wishing weed

 
eller.. ja?
 
Gårdagen
Det blev en lugn morgon, sovmorgon kallas det även eftersom jag och fröken Malmström bytt tider. Sjukt bra dag på jobbet måste jag säga, sällan har jag varit så nöjd när jag stämplat ut för dagen. Hem hem i all hast efter ett snabbt men sött besök på jobbet.
 
Lite bubbel, lite spolar i håret och sedan ut med fröken Abraham. Det var nu ca. ... 4 veckor sedan vi var ut ordentligt tillsammans senast så det kändes som att det var mer än dags!
 
Menne.. vad har hänt? vi såg ut som små tanter igår? .. skärpning på den;P Mer volym
 
 
 
Sjukt hett jag vet! Hittade förresten läggningsvätska igår så jag ska kika förbi Stig på jobbet och överlämna en flaska åt honom
 
 
Nu
Är det svarta kläder på, strikt ska det vara.. eller rättare sagt clean för dagens ändamål, wish me luck. 
 
 
Och..
OPI har för många nya kollektioner.. man blir kär i alla..
Katy Perrys senaste inslag i våren har gjort mig frälst, poo för att inte ha nagellack på jobbet
 
 
 

Dagens looker


 
Hur gorgeous är inte denna kvinnan?
 
saw the face for chanel and fell in love!
 

sjukt vackra drag..
 

Jisses Amalia


 
Vissa förvandlas visserligen från Freaks till fab. genom åren.. Men jag vet inte jag..
 
Här gäller mer Alien - Adorable - Aged
 





om att äta kakan


 
... eller bara titta på den och spara kalorier
 
 
Om beslut
Jag är utan tvekan i top 3  i underkategori ; dålig beslutstagare!

dagens pudding

 
 young Bruce... 
Oh my
 
Varför måste man åldras?
 
 
Dagens dilemma:
 
 
vs
 
 
Dem som förstår... förstår mig! 
Och hjälp mig gärna för mina tankar rider i bergochdalbanan som man säger på svenska

Pust

 
I korta drag senaste dagarna?
mycket trevligt, vin, bakning, rosor, choklad, strawberry daiquiri, paket.. och.. underbara människor. 
 
Jag blev alldeles rörd på alla hjärtans dag.
Jag fick choklad skickad och även rosor till jobbet.. Den röda färgen på jobbkläderna matchade mitt ansikte;)
Tack =)
 
Sedan blev det firande ute med fröken A och "the TM gang"
 
Jättefina
 
 
me and the girl
 
 
 
Och gårdagens bakning;)
 :
 
 
 
 
sitter nu och mumsar på:
Chokladen som "någon" gömt på jobbet och lämnat en lapp om!... Tusen tack

Kyligt ute varvas...

med en värmande frukost.
Jag trodde faktiskt inte riktigt på mig själv igårkväll när jag gick och la mig men av någon konstig anledning hade jag ställt klockan med bara en snooze och kom därför upp... helt otroligt!
Snabbt på med ansiktet, koka kaffe, fram med termosen och smålöpande till tunnelbanan.
En brakfrukost senare är jag mätt, & har fått låna en kofta, så den frusna fröken F är som bortblåst.  Tack för en mysig morgon


Dålig bild, jag var för hungrig så jag hann aldrig fram med min kamera :P
Lite yoghurt, smörgåsar, kaffe, juice och ett vaniljhjärta till "efterfrukost" ...
Nästa mål mat blir middag...

Födelsedag och alla hjärtans

Det kan bli lite såsning på hög nivå innan jobbet börjar, eventuellt en sväng på stan och inhandla lite småsaker inför imorgon. Ikväll ska jag träffa beloved sambo för ett glas vin ute och sedan ett pre-födelsedagsfirande för herr TM, som hålls på plats, och avslutas på Vickan.
Imorgon är det tårtkalas, så jag var först på bak-anmälan och min vilja gick igenom. Kollar lite recept, alla tips välkomnas!

Lyssnar och..

 
tänker lite..
 
Det är måndag, och det är alla hjärtans dag idag. jag måste slå in lite paket innan jag lägger mig och sedan blir det att ställa klockan tidigt för en liten mysfrukost i centrala delen av staden! =)
 
Så, till alla hjärtan
 

I nees a new aura

 
I need Swarovski's nya doft! Mest för att jag vill ha flaskan
men.. innehållet var det absolut inget fel på heller. Lyx i en ännu lyxigare förpackning och vi är hemma;)
 
Snart i ett badrumsskåp nära mig...;D
 

Shopping and visits

Den lediga dagen spenderades först på jobbet, extrainsatt due to europabesök från våra franska chefer=) Mycket trevlig morgon och jag tror aldrig att mina kläder varit så välstrukna, håret så tight uppsatt och makeupen så vällagd som imorse. Det var en snabb visit och min dag avslutades redan 13.00
Shopping
Då... var det ett möte med fröken Abraham som stod på listan... Vi hade båda sett ut ett par skor till mig, som visade sig vara samma par. Och eftersom vi båda var överens så var köpet i princip redan färdigt innan jag hann in i butiken. Det blev ett par från Jeffrey Campbell. På bilden ser det ut som mocka men det är skinn, med en dragkedja bak också, galet trevliga att titta på;)
sedan blev det en snabb visit på MQ där jag lyckades roffa åt mig ett litet fynd, sådär bara för att!
Det blev en tunika, trots att det var byxor/leggings jag var på jakt efter, det får bli morgondagens dilemma/projekt. Men jag kunde åka från stan nöjd i alla fall
En sväng in på NK för en lunch, en kaffe på coffehouse by george och sedan tog snöstormen över vår vilja och vi har nu äntligen landat hemma. Ikväll blir det bio, eventuellt ett glas vin och .. ja, sedan tror jag att dagen är slut =)
Clean makeup.. tyvärr var ljuset under all kritik så den får bli med låg färgmättnad

mat och vin weekend

 
Inte så mycket att tillägga, men helgen har haft allt mellan himmel och jord! Berochdalbana inuti ...
Höjdes till skyarna för att ta emot en törn på självkänslan kort senare... Men nu börjar "lagom" komma till sin rätt och ja..
 
Tack min lilla ängel! På onsdag är det du och jag som ska fira, jag står för bubblet ;)
Vad skulle jag göra utan dig?
 
 
Jag lagade mat igår...
OCH.. gjorde efterrrätt i två omgångar. Hade köpt mandelformar och tänkte överraska med, men en viss Herr TM var ju lite allergisk.. gjorde han mig påmind om. Närminnet är som alltid lika dysfunktionellt
 
SÅ... jag svängde snabbt ihop en vaniljform istället och kastade in på gräddning, lyckades ganska bra inte sant?
 
 
färdigt;)
 
 
Och lite käk då ,kylling var serverat..
 
 
 
 
The morning brings
Kick-off klockan halv nio, vad sägs? De bjuds på en hel smörgås med antingen kaffe, te eller vatten... Det är grejer det! Detta vill jag inte missa så jag ska nog hoppa i säng
 
men först:
 
Veckans vill ha
Förlåt mig, men nu har jag varit och doftat på denna i flera dagar och jag är lite småförälskad i Issey Miayke's nya doft L'eau de florale! Jag får önska mig av parfymguden ;)
 

The superb weekend

 
Ingenting annat behöver egentligen tilläggas, för tillståndet jag nu finner mig i är endast; förnöjelsen!
En lagom fredag följt av en vin-ost-trevligt-sällskapskväll hos Olivia, ett kort avslut på natten på sturehof och en privat trubadurspelning som sträckte sig tills dess att ögonen slöts! 
 
Melodifestivalen.. har jag nu lyckats sett för första gången på... 3 år? Det var väl inget jättespektakel som tidigare om åren men visst fanns det några låtar med lite potential in.. och vissa andra med ... ja, mycket färg i!
 
Men tillsammans då som sagt med bubbel, vin, ostar och småsnacks blev kvällen ingenting annat än utomordentlig!
 
 
Sunday brunch
Vaknade rätt sent due to sen insomning, insåg att med en analkande brunch var mina planer på stan rätt snäva och jag fick springa upp ur sängen. 
En sväng in för att pussa på Emma, snacka lite skit och skvallra en snabbis, upp och köpa en tröja lite akut då jag insåg att jag var lite felklädd för sociala träffar:P Hittade en på... Killah?.. heter det kanske, helt vanlig vit långärmad men med pingvinstjärt bak;)
 
 
 
Tog spårvagnen ut på djurgården och lyckades faktiskt utan endaste miss hitta direkt till hasselbacken där sällskapet redan hunnit med omgång ett (Jag tog fel på tiden.. sällan hänt, men ja, det händer:P)
 
Och jag säger då det... vilken mat!Nästa gång går jag dit när de öppnar bara för att kunna garantera mig själv om att jag ska orka äta av det mesta. Så var inte fallet idag, trots småtuggor av hittan och dittan så gick det inte:P
Men det var gott, trevligt och lite småmysigt! Tack för det!
Nu..dusch, sedan film! jobbar helsikesvecka denna uppkommande veckan
 
 
Efterrätter.. min karaktär är lika med noll här

ready too late

 
Ja det blir så när dagens planering inte gått enligt... planerna? :P
 
Men nu så..
Blev lite lösfransar och lite light melodifestival-inspiration
 
 
måste springa.. toodles

uppdatering ärlikamed dålig

 
tid och ork.. mina stora fiender just nu ;)
Det är lördag! Det går till och med mot lördagkväll och jag sitter och småler, samtidigt som jag saknar någon!
Jag småler efter gårdagens skvaller/nyheter/galenskap men.. jag saknar någon. Jag saknar hon som brukar sitta bredvid mig i soffan.. darling Imorgn är det vi som ska fika! ;)
 
Fredag
Jobba jobba jo-o-bba! Mer än så hanns helt enkelt inte med, det blev en snabb lunch-date på brasserie Elverket (tror jag det hette) en giant-size ceasar och gott sällskap, dvs en alldeles lagom start på fredagen.
Efter jobbet blev det en vin-date med Olivia på East... vilket alltid är lika trevligt. Vissa människor skrattar man alltid med, du är en av dem;) Så ikväll blir det hemvisit till fröken.
 
Tanken var sedan hemgång.. och ja, jag var faktiskt påväg tills jag insåg att det inte vore helt fel att ta lidingöbanan till bowling"hallen"? Jag blev nämligen utmanad tidigare under dagen och hade gått och svettats handflatorna av mig ... men tog tjurnen vid hornen, och förlorade värdigt! ;)
Men det räckte inte, tydligen skulle jag dessutom ställa upp i bilspel för att garantera att ingen annan behövde komma sist... jag bjöd på det!
 
En mycket trevlig fredagskväll som sagt=)
 
 
sjukt snygga skor kommer här
 
vobbly arms indeed... rattar för fulla muggar:P
 
 
 
Lördagsbrunch
Det blev en väldigt lång sleep in, följt av en promenad in mot stan och en lunch-fenomenal på ett litet hak runt östermalm. En kycklingsallad med smulad feta, honungsrostade nötter och vinaigrette.. Jag vet!! paltkoma
 
En sväng tvärs över gatan in på nordiska galleriet för att spana in lite ögongodis för vardagsrummet.. Inredningsheaven!
Vi kom dock överens om att man måste begränsa sitt soffanvändande om man investerar i denna godbit från ACNE. Ingen kramvänlig soffa :P Den vi såg stod dock utställd i svart, snygg i vilket fall
 
 
 
the tour
En Caffe-mocca-frappuchino paus på ett litet espressohouse vid sture, och en sväng i biblioteket fick göra avslutet på brunch-daten och ja.. förutom att jag glömde mina vantar var det ingenting annat än topp!
 

Dinner and day off

 
Åh en sådan dag, en sådan ledighetsdag.
 
SÅ, vad har vi fått gjort idag?
Sjusovaren vaknade sent av en poande fröken A i köket... dags att kliva upp med andra ord! Lite fliande, och lite duschande och sedan var det dags att bege sig bort mot myrans. Det kommer mycket brev och post till mig nu och trots att det var en beräknad väntetid på 20 dagar tog det bara ca 7 innan mina visitkort kom igår!
 
Jag kom hem och.. ja, riktigt riktigt nöjd med resultatet!=)
 
Dessutom fick jag några olika förslag på design av Herr A.H till en hemsida..
Så, lite modeller, lite överdrivna bilder och vi kan kanske vara klara snart. Jag köpte dessutom hårfärg och lite överdrivet många äpplen så när jag kom hem blev det hårfärg och pajbakning :D
 
 
Dinner and Guitar. ..
Middagen var bokad till "runt 17-snåret" och vem är jag att inte hålla tider? 
Det blev trerätters och paltkoman kom som ett brev på posten. Detta varvades med en komedi i sin enkelhet och lite gitarrspelande m. tillhörande sång. Så utlåtandet för denna kväll: trots paltkoman, underbart trevligt! Tack
 
 
Sparris & prosciutto
 
Feta inlindad i lövbit, potatisgratäng & hemlagad sås á là Grubbström
 
Bär & vit choklad gratinerades och avnjöts med vaniljglass
 
Förstår nu? =)
 
 
SÅ, godnatt, mat och sovklockan ringer; Nu!

RSS 2.0