granlo - centrum i alla vinklar



Promenera mera

"Hemma" igen efter ett kort stadsbesök... rastlösheten håller i sig och vad bättre göra än att ta en promenad till stan när mörkret infunnit sig, bara så att man kan jämföra med hur det såg ut när solen gick upp..

... precis!


Så, en rask promenad in, jag hittade ett solarium någonstans på vägen som hånskrattade åt mig.. och jag föll! In, lite värme i några minuter (givetvis inte ansiktet) och sedan var jag såpass upptinad så att jag kunde vända och gå hem igen!


Nu, en berocca (förkylning don't come near me) och en dusch följt av ett bad... det gäller att passa på när man är hemma! :P




och på tal om bad (detta är så långsökt så att det finns inte)...
Så var vi förbi på Rummet idag efter lunchen och jag måste säga att det finns väldigt mycket mysiga småprylar där inne. Bl.a så hittade jag doftljus från Yankee Candles, som skulle dofta "Christmas cookies"...

... mer än så behöver jag inte tillägga ;)


Men de finns säkert på NK så jag spar mig ett tag.. det finns för många goda doftljus, och jag är svag när det gäller att motstå;)




... anledningen att jag skrev "på tal om", är att jag alltid tänder ljus när jag badar..
so there!..

Myspys, rastlöshet och promenader



Jag har förbaskat svårt att sitta still?


Maskigt
Det blev som sagt en sväng på stan idag.. men tanken var att åka hem tidigt så att jag kunde hämta Kellie och fixa håret. Men.. istället hämtade jag Kellie, och vips så kom jag på att jag hade en ansiktsmask liggandes i väskan sedan sist jag var här. Så.. sagt och gjort, på med masken! ... och, varför inte tänker jag och frågar Kellie om hon inte känner att hon behöver en värmande ansiktsmask (9år gammal.. givetvis behöver hon det)


Ja... Så det blev alldeles lagomt att dela den masken på två! Kletigt, varmt och ootroligt farligt god doft! Men jag tror att det kan bota godissug (kostar dessutom mindre än en snarrapåse, så, dagens tips; tadaa)






Smink för barn, Chanel?
sedan då? Det var för tidigt för att börja med maten.. men vi kan ju inte bara sitta tänker jag..
Så.. jag letar lite i sminkväskan.. inget barnsmink med mig alltså... poopers ;)


Men... vi tar det vi har! Kellie har tydligen fått ett väldigt stort modeintresse... speciellt när det gäller glitter, bling bling och leopardmönster. Så... vi tar plats på köksbordet och börjar lite smått arbeta fram någon typ av tafatt leopardmönster med chanels le crayon yeux och ett solpuder i 4 olika nyanser (som sagt, man tar vad man har)


Och ja.. vi hade ju kul iaf, och nu snart 3h senare har hon fortfarande målningen kvar så hon är ju iaf glad;)




Matdags!
Det bästa med att vara hemma är att det finns fulla skåp och kyl/frys så känner man sig lite överkreativ kan man lätt fylla matlagningskvoten utan problem ;)
Så, jag lyckades pillra fram lite grönsaker och lite köttfärs, hittade några tortillabröd och lite ost... Perfekt! Idag är det jag som lagar mat!




Men nu är jag nöjd för ikväll!
Så... en promenad på detta och sedan tar jag tag i håret! ;D

Sundsvall and cravings

Lite snabbt skriver jag

.. ska nämligen gå ner och hämta Kellie på fritids alldeles alldeles snart! =)


Menne...
Jag har hittat någonting jag förmodligen måste ha!
Detta set "mini-brushes" från Chanel som jag hittade på deras hemsida! Det finns bara ett problem; det blir ett dyrt set eftersom jag måste åka från landet för att få tag i dem :S Poopers! Men om jag önskar mig i julklapp kanske tomten tar vägen förbi London eller Paris? ;)




Och... en mycket mysig lunch med Tove idag på Tant Anci och fröken Sara=)
Lite catching up, CR hade blivit så stor (fyller ett år till helgen), det ska flyttas och.. skvaller;)


Lockade håret eftersom jag inte orkade tvätta det (överväger att färga det.. igen!)
Så.. det fick vara! Grävde fram min kavaj som jag haft hos mamma i 8 veckor, Finally! Den har varit saknad i vardagsgarderoben!



halloween



Mjau
sjukt snygga halloweentippar




citat för kvällen:
jag måste äta lite mer ost, annars kommer jag att dö!


Det är alltså en veuve-kväll.. tack Rob! ;)



again and again



... och helt plötsligt så är det åter igen helg!


Torsdag, fredag
Just nu sitter jag med vad jag skulle kalla handikapps-långa naglar... fröken Abraham var i behov av att öva på förlängning + fransk gele.... och vem är jag att tacka nej till snygga naglar?
.. jag menar det!


Så... snygga naglar blev det, och långa... "långa farbrorn"-långa! ;)
Men med lite Chanel-lack lyckades jag jämna ut den lite light bländande vitfärgen(colgate-vit) på gelen (Vi var båda rörande överens om att det finns någonting som heter "för vitt", men är det skola så är det, då gör man som man blivit tillsagd;))

Så... voila


före



efter (dålig bild... pardon)


Lördag
Varför sova ut när man är ledig, när man kan få världens bästa frukost på Vurma vid st:Eriksplan?
Precis! Så upp med tuppen, ansiktet på och en liten sväng till det som räknas som andra sidan stan... och en sk. Lyxfrulle (det heter så) Med allt hemgjort/nybakat! ... Yum, en "inte-äta-på-6h-frukost" som satt där den skulle. En liten promenad tillbaka till stan och vips så var klockan nästan tolv och dags för jobb! Varför kan man inte orka börja varje dag sådär... kreativt? =)






Och hur går det på jobbet?
Bra dag... 5h springer iväg på en lördag och avslutades med en stammis som skulle sminkas... 
vilken klackspark! Perfekt!
Nu är jag hemma, ska ploppa upp en flaska bubbel och vänta in Angelica så att vi kan fixa till mina klor... eh... naglar lite ;) Sedan ska vi träffa Jenny på stan en sväng, men något säger mig att det blir en tidig kväll! Jag börjar bli gammal OCH, så ska jag till sundsvall imorgon =)


Toodles



och just: vad säger vi om den här tårtan!? Jag tror att den kan ha haft något att göra med mitt illamående igår! Men stor och god var den! Avdelningen bjöd när en av cheferna skulle vidare på nya äventur, lycka till H! =)

tre saker...





Upp som en sol, ner som en.. pannkaka?



Mjau.. jag och uttryck :P



I alla fall. Dagen började alldeles för bra! Jag och fröken Abraham var uppe med tuppen, kaffekokaren gav både ljudet och doften av ett alldeles strålande uppvaknande!
Det blev en chillax morgon med lite kaffe, lite musik och ansiktet på i sådandär lagom takt!




Djob.
Påväg till jobbet insåg jag att vi fått nya arbetskläder! Det gjorde att mina ögon glittrade lite extra när jag gick mot skåpet! Nya kläder...!! Efter 6 månader med samma design på tröja så gör det där lilla SÅ mycket! Och faktum är att vår nya outfit är fantastiskt bekväm, OCH snygg! Perfekt kombo! Like?



Och sedan



Vi tog ju bort naglarna igår, en tjejkväll utan dess like med nagelprodukter för ett helt kompani. Ja.. i alla fall så är det dags för nya nu, så jag tog en låång dusch, ett fotbad och lite nagelvård även ikväll! Så nu sitter jag här med miljarder ljus (det är höst för mig) och lite mysmusik i bakgrunden och bara.. är!
... Jag vet! Det är inte ofta, men det händer och det känns just nu väldigt behövligt! helgen, och nästkommande veckan kommer att vara fullspäckad så en kväll i lugnets tecken kan vara precis vad doktorn ordinerat! playlist "cozy-sweet" rullar och hösten känns.. mysig?





en ledig dag eller två



Så.. hemma i "storstan" och back on track!


Mitt-i-veckan

Det är väldigt skönt att ha två dagars ledighet mitt i veckan ibland.. speciellt när det faktiskt finns fler människor med ...alternativa(?) tider. Det blev en lunch på stan, lite nyttogöra som alltid på en ledig day (Ica, badrum/köksshopping) och en sväng förbi den gröngula butiken... Fler än jag skulle på dejt så det behövdes mer;P


I alla fall..
Det blev en tågsväng, som också slutade på Ica, snabbmat á là moi med en ceasarsallad på rackarbergsvägen (heter det så?) Iaf, jag och tre grabbar drack vin och öl och diskuterade bl.a sport (nej.. jag lyssnade bara) tävlingar, kost, motion och vem som är bäst i simning... och som sagt, det diskuterades över öl och vin, dubbelmoralens ändspets! Men det var trevligt




Måndagsfest verkar vara svårt att undvika var jag än befinner mig, jag tror att jag drogs till likasinnade den kvällen! =)



Tisdag-date
Vaknade lite senare än tänkt på tisdagmorgon, något som kanske berodde mycket på att min mat-och-sovklocka inte gått som den skulle kvällen innan ;) 
Men, jag vaknade upp till musik och pannkakor så jag klagade inte! Lite ångest över att börja morgonen med pannkakor men,, when in uppsala? :P

I alla fall, jag hade faktiskt en tid att passa, jag och söta Anna hade bokat date klockan 12 (trodde jag), så jag skickade sms och sa att jag skulle bli 10min sedan, vilket som tur var var okej! Men så tio i tolv får jag ett sms "visst sa vi där och där"...

Och misstänksam som jag är funderar jag på vad hon menar, så jag går in i vår konversation och ser att JAG skrivit halv tolv.. perfekt! stora springstegen mot stan!
Jag hann... 30min försenad och väldigt varm innanför jackan :P
Det blev en lunch på... coffehouse by george och väldigt mycket catching up! Tiden sprang iväg och rätt som det var var det shoppingdags! Det blev rätt mycket för att vara jag... två linnen, lite underkläder och en träningstopp... på mindre än 2h :P Jag var inne på Gina och sprang efter underkläder och stannade över den här... hrm... den påminner om något jag känner igen, eller;)
Hem, byta om och sedan tillbaka ner på stan, en "tapas" på Plock, grym som vanligt
Ett glas vin och trevligt samtal fick timmarna att springa och efterrätten att kännas överflödig.
Mitt uppe i diskussionen kom Halloween fram.. just det!.. det är halloween snart, hur vore det om vi skulle köpa en pumpa och karva ur?
Och vem är jag att säga nej? ;) Så det blev en sväng på Ica efter verktyg och pumpa! Och dagen avslutades lika bra som den börjat, nu med bakning och karvning. Det blev en rätt bra paj av pumpa och Äpple;)






Ner igårmorse, dagarna går fort när man har roligt.. hem, gymväskan och back to business
Dagen gick väldigt snabbt och rätt som det var var klockan 20.00 och Sats väntade på mig (riight)


Det blev en snabbträning men sedan fick jag ett sms hemifrån där bordet stod uppdukat, nu var det nageldags ;) Så.. ja 2h höll vi på igår och nu är naglarna back to short för en dag, men ikväll blir de som nya igen ;)
i förrgår:



igårkväll


fina fingrar inte sant ;)


och nu denna morgon:
så vi får se imorgon hur jag ser ut;P

Remember me



Nej I remember..

Såhär blev naglarna efter Angelica piffat till dem och jag fått på mig lite intermezzo- lack (Chanelmåste på jobbet;))



Nu ska jag in på stan, luchdags! ;)
sedan out-travel-trip-day
och... ögon, i alla hast, nu måste jag springa, tåget går snart

a stranger in my head

Helgen som var...


Jag sitter hemma, på golvet i vanlig ordning med spotify som närmaste vän, med en sambo i badrummet och ett glas vin vid min sida... och ett torkande chanel-lack på fingrarna!


Fredag, lördag, och then what?

En sådan helg! En sådan vecka? ... Jag vet inte vad som händer men hösten har gått fort som en 18årings första lagliga tur på motorvägen..
Jobbhelg har jag ingenting emot, tvärtom så har den gått smidigt förbi och man passar på att umgås och göra de där sakerna man annars inte gör. Fredagens lugn berodde endast på att resterande helgtimmar varit fullspäckade. Så... vi hoppar direkt till lördag!


Släktmiddag: Jag, Jenny, Jossi, Liselott, Karin och Malin hade en familje-date efter jobbet igår! Vi samlades hos Jenny efter jobbet, kramades, provade klänningar och utbytte diskussion om HUR hungriga vi var, vad felet på killar är och när vi skulle få dricka bubbel (rosa... Karins veto)


Så... När klänningar, ansikte och hår var på plats begav vi oss därför till drottninghof på.. *trumvirvel*... drottninggatan. En ingenting annat än fantastisk kväll, en perfekt middag och många skratt! Ett nytt favoritställe utan tvivel, och där vi nu gjort oss väldigt kärvänliga med personalen (även här spelar Karin en stor roll;)) ! Jag vågar nog säga att familjen Lundahl är i topp 3 på finaste familjerna jag träffat! ...


vi tog en sväng förbi operakällaren för lite champagne efteråt men när Malin dragit hem och Jossi och Karin satt och sov i sofforna kände även jag att kvällen nu börjar tagit sitt egna slut!...


Kort och gott... Helt underbar kväll! Jag tror att jag kan ha blivit glad för hela veckan!!


Sunday-food
Så... Trots att tunnelbanan gav mig ett väntespann på 65min igårnatt (lämnade operakällaren 00.30 och var i stureby kl.02.00) så var jag uppe med tuppen för att avnjuta en brunch med fröken Abraham på vurma st.eriksplan. Och let me tell you, denna frukost är inte av denna värld!! En mysig morgon/förmiddag som skapade en perfekt känsla för söndagen! Jag gick till jobbet proppmätt och på jättebra humör ;)

en stor frukost! .. makalöst gott bröd, livsfarligt med andra ord! ;)



Not just food, but makeup
jobbet gick smidigt och lätt och nästa: Salongen! Nu har jag fixat naglarna igen och chanel-lackat dem! ;D bild imorgon.. tack världens sötaste! <3 Jag ska försöka ploppa upp en bild snart=)
Men såhär såg de ut imorse när jag gjorde ett tappert försök att matcha nagellacket (peche nacree) med glanset (levres scintillantes nr 146)








Middag på Vapiano, lite vin och self-pampering! .. och nu, avslutas helgen på bästa sätt! =)


... mycket matprat nu :P


imorgon...
Är jag ledig.. i två dagar! :D
Planen är; utanför-staden-resa, laga middag , gå ut, träffa gamla vänner och..
ja... vad är det som händer?
Spännande! ... Den som är där får se, den som lyssnar vet;)




Nu...
Sitter jag i ett fotbad..
vi dricker vin , och jag tittar även på när sista lagret lack torkar...
Chanel Intermezzo á là french tip

I Just needed time



To resessitate my mind!

Så därför blev det en lång skrivarpaus på en sisådär.. 14 dagar? :P
It happens!


Viktigast först:
Träningen ÄR igång! 3e veckan och jag känner mig faktiskt motiverad! Vissa dagar går bättre och vissa är man kanske inte fullt lika engagerad när benen känns som spaghetti men ser ut som falukorv!
Men skam den som ger sig, "det är snart sommar igen!..."
...Riight!


Ute och flängt?
Ja det har blivit en del sådant senaste veckorna! Vickan (nähä?), uppsala, och jobbaktiviteter!
I söndags hade jag en date inbokad i uppsala.. ( i know.. igen?;)) Så efter att ha försökt kravla mig upp ur sängen, gjort några ärenden och packat, så var jag good to go! (Efter ett glas vin med Angelica på centralen;))
Ett mycket bra initiativ/förslag... då jag var lite less på stockholm för tillfället:P En middag på... en mycket mysig italiensk restaurang (namn...?) följdes av en sväng på Ica för att plocka upp bl.a mjöl, jäst, en kavel och kokos..(jag har aldrig köpt en kavel på en dejt... eller någonsin för den delen)


Och så var det igång, stora söndagsbaket! Det är förvånansvärt hur lätt allting går när man har vin, musik, alfapet och bra sällskap att varva bullbaket med!
En mycket trevlig kväll som dessutom kändes väldigt produktiv=) Tack
..jag är däremot inte vidare bra på alfapet märkte jag av:P


nästan Fanny ...:P



Och på måndag var det som sagt dags för vickan! Efter att ha fått naglarna fixade dvs... såhär såg det ut innan färdigställandet, gelen målas nämligen på över en "tejpbit" och ska sedan härda under en lampa... så innan gelen har härdat så kan den rinna lite.. no S*'*t? ;)
men det blir ju bra sedan;

sedan mötte vi uppp Jenny, Malin och J-E med possey på Vickan... och i "vanlig" ordning stod bubblet och väntade. Detta är farligt... det finns en anledning till varför jag inte dricker (mycket) ute... jag kan inte! Men det var väldigt trevligt som vanligt, även Michele, Khassi och Henke och Viktor dök upp så det var sk."full skara" i princip! Tidig kväll var alltså inte på tapeten men det blev mycket dans och många skratt! Kalaskväll, tack tjejer!


Ombyggnation
Det sker rokader, och det ska flyttas om. Både i privatlivet och på jobbet och ärligt talat så gillar jag båda vändningarna som tas! Hösten har och kommer att fortsätta att gå förskräckligt fort och innan jag vet ordet av har jag samlat på mig nya löften inför det nya året!
Vi var ju dessutom på "kick-off"/inspirationskväll på jobbet här om dagen och jag måste säga att det var mycket bra ordnat! Det bjöds på lite mat, lite drinkar och en kort men bra presentation gjord av Henrik(b-kändis?) följt av en liten inspirationsfilm som... faktiskt fungerade! Jag hade en jättetrevlig kväll, och det är roligt att se alla utanför sina "kosmetik-kläder" =)
Jag valde denna:


Personen
Dessa uppdateringar låter kanske inte fullt så spännande men jag känner ändå att jag måste slå ett slag för self-pampering! Jag var ju hos Angelica för 10 dagar sedan och fick en förstärkning gjord på naglarna inför denna veckan nagelförlängning och let me tell you this girl knows her stuff! Jag känner mig mer än nöjd ( och kanske lite handikappad) med mina nya fina naglar som nu inte kan avslöja ett endaste spår av skörhet och fnas! thanks darl!


Så, förutom naglar och träning tänker jag att "renovering pågår", så varför inte lägga energi på att få tillbaka en hårfärg istället för att gå med fyra nyanser av gult? Sagt och gjort, håret är ny korrigerat och...
jag fick en lucka hos doktorn som hjälpte mig till en liten fräschare och "gladare" look ;P



finally friday.. och som the Cure säger



Friday I'm in love!
I duschen, i vädret, och i att jag faktiskt har börjat få tillbaka lite energi.
Jag har funnit att mycket av energin baseras på känslor, och när första höstlöven faller blir det ibland en light "dip".. Menne.. nu har det förvandlats till att spana in alla olika färger av löv som färglägger och förhöjer fredagsmorgonen..



Haha.. nu överdrev jag!


Men..
Frukost, det är dags att börja skärpa sig igen! Light-jojo-bantaren i mig har börjat gro arsle och behöver lite hjälp med att omvandlade muffin-top:en till muskler! Så jag har börjat med frukost igen! Stort!
En kaffe i vanlig ordning och en light-smoothie och jag känner mig på banan. Höll dock på att fastna i duschen eftersom både showergelen och det nya shampoot doftade lite för gott! :P



Nej.. nu ska jag torka håret...
mer sedan! toodles


Dagens låt:
"High and low" Med Tove Styrke! 
Det började med ett helt annat tema men ibland fastnar man i texter och banne mig den här slog direkt till i mitt "falla-tycke-för"bibliotek!


Enjoy! Det är fredag!


Och för att inte avsluta med någonting deppigt kommer här ett alternativ...
Mer aktuell känsla! ;) Puss

Brand new



... Något sådant känns det som när man vaknar upp efter en 10h natt! (notera Sömn) 
Men det kändes som att det väger upp den timmen jag sov här om natten. Så nu vaknade jag upp med lite mer energi lite mer inspiration och ett väldigt svullet ansikte;)


Let's get going!
Lite kaffe, en smoothie och faktiskt.. faktiskt så ska jag pallra mig iväg till gymmet nu!. i know, vad händer med dig!
Men.. attans nu märkte jag precis att jag glömt ansiktet på jobbet, så jag får nog springa med halsduken över huvudet till tåget så att jag inte råkar bidra med några hjärtattacker på tunnelbanan! :O


Ja.. Nej nu måste jag springa.


Jag måste däremot vara lite otrogen för två sekunder.. tre..


Doft:
Efter att ha demat den nya doften no19 poudré nu i några dagar har man haft lite tid att stå och spana runt på allt annat som finns förutom Chanel i den här världen (för det finns faktiskt..)
Och Balenciaga har en ny doft "L'essence", som jag faktiskt blivit lite kär i! Samma här, jag behöver den verkligen verkligen inte men den hade en väldigt mysig doft!


Fast grönare flaska;P .. Ja nu hittade jag



Likaså hittade jag ett doftljus i size:Grande från Molton Brown som jag funderar (läs funderar) på att kanske unna mig själv lite längre fram i höst. Problemet och det som talar lite mot de spontana inköpen är att ett sketet (förlåt...) ljus ska behöva kosta 7-800kr :O


och så ...


Har det gått ett dygn.. utan knappt sömn eller en lugn stund.. och jag har äntligen slängt mig på soffan!
Jag ler, och skakar på huvudet samtidigt. Det har varit ett annorlunda dygn, ett livat dygn och ett mysigt dygn!


Städa...
...jobba
träna....
....bubbel
Dansa...
...tågresa
frukost...
...jobba
Andas...


Något i den stilen, mer kommer!
Men det blev träning, vickan, mycket skratt och lite sömn! En frukost i uppsala i jättemysigt sällskap och sedan ner till jobb igen! nu, många gäspningar och sängen väntar!


Grymt trevligt besök imorse! Blev lite väl hastigt men det var så värt det!

Äntligen måndag, manic monday?


Nej.. det kan jag inte påstå! Efter en relativt fullspäckad helg så känner jag mig rätt nöjd med att vara lite loj/lat/slö/seg...


Fredag;
... No comments! :P Bra kväll, tackar bl.a Jenny för en kväll att se tillbaka på med ett leende, och ett litet skratt! Det får vi göra om;)

Lördag
Inte tokpigg på jobbet efter att ha sovit lite mindre än läkarens ordinationer ... Men det gick bra! Taggad inför kvällens matlagning och GoldenHits besök så gick dagen rätt snabbt! Jag träffade Jennys mamma äntligen, de var in på jobbet och skulle hämta en liten shoppinglista som jag skrivit :P Planen var nämligen att laga mat enligt GI/LCHF/SB-måtten.


Så..
Det blev kyckling, svamp/ost/sparris-fylldapaprikor och sallad!
Usch, man ska inte laga mat, det är stor risk att man äter den:P och att vi gjorde, det blev en jättemysig "förfest-middag" med mycket skratt. Jenny har verkligen en helt underbar familj, och jag ser fram emot fler sådana middagar!

GeHå
Sedan blev det som sagt Golden Hits. Sista gångerna Karin och Liselott har varit på besök har det varit där vi har landat och varför skulle denna lördag bli annorlunda?=) Viktor och Henke funderar nog på om vi inte är sugna på att hoppa in i något nummer snart, eftersom vi snart kan de flesta ändå .P Iaf, det var också jätteroligt, Jenny sjöng lite på karaeoken och jag trot att hon faktiskt förvånade många, hon sjunger nämligen som till skillnad från många andra där, helt makalöst bra!
Jenny, Karin och Liselott! =)
Vi firade att Jenny fått fast jobb, så Karin bjöd på lite mysbubbel medan vi kollade på showen;


Riche + Soap
Så, vi delade oss, damerna skulle hem och vi skulle vidare. En sväng på Riche tills de stängde (lät överdrivet länge, men vi kom dit tjugo över ett och de stänger två:P) ... tog en sväng in på soap men det var lite för trångt, och halva sällskapet, eller nej... 2/3 av sällskapet hade gått hem när vi skulle möta upp dem så Jenny gav upp och sa godnatt efter en stund..
Jag och Jocke stannade ett tag till och på något sätt blev det trots allt bättre vetande, ett ytterligare glas vin!
Menne.. det gjorde också att jag kände att även jag behövde sova en sväng innan söndagens morgonsol skulle göra sig påmind. Sagt och gjort, hem, sova... vakna... sova lite till.. och vips så var klockan 13.00 ..


Så var det söndagen, som bestod av sen men mycket mysig lunchdate på vurma, snabb skvallerstund med damerna på Klara,  och sedan en sväng på gymmet (I know.. jag blev förvånad själv)
Sedan var allt jag ville ha en väldigt lång natts sömn!
Tack för en jättebra helg! Vissa segment har verkligen lämnat mersmak och jag hoppas på ett återupptagande snarast möjligt! =)

...
Nu, hårfärg!

RSS 2.0