Önskas: inspiration, tid & en kamera

 
 
... Alla delar lika mycket dessutom! 
 
Jag längtar dessutom till jul nu. så fantastiskt mycket att bag beställt julkläder till hela familjen!
 
 
 

Tidiga morgonars tid


Min son, min son!

Medan jag sitter och gäspar och känner mig mer zombie än människa, så ligger den lilla tussen här rakt framför mig på golvet och käkar frukost och tittar på tv.

Kanske borde jag vara mer som honom, glad ocv morgonpigg!... Upp som en lärka kl.05.00, sova middag 2h på dagen vid 9.00 och sedan lägga mig för natten runt 18.30...

... Ja, så gör vi, så kan jag väcka honom 04.45 imorgon 😂😂
 
 
 
 
 
Det har varit en tuff veckan för den trötte, men nu är det äntligen helg!

Hej mitt snöstormsland

 
... Nu är du här!
 
Jag trodde på allvar att vintern inte kunde komma till fiskebäckskil, det med tanär på att vi under hela förra vintern endast hade fåtalet dagar med snö på backen.
Men slutet på förra veckan fick fick jag min teori motbevisad, och det med råge!
 
 
Till och med Ester som annars aldrig bangar för att gå ut, står vid fönstret och tittar ut;" oj vad mycket snö, inte gå ut nu!" 😂
 
 
Vi sitter nu och gruvar oss för att klä på oss, men vi måste ju ut, fröken ska på dagis och jag behöver köpa kattmat! Elton har redan tagit förmiddagsvila då han vaknade kl.05.40!... Tack älskling, verkligen!
 
 
 
Renovering del 528!
tapetseringen på nedervåningen är FÄRDIG! Jag kan ärligt säga att jag sett bättre resultat, och jag påminns åter igen om varför man inte ska köpa billiga tapeter!
... I alla fall inte knallvit till 80kvm! Men med många strategiskt placerade tavlor ska vi nog kunna framhäva det bästa av renoveringen ;) 
 
Hänvisar till bild i föregående inlägg

RSS 2.0