Santa's wishlist


Neejje, min önskelista

Eftersom jag alltid är så dålig på att komma på saker att önska mig och nu fått klagomål på att ingen lista kommit så ska jag försöka knåpa ihop några saker jag känner att jag varit snäll nog för i år=)

¤ Presentkort fungerar alltid (1.MQ 2.TWILFIT 3.JC 4.KICKS 5.MAKE UP STORE)
¤ Glansspray från biolage (bild nedan, finns på frisörsalonger)
¤ MD formulations plump treatment lipgloss
¤ Hårtork (finns på Åhléns till extrapris OBH Nordica, gäller till 24/12)
¤ En digitalkamera (önska går ju alltid;))
¤ Eva solo köksprodukter (inte oljekannan eller juicepressen, dem har jag redan;))
   Vitlöksskålen, karaffen med svart "jacka", tekaraffen i svart eller mörkbrun.







Shine mist... Luktar mums och håret blir mums;)


Plumpingen från MD heter the temps, finns på marielles=)



Tekaraffen och vitlöksskålen, såå snygga;)

Det är allt jag kommer på för tillfället, det förutom detta som alltid är välkommet är ju smink men det är nog bäst om jag sköter det själv;) Handlar ändå alldeles för mycket som det är haha


A gray monday - önskelista

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och.. Mitt enda konstaterade är hellre snö än slask! Det ser fruktansvärt tråkigt ut ute, jag hade tänkt att jag skulle gå hem till mig och göra mig iordning men jag inser att jag nog kommer att hoppa det;P Vi får se

Jag har lovat min käre mor att börja jobba på en önskelista men fan, det är svårt:P

Det jag vet är
Hårtork (kick ass variant för jobbiga hår:P)
läppglans från md formulations(en vit tub, plumping gloss, finns på marielles och på maskrosen)
presentkort önskar man sig ju alltid, MQ, twilfit, Kicks, makeupstore.. JC kanske, carlings=)
fan det är svårt att önska sig saker. Iof har jag funderat på en digitalkamera (eller helst en systemkamera men det kan man inte önska sig, det får man jobba ihop till själv;)) Likaså en I.book vill jag ha, men, det får vänta på sig.

Sminkgrejer välkomnas alltid men .. ja jag har ju rätt bra koll på vad jag behöver och vill ha.

Återkommer med det
FÖrst ska jag försöka handla lite julklappar åt dem jag har kvar att shoppa till=)


1:a advent



Puh, något mätt i magen nu efter julens första tecken: MAT! :P
Imorse blev det frukost ute, precis i tid till att IKEA skulle öppna också, där blev det mindre shopping än väntat men vi kom därifrån med en liten låda till Siri, lite julpynt och några köksnödvändigheter:P Sedan hann vi med en sväng på birsta och Åhléns bland annat. Lite julpynt till granen som vi senare skulle komma att köpa inne i stan=)

Alltså, efter birsta blev det stan, lite julklappshandlig och Stefan hittade ett par skor.

Vi hade lämnat Siri hos mig så vi åkte hem till mig sedan och käkade sen lunch i form av tacos, sedan hämtade jag julgardiner från vinden och några julstjärnor som Stefan hjälpte mig med. Så nu är min lägenhet pyntad nog för några veckor framöver. Här hemma hos Stefan är det pyntat för.. ja hela året;) Granen är uppe fullpyntad, Siri har fått upp sin lilla låda med pynt, vi har fått upp tavelhyllan i sovrummet, möblerat om, köpt och fått upp en hylla till hallen. Dessutom har vi köpt och trixat till gardiner till köket här, duken ligger på bordet och alla ljusstakar är på plats, sedan om de lyser eller inte.. det är en annan femma;)


Glögg hos mami som alltid på advent <3 Och sedan laxmiddag hemma följt av Troja och lite snarra... nu: FÄRDIG


Sovning kommer strax! Lägger upp lite bilder senare på allt julstök=)

Jag älskar julen

Datenight


Jag hade en date ikväll.. Det blev middag hos mig med tacos och vin. Lite pirrigt må jag säga, det var längesedan man var på en date! Stefan satt mitt emot mig och fnissade och vi drog "dating-kommentarer" till varandra tvärs över bordet. Det är nog första gången vi sitter hemma vid ett köksbord med tanke på att Stefan endast har en bar och vi alltid sitter i vardagsrummet och äter. Inget fel i det absolut inte, men det gav en speciell känsla att sitta i ett kök och äta tillsammans =)

På det erbjöd vår date ett bad (också något som inte finns i vår andra lägenhet) och Siri verkar trivas, springer runt som hon har eld i svansen, passade på att välta ut ett vinglas i all uppståndelse. haha hon är för söt


SHOPPINGLÖRDAG
Efter en sväng på stan och shoeshoppning åkte vi ut på birsta där det blev julhandling inför imorgon. Vi inhandlade julstjärna, pynt, julkrans och lite anant gött. Stefan hittade två par tröjor och en halsduk så nu inväntar jag the runway walk;) haha
Väl hemma satt jag upp ljusstaken i köket och inväntar att få en spik i väggen ovanför vardagsrumsfönstret så att jag får upp stjärnan, eller stjärnorna som jag har i förrådet=)


Nu blir det matrix och imorgon frukost ute (det var nog en månad sedan sist)


Men först, ett glas vin till!


Hittade också ett par skor på nilsons.. jättesnygga men lite stora i vidden, ska prova dem imorgon i stan, lite dyra för noll heat men de var snygga=)

Scorett - bra service



... mindre bra skor. Detta gäller dock alla skoaffärer so bara har varma skor i luffar-hiker-biker-juti stil! Hittade till slut ett par helt utan sula (dock äkta läder:P) för den nätta summan av 1400kr. Så frågan är, köper man ett par skor som håller värmen men som ej har sula och riskerar att halka och slå bort hakan... bara man får ha varma fötter?

Återstår att se, först blir det en sväng på birsta, vi ska shoppa lite hemmasaker=) imorgon är det full-day söndagsmys ala 1a advent=) Och då blir det allt från tvättstuga till bullbak.. typ;)

Nu kommer Stifan! Bye bye now


Siri hälsar: Mjau

Dinner and a movie... New moon movie



ååå en sån natt, en sån uunderbar natt, som vi kallar Bella... Swan?
Haha, nej men iaf. Nyss hemkommen från en händelserik eftermiddag/kväll. Efter jobbet kom Stefan och hämtade mig, vi var ut och handlade ett par nya träningsskor till mig (Puss) och sedan blev det middagsjakt i stan. Det som inte hade fullt och som fortfarande kändes lockande blev; Stekhuset! Fläskfilé med sparris och sallad kändes mycket aktuellt, och rätt hade jag för jag åt så det sprutade ut genom öronen på mig.

Stefan hade köpt biljetter till new moon kl 20.45 och ajg måste erkänna att jag var lite nervös inför att se den. Varför? Jo för att det är väldigt sällsynt att tvåor och treor kan mäta sig med första filmen i alla triologier (eller hur man ska uttrycka sig korrekt:P) Men.. och jag säger det med understrukna bokstäver: Omätligt bra film! Jag måste nog ta med mig Tove och se den också eftersom det inte blev att hon följde med! Jag höll andan under större delen av filmen och ja... det är skönt att komma ifrån verkligheten ibland om så bara för 2h.

Överlag, en underbar  kväll! Jag är ledig i helgen så nu blir det sänggående och sovmorgon imorgon=)

It's friday I tell you.. Födelsedagsfika, igen!=)



Yes, nyss vaknat, ser ut som ett troll i håret. Prioritet är att få det fixat och sedan gå hem till mig, få på sig ansiktet och slå in paketet till Tove (Köpte en låda men det visade sig att presenten var för stor så... mjau) Sedan in på jobbet och byta skor, en lunch-date med presentöppning och sedan jobba till arton-noll-noll =)

2 dates 1 day
Sedan kommer Stefan och hämtar upp mig, middag ute och sedan New moon som sagt. Jag skulle få beställa matställe men jag tror på någonting lätt, det enda jag inte fick välja var donken, haha, alldeles för söt!=) Jag har ju en svaghet för White Tiger, de har ju sjuk mat! =) Ett hett tips om man aldrig varit där, bra priser, jättetrevlig personal och riktigt god mat!

 

Sedan så... Är jag ledig hela helgen, vilket påminner mig om att jag ska på ung film på lunchen för att hämta en kamera. Jag tänkte försöka hinna med åtminstone två sminkningar med bildtagning den här helgen, behöver få ut lite kreativetet, och let's face it, jag är sämst på att komma till skott när det gäller fritidsaktiviteter:P  Dock har jag bara 15minuters lunch så det får bli en väldigt snabb springtur fram och tillbaka..

 

Nej nu ska jag pallra mig hemåt, plattången väntar på mig!

 

Förresten

En ny godbit i makeuphimlen:

Chanel Vitalumiere kompakt puder! Nog för att jag stått och tittat på den där lill lådan länge nu men i förrgår tog jag mig för att prova och.. *röster från ovan* Haa-le-luja!! Prova det Icke!... man blir fast


födelsedagsfika=)



Precis hemkommen från Bredsand där vi varit och hälsat på Adam och Alexander för Adam fyller stora siffran idag, Grattis! Det blev kaffe och tårta och en eller annat havreflarn också:P Sitter i soffan och myser med Siri och ska väl ta mig an disken snart, ska bara hämta andan först, hehe.

Varit en lugn dag på jobbet idag, gått relativt snabbt och smärtfritt, en sådan där dag som man aldrig kommer ihåg sedan. Det blir en tidig kväll ikväll för jag tror både jag och herr Liljeholm är tröttare än tröttast! *gäsp* Imorgon är det helg, typ så då blir det ... Bio! New moon givet, eftersom Tove och Magnus skulle iväg på annat passar vi på att gå själva=)

i Övrigt..

Mjau

Ett glas vin på det här då=)

Sådär ja, nu är dagen slut, snaaart! Stefan står i duschen och jag sitter och kollar på vänner med ett glas vin i handen, aah, lillördag! :P Nu blir det sänggående för jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Men när man tänker på det, jag kliver ju upp halv sju varje morgon (nästan:P) men nu kan jag inte gå och lägga mig efter frukosten, poopers
Pratade med Tove för en stund sedan, vi ska förhoppningsvis ses på fredag en sväng, annars måndag. Det blir en väldigt försenad födelsedagsfika=)
*gäsp* -nej, jag orkar inte skriva mer:P

6st läppglans på 10minuter



Haha ja ibland måste man investera=)
Kom precis hem från birsta efter en fika och lite matshopping och en liten pratstund=) Det blev en kaffe på IKEA och en skumraket:P Grattis förresten.. mysigt!
Sedan drog vi in på coop för vi behövde handla lite. Och.. som alltid måste man gå förbi sminkstället även fast man har allt man behöver. Men se man på sa jag, de hade utförsäljning på läppglans, 3 för 99kr (ord. 89kr styck) så jag var tvungen, det fanns transparenta i olika nyanser och det är alltid (ALLTID) ett måste i sminkväskan när man ska jobba! Så jag köpte 6st;)  Fast Elin fick ett för det kändes ju som det minsta jag kunde göra! vassego
SÅ nu ska jag ladda upp mer i makeupväskan, de bör ju räcka några månader i alla fall. Det blev 4 olika nyanser, genomskinlig, aprikos, vanilla och röd! great!

färgerna ser inte exakt ut sådär men det var dem jag kunde hitta. SKit samma om det är maybelline, det är sjukt bra pris 33kr/st! Och det ska ju bara se bra ut på bild, och de luktar gott också;) jag tror att jag är lite beroende av läppglans:P

Men fortfarande är juicy tubes högt på listan över "egen julklapp" haha


PROPP
Jag skulle vara duktig och dammsuga idag eftersom jag varit ledig hela dagen. Dock hade jag lite för många lampor igång så efter bara 5minuter sa det pang och hela lägenheten blev köölsvart! JAHA, great tänkte jag som aldrig bytt en propp i hela mitt liv. Ringde till Stefan men han hade ju fullt upp eftersom han var på jobbet så han hänvisade mig till Ove. Han gav mig lite tips och råd och faktiskt.. faktiskt fick jag efter det till det alldeles själv! =) YAY, så nu är det städat och fint här hemma hehe

 

Nu blev jag hungrig så det kan bli en sallad=)

 

 


Nästan så att man känner sig duktig:P



Yes, kom precis hem från stan för att dumpa av lite saker. Varit på jobbet en sväng och sagt hej till Scandinavian-lars och sedan på Workit för att byta handledstränar-prylen jag köpte förra veckan (till Stefan givetvis, jag behöver inga hulkenunderarmar;)) och till min förtjusning hade de halva priset på i princip allt i butiken! Jag köpte därför ett proteintillskott i pulverform som skulle smaka sjukt bra, så vi får väl se om han är jätteärlig eller fantastiskt bra på att ljuga. Fanns allt möjligt där, frågan är hur dyrt man är villig att gå, en kick-start variant rekommenderade men den skulle kosta en slant och  jag vet inte riktigt om det är värt det även om det var halva priset.. så det kanske blir en senare runda dit också. Sedan var jag på B.I.M för att köpa kolhydratspulver, trots halva priset på workit var tidigare nämnda ändå billigare och ja... man är ju inte dum, det ha rju fungerat bra=) Så så fick det bli. Efter detta kände jag att jag var tvungen att åka hem eftersom jag förutom två enorma kassar med pulver hade jag också en kasse med skor:P

Så nu sitter jag och Siri och kelar i soffan, hon varvar stora nosgnuggen med små bitmärken på mina händer, och faktiskt nu också (aj) öra:P

En fråga
FIck förut en fråga om jul från min dear beloved cousin Linn, och Ja, vi ska vara i Gussjö över jul och vi skulle bli överlyckliga om ni ville göra oss sällskap!! =)


Måste in en sväng till, försökte ringa Daniel förut men inget svar.. ska in på film västernorrland som jag sagt nu i många dagar men det har av olika anledningar inte blivit av.. pff
men nu så... bussen går snart (eh, var tionde minut)

Mer makeup till människan



Imorgon är jag ledig, det blir en stund på stan... måste förbi film västernorrland och fråga om jag eventuellt skulle kunna få låna en kamera av dem. Har ju en provsminkning på G och tänkte försöka passa på imorgon eftersom jag har hela dagen på mig och för dokumentering behöver man en bra kamera, det blir alltid lite roligare när man kan spara det man gör, det är ju allt för sällan:S

I alla fall så ... ja det blir en del2 i min julshoppning, ska försöka komma på var tusan jag ska gömma alla klappar;) Har ju iof en relativt tom lägenhet så det kan bli där;)


Idag var Eva-Lott inne också, det var sista gången vi såg henne från lauder men vi skulle ringas imorgon! Hon är nämligen silversmed nu för tiden och jag måste säga att hon är sjukt duktig på det hon gör. Nina skulle beställa ett armband av henne och jag och Diana har sagt att vi ska komma ner till Rättvik och titta i hennes studio. Så om någon är ute efter en handgjord, personlig present eller kanske ett alldeles eget smycke så är det Eva-Lott ni ska vända er till! Ska se om jag kan få några bilder imorgon att lägga upp


Nu har Stefan hoppat i säng så jag ska nog göra honom sällskap, känner att gäspningarna börjar komma tätare nu:P hehe

Estée Lauders julklapp



jag är som sagt lite smått kär i den lilla aftonväskan med make men.. sitter nu och kollar på internet från andra märken och.. ja jag uppdaterar snart, fixar fika nu=)

Sjusovare - lat latare latast



Yes, äntligen börjar ögonen vakna till liv efter en alldeles för snabbt passerad natt! Sovit som klubbad och måste erkänna att det känns lite motigt att vara ute och gå i det här vädret. Som tur är har jag hittat paraplyet, så efter jag varit och hämtat ett par rediga skor så tror jag att mersmaken för frisk luft säkert infunnit sig=)

Sitter hemma hos mamma nu och funderar på att ta mig en kopp kaffe innan hemfärd, kanske blir det också lite tv-spel:P

Men först, nyheterna:P

Min älsklingskräm står åter igen i hyllan

Idag var dagen D, det var dags helt enkelt. Jag hade börjat ta efter utseendet av en docka från 1920-talet, egentligen kanske en rätt okej yta, men numera tendenser till krackelering och i behov av en nypolerad yta:P I alla fall så blev det så, hydramaxen står nu i skåpet och de första ljuva dropparna av detta fuktelixir har fått gjort verkan på min hud.. Ah, detta är livet;9
I övrigt så var middagen faktiskt helt klar när jag kom hem idag, kan man vara annat än på toppenhumör sådana dagar! Det gick kalasbra på jobbet, jag har inhandlat det viktigaste och fick ett sjukligt bra pris, kommer hem och middagen står i princip på bordet. Nu efter en dusch och lite bra musik som flödar ur högtalarna måste jag erkänna att livet är bra underbart!
Det blev ingen promenad in på stan idag pga Ulricas intervju men vi hoppas på nästa dag helt enkelt. Sedan måste jag nog vara inne på stan klockan tio i vilket fall som helst för min jättefina kupong (ja jag har blivit sådan;)) går ut imorgon, och med tanke på den klänningen jag såg, eller som Stefan såg till på jul/nyår så.. bör jag nog fundera på om det är dags för shopping;) Det är ju snart jul också som alla vet så klappar, klappar klappar! Jag börjar få lite panik för, man vill ju hitta den perfekta, eller ja i alla fall en riktigt bra present som visar att man lagt ner lite tanke i det hela, och det är fan svårt! ;)
Jaja jag ska sluta tjata om det där! Ska snarare fundera på vad jag ska göra med håret, less på det mörka burret!
Köpte även en mascara till mamma idag, henne nyfunna favorit Max factor false lash effect=) och ja, jag måste erkänna att det är den bästa mascaran för henne, som vi har hunnit testa hittills. Själv har jag använt Chanel Inimitable nu ett tag men, fan Helena Rubinstein går inte att slå men Chanel har den ultimata andraplatsen i mina ögon=)
Så ser den ut, ligger just nu i påsen men ska till dess nya ägare imorgonbitti=)
Extra julkappsönskningar:
Estée Lauders sminkkit, det mindre (faktiskt) är det jag är ute efter i år;) har tyvärr ingen bild men jag får se till att fixa en. I detta lilla guldkit finns ett solpuder/rouge, ett läppstift, puderborste, läppglans och lite mer götta=) Det är onödigt egentligen men det är så sjukt sött! Likaså Elisabeth Ardens julkit men jag har aldrig varit ett jättestort fan av deras läppglans:S tyvärr
Däremot, om vi nu lite snabbt ska hoppa in på läppglans så vill jag även ha en till sak (prylfixerade galning, nu är det sagt;)) Lancomes Juicy tubes julkit med fyra små söta färger, otroligt prisvärt och jättebra färger. Nästan tredubbelt så stora som Cliniques läppglanskit men kostar bara 50kr mer! Så.. om inte annat måst jag nog köpa ett sådant till mig själv när jag känner att jag gjort någonting bra.
Har dessutom hittat säkert 5julklappar till Stefan men det är nog bäst att jag kollar med honom först;)
Nej nu ska jag hoppa i säcken.. Ska upp imorgon tidigt och till mami, blivit lite av en grej:P
Natti

VI har en lucia



Vi har en lucia-kandidat till Sveriges lucia som kommer direkt härifrån sundsvall, Hannadi! Jag såg nyss presentatinen av alla deltagare och jag tycker definitivt att det är värt att skicka iväg ett sms för att kanske kunna få se en sundsvallsbo som Sveriges lucia i år? Eller har jag fel. Såhär står det i alla fall

Stöd Hannadi och RBU
Genom att SMSa lucia hannadi till 72970 stödjer du RBU samtidigt som du lägger en röst på Hannadi. SMSet kostar 10 kr varav 7,50 kr går direkt till RBU.

Så... skicka på! och god jul

Julklappslista=)



håller på att samla in, och knåpa ihop en egen. Mamma har nog kommit på mer av vad jag borde önska mig än jag själv, så kanske hon ska få i uppdrag, mammor vet alltid vad man behöver;) hihi

I alla fall så blev det ju lussebullsbak igår.. eller ja, jag gillar inte torra lussebullar vilket det alltid tenderar att bli så jag kör på med vanlig deg, byter ut kardemumma mot saffran och lägger bara socker och smör emellan, toppat med russin givetvis=) Ska ta med mig ett par på jobbet idag så får vi något till eftermiddagsfikat=)


Igår var vi ju ut på birsta en sväng, där det förresten var snorpackat med folk! Såg lit eögongodis i fönstren, bla en "långkofta" från Gant som jag ska drömma om några dagar;) och även några fina tröjor från MQ, men en kofta/tröja för 12-1400 känns.. fel. Okej om det är ett par jeans men jag som är så duktig på att spilla och grisa ner mig med smink och diverse... nja jag vet inte jag. Men drömma kan man ju;)



I sminkets värd
Igår doftade jag även på Britney Spears circus fantasy, hennes senaste doft men.. njae, inte någon överraskning direkt. Samma som alltid, söta, mer eller mindre fruktiga dofter. Men den kommer säkert gå hem hos den yngre publiken, de brukar göra det=)




När det kommer till sminket ja.. fan jag behöver en ny foundation igen men var inte tokimponerad av färgerna som fanns i mat lumiere, på sommaren går det väl an men inte nu när man ser ut som en magnecyl, så vill jag iaf slippa vara den rosa av marshmallowsen:P  Så jag får titta vidare, i värsta fall går jag tillbaka till Sensai Kanebo. Nog för att den också är lite rosa men jag hade den förra vintern och den var faktiskt riktigt riktigt bra. Jag har gett upp hoppet om Dior, de har ingen fdt för mig:(

Nej nu ska jag faktiskt gå och fixa håret, ser ut som en slickad katt:P

Hur ska man ställa sig...



... inför bittra människor som inte kan inse att det faktiskt finns lyckliga människor i världen?
Missunnsamhet klär inte någon, och allra minst den tragiske individ som inte själv kan hitta lyckan på egna vägar, utan endast kan finna förnöjelse genom att tala illa om andra och seda suga åt sig av deras olycka.

Som tur är, är vi bättre än så.. vi är lyckliga! Jag älskar att du älskar mig, för jag älskar ju dig!

Till dig olyckliga hemska människa:
Du som var en sådan fin människa en gång, jag vill tro att du kommer att förstå en dag att detta är på riktigt och att du kan unna andra människor lycka, Hoppas du finner självkänsla!


Nu glömmer vi det. Jag har haft en underbar gårdag. Middagsbjudning hemma, en perfekt tjejkväll med hårfärgning, sminkning, känsloprat och *trumvirvel* Vin. Det blev ugnslax med potatis provencale, en favvis, till detta blev det avocadosallad och till efterrätt fick vi panacotta med passionsfrukt. En förlorad vän har hittat sig tillbaka till den närmste kretsen och jag måste säga; du har varit saknad! =)  jag hade jättetrevligt och jag hoppas att det blir många fler sådana kvällar, 01.40 blev det godnatt.

02.02 ringde Stefan och var påväg hem, vi sov hemma hos mig och DET var längesedan! Jättemysigt men eftersom lillsnuttan var hemma så gick vi upp rätt tidigt och vandrade hemåt, och gissa om någon var glad över att se oss;) hihi
Det blev långsova, sedan brunch ute och en fika på IKEA, lite julshoppning-fönstergluttning och sedan en mindre veckohandling. Det blir en lugn kväll hemma ikväll, det har blivit sent några kvällar nu=)


VECKAN

I veckan är det lite bokat och bestämt, förhoppningsvis ska jag bli övertalad om att följa med och träna, ser ju ut som en varmkorv nu, mjuk och smal men inte direkt smickarande *asg* nej jag bara skojar men kroppen är väl inte i toppform direkt måste jag erkänna=P

Sedan MÅSTE jag köpa en ny dagkräm imorgon, skulle köpa hydramax+ active igår men det blev inte av för jag hann inte. SÅ imorgon är det tvång för nu är jag snustorr i ansiktet. Ska spana lite mer på  julklappar också så jag ska ringa bror imorgon=) Kanske vi hinner med en fika också!

Kan bli några fika med väninnor (notera nu då, spionerande äckel) ...Ska höra med Elin om hon är ledig=) Frukostkaffe senaste veckan har varit det ultimata uppvaknandet med promenad och snabbfika innan jobbet så om jag orkar och om det inte regnar så ska jag och Ulrica nog hinna med några sådana också. Men nu måste jag börja med maten innan klockan slår sju!




TACK och åter TACK
En sak till... Det finns många fina människor, rent utsagt underbara! Det är sällan man uttrycker sin uppskattning för dessa men jag ska bli bättre på det. Att kunna känna att ens närmaste önskar en all lycka och bara vill en väl är så enkelt men så fint! Tack för att ni finns!=)


Let's not play with fire



Flickan som lekte med elden! Mycket bra film, en sådan där "sitta-med-koftärmarna-över-ögonen"-film! Det blev snabbmat ute och lite godis, helgens unna-mig-stund! =) Tack för ikväll, mysig liten date som jag gärna gör om!


Nu är jag så trött så jag håller på att krevera. DOCK, har jag en julklapp åt mig själv på G som jag bara måste köpa imorgon för jag har helt slut på dagkräm! Dyrt men så jävla värt, har ju fått kicks-rabatt-kupong;) haha vad fåning man är.


Nej... sängen! upp 08.00 imorgon=)

Boy meets girl


... Waiting for a star to fall


lyssnar på en gammal goding:P varvar det med att springa in i köket och kolla berget av is som sakta håller på att avlägsnas från frysen! Hee-rre-gud! TYdligen så är min kyl/frys lite kärv, märkte jag nu då ingen av dörrarna går igen helt. Så.. nu har jag ett berg av is i frysen och när jag ska stänga kylen får jag trycka igen den, underbart!


Vad annars?



Jaja... saker och ting blir inte alltid som man har tänkt

clarins eye makeupremover:D





Äntligen! Har haft Kanebos eye makeupremover nu i några månader och börjar bli lite less.. Använder den bara vid jobb numera men det är svårt att hitta en remover som tar bort allt utan en massa slit på ögonen. Så kom den igår, Clarins eye makeupremover! Yay

Var på Åhléns en sväng idag och kollade på lite julklappar. Hade ju redan bestämt minst 5st men nu blir det kanske så att jag måste ändra några av dem:( Hittade i alla fall en massa mysigt julpynt och kände att hade vi varit två veckor fram hade jag kunnat köpt halva butiken! Men.. tålamod, advent är tidigast man börjar pynta enligt mig!

Var även in på akademibokhandeln och kollade hur det såg ut där, köpte lite kontorsgrejer också, allt för att få lite mer ordning, men jag har tappat bort min pärm:S Eller tror den ligger hos Stefan, måste nog kika på det.


Imorgon är det jobb.. again! =) Varannandagsjobb skapar orutin i vardagen!

Home again! Makeup=done



Sådär ja, sitter i soffan efter en lång dag i Östersund. Eller, en lång dag med tågresa, jobb och hemresa sitter jag nu med ett glas bubbel i handen. Jag har nämligen en helt underbar sambo som överraskade mig med en flaska "fira"=) Du är för underbar


filmningen gick i alla fall helt otroligt bra. Världens kanske trevligaste personlighet, lätt, proffessionell och glad! Jag älskar att jobba med sådana människor. Det var ett sant nöje att sminka och hela dagen gled fram utan större hinder! Vi får se när den dyker upp på tv=) Man blir alltid så nyfiken på att se hur slutresultatet blir!



Nej jag får nog skriva mer imorgon, har lite kort också i mobilen=)

Makeup in Östersund, cold-city



Sådär ja, klockan slog alldeles nyss 04.10 och jag sitter och gnager på ett russinbräck och funderar på om jag har glömt någontinting... men jag tror att den här gången är jag mer förberedd än någonting. Oftast är det någonting man kommer på på plats att fan det där skulle jag kanske också haft med mig, bara ifall att.. Men nu, njae, det skulle vara en hårtork då men jag gissar att de kommer med torrt hår! .. Men bara för att jag säger det nu så... ja vi får se


fick det nya sminket från makeupstudion igår, eller som det heter makeupfabriken. Beställde de viktigaste baserna, de som jag använder mest (om inte redan hunnit beställt)
Bas:
Vanilla, cream, caramel, fudge och oliv (om jag minns rätt) En snedskuren pensel (som helt har ändrat form:O) och ett vanilla puder (can't klara mig utan! (Lifesaver!)
Makeupstore
FIck också en visit, laddade upp med extra svampar, som sagt.. man vet aldrig! Fick ju en påse med mascaraborstar sist jag var där och det tackar jag ödmjukast för! De kommer att komma till användning!!


Stefans bror Micke har fixat upp lite bilder från i helgen men jag tvekar på om jag ska länka dit, ser nämligen ut som en svullen gammal dam!... Stefan glodde på bilderna och nickade när jag uttryckte min ickebefintliga photogeniska sida "ja... bilderna gör dig inte riktigt rättvisa"... HAHA:P Tack älskling aja, här är dem iaf : 23


Nu sks jag göra mig iordning, snart dags att hoppa på tåget! Nervös men exhalterad! :P hehe

monday morning


upp och hoppa, det är mååndag!

Nej jag vet, det låter inte speciellt lockande:P Jag måste dock erkänna att jag är väldigt pigg för att vara måndag morgon! Sitter och luskar på om man ska promenera till jobbet, enda tveksamheten sitter i skorna... glömde nämligen dem på jobbet så frågan är om jag har ork och så överdrivet mycket tid att ta bussen till jobbet för att hämta skorna, ta bussen hem och sedan gå in igen:P ... svar, Nej och ja. Ska tänka efter lite och sedan ringa Ulrica=)


SKOR

Finns det inte längre vinterstövlar att få tag i som har den magiska kombinationen varm-snygg. Varma skor går att hitta, typ på granngården.. men snygga stövlar(gärna minst knähöga) kan kosta över 2papp men likt förbannat finns ingen värme i dem. Så frågan jag ställer är, är jag den enda som fryser om fötterna på vintern? Var förbi många butiken igår men hittade endast runt 4-5st skor som SÅG varma OCH snygga ut, när man kände på tyget dock var det inte tjockare än ett par sandaler:P

nej nu ska jag kolla upp massörer i stan, måste gå och se till att få nacken fixad och därmed.. pasta:P Vem ringer man, vem är bäst? Ska man gå via sjukhuset?..








CHANEL
Har inte bestämt mig än, hydramax+ active eller Beauté initiale? Man börjar ju se tecken på de första linjerna redan. höj in på ögonbrynen, för tittar man lite närmare i spegeln ser man att "ja då, nu är de påväg" ... men jag vet inte, kanske väntar till nästa säsong..  det skiljer ju några hundra på krämerna så beautén kanske är mer för sommaren eftersom spf inte är nödvändigt nu, Jaja får fundera på det tills dec=) julklapp kan man ju önska sig=)


På tal om julklappar, jag har redan börjat fundera en hel del, nu gäller det bara att lägga upp det så man hinner med alla... ska höra med bror om vi ska dela på några presenter ( på så vis kan man ge en lite lyxigare "klapp") men jag tror att jag har inst 4st klara redan=)



Nej nu blir det te:P

Så var en helg till passerad



Tiden går fort när man har roligt, och ännu fortare när man är stressad;) haha

Igår var det jobb för hela slanten, galet mycket folk på stan vilket gjorde att hela dagen bara sprang iväg! Jag hade två sminkningar, en på jobbet och en efter. Båda gick bra och jag tror att det är återkommande kunder=) Sedan fick jag skjuts in till stan av kund nummer två, hämtade upp lite käk till mig och Stefan och åkte dit=) Det blev en snabb mysmiddag med lite mousserande för sedan kom Stefan och vips så var klockan halv nio redan. På  med plastbyxorna och ut i regnet.

Vi for till Johanna och hennes väninna som bor inne i stan, det blev en lugn "förfest" och en sväng på oscar. Ingenting dramatiskt, en kul lagom kväll i gott sällskap, inga intriger;)



Imorse däremot, cheeses, vem var tröttast. Klockan 12.00 masade vi oss upp ur sängen först. Stefan skulle iväg och jobba och jag in på stan för att kolla på skor, och smink;) Handlade svampar på makeupstore i veckan här, kalas eftersom jag glömde det på min senaste sminkning (pinsamt, ja!)
Jag brukar ju köpa svampar i stockholm när jag är där, ett pack med ca 30 st som brukar räcka ett litet tag, och sedan blir det nödköp på jobbet. Senast glömde jag ju dock det. Men på tisdag ska jag testa svamparna och jag hoppas att baserna som jag beställde från Makeupstudion har hunnit komma tills dess, har även slut på mitt vanillapuder som jag skickat efter, vilket nästan är prio ett


Nu kommer älsklingen så nu ska vi iväg:D toodles

2st makeup sessions och ett glas vitt



Det blev en promenad in på stan imorse, halv tio började färden in till stan och jag måste säga att jagi nte har rätt vantar för detta, det var bara 4 minusgrader men fingrarna var som istappar innan vi kom in på stan. Frukost/lunch på stan innan jobbet blev det. Jag trodde dock att jag började elva, vilket visade sig vara helt fel, jag började nämligen 13.00 idag... så det blev även en sväng på kulturmagasinet och bibblan med Ullis och sedan.. sedan blev det jobb


Hade uppdrag av kära svärmor att köpa ett läppglans och en hårfärg som jag nu efter många om och men lyckats hitta top of the line, endast det bästa är gott nog=) Det blev en lugn dag på jobbet, inte mycket folk men mycket liv tyvärr. Efter jobbet blev det middag på stans nya favorit"hak" White Tiger! Jag är inte stormförtjust i pizza med jag norpade åt mig en bit av Stefan (perfekt att han tar pizza;)) men som sagt, ett hett tips för de har top10 mat där. Kyckling med färska grönsaker .. mumma


Imorgon ska jag jobba, har en sminkning mitt på dagen och sedan efter jag slutat jobba har jag hembesök på en sminkning, vi får se vad det blir av det men jag har höga förväntningar och förhoppningar. Något jag aldrig gjort förut, lite nervös men mest exalterad! =)





Nej nu ska jag mysa lite med Stefan framför tv:n, kollar på lust och fägring stor och dricker ett glas vitt!



Mjau

friday the 13th - sotningsdagen



Ja men är det inte lite så?;) Helg = helgsminkning
Alla kan behöva lite inspiration efter veckans gråa vardag och vet ni vad? ett penseldrag extra eller två... kan göra så mycket. Jag funderar starkt på lösögonfransar idag, men jag brukar "funderapå att göra det" rätt ofta men ja, 8/10ggr blir det inte av, jag passar inte i lösfransar tror jag. Vi får se.


-:Paus för att pussa Stefan hejdå:-


klockan 9.40 ska jag träffa Ulrica men fan det är minusgrader så nu ska jag in och rota i lådor efter någonting fläskigt att ha under jackan=)

Nu blir det en kopp te och lite googning på olika sminkningar.

en torsdag kväll.. ett glas vin och halva ögonlock



Sådär ja, nu är klockan tio, men känns som tolv, det är kallt och mörkt ute och innan jag har hunnit avsluta denna mening känner jag mig som 55! Jag vet inte vad som har hänt senaste veckorna men jag har knappt kunnat hålla ögonen öppna efter tjugotvå-noll-noll! Ikväll var vi och handlade en sväng och sedan hem för en avocado-sallad toppad med lite bacon och till detta; ett glas vitt i sin enkelhet. Mycket gott och enkel torsdagsmat som var precis det jag behövde. Dock, kommer alltid ett glas vin med... *drumvirvel* trötthet!


Jaja, no complaints... det är INTE synd om mig;)





Imorgon:

Jag ska ringa bror och fråga om han kan komma förbi med datorn på jobbet, den är nämligen omformaterad! Tack gode gud äntligen, efter att ha haft datorn i... 3 ÅR! ... Så kommer jag äntligen att kunna gå ut på internet och använda photoshop bla! Great!

Ska ta en promenad med Ulrica in till stan innan jobbet. Det kan bli kaffe, det kan bli lite earlymorning girltalk på Wayne's=) Sedan har jag ett ärende att springa till svärmor=)

Men nu.. orkar jag faktiskt inte skriva något mer!
Ska ta en cashewnöt och sedan gå och borsta tänderna... och prova Faux tan en gång till! Jag har ännu inte hittat en värdig motståndare så det blir nog den!




i övrigt har jag valt en ny doft!
Hamnar på dofthyllan om några veckor:
D&G La lune
Me loves it, negativt är att doften försvinner efter ca 2-3h..men... It'll do=)











Nej, en kram på det här så=)

Och i mitt huvud ljuder; smink



Och krämer, och dofter... och pengar! Damn it jag har redan 15idéer på julklappar till familj släkt och vänner... men jag vet inte om det är smartast att inhandla allt nu och sedan leva som en råtta fram till nästa lön ifall det blir lite overprice på saker och ting. eller ska man vara smart och gå ihop med t.ex. bror och köpa till några, och spara några till sista minuten ... ? Jag vet inte, jag vet bara att varje år tendenserar det att bli likadant, jag vill vara ute i sådan god tid och hitta så bra saker som möjligt så tillslut blir jag kräsen och nödköper istället något dagarna före för att jag itne kan bestämma mig...

hmm.. ja så får det nog bli;) Jag menar, var ska man gömma sakerna?
(Kom precis på att jag har en lägenhet som står oanvänd, saken är alltså biff;))


Nej nu ska jag ringa makeupstudion och beställa lite nödproviant.. DOCK! Så känner jag mig sparsam och satsar bara på det viktigaste. 5st baser (vanilla, cream, caramel, oliva och fudge), 4st penslar, 4st mascaraborsta och ett paket löspuder:D Kalas

Men nu måste jag ringa för det börjar bli lite brådis


Mjau

Hej mitt vinterland, nu är jag (snart) här



Upp i ottan som vanligt (eh, just ja), gjort frukost och försökt tvingat upp ögonen för ännu en dag. Nu kommer kissen, och hon är på myshumör, stryker sig och ska bestämt ligga i mitt knä. Men fan vi måste sluta vara "snälla"och ge henne småsaker för hon luktar skunk ur munnen, trots att hon gäspar åt andra hållet :S

Idag blir det jobb som vanligt men sedan måste jag ta tag i skattedeklarationen.. jag är värdelös på den delen :S Frågan är om det ens är värt att ha en revisor, I think not! I alla fall så tror jag att kvittona ligger utspridda i hela lägenheten, och här. Men nu har jag skjutit upp det tillräckligt, deadline imorgon:P



Funderar stort på att spara ihop till en systemkamera. Jag behöver en riktig kamera till sminkjobb och fotogaferingar. Mitt störta fall back är att jag aldrig eller väldigt väldigt sällan dokumenterar det jag gör vilket också gör att jag (självklart) inte har någonting att visa. En portfolio vore någonting, det finns ju folk som erbjudit sig att hjälpa till men i ärlighetens namn ligger det i mig, jag är nog lite lat när det kommer till kritan ... Idiotiskt egentligen

Men tills vidare blir det så att varje krona jag tjänar läggs på nytt smink. Just nu är det baser, penslar och en ny sminkväska till penslarna jag är ute efter, någon som har ett tips?

i-brush-apron-bc-009-zoomed.jpg
Hittade denna men jag et inte, det är ju just inga fack för penslar, dock en massa extrafack. Man behöver mycket småsaker ibland när man är ute och jobbar så två bälten vore ju kanske inte helt fel... Men hittar inget med bara penslar, ett i två våningar skulle finnas som jag blev tipsad om men jag vet inte var jag ska leta=)


Kanske en sådan där? hm, måste komma ihåg sidan till nästa gång=)

Nu ska jag gå in på studion och göra en beställning, hejdå pengarna=)




Jag ska på stan med Ulrica innan jobbet, och jag tror att det blir en promenad! =) Tur att det finns någon som bor nära som kan ge mig en liten kick in the ass! :D Kanske en chaite på Waynes eller barista=)


en dag i ett jobb... sminkjobb;D

Imorse var det Weleda-kurs på jobbet, mycket lärorik kurs som gav lite nytt perspektiv på hudvård. Det bästa med alla olika märken är att man får en bredd i sin kunskap och även en personligare inställning till många märken, efter resultat och behov! =) Jag ska testa almond-serien och se om naturprodukter är så mycket mer fantastiskt för oss... det jag vet är att själen och samvetet mår lite bättre! =)
Sedan var det kicksjobb, inte så mycket mer att säga om det än att julkartongerna är i full... blom? :P Det är kartonger i massor och jag vet inte om det någonsin kommer att ta slut, hehe. Jag har spanat på lite potentiella julklappar men jag måste dividera med släkten först, kanske man kan gå ihop och köpa tillsammans med någon=)
Middagen var halvt igång när jag kom hem, hemlagad fiskgratäng och grönsaker, MUMMA! Jag älskar verkligen fisk, mer sådant! Nu är det slappning framför tv:n och sedan ska jag visa alla fina saker jag fått idag;) Bla en ögonskuggspensel från Dior som ska testas vid tillfälle, har två oöppnade nu! Måste beställa nya saker via makeupstudion snart!
Nu äntligen hemma och lite kramar, det gör min kväll
... kanske lite äppelpaj också;)

Grattis på ettårsdagen=)



Sitter med ett glas mousserande vin som jag fick tips på från vakterna på systembolaget;)  sneglar mot min ettårs-present som ligger i soffan. Ett inlägg bara innan jag fortsätter, det bästa jag vet ä människor som är uppmärksamma! Min pojkvän tillhör denna kategori då jag aldrig kan slutas förvånas över vad han snappar upp när vi springer på stan eller i birsta (L) Jag älskar dig! Jag har fått en stickad tröja från G-star som jag inte kunnat unna mig själv eftersom den kostar närmare 1300kr! Men... När vi hade ätit ettårsmiddag(som Stefan lagat alldeles själv) Så kom ett stort paket med mitt namn på in! Underbara du! Tack

Jag hade beställt en stansning av en berlock som jag köpt... Det blev några små ord på fram och baksidan och den passade som handen i handsken på min älskling!



för att ta sig ur drömmarnas land en stund:




Filminspelning dag #2
Det var kallt, det var lång väntetid och ja, jag tyckte synd om Frida som var tvungen att försöka agera med så lite kläder på sig i den kylen, en stor eloge till den tjejen! En annan har inte den positiva energin som kan värma en frusen själ;) haha


Imorgon är det kurs och sedan jobb, men nu duschen och sedan ... mer bubbel, det är vi värd!!




Ett år idag!
Jag älskar dig Stefan, tack för att du kom in i mitt liv, igen!
Du är världens vackraste! Och nu ska jag skrämma dig när du står i duschen;) hehe

En dag på fältet



ja det är väldigt målande att uttrycka sig så;) Vi spenderade i princip hela dagen på en äng på inspelningsdag nr1 =) Roligt, och ganska avslappnande. Ofta är man nervös innan men när man väl hamnar på plats så är det bara roligt=)


Nu har vi varit hos mamma och ätit, PROPP-mätt. Tacos, efterrätt, godis, vin.. nu är det "och så kom Polly" men duschen kallar och sedan är det sussa som gäller:D

Äntligen lördag?



Sitter hos mamsen en sväng, tar en kopp kaffe och ska ner och leta efter storstövlarna som jag ska ha imorgonbitti när filminspelningen sätts igång=) Kallt men kul är ordet=)

hittade precis en bild från corona.se:s vimmelbilder från förra helgen. Jag hade hoppats på ett kort på Stefan som gjorde mans tolkning av Marilyn Manson rättvisa, men icke, han är kameraskygg pojken min tror jag;)


Jag ser bra konstig ut? Roligt i alla fall=)

Ullis ska komma förbi en sväng sedan och kolla på lägenheten min men jag måste försöka få bort lite skit från golvet, typ räkningar *host* hehe

Nej nu ska jag knata ner i förrådet=)

Human nature, Chanel och Smashbox

En avslappnad lugn kväll, sitter och lyssnar på mysmusik och bara njuter! Livet är skönt sådana dagar=)
Torsdag i stora staden
Imorgon är det smashboxkurs i stockholm, en snabbis ner och snabbt tillbaka. Inte ultimat men vad man ska göra, vi har ju brist på personal på jobbet. Hade det funnits en möjlighet hade jag stannat en dag eller två för att se hur det är med fröken Abraham=)
Jag är inte på skrivhumör utan sitter mest och förbannar Chanels kvalité, inte för att den är dålig utan tvärtom, den gör oss beroende och okapabel till att testa någonting annat;)
Nej.. nu fortsätter jag med musikkväll;P

Jag säger bara Faux tan



Jag måste börja med att skratta, och direkt efter det tillägga: Helviite! Provade precis faux tan från bare escentuals och enligt råd och rön.. eller nej vad säger jag, enligt mina tester springer denna godbit från allas favoritmineralmärke kilometer framför tidigare topplistettor som chanel och Clarins.

Jag kan dock inte säga om denna är att rekommendera till albino-Kristina eller bleka-olle för färgen bli... enorm! Och allt vad orange-gult heter är go went gone! Underbart, jag som fått tvångstankar gällande solarium behöver en räddare i nöden nu när hyn börjar skifta i porslin/transparent!



Så ser vinterns guldklimp ut och jag tror den går för mellan 350-375kr beroende på var du hittar den. Nästa fredag är det lön, då minsann;) hehe


I övrigt är julkartongerna på väg in på jobbet och jag säger bara, Skynda fynda! Jag har sett några små godbitar som kan tänkas bli julklappar om inte annat. Det är både en fördel och en nackdel att jobba där man gör, man har utmärkt tillfälle att köpa sånt som andra kanske inte vanligtvis unnar sig själva, men samtidigt vet alla att man handlar från sitt eget jobb, win win, loose loose:P

Nej nu ska jag nog ta och gå och skölja av den här brunfärgen och se om jag kanske tappar lite färg, kom precis på att det blir svårt med basen till den här mörka färgen. Men ... vad göra, jag är nöjd! ;D





Gårdagen:
Stefan hämtade upp mig på jobbet, hem och laga en snabbmiddag (köttfärssås och spaghetti) Sedan tog jag ett varv upp på torsvägen i mini-promenadform (frisk luft är underskattat:P)

Det blev lite tv-tittning men annars en väldigt tidig kväll, herrn somnade i soffan och jag måste säga att jag inte var långt efter honom... måndag, vad kan man göra.


Börjar snart jobba men efter jag slutar ska jag träffa upp Ullis på stan för en fika, och faktiskt passa på att fråga om hon vill sitta modell för en "smink-mask" grej som jag håller på att jävlas med. Fan att man ska vara så outbildad;) Provade imorse igen men jag går bet när jag inte har någon att jobba på, och jag måste klippa naglarna för vax och långa naglar klingar dålig kombination!


Nej nu har jag skrivit alldeles för länge, duschen kallar! =)

freaky holidays finished



Sådär ja, då var vi tillbaka på måndag igen med allt vad ansvar och svensson-svensson innebär. Till att börja med måste jag erkänna att jag är lite besviken över halloween, bara av den anledningen att det tar slut så fort. Nog för att det tog drygt 3h att förbereda oss inför ikväll, för att det kostade mer än vad vi räknat med bara för att få ihop nyckelprodukterna... men jag skulle göra det igen, och igen och (ni fattar)

Stefan gick med på, helt utan argumentation utan till och med med entusiam med på att klä ut sig i full halloweenmundering. Efter 40min i sminkstolen och med löshåret på plats fick han äntligen se sig själv i spegeln och jag tror faktikt att han fick en mindre chock om jag ska vara ärlig;) Underbart roligt.

jag har en hel del bilder på mobilen men det fungerar inte att ladda upp för tillfället så jag återkommer med det lite senare=) Nu ska jag in på jobbet och har en aning bråttom eftersom jag inte har en aning om när jag börja:P


Gussjö blev det också, myspys men alldeles för kort tid. Vi var dock mest glad att vi ens hann åka dit överhuvudtaget, har varit dåligt med helgäventyr i höst här:P


Jaja..

cheers

RSS 2.0