New years look

En sådan dag.. en sådan, slöfis dag!

After Christmas

Igår möttes jag och fröken Abraham upp för en liten stund i solen, på ett litet "hak" vid odenplan. 
Let me tell you, lämna aldrig skinkan för länge i grillen, den kan brännas vid... ;P Ajsing säger jag!

Men det blev ju lite färg!


Kvällen fortsatte på Bauer på söder! .. Ett glas vin startade en konversation som resulterade i ett glas vin till.. och som blev så intressant att vi inte kunde avsluta kvällen där! Så Malmen och en mojito senare och onsdagen kändes plötsligt som en lördagsnatt som "förr"..
En mycket bra "sista drinkkväll" för det här året! Merci darling




Pigg?
Inte jätte nej.. det blev en rätt långsam start på denna dagen! Men det tar sig bara man får på sig ansiktet och lite temasminkning.. "new years" blev det idag vilket resulterade att jag sålde slut på de skuggorna jag hade lagt! yay! =)



shame shame

I know your name!


Jag vet...
Jag har fastnat, jag har kört fast och jag är lat! Det har inte blivit mycket skrivande senaste tiden, inte ens lite för att vara helt ärlig! Men... som man alltid säger, så skall det bli en ändring (viktigt med "skall", gör att det hela låter mer allvarligt inte sant?)


Sundsvall over christmas..
Planen är och var, som alltid att åka hem på jul! Ett firande som inte involverar åtminstone två förbestämda personer ... finns inte på kartan (2x Grubbström, den ena årgång 86, den andra 62) och detta året var inget undantag!

Det som var nytt för i år var bland annat att jag för första gången i mitt liv skulle fira jul med min morbror med familj! Nytt nr. 2 var att det skulle involvera någon "utanför släkten"... dvs. en novis i familjen! Jag hade planerat att ta med mr. Jobe upp, ett mycket stort steg!
Dock.. gick bara en av dessa att slutföra! Tyvärr...

pga. sjukhusvisiter och dåliga beslut så fick vi tyvärr ändra på årets planer! Royal grand crap var ordet (orden).. och ett "better luck next time" ligger över mig, nästan som en utmaning! ;P


Paltkoma och löften!

Fördelen med att fira jul i stugan är att det endast blir ett dygn per år! Anledningen till att jag väljer att se på det på detta vis är att maten är lite FÖR god, och det finns lite för stora mängder utav den (till mat hör här även knäck, ischoklad, alladinaskar, godisskålar, marsipanfigurer, pepparkakor och risalamalta.. phew)


Så hade man stannat mer än detta förgyllda dygn hade man omöjligt fått plats i bilen sedan!
En underbar julafton med underbara människor! Elena & Tommy kom med flickorna, Maria och Linn gjorde oss sällskap och familjen Lindström debuterade som sagt i en gussjöjul och ingen kan vara gladare än jag! 15 personer räknade, och endast en saknad! <3


Bildbevis finns... men eftersom jag glömde (läs slarvade bort) min laddare så har jag ingen möjlighet att lägga upp något just nu. Om jag flirtar lite emd Julia och Saga kanske de kan låna ut någon tills vidare! :P
Nu ska jag sova. Jag sitter och blir mer och mer irriterad över de största tangentbordsknappar jag sett, på västravägens stationära dator, långa naglar... inte att rekommendera! Morr...

oj


vad jag inte orkar skriva ibland nu för tiden :P

Vi börjar Om
Tiden rusar iväg och senaste två veckorna har bestått av jobb, julhandel, adventspyssel, bakning och... planering!


Så de mesta bilder jag har i min telefon har med... bakning (?) att göra! :P
och så har jag lovat att göra en julklappslista till familjen =)


I alla fall så blev det rätt mycket bakning som sagt förra vecka i och med att det var 1:a advent och det enligt mig kräver glögg, julmarknad, hembakta lussebullar, pepparkakor och pepparkakshus. Och Herr Jobe var inte sen att häna på den idén så jag fick min vilja igenom och en utmaning dessutom! :P


Detta är alltså resultatet:
Jordens pepparkaksdeg (notera att det inte är en bunke utan en "babybad") :P


den där lilla saken bakom är en normal bunke :P där är resten av pepparkaksdegen, som inte fick plats i "badet" :P


och detta blev sedan "slotts-delar"


... och paus för adventsfika såklart:


och just det... nybakta lussebullar ;)




jag passade på att göra en pepparkaksgran :P

...att gå till slottet/borgen ;P



Spännande inte sant? ;P men det kommer en bild när hela skapelsen är färdig:P



Till resten då?
Julen är inte här än och jag längtar redan till våren? Eller jag rättar migsjälv direkt och skriver istället att jag saknar värmen! jag sitter här i min "night outfit" bestående av ett par tjocksockar med komönster på, ett par mjukisar och en tjock kofta. Detta ska jag sova i! Och nog för att jag är frusen av mig men det här är löjligt! Galet kallt!


jag ska alldeles snart hoppa i säng! Imorgon är det upp 7.00 för 8.00 ska jag vara på SATS odenplan och köra ett snabbt pass med fröken Abraham. Det blir 6e passet för veckan och jag börjar känna att jag hittar formen mer och med ! Men det är långt kvar till... jul 2011? :P I vilket fall som helst så är det stora växeln lagd för att "the flab" ska bort! Go went gone!



Och tomten sa:
Skriv en önskelista!


okej!


Kära Tomten!
Jag vet inte om jag kan kalla det "snäll" det jag har varit detta år, det är upp till dig att avgöra, men allt är ju relativt så jag gissar att jag ligger rätt bra till om du tänker efter!

Därför vill jag ha:

Thomas Sabo berlock till mitt armband
(berlocker för gärna väljas utefter vad DU tycker stämmer in på mig, personligt är roligast)
jag har aprils födelsesten ...



twilfit har mycket bra underkläder.. och jag skulle verkligen behöva en BH efter de här månaderna i träningsBH :S Så ja.. underkläder är alltid sk. good shit! =)
HostCalvinKleinHost

får man kroppen på köpet? ;)


På tal om träning så


Nike... har bra träningskläder, framförallt träningsBH och toppar/linnen.. Kvalité märks!
Jag har hört att Adidas ska vara ok också.. jag har för mig att jag känner någon som jobbat där som rekommenderat ... :P


Plånbok och Handväska
Orden cp-bryt, hets och ångest har nog mina närmsta hört och upplevt när jag ska handskas med min handväska och plånbok. Nu är det ju så att jag fått för mig att jag ska spara till en väska.. Chanel eller Mulberry.. eventuellt kanske Burberry.. Så jag lär få spara ett tag! Men jag ÄR i behov av en större väska! Men två handtag  är ett måste!... och gärna i skinn.. (jag inser att här suckar min familj och skrollar neråt:P)
men i alla fall, något i denna stilen:


Men.. en plånbok.. med endast dragkedja! Alltså inga knäppen eller flärpar eller dylikt som saker kan fastna i när man ska ta upp den ur väskan (så slipper jag plocka upp tamponger på NK eller Ica etc. när jag ska betala) :P


Det behöööver ju inte vara chanel men bilden är så att man man ska förstå vad jag menar.. knappfritt ska det vara ;P


Och.. så önskar jag mig ...
hrmm.. jag får återkomma! :P

RSS 2.0