på 1a adventsmarknaden när det är surväder :P

Men men, nu ska jag inte vara negativ. Det är ju ändå snart jul, bäst att vara på sitt allra bästa humör så tomten stannar till hos oss också:P


Idag blir det sovmorgon (jag ska snart gå och lägga mig en stund igen) till åtta, sedan ska jag ringa till ullis och höra om hon vill ta en sväng på stan med mig. Hade tänkt göra en fotografering idag, det finns nämligen både tid och plats men.. fan jag har tappat telefonnumret. Så det blir nog bara ytterligare lite julshopping, jag har kommit på en hel del som jag missat och dessutom har vi inte hunnit fått hem några julkort än som jag så duktgt sa att jag skulle fixa. Ska höra med Ulrica, tycks mig komma ihåg någonting om julkortspynt som hon var haj på;)

Nej, sängen vad säger vi?

fest på KICKS



... eller ja, det var fest, julbord... med tjejerna från KICKS. Dagen började igår med jobb jobb jobb från 11-19, därefter paniksminkning party-mode på 5 minuter och spring marsch (i kändes det som så) till grand hotel där 50% av styrkan redan befann sig. Det blev en pralin, kanske ett glas rött (kanske det godaste röda jag druckit någonsin kan iof tilläggas) och sedan blev det memento palace och julbord. Fint folk kommer alltid sent, i vårat fall 1h sent:S första showen hade redan varit så vi sprang med tallrikarna fram till julbordet. Julbord förresten, gud vad längesedan, det känns som ett helt år sedan (eeh:P...) hehe. Det blev rökt lax, körv, skinka och leverpastej i mängder! är det buffé så är det. Den rökta laxen var grym och tillsammans med ett glas vitt och lite underhållning på sen skenade årets julfest ifrån förra årets på två röda. Det var riktigt roligt att vara ute med alla arbetskollegor efter arbetstid, det händer ju bara en gång om år... så vad göra? Vi blev upptvingade på scenen efter någon timme och skrålade jag vill vara din margareta:S hehe, say no more.. men efter ett glas vin till gick vi även frivilligt upp.. och jag ensam:S Herregud, tacka gudarna för att det inte var någon jag kände där

Däremot återupptogs en gammal bekantskap för 3½minuter. När jag stod uppe på scenen stod närmast nedanför mig ett välkänt ansikte, en mycket gammal bästa vän från mellan(medeltiden)stadiet=) Linda Linda... Upp med dig på scen vrålar jag:P Så det blev duett av nobodys wife på memento igår... stackars er som behövde lyssna, jag ber om ursäkt i mitt ödmjukaste tonläge!


Kvällen var lyckad och jag hade hur kul som helst! Tack!


Det gick bra att jobba idag, mycket folk och mycket aktivitet på stan=) Vi var tre stycken idag och tack för det för det behövdes verkligen, speciellt eftersom jag hade make klockan två. Efter jobbet kom Stefan och hämtade mig, middag ute kändes som det rätta alternativet idag så det blev thai=) Mumma


Nu slår jag in julklappar och har precis monterat upp min mini-gran hemma=) Mr.Man kommer senare när han lämnat av P.A på hillbillykrogen;)


nej, nu väntar paketen!


mjau

the storm is over


yes... nu har man vaknat efter nattens bravader:P
Jag har haft världens kanonkväll med mina arbetskamrater!!! Wiihoo:P


NU.. job:S

Julbord julbord here I come



SÅdär, ska trax springa till bussen.. dock måste jag utvärdera masken från igår:
Den var .... 3½/5 måste jag säga. Den sved ltie i början men var skön och kändes att den jobbade i huden. Lätt att dra bort men wow-resultatet dröjde på sig. Huden KÄNNS mjuk och ren men.. spegel spegel på väggen där.. jag behöver ett mirakel!


Brun-utan-sol... helt ok! Mer om det sedan

Ikväll är det julbord med jobbet=) Yay

testing testing self-tan


Nyss hemkommen hinner man bara hem så kommer en kelsjuk liten kisse och flyger upp i knäet på en=) Efter 20 minuters klappande och kelande börjar man fundera på om hon är sjuk eftersom hon är lugn. men jag hinner nog inte mer än bara tänka klart meningen så börjar hon bitas och ska klösas, så nu är det lekdags:P Fram med Herr Lejon som hon älskar att trakassera, haha.

Inväntar annars Stefan som skulle ut och jobba en sväng ikväll.. men jag vet inte riktigt om jag tror på det jag. Vad jag tror lämnar jag osagt men inte utan att jag kan småflina åt hans jättesöta försök! Världens gulligaste. Jag tänkte precis ställa mig och göra en sallad av bacon och avocado! Mumma
I helgen, eventuellt söndag blir det pepparkakshusbakning (långt ord för övrigt) och kanske en till sväng på bullbakningsbordet (också ett långt ord;))


Men:...

Ikväll blir det peel and reveal från Elisabeth Arden som jag fått tagit hem för att prova. Det är denna lilla burk som har ett innehåll som ser ut som en blandning mellan smälta geléhallon och marmelad:P Detta ska då arbetas på ansiktet med en "fjäderborste", ligga på i 15 minuter och sedan skalas av.. spännande! Så det ska jag ägna kvällen åt att göra, sedan blir det brun-utan-sol i form av faux tan från Bare escentuals.Den är kalas i ansiktet men eftersom vi ska på julfest med jobbet imorgon så tänkte jag att magnecyl-looken får vara ute för en kväll! No gingerbread, but good looking:P Som sagt, jag har det jag gör ikväll.

Helgen blir en, långhelg. Jobbar från 11-19.15imorgon, direkt till julbordet och några glas vin, sedan upp 08.30 dagen efter, jobb halv tio och sedan igång till 16.00. Efter det filmvisning på film västernorrland, som förhoppningsvis inte dröjer hela eftermiddagen... men spela roll egentligen för jag ska ju upp och jobba på söndag också! I Love work! =)


Nej... undrar om man ska knöla ihop julklapparna som ligger i lådan och ta med dem hem imorgon för inslagning?=) Dags för det nu snart känner jag. Köpte också en sådan mini-julgran igår som har lampor och pynt med, som jag tänkte ha hemma hos mig, men eftersom jag inte fick ur den ur kartongen på två röda gav jag upp och tänkte "en annan dag"
... IMorgon är en annan dag, jag måste hem imorgonbitti och hämta klänningar och strumpbyxor och finskor eftersom jag inte hinner hem innan julbordet. Intense är ordet!


hmm..musik
och mat...

Zzzz


Först

Sedan


sedan är man redo för klänning för en kväll:P
haha

nytt på önskelistan



Jag önskar mig en portömning och en massage!! Stort megabehov:P


En ny sminkväska och en hemsida.. också behov:P


Vi har precis sett på forgetting Sarah marshall och jag måste säga att Mila Kulis är en sjukt söt tjej och grym skådis! Och Russel Brand.. haha, skön kille utan tvekan. Vi diggar (yes, man säger fortfarande diggar) den filmen!

Nu bli det glögg och lite juligt mys


på återseende

A day off - shopping och hudvård


Onsdagmorgon, äntligen ledig!

Jag tror jag ska göra upp en lista över allt jag ska hinna med idag

Jag måste (måste) betala in en liten "räkning" som jag hade glömt bort, det är prio ett!
Jag ska träffa Alexander för lite julshopping, vi ska köpa lite klappar gemensamt eventuellt och kanske
ta en fika.
Ulrica och jag tänkte träffas en sväng, tanken var att jag skulle sminka henne idag men det beror helt
på hur vädret blir, jag vill vara ute och fota och det kanske inte blir aktuellt om det kommer att vara lika gråmulet som igår:S hehe
Senapspulver är också ett "must"... ska försöka göra det medan vi är och handlar, jag ska nämligen göra egen iår!

Sedan skulle man behöva en full lista på vilka som ska komma på jul och alla man (i sådana fall) ska handla till.
Som det ser ut nu blir det gamla vanliga, Familjen, mormor, kusiner, svärfamiljen, mannen, eventuellt nu blir det eventuellt ett pack till.. vi får se vad som händer! men fyra klappar är avklarade, bara.. 7 st kvar:P



Kurserna ja
Elisabeth Ardens kurs var kort men lärorik. Peter höll det snabbt men han får allt att verka intressant. Arden är ju ett relativt litet märke men med tanke på andelen guldkorn i sortimentet förstår jag att de hålls flytande! Vi gick igår igenom ceramide-serien som dels har utökat men som också görs storsatsningar på hela tiden! Jag har ett paket kapslar hemma tror jag,  och ögon, och dagserum och from. igår också: Scruben! Jag blev överglad över den där tuben, den är såå behövlig just nu när vinterhyn är allt annat än rosenfräsch:P haha

Ceramide Plump Perfect Gentle Line Smoothing Exfoliator, 340 kronor.


Tack Peter... och Arden;)


Korres och elisabeth Arden



Äntligen hemma, 12h på KICKS idag. Korreskurs på morgonen och Arden nu på kvällen, skriver mer imorgon=)
fick en... uunderbar peeling av Peter A idag=) Lyxig och sjukt bra produkt!! mer om den imörabitti

julklappshandling idag, check

Brorsan fick körkort idag..GRATTIS

Korres utbildning



Uppe med tuppen, typ:P Stefan drog nyss iväg på jobbet och jag tror Siri har tagit amfetamin, för helvete vad kattyget flyger över lägenhetsgolvet och soffan! Haha, jaja jag ska alldeles snart bygga ihop en liten ny släpleksak (den gamla blev det 20 småbitar av igår) :P och leka av henne lite, eftersmom jag börjar tidigt idag.

08.30 är det kurs, Korres står för utbildningen och jag kan bara säga att det är minst sagt behövligt, förutom att det är ett av våra nya märken och att de har mycket söta förpackningar vet jag inte mycket mer:P Det blir fika och utbildning och förhoppningsvis får man ta hem någor litet smakprov på någon godbit så man får känna och klämma i hemmets lugna vrå;) Det är ju det bästa av allt! hehe

I övrigt, blev en julklapp till igår.. Kunde ha blivit tre men givetvis det jag skulle ha fanns inte. Tomteverkstaden verkar vara underbemannade i år;) Tålamod, det är långt kvar, inte sant.. eh, 23 dagar kvar idag, how's that?;)

Nej, nu ska jag diska



RSS 2.0