om jag fick frågan

Eller nej jag fick frågan... om jag bara använder samma lack..?

Nej Nej.. eller njae.. jag har många olika sorter.. Detta är mina favoriter




..  ja förutom dessa så älskar jag "vendetta" på hösten/vintern.. 18 "rouge noir" (jag har den dock inte än:S)
och.. top coaten som är från.. eh.. mavala? Jag har skrivit om den tidigare, den är grymt snygg!
Så det klart att jag varierar:P


Just idag blir det höstnyheten och engångslacket: Graphite som jag testar för första gången. Både detta och lacket "pirate" hamnar också i kategorin höst/vinter, nästan snudd på vinter/jul faktiskt. Men det är sjukt snyggt så den lilla godbiten ska jag se till att spara på. Jag har en tendens att fastna för engångsbesökarna på lack-sidan! ex. "morning" rose som vi hade i somras.. älskad och saknad;)

Me loves Chanel


It's in the air, Chanel!
Det är väl ingen hemlighet men efter dessa två dagar känner jag ännu mer att jag är på rätt ställe! Vilka nyheter som kommer, och vilka strålande inspirationsgivande människor som delger oss alla dessa!


Vi fick igår prova på bl.a perfection lumière som komma skall i dagarna. Denna är en "ersättare" till PRO lumiere som nu snart ska utgå (en gammal favorit till mig) ...
I alla fall, sjukt, grymt, fantastiskt bra!! Jag hade hört rykten om detta innan men det är alltid skönt att få känna och klämma lite på sakerna innan man säger någonting! Men min åsikt är; strålande resultat! Tog på mig den imorse tillsammans med lite Le blanc de chanel och.. tadaaa; som oförstörd ;)


Nu.. måste jag skynda mig till jobbet!
Rouge allure velvet på läpparna, och höstens nya lacker på naglarna... me so ready!
toodles!
spretiga... har börjat med fransnäring igen.. vi får se hur det blir=)


no.19 poudré!

Yes.. Jag har no. 19 på mig, jag tar tillbaka allt ont jag sagt, no 19 poudré ÄR bra... riktigt bra faktiskt!
och.. favoritbilderna från utställningen:
min favorit här ovanför!.. oskärpa på hela bilden.. förutom längst ner nästan där nere på hennes klänning, konstigt, men jättebra, ansiktet och fjädrarna blev lite obehagliga nästan.. den vill jag ha hemma ;)

makeupday

Yes, hinner inte..
kursdags

tuesday not as it seems


Vi börjar på rätt dag;
måndag

Det blev en rätt lagom måndag, den gick fort, det var ett rätt så brett klientel, ... om man säger så :P Det hann skvallras lite mellan damerna på lugna stunder och jag fick svara på frågor om höstlooken ca 60ggr. Så.. idag.. idag! Det kommer så mycket nytt, jag behöver uppdatera sminkväskan så det är väldigt välkommet enligt mig! =)

Date & dinner
Efter jobbets slut hade jag bestämt sen-middags-dejt, även kallad "Ett glas efter jobbet", med N som kom in lite oanmäld till jobbet! Så, eftersom jag inte visste var jag skulle följde Lotta och Sam med, och blev sittande med oss på Mamas och Tapas, vi delade en, nej två kannor sangria och åt allt på menyn som var friterat (i alla fall jag).. det provades allt från Jalapenos och aubergine till potatis och räkor, bröd och.. vitlök! Jag tackar gudarna för att alla åt, för all mat hade nog tagit en simtur i vitlöksmarinaden innan de tillagats! Mycket bra mat dock, jag föredrar M&T på kungsholmen framför den på söder som jag och Angelica hamnade på!


Det blev ett glas vin till efter det men sedan fick jag förfrågan om att jobba idag .. och.. ja jag vill ju och behöver jobba mer så let's do it, vi ses på NK idag!


Tisdag!
Jag hoppas, jag ber och jag vill verkligen... att höstlooken kommer idag! Så efterfrågad som den varit, och så snygg som den är så vill jag för allas skull att den ligger med leveransen idag! För er som glömt:


Make ready and room i sminkväskan ;P

De hypade nagellacken! ... jag vill helst ha alla tre!


krämskuggor, dessa har jag inte klämt på än så jag hoppas på att få göra det idag eller imorgon på konferensen!! :D


mina favoriter "levres scintillantes! .. och jag hoppas att pennorna kommer i de där perfekta färgerna, dom som vi ibland kan sakna;)


Och... ny fyrskugga! Me like! För alla oss "lagom är bäst" till vardagen så blir detta helt klart storsäljaren.. "beige är bra"... ;) och det stämmer ju. Senaste lookerna har gått i grönt och blått, och faktum är att ni behöver vi detta!
Det kommer även en ny rouge och nya läppstift, OCH... no19 poudre!! Yay!


Mer om detta sedan..
Och just det, jag är blond blond nu... och kör sommarlooken på ögonen.. matchar fint serru



måndag åter igen

En sådan helg

.. en sådan annorlunda helg! ?

Nu har vi landat på måndag igen och det är tillbaka till rutinerna som det verkar. Jag började morgonen med att få kaffe på säng, thank you darling! Så trots att min dag egentligen börjar 13.00 på NK så var jag uppe vid 8 när damen skulle bege sig till jobbet. Jag kom efter att ha kvicknat till på att jag har en hårfärgsförpackning som skulle ha använts dagen innan till att få bort den mörka randen som lagt sig i hårbotten efter några veckors neglekt... :P


Så.. Nu två timmar senare har jag hunnit med "the royal pampering" med dusch, peeling, hårfärg, ansiktsmask och .. ja allt sådant där som man bör täcka under den benämningen! =) Och efter gårdagens solariesolande kände jag att dubbel duschning var behövligt!


Söndag
Myssöndag, minst sagt! Först en frukost/brunch med Angelica och Jonny på String (ligger på söder och jag rekommenderar alla dit;)) .. Så, det blev toast, ost, skinka, leverpastej, grönsaker, brödbullar (vad man nu ska kalla dem:P) pannkakor, bär och glass.. phew, nästan jobbigt att bara skriva.. låt oss säga att de har allt, och det för en mycket liten slant! Det hänger många studenter och yngre där, vilket jag förstår och det ger en rätt skön stämning! Gött var det i alla fall och lämnade inte mycket rum för magen i byxorna ...
Men som sagt, mycket mysigt ställe!


Sedan blev det ärendesväng på stan, Åhléns, NK, och sedan Åhléns igen! En snabb skvallersväng med Emma och Adel och sedan up up and away igen! Solariet stod på tur, och efter det var det coop i älvsjö som stod på listan. Av någon anledning har posten fått för sig att älvsjö är närmast för mig att hämta paket i... och jo visserligen så fågelvägen må det nog vara så, men med tanke på att jag har 4 andra närmare butiker runt mig så känns det lite irriterande att behöva krångla sig dit. Som tur är hade jag fröken A med mig som visade vägen, och ja, det gick ju väldigt smidigt, så.. klart!


Söndagsstädning
...den stora! Efter lite bubbeldrickande, klädbyte, middagsrusningar och diverse hår-smink-katastrof-engagemang så behövdes det! Nu ser det ut som nytt här igen, strålande!

Sedan.. phew, blev mycket nu!...

Blev det en middag på texas longhorn, fajitasallad.. bedrövligt att man kan äta så mycket på en och samma dag egentligen!
Detta följdes sedan av mysbio utomhus i rålisparken! Där gjorde Jonny, Niklas och.. Niklas vän oss sällskap! Men det var en lite smålam film om man inte är sjukligt besatt av Håkan, som flickan i filmen var. Så vi gjorde som så många andra och begav oss när det var drygt 20min kvar av filmen!
Hem.. sova, JA! Godnatt


Nu är det måndag, och jag ska plocka fram hår-smink-verktygsväskan och försöka se ut som folk igen, och sedan bege mig in mot stan! toodles!


mmmm.. fajitas

mysig stämning ... sensommarmys


Fredagar ja

Jag vet jag vet, jag är fruktansvärt dålig på att skriva..

Och så är det, a lot to be done!


Vi har haft en fullspäckad vecka, kontoret har varit på besök och gett inspiration så det räcker och blir över för hela hösten, jag älskar sådant! Det kommer ju som sagt en ny look, men trots detta kan jag inte låta bli att springa in på Chanels hemsida och kolla läget lite... Och.. nu vet jag inte när var hur eller ens OM, men det är en ny foundation på G. Mer än så säger jag inte, för jag vill testa den först!


Sedan hittade jag dessutom den här lilla rackaren som jag inte förstår varför vi inte får in:


Jag skulle ha den stående som en prydnad ;)


Nej.. nu måste jag hoppa in i duschen, jag börjar om 2h och mitt gula hår behöver en lila omgång :P Köpte en ny färgbomb från Revlon bara för knappt två veckor sedan och den är nog redan snart slut.. inte bra :S
Men den däremot är grym, mitt rosa/orange/gula hår börjar se någorlunda naturligt ut nu! Hejja


Dagens

Tomt!

Igår åkte Julia hem till göteborg igen... och jag måste säga att dagarna har gått helt otroligt fort! Det är lite tråkigt att det tog först till slutet av sommaren innan vi fick besök för nu kan vi alla säga att det absolut inte var sista gången! Hon har passat som handen i handsken på 244:an och dörren kommer alltid att stå öppen! :D Tack sötnos för de här dagarna, grymt! Piercing nästa gång;) haha


En avslutningslunch och sedan var det hejdå för den här gången!



Jag kommer inte över hur perfekt den här kvinnan ser ut!
Gosh!


Founders keepers
Jag hittade precis en jättefin, lite höstigare tröja, som jag fick i present av Stefan för.. längesedan! Saken är den att jag hade velat haft den så länge, och jag visste att det var en lite finare tröja så jag använde den.. typ aldrig! Jag var för rädd för att söla på den, som jag faktiskt också gjorde första gången jag använde den. MEN... nu åker den på för det är kallt och jag har ingenting som inte förknippas med jobbet!
Så, shoppinglistan är avklarad, tvättstugan, badrummet, sovrummet och köket likaså! Så nu ska jag använda sista dagen på semestern till; nyttogöra! Wish me luck

mycket nu

you live you learn!

Vi har haft en underbar helg, jag hade en perfekt vecka i sundsvall och denna vecka kommer utan besvikelser!
Min vackra kusin är här från götet och vi är inne på dag nummer två av tre.. och det har varit sjukt roligt! Dygnet runt helt klart!


Paris
Paris har varit jättemysigt! Det enda man ångrar när man åker på en weekend är att man inte kunde stanna längre! Hade vi varit lite mer rutinerade hade vi kanske varit vid attraktionerna och sevärdigheterna lite tidigare på dagen så att kön inte såg ut som Nilen när man kom! :S
Mycket mat, mycket franskt och mycket nytt! En sallad med friterad potatis serverad i en stor porslinsskål, en kaffe för 100kr, världens minsta och bökigaste tunnelbanetåg och ... underbart sällskap! Allt jag behöver för att känna mig nöjd med andra ord;)


Jag fick en Idé här om dagen, involverade ...Chanel! Idén får vänta på sig men den kommer att genomföras snarast;)




Lite käk igår, lite sminkning och en liten liten sväng ut och dansa.. Perfekt! Sovmorgon imorse följt av shopping på stan, middagsinhandling och grillning! Nu; paltkoma och soffhäng!
Jättevacker kusin!


Mat!!.. me loves food
Grillat, äntligen.. två gånger på två dagar nu!

Och..


mitt första besök på t-shirt factory slutade i ett litet litet köp! Mycket nöjd!

ofattbart:

jag har legat på stranden:


Det hände 2011.. it did!

två år sedan sist.. och ja, jag brände mig :P



Semestertider



Oj, det blir dåligt med skriverier ibland, jag tycks ligga lite på latsidan men jag gissar att det lätt blir så när man är ledig!
Jag har haft tre mycket bra dagar i sundsvall och sitter just nu och väntar på tåget som ska ta mig hemåt igen. Jag hade en plan, en sådan där intensiv plan på allt som skulle hinnas med..
Men någonstans under tiden tappade jag bort 90% av den! Dock, har jag haft trevligt ändå! =)
Jag har fått ligga på stranden, för första gången på drygt två år, bara en sådan sak! Jag gjorde ett besök på stan, jag hann träffa lite vänner, brief men bra som man säger...

När det gäller lägenhet och itutagande däremot så föll jag platt..


Nästa gång, intalar jag mig själv!


Menne... vidare?
Angelica.. Vad skulle jag göra utan dig? Jag vet en sak på rak arm, jag skulle INTE åka till Paris den här helgen för ett förfärligt bra pris, jag skulle inte mellanlanda i Amsterdam och passa på att dricka vin och jag skulle INTE få chansen att gå förbi Chanelbutiken på 31 rue cambon och försöka spara doftnoterna i näsan efter att ha känt på les exclusifs de Chanel!! Tack.. i förväg för en underbar helg!
Chanel Boutique - Shop - Berlin 
dregla... oh no inte i house of Chanel ;)


Och... finbesök
På måndag kommer vi hem, på morgonen för att vara exakt och då blir det hem och sova (för)middag en snabb sväng innan kusin kommer på besök från göteborg, något jag verkligen ser fram emot! Så det blir ett perfekt avslut på min minisemester! Jag har en plan för en bra visit.. den börjar med dammsugning för min del :P

Det enda jag ber om är fint väder... och (väder)gudarna ska veta att jag är en hejare på att bedja! ;)


Pretty-little-lady-besök!

Nästa gång får lillan komma upp.. men det är nog bäst att turas om tror jag! ;)

RSS 2.0