svart-spray-färg-lekstuga

Jag har svårt att låta bli sprayburken.. allt gammalt kan bli nytt med lite spray! ;)
Här om dagen fick jag ett "pysselkit" med en träram och någon kletig neonfärgad gegga som man skulle trycka fast i önskat mönster på denna tavla. Hur mycket jag än försökte så kunde jag inte se att jag skulle lyckas få ihop någonting som inte var skadligt för ögonen för samtliga beskådare. Så.. denna fina skapelse har legat i en liten låda (pyssellåda) i några veckor nu. TILLS... balkongen var tömd och ren, och jag hade hittat nyckelprodukterna till denna nya design:
En rosa skokartong
En gammal dagstidning
En träram i en låda (pyssellåda)
och... en knappt halvtom sprayburk!
 
Till verket!
Nu har de torkat och medan jag funderar på vad jag ska ha kartongen till blev det ny design på tavellisten.
Är det bara jag eller är det detta som är konst? 
 
Mycket bättre.. en svart ram är bättre än en björkfärgad spegel any day right? =)
 
 

Jag är urusel

...på uppdateringar, det är sant!
 
Det är mycket nu, mycket tankar, många händelser och en hel del huvudbry-punkter som måste tas tag i. Jag har efter en lång skön ledig dag lyckats med mer än skura balkongen, tagit ut min egen vikt i skräp, lastat in i förrådet, lunchat på stan, köpt ny köksduk... jag har tänkt också! Och jag tror.. att jag vet nu!
 
 
Men till det viktigaste först;
Köket är rent! det är inte en pinal på bordet, den gamla fula bordsuken är borta och in kom en ny. Jag älskar inte bordsdukar men finner inte kreativitet till att få dit något annat så; mitt enfärgade kök förblir enfärgat!
 
Det får duga! =)
 
 
Balkongen "the cleaning" 
Jag har dessutom varken färgburkar eller igenspacklade sopkvastar på balkongen längre, yay!
Jag har gjort en sminklåda där.. diverse (jag skulle inte säga skit...) saker som inte används så ofta hamnat. Loppis eller kanske födelsedagspresenter (jag hoppas ingen av dem läser detta:P)
 
Jag hittade dock lite saker som jag glömt att jag hade och helt plötsligt hade jag mer mascaror än jag har ögonfransar, likaså nagellack och läppglans.. hmm.. life is rich again ;)
 
Nej nu ska jag förbi mormor med en bodylotion som hade legat på önskelistan och sedan blir det lite grooming (heter det så även för kvinnor?) eller pampering involverat pincetter! Sedan, med lite ork kvar i kroppen ska jag ta mig till helex eftermiddagstid! Sist jag var där kände jag mig som en urblåst ballong bland alla heliumfyllda mastodonter.. jag överdriver inte ens.. ;)
 
Hmm.. fan vad fint det blev här, allt klart utom det värsta; dammsugningen! :S hua, gör det när jag kommer hem

a new found lover



Oh yes..
Nu är det inte mycket kvar av den gamla favvisen, Clarins everlast foundation!
Så.. därför ska jag vid nästa tillfälle då jag känner att jag kan unna mig, införskaffa min nyfunna kärlek:




Det är svårt att låta bli

.... När det blir det första man ser när man kommer till jobbet och sätter sig för att kolla siffror och statistik:
Ja.. den enda "ej delbara" hm-hm-hm:men i hela landet... vilket nummer? Ironi?
 
Så kommer jag hem, sätter mig ner vid datorn för att kolla upp en doft som en kund frågade efter idag.. jag får en hit på en sida, klickar mig fram.. hittar ingen parfym men däremot har det väldigt bra procent på dofter:
 
Wow.. what a great del!
 
 
 
Jaja, nu ska jag sluta, det är bara fånigt.. en ren slump, letar man så finner man. Men det är svårt att sluta tänka på! 
 
 
Det blev lite inhandlat på rean idag. Elena och jag var och käkade på Tant anci och fröken Sara och sedan blev det en snabbsväng på Åhlens och KICKS. Jag kom hem idag med bla. en doft, ett rouge, en nagelstärkare, nya skrubbhandskar och lite mer därtill .. och såfort jag öppnar badrumsskåpet funderar jag på vad tusan ska jag med allt detta till? 
 
Det återstår att se.
Nu ska jag hoppa i badet, tvätta håret och springa till mami och låna plattången eftersom jag glömde min i göteborg .. great!
 

Jag gjorde det, på dag 23



Jag gick in till gymmet, jag VAR på gymmet, och jag gick in till stan (L) Mycket mycket trevligt! Jag har sett ansikten jag inte sett på mycket länge och ibland är det som lördagsgodis hela veckan när man insett att man kanske saknat dem mer än vad man trott =)
 
 
The off-day
Dessutom har jag... eh...
Städat?
Ja städat har jag gjort.. 
 
Men det mesta har nog gått i sirap idag måste jag erkänna, så det där med att jag faktiskt gått till gymmet OCH tränat får ligga högst upp på viktighetslistan idag!
 
 
Trots att jag varit ledig hann jag in på jobbet inte mindre än två gånger och guess what? Rengöringen som vi skulle få från Chanel kom idag *yay*

Mousse-cleansern som skulle rädda min sommar (detta trodde jag innan jag var på Kanebokurs så nu får den lilla rackaren duktigt vänta tills oljan är slut ;))
 
En ceasarsallad senare känner jag mig i behov av en dusch och faktiskt en ipren.. jag har aningens huvudvärk :S poopers


I saw you bejbis

fjortonde februari var längesedan
... enough said
 
 
Lång dag plus rast
Det blev en tidig morgon (som vanligt, men ovanligt) Frukost på alnö bageri, som alltid är lika mysigt. De har verkligen hur trevlig personal som helst... jag skulle nog ha svårt att var sådär glad om jag varit uppe sedan klockan tre ;) haha
 
Sedan var det möte på jobbet klockan åtta-tio, vi hade lite siffror att informeras om och sedan är det nedplock/upplock av varor och rea! Rean startar på torsdag och jag har gått och eye-ballat hyllor och bord efter saker som jag "bara måste unna mig" när rean väl sätter igång. Efter mötet klockan tio hade jag 3h rast innan jag började "på riktigt" så jag hade inget annat att göra än att åka hem och försöka sortera lite smink... Något som fick mig att inse att jag faktiskt behöver en mindre byrå för att få plats med allt! Splendid
 
Coffee shopping
Jag träffade Elin, Jens, marcus, Herrman, Johan, blabla och blabla (dålig på namn) efter jobbet, det blev en fika på vejnes, lite skitsnack, jag fick mata Herrman och titta på när Elin rapade honom. Det var ett perfekt avslut på denna dagen.. OM man räknar bort att vi fick en alkoholochbubbelrelaterad flaska av chefen för att vi varit så duktig på säljtävlingen förra veckan. SÅ.. det kan bli en varm dusch el. bad och ett glas sedan sparkly. ;D Eftersom jag dessutom är ledig imorgon behöver det inte stressas.. såskopp-mode!
 
Bussen förbi granlo...
Påminner mig om att twilight filmen nummer tre snart kommer ut... 
Jag tror faktiskt att jag ska gå och se den själv.. :P Det känns som att det kan bli så
Eller så lyder jag Toves råd, och går med henne och Magnus. De ska ju förresten få tillökning till hösten.. Hon försökte hålla det ifrån mig länge, trots att jag frågade men till slut gick inte bulan att dölja ;) 
 
 
Nej, nog med ordbajsning, och till något vettigare..
 
För några dagar sedan blev det en fieldtrip till IKEA... en mycket lugn och trevlig vistelse, det tog väl ca 10min att gå igenom hela :P (tålamodet är på topp som vanligt) MEN, jag kunde inte göra annat än att brista ut i flabb när vi passerade barnavdelning, där står nämligen två numrerade "förvaringspåsar"...
 
På ena står det 2 .. och på den andra står det 3 ...
Nu är det dock så att bluetoothen på min 3 månader gamla telefon har lagt av så jag kan inte lägga upp några bilder... kabel? ppfft, nu skrattar alla som känner mig som vet att jag inte kan hålla reda på sådana små saker ;P
 
20min senare:
tadaaa, jag fick till det
 
Nej... Bad! ;D
 

Saturday.. regrets?



Nope.. att aldrig blicka bakåt i ånger har jag lärt mig.
De misstag man gör är endast till för att lära av vid livets senare beslut :)



The lugn dag
Idag har det varit en mycket lugn dag på stan, på jobbet. Det kan ha att göra med de två stora eventen som pågått under dagen? Mjo, det tror jag också.

Dagen till ära valde jag ett rosa/vinrött lack från Chanel och en mycket mörk makeup... Jag kände mig med andra ord lite mystisk:P

Dock verkar min telefon agera mongo .. den börjar väl bli gammal (den är ju trots allt 3 månader gammal och hänger sig konstans:S) Så bilder verkar få väntas med:P

Nu blir det lax och hasselbackspotatis med aioli/vitlökssås=)
Ett glas mousserande och sedan får vi se var kvällen slutar!

Kalle kom precis så det kanske blir middagssällskap




Jag trodde att jag hade tänkt klart



"this one's for rock & roll, for magazines, for radio, for all the times it knocked me out
this one's for showing up when everyone thought you where gone
this one's for never giving up..."


 
 

... Men ja.. 
 
 
 
Nej, tvätta håret på detta så man ser ut som folk igen. Trött som ett djur efter dagens kollaps (låter allvarligare än det är, Gerd satt och höll i mig under hela anfallet (L) Tack sötnos!) Så nu blir det en väldigt lugn kväll och sedan ska jag försöka simulera valiumanvändande! 
 
 
Det finna så mycket att berätta.. så mycket att säga.. jag tror jag har ett tungt ordförråd just nu men jag ska spara en stund till!

Thinking.. a lot going on

Till att börja med, vad gör man på en flygplats om inte spanar in ... doftrummet! Det viktigaste utan tvekan! Jag har sprungit runt och doftat och kollat priser och kan konstatera att det lönar sig mer att jobba på KICKS än att handla på tax free ;) Men... the downside is still; det finns inte allt hemma i tiny little sundsvall! 
 
Ny kärlek
Jag har hittat en ny kärlek, en guldtäckt liten solstråle som tyvärr (tyvärr) inte finns i sundsvall men däremot påminner en hel del om acqua di gioia från Armani.. Dock lite mildare, något finare i doften och inte lika påträngande. Jag ställer mig åter igen från, behöver jag fler dofter? :P
Doften är Viktor&Rolf
 
Samma sak igår, byxorna som inte blev inhandlade... byttes mot ett "tröstköp" av en  tidigare produkt som jag flera gånger dragit upp på bloggen, den tillhör nämligen Chanels sommarlook! ;D
The gloss "POP"
 
Det röd/neonfärgade glossen längst ner på bilden =) Det kommer väl att hamna i hög med resterande +20 glans jag äger.. det kan vara början på ett beroende.. eller insikten om ett beroende
  
 
 
Mumma ;) 
 
 
Dessutom doftade jag på Estée Lauders sommardoft, den som kommer varje sommar och doftar någonting näst intill strandolja, kokos och utomlands.. Mycket trevlig doft, i alla fall om det är plus 30 ute och man kan blunda och låtsas som om man ligger på en strand far far away ;)
 

Om jeans och cookies

Sådär.. då har jag varit in och hunnit kolla lite på centrum... på åhlens city, på doftrummet och på diverse trevliga små och stora butiker. Jag sitter just nu(igen) på ett litet fik efter att ha avnjutit en ceasar sallad.  Nedräkning 40minuter!
 
Jag var in en sväng på MQ för att spana in rean, och tro på F om jag inte hittade ett par jeans, precis i min smak som dessutom låg på ett reabord! Ett par kvar och ja, jag skulle nog kunna trycka ner the rare view i de där tänkte jag. Sagt och gjort, in i omklädningsrummet och ... jo jag blev lite kär.
Till dilemmat; detta med att unna sig saker, som inte heter smink eller hudvård.. 900kr På rea! ... Jag ska suga på den karamellen under dagen och finns de kvar efter intervjun så är de menade för mig, dock var de lite tighta så jag måste jobba bort lite love handles innan jag kan känna mig bekväm i dem...
... Så jag tog en kaka efter maten.
Man är ju hopplös! :P
 
 
Ljusa dessutom.. men istället blev det
 
 
En halv cookie och en kaffe.. splendid

I'm here...

... sittandes på espresso house på terminalen/centralstationen i göteborg och smuttar på en mycket stor cappucino. Jag var lite orolig för hur sovandet skulle gå på tåget inatt men tydligen så är jag en hejare på att sova på tåg, i små tiny-slafar dessutom:P
 
Jag blev väckt med orden "Vi är framme nu, vi kommer in om 5 minuter sa de precis"... Själv har jag legat med lurarna ikopplade i datorn hela natten så jag har inte hört någonting alls. Jag vaknade runt fyra snåret och trodde att nu var det kört, nu blir jag vaken hela resten av resan, men jag hann nog bara tänk klart den meningen innan jag somnade igen;) hehe
 
 
På tal om Naglar
Så gjorde jag mig den ansträngningen igår att måla naglarna fransk manikyr-style med lite shimmer (allt för att bibehålla enkelheten inför intervjun) 
Så det blev ett av de absolut (enligt mig) snyggaste lacken för en uppfixad fransk manikyr-look. Ett Glittrigt rosa lack från OPI (tappat namnet) kombinerat med ett vitt tipp-lack från mavala (billigare KAN var bättre;))
Jag är mycket nöjd, dock sliter jag ju ut alla lack innan det gått ett dygn och jag har svårt att hålla ut tills det torkat ordentligt men jag tror.. att jag klarar mig dagen ut =)
 
Enkelt.. men ack så snyggt ;) 
 
 
Ska nog investera i en Chanel nail polish remover när jag kommer hem. har ett från OPI men ...
Mja Chanels är det enda som luktar rosor 
Och som Gerd säger "man får ont i naglarna av dålig remover" ... något jag inte insåg stämde förrän jag jämförde skillnaden, no more aceton! :P
 
 
Nej.. undrar om man ska kolla in Göteborg..men den stora frågan är:
-Var går man? 

It's a roadtrip

Det blir inte bättre än så... en midnattsresa, mitt emellan två slafar (säger man så) på Sjs superba nattåg... illamåendet börjar redan krypa sig på så jag ska fatta mig kort; bollen är i rullning! Jag har inte börjat blivit nervös än men det kommer väl snart.. tänk om? Eller ännu värre... tänk om INTE?
 
Nej detta löser inga problem, det är 14h kvar lite drygt så jag har mycket tid på mig att förbereda! 
Nu ska sällskapet nog sova så jag ska koppla in lurarna och lägga mig tillrätta..=)

Smultron och bacon...?



Kombinationen låter inte helt okej.. och det var den inte heller.
Det blev middag hemma idag, en mycket trevlig kvällssyssla med tillhörande musik-poppning och lite vindrickande.


Herrn hade varit och inhandlat allt som behövdes för en cobb-sallad de luxe + vin. till fördrink smultronrosé och till middagen vitt.. klockrent! Detta möttes med lite bra musik och tårta till efterrätt och sedan var kvällen gjord. Nu ska vi in till stan en sväng men det blir en tidig kväll, jobb imorgon följt av IN-fest på casinot



Cobb/ceasar

Salladsbas, lök, avocado, bacon, kyckling, parmesanost, smulad grönmögelost, vitlöksdressing, oliver och rostade pinjenötter...
Light-paltkoma ;D

kluddande

indeed... det spårar lätt ur
i kontrast till nagellacket :P
 
godnatt =)

My own personal brand of...

Jag gjorde det! Jag lyckades äntligen... Handen kom upp till slut! Hade jag fått gått på känsla hade jag ställt mig upp och ropat, viftat med armarna och.. och..
Saknad
 
 
The great thinker
Thats me! Som vi vet sedan tidigare flödar tankarna fritt, ofta och i förstorade dimensioner i denna lilla hjärna... Jag tror att jag behöver en liten paus. Jag tror.. att meditation kanske är lösningen :P haha nej nu överdrev jag en smula... en sockerkaka kanske till och med!
Men.. En promenad runt spåret hade varit trevligt... dock blir jag alltid så mörkrädd när jag går i skogen ensam på kvällen :P
 
Hmm.. Kanske om man går längst elljusspåret, på asfalten menar jag..
 
Detta är något att fundera på
 
 
 
men nu..
toodles

Det är dags...




Jo så får det bli! Att bestämma sig för saker kan ibland vara väldigt svårt, och jag är en mästare(-e +inna?) på just detta! Så.. Jag såg något som påminde mig, och gjorde saken lättare, och sedan måste man helt enkelt gå på känsla ,)
 
 
Sallad?
Lunch i la stada avec ma mere och sedan blir det jobb! Det är studenfirande idag tydligen för en del så jag har en sminkning bland annat, inte på en student men på en förälder till en student, det är engagemang det ;) Imorgon tar Emelie studenten så vi hade tänkt försöka gratulera henne men efterom jag jobbar till sju och lilla damen inte kommer (gissar jag) i sitt livs mest nyktra tillstånd får vi se hur det blir med den saken ;)

 

Himlabadet öppnar
Kanske man ska ta med sig Kellie dit, det har ju inte blivit någon resa till paradiset än som jag lovade henne, kan ha att göra med det förlorade körkortet.. Poopers. Kanske.. om jag har tålamod så får vi ta bussen men om jag tänker efter längre än 7sek så börjar det eka "Don't risk it.. don't do it...you'll regret it..." ets i mitt huvud så, vi börjar med himlabadet ,)

Haha.. igen..

En sådan dag.. en sådan, suverän dag! =)
Jag vet inte om jag i sömnen får sk. happy-pills eller om det är endorfinöverflöd i min kropp just nu men konstaterandet är; det är många bra dagar per vecka nu för tiden ;P 
 
Humor
Igen.. som i fredags tror jag det var, men denna gången skedde detta på hemköp när jag var ner och skulle köpa en sallad i charken... jag hade tur för när jag kom ner var det ingen kö... Jag fick gå på tidigare turordning
Och jag såg först inte... men när det kom en kund bakom mig som blev tvungen att ta en nummerlapp ...
Haha.. humor var ordet. 
 
Vad göra? Det går inte att låta det vara heller:P
 
 
Imorgon är det jag som ska ta fram en skjorta och ta mig i kragen.. that's right! Jag fick till och med ett mail idag.. så jag skämdes lite;P
Men.. jag har skickat in min ansökan angående resan nästa år..och jag kan inte annat än be till högre makter att jag ska bli utvald, men Annica tror på mig säger hon :P så jag får leva på hoppet!
 
 
Nej, nu blir det att tvätta håret och sedan en tidig kväll!
Jag saknar ny musik.. det var ett tag där det ramlade in dagligen, men rätt som det var blev det tyst... tråkigt inte sant? =)

Spoiled... and loving it

 
Jag tror att jag är lite bortskämd.. och med lite menar jag en hel del :P
Gårdagskvällen avslutades (efter ett besök på IKEA) med ost, kex och vin framför en klassiker "the boondock saints" och gott sällskap givetvis. Kalle kom förbi och tryckte i sig en grillad kyckling och drack Cola så kontrasten blev underbart extrem :P Men han höll sig iaf vaken, herr B somnade i vanlig ordning innan filmen var slut.
Själv satt jag som alltid fastklistrad och bara väntade på den ena repliken bättre än den andra ;)
 
Det var längesedan jag såg den men på något vis så blir jag aldrig less på den! Great, en suverän kväll :P
 
Vad är bättre än frukost på säng?
-Muffins på säng, med kaffe ;) Jag sov kvar en stund imorse, och märkte inte att jag för en stund var ensam i huset... förrän jag blev väckt och överraskad med "frukost"... Underbart!
Så vad ska man säga, senaste 12h har gått i onyttighetens tecken, den godaste onyttighetens tecken dock=)
 
 
 
Chanel... och neon 
Jag sitter just nu och lyssnar på musik och skissar på sminkningar och försöker att hålla mig ifrån att beställa chanels sommarlock från Grand parfymeri! ... Vad skulle jag in dit och göra? :P
Nagellacken är ju ... nej nu saknar jag ord, och läppglansen vore inte helt fel heller att ha en av varje ;p
 
Favorit i repris

fransar... och idéer

 
 
Nu jobbar huvudet för fulla muggar.. det är mycket idéer som flödar och i och med att jag även tog tag i sortering/städning av sminkväskan hittade jag en massa roliga saker som blivit köpt "bara för att.." som nu genast kommer tillbaka upp på intresselistan :D
 
Lösögonfransar.. 
sköj
 
 
små
 
trannys
 
Mega-looong
två ord dök upp i huvudet när jag såg dessa som gav mig en skön idé
Clockwork orange!
 
och...
Några med lite mer färg i.. jag vet inte varför jag köpte dessa men de kommer nog till användning någon gång :D
 
 
ååh, underbart när inspirationen kommer över en som en högsommarskur! ... ;P

Svettiga handflator och lite lätt darrig

 
Jag vet nu vad sann lycka är.. jag vet nu hur en våt dröm känns i vaket tillstånd (nu skulle Annika säga "Men Fanny..." Men.. Ja, det är nog så det känns! 
Hjärtat rusar fram, lite snabbare än annars och jag måste nypa mig i armen innan jag tar ut segern i förskott! 
 
 
Fängslande 
Jag är dock rädd...
För att jag inte kommer kunna vistas ute efter arbetstid.. att jag kommer att få en mega-junk-in.the-trunk-bum ... på grund av okapacitet att resa sig... 
Jag.. erkänner, det är roligt att leka! Jag är nog lite nörd när det kommer till kritan (oooh, kritor..:P)
Men... Jag måste nu också investera i en riktig mus (paus för dåligt-skämt-skratt) För jag känner att musplatta(säger man så) inte kommer att räcka till, snarare göra mig galen när man ska göra saker snabbt. Jag har tonvis med bilder och idéer som måste genomföras!
 
Lycka!
 
 
Nu gäller det bara att sitta och skissa på lite sminkningar som jag vill göra och kanske hitta en bra fotograf som vill genomföra dessa med mig, och vettiga/bra modeller till detta! jag Fick en Idé precis innan sänggående igår, i sängen faktiskt, den involverar en halvnaken kvinna och en cello, och en hel del kroppsfärg! 
 
 
 
Nej.. nu blir det IKEA
 
 
En riktigt bra måndag
En kväll med photoshop och vin.. åh, låter det inte underbart? Detta måste bokas in någon kväll, jag och datorn:P
 
 Kanske.. bara kanske lite illustrator också? Någon mer som nickar gillandes? :D
 
 
Toodles

saturday- wedding day sunday - oh nej day ;)



Snabbt utvärderat;
gårdagen var en av de vackraste, galnaste, roligaste, mest party-laddade dagarna jag hittills upplevt! Tommy och Elena Elfström; grattis!!

Mer om detta imorgon

Idag har jag ... försökt ta mig ur sängen, jobbat, ätit middag hos mor, hunnit med att skjuta lite bollar på B:s tomt (haha.. det flög många grästovor:P) och kollat på film..
Paltkomahelg no doubt about it och jag kan lägga mig mätt och nöjd och glad! Tusen tack för en underbar helg!


Men..
Godnatt-macka!

More than words...





det blev aldrig så, wishes are indefit! Tankar.. är allt mellan himmel och jord och just nu orkar jag inte sänka mig till dessa tankar. Jag tyckte.. jag tycker.. om mer än ord!



och.. konstaterar att jag är mer nervös inför morgondagens bröllop än vad jag trodde. Allt måste stämma och om det inte gör det... poopers for me!




Nu är det sängen som gäller=)
toodles

a two to the three

Haha..
Ja, vad ska man säga... det har varit en sådan dag idag helt enkelt, absurd dag
 
Det börjar med att första kunden som kommer in handlar en hårspray som skulle kostat 75kr, men var nedsänkt till 60kr (kampanjpris) sedan har hon dessutom en rabattcheck på -20% på valfri vara.. OCH... till råga på allt en poängcheck som gör att hon får dra bort 25kr på köpet..
Så.. vad blir 75-15-20%-25?
Svaret kommer längre ner...
 
 
 
Sedan, efter lunchen kliver jag in i lunchrummet där chefen lagt en lapp där det står att vi som jobbar i huset kan få rabatterat pris på gatufesten om vi bokar biljetter i tid.. Vet ni vilket år i rad det är vi firar gatufesten?
Svaret kommer längre ner
 
 
Sen.. efter att jag fått ett visst nummer på läppstift från Lancome som en kund ville ha, och faktiskt skrattat till högt (hon trodde nog att jag var bra dum)
 
så händer detta:
In kommer en man och vänder sig till nina och frågan "har ni detta puder, jag tappade den i golvet och måste köpa en ny till min fru" 
"Nej, detta märket har inte vi, men kolla på Åhlens"
 
15min går och mannen kommer in igen.. Nej, det är ingen i stan som vet vad det är för märke, men han frågar då mig istället. Jag tittar på dosan men ser att det inte är något vi har, eller ens är något jag sett förut.. men jag vänder uppochner på dosan för att kolla om det står något under..
...Det gör det...
 
 
 
 
 
Köpt på en flygplats i thailand... :P hahah
 
 
 
Jag tror att jag har haft detta samtal förut men någon hade rätt, detta kommer att förfölja mig också.. man blir förbannad ;) 
 
Så...
Det har varit en 23-dag idag!
 
 
 
Intervju för jobb i veckan.. 
flyget var lika dyrt om tåget så det blir flyg, det får man unna sig!

Fääärdig..

Eller ja nästan.. för att snabbast få det ur världen så att jag släpper på stressen som någon besitter ska jag först börja med att lägga upp en liten bild..
Jag ska dock köpa silver"lim" imorgon om så önskas för att få bort den mörka färgen.. vad tycks? =)
 
 
Enkel.. precis som det skulle vara..
eller? =)

up and running...

 
Jag fick ett sms av Johan i söndags, en minnesnotering om att reklamfilmen nu var up and running och att artikeln om den var i sundsvalls tidning. Så.. vem är jag om inte googlings-mästarinnan (brain surgery?) 
Och.. tadaaa, här är den, den nya reklamfilmen för ybuss som just nu rullas i rutan! =) 
Detta var minst sagt en annorlunda och sjukt rolig inspelningsdag! Pray for more! ;)
 
r är den
 
 
Gårdagen, drömdagen
Ja, vad ska man säga.. som jag och Elin pratade om "vissa har det i sig, men inte är det många". Och att få höra orden "jag hörde dig såga något om..." är något man sällan får uppleva ;)
 
Mängden pluspoäng går inte att räkna för det är något gånger x upphöjt i 3! Tack 
 
Middag på Mezoyo... äntligen... Kan man säga så?.. Nej det kan man inte men jag har ju fått höra från "källor" att det tydligen ska vara bra där och utlåtandet kan inte vara annat än; "mycket riktigt!" Jag åt mig halv förlamad (storakroppspulsådern var i kläm där ett tag :P)
Av halloumi och entrécote... Vadå höga blodfetter? 
.. mums var ordet!
 
Överraskningen; "jag hade hört dig säga något om..." 
Blev mer än rätt, det var klockrent! =)
En kväll med vin, jordgubbar, ljus och Melissa Horn/Lars Winnerbäck, vad ska man säga annat än att jag var i himlen där ett tag, tack för att du tog med mig ;)
Att bada jacuzzi utomhus har sin charm helt klart!
 
Jag ska inte tjata mer om det.. annat än att jag är så otroligt... bortskämd! Tack
 
 
 
Nu blir det kubb!

RSS 2.0