Mina grabbar

 
Efter en hektisk, fartfylld dag med fika, ommöblering och makeupkunder på besök så hittar jag mina tre grabbar utslagna på varsitt ställe... De är så söta alla tre!
 
 
 
Förstår inte hur Jocke kan sova och vara snygg samtidigt! När jag sover flyter hakan ihop med ansiktet och det ser ut som när en geleklump smälter!
 

Mammans dag

 
 
Mors dag
 
Imorse blev jag väckt av små fotsteg och gallimatias, tåget med hela familjen knatade in i sovrummet med Ester i täten!
Det blev kalkonmacka, kaffe och en fin present på säng! Det är konstigt att det mysigaste som finns kan vara att se på när lillan står och trummar försiktigt på limpmackan, utan att mosa den :p
 
Jag fick en fin present i form av ett par nya solglasögon! Eller form och form, det var ett fint presentkort på synsam (någon vet hur kräsen jag kan vara...) 
 
Som sagt, supermysig morgon! 🌸
 
Dessa blev det i alla fall! Supernöjd och redo för solen, som just nu endast verkar lysa med sin frånvaro!
 
 
 
Hejdå stora mjuka soffa!
När vi kom hem blev det städning av soffan som skulle komma att hämtas sv sina nya ägare. Vi har ju två soffor och kommer ju inte att ha plats för båda snart, så den stora (STORA) bäddsoffan som vi sovit så många nätter i, fick offra sig! Det är lite tomt här nu och man börjar fundera på om vi inte sålde fel soffa, jag menar i den stora svarta kunde ju hela familjen sova samtidigt ;)
 
men vad gör man inte för att rädda dagen? När det är dags för att varva ner innan sovning så bygger vi myshörna framför tvn, tre täcken och 6st kuddar senare så kan vi äntligen kolla på Bamse! 
 
 
Vi bytte temporärt plats på möblerna från tv-rummet, men nu stod de så bra i vardagsrummet så de får nog stå där tills vidare! 
 
 

Kosmetik-Kaos och pizza

 
Goddag i regnet!
 
Vi som är vana att få sova till tidigast 8.00 på morgonen med våra fantastiska sömntuta, fick idag känna oss lurade på sovmorgon när lördagen äntligen infann sig!
Det är inte ofta, men när det väl händer att fröken vaknar vrålhungrig vid 06.00 så känns det som att kliva upp i ottan! ... Och inte för att det är tidigt utan mest för att när hela familjen avklarat alla rutiner, frukostar och sängbäddningar och börjar göra sig klar för helghandlingen, så inser vi att klockan bara hunnit slagit 7.45 och det är en bra stund innan butikerna öppnar!
 
Städtjejen!
 
 
 
 
Jag gjorde ett försök att organisera smink, hudvård, smycken och hårprylar, och även om jag kunde kasta några påsar och få snygga lådor så väller det ändå över! ... var fasiken kommer allt ifrån?
 
Blekt, ren, och mätt!
Efter en spännande tur till ÖoB för rengöringsmedel i regnbågens alla färger, för högt och lågt, så tog vi en premiärtur till Pizza Hut här i uppsala. Ett ord: MÄTT! Den till synes lilla pizzan i storlek "small" överrumplade mig med sin enorma mättnadskraft och jag föll i absolut matkoma efter bit nummer två (fick dock i mig resten också) 😜
 
...spännande dag inte sant! Vad hände med sovmorgon, mysluncher och vin? ;) 
 
Nu somnade Ester och vi ligger utslagna på soffan, ironiskt nog är Stockholm marathon på tv! 
 
 

RSS 2.0