Nattens

 
nattens låt...
den är till dig..
när stockholmssången och the killers inte räckte till
du vet, de där låtarna jag lyssnade på .. lite i smyg;)
 
 
Du vet
 
 
godnatt

otroligt dålig...

 på uppdateringar.. men det får man leva med
 
det finns två infallsvinklar i detta, antingen har jag för mycket att göra, eller för lite vilket leder till noll att skriva om... 
historien förtäljer inte svaret dock
 
 
Jag är ute efter nya produkter. Chanels hydramax finns i mitt hjärta men nu när den snart är slut och det har gått några burkar börjar man som alla att fundera på om det inte finns ett bättre alternativ mot en "prematurely aged skin"... due to solning.. crap! 
Angelica ska ta hem en variant från dermalogica som ska testas under några veckor.. "smoothing cream" som ska hjälpa till att motverka de där små rackarna som satt sig i pannan
 
 
mer om det imorgon, nu ska jag försöka sova med dessa små rullar i huvudetP:
 
 imorgon är det nyårsafton
 
Jag fick några visdomsord för några år sedan
" Nu närmar sig slutet på detta år, är ni redo att lämna allt som varit bakom er och kliva in i ett nytt år, en ny bok och ett nytt blad?"
tål att tänkas på, inte långt kvar nu

Att lova utan att hålla

 
 
Det är nog snarare att hålla, men inte lova som är problemet...
 
Kärlek..
 
------
 
Tar en paus och berättar att det långa ullägget som skulle ta plats här saknade täckning och fick därför tas bort från publicering... royal C
 

Jul, jul, strålande jul

 
Några fler bilder från igår=)
 
 
 
 
 
 
Mormor blev sminkad
 
 
 
 
och voila, vilken julpingla
 

The sweetest

 
The newest Shit kommer från Göteborg och my dear sweet little cousin Saga som skickat
mig ett paket innehållande dessa, från OXXO
 
Precious Darl! Love you
 
 
Och andra sidan
 

Det är julafton!

 
Jag sitter i en paltkoma de luxe och njuter av dagen som varit. 
Efter en liten snapp nap imorse blev det en brunch/dopp. VI har efter alla år kommit på att det är överskattat att försöka få i sig frukost OCH dopp! 
 
Så vi hämtade momma, rullstolen och gåstolen (rollatorn) som i år skulle vara med när vi bestämt oss för att vara i granlo för första gången på... 7 år. Vi har därför haft make-up session här hemma, besök av Kusinerna och ätit lite snask på förmiddagen. 
 
Kalle Anka klockan tre är obligatoriskt!
Det var en bittersweet känsla i år... Sweet för att det är tradition och otroligt mysigt. Bittert av det anledningen att någon saknades! För tredje året i rad saknades den där någon som jag alltid suttit lutad mot i soffan under Kalle Anka, sedan barnsben. Senaste två åren har dock en annan axel funnits där att luta sig mot men i år var det jag själv som satt med en liten madam lutad mot mig.
 
That's the way it goes, from a shoulder to another... 
SÅ ja, jag saknar dig.. jularna är inte som förut men minnena värmer än!
Och ja.. jag saknar dig också..! Det vet du 
 
Men i alla fall
 
Julbord
Dopp
Julgran....
 
Mer kommer, nu är det paketöppning, Kellie springer som katten kring het gröt och jag förstår henne, jag kommer själv ihåg hur det var att vara 8 år!
 
Mamas julbord!! Paltkoma är förnamnet
 
Julgran... med julgodis, mer julgodis, och mest julgodis;)
 
Dopp i grytan! En gång per år räcker gott! ;)

Too much

 
Ja.. vad ska man säga, jag blir sämre och sämre på att skriva..
Det hinns inte och det prioriteras bort!
 
 
Jag har legat som ett kolli i två dagar i grotesk feber som ääntligen börjar vända. Inatt sov jag med två filtar, täcke, tre tröjor, två par strumpor och byxor,... OCH en värmefläkt på och jag låg ändå och skakade ... behagligt!
 
Imorse kändes det dock lite bättre och jag ser ljust på att kunna gå och jobba imorgon!
 
Det blir julbord ikväll ... ett sådant tältbord som man kan fälla... inget gående bord med andra ord. jag har knåpat ihop det jag lyckats hitta och gjort det bästa av situationen. Så ikväll blir det pre-celebration med fröken A =) Sista klapparna ska slås in också..
 
Sedan orkar jag inget mer
 
 

It's done and done

 
Jag måste springa till jobbet alldeles snart men först kastar jag upp några oredigerade bilder från förra söndagens slutprov i hårstyling!
 
Och en älsklingslåt nu i juletider:
My grown up christmas list... blir lite ... berörd
 
 
 
Elise fick bröllopsuppsättning och jag säger bara det; det håret att jobba med måste ju vara en dröm!  
 
 
 
 
 
Mina Fick en trendmakeup.. tema; havsblomma/snäcka
 
 
och sista; think outside the box blev; tree!
 
 
 
 
Nu.. måste jag rusa till jobbet 
 

It hurts...

 
..and it doesn't
 
Jag vet inte... från ont i magen till fjärilar i en handvändning. Jag börjar misstänka att mitt känsloförråd är fyllt av schizofreni-symptom. Jag tror .. att detta var det sista jag säger om saken nu
 
 
Jag har precis färgat håret, "beige blond" var färgen jag valde.. menne.. jag blev lite rädd när jag tittade mig i spegeln och insåg att, jag är svarthårig! Vi får se hur det ser ut imorgonbitti men en sak är säker, man ska aldrig lita på casting creme gloss!
 
eller vad sägs:
 
 
vi får se imorgon...
 
 
Det är svårt ibland..
När sista kortet börjar kännas lagt

Dagens choklad

 
Efter en snabbis ner i tvättstugan för att hämta det som hängde på tork (äntligen torrt efter 12h;)) 
En kopp kaffe och jag är redo för duschen! Jag känner av en begynnande träningsvärk så jag tror att det kan bli lite extra stretching nästa gång. Imorgon är det dags igen, med ett dygns vila.
 
Så fruktansvärt trött som jag var igår.. jisses! Det måste vara ett tecken på att det faktiskt fungerar!
 
 
Dagens mums
 
Av någon anledning ramlade jag in på imdb för att kolla upp "tron legacy"... och sedan är man helt plötsligt där och kollar runt efter filmer, gamla klassiker osv osv. 
 
Och ja.. måndagens favoriter;)
 
Jason..
 
Och hans motspelerska Kate Nauta

The final cut.. no needle?

 
Jag är för trött för att skriva något långt MEN..
Det har varit slutfotografering idag, och vi har hållt igång sedan klockan 08.00 och nu..
Är det klart! Jag är trött och .. ja jag måste nog säga nöjd! =)
 
Efter det blev det bodypump för att garantera total utmattning! Angelica och Alex drog med mig och jag kan inte vara annat än överlyckligt över det! Jag behövde en kick in the butt;D needless to say
 
fick med två hairdos men av någon anledning missade jag Mina's. 
 
 
lite suddiga bilder, men man får hålla till godo=)
 
och mitt träd!... Jag önskar jag hade fler bilder men det kommer såfort
Katriina  har laddat upp dem!
 
 
 
Sunday dinner
 
Det blev en middag ute, och på vårat favoritställe dessutom. Det får nog snart bli en söndagsmiddag-thing! ... tradition kallas det. Underbart i vilket fall, man kan aldrig få för mycket sallad
 

lift me up

 
Godmorgon!
 
Och vilken kylig sådan! Jag vaknade upp av att klockan ringde, och det gick väl kanske 2 sekunder innan jag hann längta tillbaka till sängen efter att jag satt mig upp i sängen. Jag gjorde dock inte det, kaffet kom halv-minuten efter och eftersom halva hushållet redan var uppe så kunde jag ju knappast ligga kvar.
 
Och faktum är att jag räknade dusch-minuter för mig själv i huvudet och insåg att om jag kliver upp tidigare kan jag förbruka mer varmvatten! Så får det bli
Efter gårdagens detoxkur känner jag mig lite piggare, lite friskare! Så jag försöker nu vara duktig och glömma bort gårdagskvällens vinglas och istället fokusera på gröttallriken som står framför mig, innehållandes endast kanel och kardemumma (och gröt förstås)
 
 
Yesterday more
Det blev true pampering night igår. Lagom till att fröken Abraham kom hem hade jag lyckas pillra ihop en broccolisoppa med kalkon, ost och blomkål! Det var nästan så att jag blev lite imponerad av mig själv... tills jag insåg att alla kan laga soppa om man har en cup of soup som grund ;P
Men det blev gott, det värmde!
 
Värmde gjorde även de ca. 23ljusen som jag tänt i hela lägenheten (juldoft från IKEA) ... Så när det var dags för sänggående så var det inte så att man hackade tänder vid första kontakt med täcket, wonderful! Mer ljus till Enskede!
 
 
Vidare blev det manikyr, shaping/slimming produkter och vaxning (därav det obligatoriska glaset vin). Det är inte lätt att dra och skratta samtidigt kan jag lova! 
Det är bara frillan kvar, trots att det endast gått några veckor börjar håret redan se gul/orange ut igen! Törs man sig på en toning eller ska jag förlita mig på den bruna färgbomben från Revlon som står i badrummet? 
Jag tycktes mig läsa något om att de skulle dofta pepparkaka.. Jag vet inte, men det är svårt att känna när man går uppi dem!
 
 
Slimming/shaping
Jag har sagt det igen men det tål att upprepas, jag har en förkärlek för "slimming" /"shaping"- produkter. Chanel har en tidigare guldpryl, Kanebo/Sensai har en och även Clarins. Jag vet inte vilken jag ska föredra, men för doftens skull så kliver Chanel och Clarins fram ett steg, och för prisets skull så vinner Clarins!
 
De gör ungefär samma sak, sägs det! Dränerande, fasthetsgivande produkt för "apelsinhud". Gudarna (och mamma och pappa) gav mig som tur är inte så mycket av den varan men allt kan ju bli bättre kan vi konstatera! Så ja, jag gick runt här igårkväll och frös om låren och baken, så det måste ju vara ett bra tecken (produkten är kylande)
 
Så tummen upp! Jag ska försöka vara duktig och använda den varje dag en månad så får vi se om jag blir någe snyggare på benen:P
 
 
Undrar hur mycket hon har smörjt sig ... ;)
 
  
Dagens makeup
 
Jag har kommit in i en no-shadow only lips period! SÅ därför blir det bara en eyeliner och en killer-mascara till detta. Det är lite ovant men jag måste förnya mig lite. . .
 
Here goes
 
 
Jisses.. vad jag grisat ner under ögat :O

La lediga dag, la-laque

 
Godmorgon!
 
Upp med tuppen var ordet. Jag kan säga att det tog emot stort att kliva upp halv sju för att gå till tvättstugan så.. jag gjorde inte det heller. jag slog på snooze-knappen och vaknade som tur var på eget "initiativ" tio över sju! Snabbt ner i den exceptionella tvättstugan, ladda två maskiner och sedan tillbaka till sängen! 
 
Jag vaknade av kaffebryggen, och att någon var uppe och sprang i köket! Doften av kardemumma fick mig att masa mig ur sängen, morgonkaffe! Tvättstuga och några minuters morgondiskussion med fröken A innan hon sprang iväg till tunnelbanan.
 
Så, vad ska man hinna med idag? Tvättstuga hela dagen, IKEA lite senare på eftermiddagen, inhandling av förvaringsmaterial och eventuellt om man hinner med någon julklapp! Det är inte många kvar nu, men inslagningen har jag helt glömt av. Nu har jag ju i alla fall papper, fick faktiskt två rullar av M (puss)
 
Men först; ansiktsmask och en långdusch!
MD formulations mask vit-A-plus deep cleansing mask är överlägset den bästa jag provat mot filthy-feeling-skinsurface!
 
 
 
 
Det snurrar en "julskiva" (på spotify) och helt plötsligt dyker "vår julskinka har rymt" upp, och jag kan inte låta bli att skratta innan jag snabbt byter.
 
Jag vet.. jag är hopplös, och det kommer inte att ge med sig förrän den 26e december ;) Då har jag varit hemma, fått julbord, fått se Janne och Alexander "uppklädda", glögg och paltkoma de-grand-luxe!
 
Jag längtar, åh vad jag längtar!
 

pimp my pepparkaka

 
Såhär börjar jag min morgon.. 
Mest för att håret måste torka och jag har en timme till.. vad jag vill! Och då åker jultänket upp igen!
 
Christmas maniac 
Ska nog snart åka till Ica och inhandla något mer att lägga ovanpå dessa små 
Det enda jag är rädd för då är att jag kommer hem med sirap, grädde, smör och små, små formar. Kan bli knäck alltså... Det kan även bli marsipan! Det KAN hända;)
 
Men jag anser att man ska passa på, gillar man att dutta med saker så why not?
 
Men först, så måste håret torka
 
 
 
Frågan är som någon sa (i annat sammanhang): var ska det sluta?;)
 
 
Tillägg; 
Jag fick ett meddelande igår...
 
Jag blev glad!
 
Sedan ringde det...
 
Jag blev glad igen!
 
...Tack! =)
och grattis, jag hade visst missat

julverkstad

 
Yes, det kommer mer senare men jag måste börja med att säga 2a i advent = julstök!
Vi har bakat! Eller.. typ, vi har köpt pepparkakshus och pepparkakor, snarra och socker och pysslat, stökat, skrattat och ätit! (det är svårt att låta bli m&ms)
 
 
Inte helt klar men nästan
 
Svårt att låta bli att inte göra småhjärtan också;)
Fanny 8 år:
 
 
 
stökigt blev det efter en timmes stök och bök, och detta florsocker som nu finns överallt. Imorgon börjar jag dock så sent som 13.00 så städningsmåndag står på schemat;) En mycket mysig söndagkväll dock!
 
Nu blir det kvällsmiddag och en tidig kväll!
 
Och, min hemmagjorda adventsljustake(?) eller vad man ska kalla det för, en stenplatta köpt på Åhlens, några stora blockljus, tygtomtar och guldbös.. och, voila! Det är lite mörkt men det ökar bara mysfaktorn enligt mig
 
 
 
 
Gårdagen
Jag hade sås i huvudet igår efter jobbet, ungefär av samma konsistens som min käre sambo som också hade sirap i lördagsstämning;) Vapiano som "vanligt", lite vin och lite samtal om helgen som varit... och sedan hemgång. Mys-soft-touch music, ost och vindruvor och sedan 1.5h på soffan. Det dröjde lång tid men efter många pepp-försök soffsidorna emellan lyckades vi lyfta rumporna från filtarna och ta oss mot badrummet och sminkskafferiet;)
 
 
jag tittade på en klocka igår.. som jag hittat på internet och som visat sig även går att hitta i la stada, mer om den sedan. 
och medan ett glas vin sakta försvann borta så lyssnades det på musik, internetsurfades och sminkades. När klockan började närma sig söndag kändes det som att det var dags. En sväng in på stan och Hell's, lite dansgolv och lite trevligt sällskap senare så ... kom jag ihåg att söndag= workers sunday! 
 
 dagen
snabbt upp snabbt ut till tunnelbanan "imorse", men förvånansvärt pigg. En kaffe senare var jag redo för vad som skulle komma att bli en lugn söndagseftermiddag =) Jag hann dessutom klara av en och annan julklapp och (!) klockan jag ville ha! .. och.. (många och nu:P) ljus/julpynt shopping. 
 
Nu är det julmusik och filt igen..
sängen lockar och ja.. jag lyssnar!
 
Godnatt
 
 
 
Gårdagens damer

Min hud attackerar...

 
...Allt som kommer på den. Verkar det som
 
Jag har på senaste tiden, eller under de senaste åren blivit mer och mer känslig mot diverse produkter och har intalat mig själv att det bara kan vara några enstaka specifika krämer/makeupprodukter.
Dock, har det visat sig så att de "små" exem jag fått på armarna nu växt sig till glaciärer upp mot armbågarna och jag är inte toppnöjd. Speciellt inte då de även förra veckan dök upp i ansiktet!!
 
Nu till frågan.. vad beror detta på?
Först var jag helt övertygad om att min underbara hydramax+ active hade gått och blivit ett hot mot min hudyta så jag ställde den åt sidan några dagar. Sedan kom jag iof på att jag mumsat inte bara en men närmare bestämt runt 4st mandariner i söndags trots att jag vet att jag reagerar på dem. Dessutom så märkte jag när vi var på skolan i förrgår, att all den hårsprayen som konsumerades under 3h gjorde att exemen dessutom började leva tror jag för det blev en väldig fart på dem. Hett...? Mjau
 
Dock.. avvaktar jag ett tag med den i vilket fall som helst och testar något i det skonsammaste laget:
Sensai silk!
 
Så nu kör jag lotion och Emulsion och vid behov Bi-phase serum från Clarins! Kärlek i burk.. ehh... pump
 

 

Emulsion i "moist" (finns light, moist och super moist)

1, 2 & 3

 

Men före använder man sig av deras "motsvarighet" (nu skulle jag få smäll på fingrarna om de läste detta) till ansiktsvatten. För-fuktande vatten skulle man kanske istället säga, hur som helst, Lotion heter dessa 

 

 

 

Dessa finns i två varianter, jag kör även här med moist!

 

Nej detta har jag inte tid med, tåget går (förhoppningsvis) snart! In på stan, elementshopping och eventuellt lite mer julklappsinhandling ;) och julprydnadsragg!

 

Toodles


friday night pampering

 
It's needed, it was wanted and now it's been done
 
Det blev en fredags-pamperingnight med mig själv, ett glas alkoholhaltigt, mycket varmvatten och diverse kroppsprodukter. Hårtvätt, färginpackning, scrub, hand och fotvård och oljor!! I am like new!
 
Dessutom, så passade jag på att dricka ett glas vin.. i duschen! Detta var som bekant en badkars-grej men eftersom jag bara numera har tillgång till badkar när jag är i sundsvall så.. vad göra? Alla sätt är bra utom de dåliga
 
 
Sambo kommer snart hem och då blir det reflektioner över dagarna som varit och det kan blir lite ordväxling angående perspektiv... jag gillar perspektivbyte!
 
 
Workoholic.. no?
Imorgon står arbete på listan igen och ordet jag känner är; sömn!
Jag ska snart krypa ner, strunta i att ställa klockan och hoppas på att högre makter väcker mig föra klockan elva ;) En dags jobb kommer att gå snabbt en lördag i början av december månad när julhandlarna är som mest på hugget.. i alla fall är deras fönstershopping-blick på hugget, man får passa sig så man inte stryker med. 
 
Det blev dessutom en liten förfrågan om bästa blending-brush:en mig och Elin emellan. Hon insisterade på att MUS hade en bra prisvärd historia och det är mycket möjligt, vi kunde inte gå så långt så att vi faktiskt kunde jämföra dessa men jag...
jag står fast vid att den bästa blendingbrushen är från smashbox! Den kallas visserligen crease brush och det är för att man kan/ska gå ovanför nedre ögonlocket med den. Den är i vilket fall som helst helt perfekt att sudda/sota med! Ska man ha en borste, oavsett hur strålande eller nybörjare man är.. kan ingen misslyckas med denna:
Crease brush #10
 

 
 
Sedan får vi se.. Malena står på tapeten
eventuellt Angelica... och Anna.. och..
Who knows;)
 
Nu..
ska jag sova
 
ooh.. jag beställde "saker" idag.. julklappar heter det också, jag skickade listan till C-tomten och jag hoppas att jag får dem inom en vecka! Då är det paketinslagningstisdag näst-nästa vecka. Pepparkakor och pepparkakshus ska bakas på söndag så vi har två dagar inbokade för julpyssel, ett mycket viktigt inslag i "mitt december" ;P
 
Köpte julgrisar idag till mina små kultingar på disken (och Ulrika;))
marsipan och choklad.. hua jag känner redan hur byxorna börjar strama, men söta var dem;)
 
 

20101202

 
I had my first "done" today
 
Ni vet man hör det överallt.. 
She had her *** done... Lips, eyes, boobies, tummy bla bla bla
 
Och ja, dagen D skulle komma då jag kunde stå i spegeln och säga det till mig själv!
Igår fick jag ett samtal från fröken Abraham, "Vet du vad vi ska göra imorgon..." och när de orden kommer då vet man att nu måste det vara något mer än middag ute på gång ;)
 
Och vem är jag att säga nej... vem är jag att påstå att jag liksom så många andra inte var nyfiken
 
Sagt och gjort, Herr Christer tog emot oss strax efter klockan åtta och gick igenom the basics och vad vi och han ska och bör tänka på. Som alltid så var jag först, på egen begäran. Nålar och injektioner... inte så att jag rös till.. neej då;)
Lite bedövningssalva, ett djupt andetag och världens adrenalinrush när jag såg nålen 
1, 2, 3...sek senare
 
"Va? Var det allt, är det redan klart?"
"Ja på den sidan"
Så det som jag haft svårt att sova pga och som jag varit nervös över smärtan i ett dygn visade sig alltså vara knappt myggbettssmärta! ppft
 
 
Angelica kan konsten att se snygg ut i alla situationer;)
 
 
 
Resultatet?
 
Direkt efter såg mina läppar ut som sådana:
 
 
Efter att allt lagt sig till rätta och den minimala svullnaden gått ned, och lite läppglans åkt på så
 
 
Ja.. de jag inte sagt något till har inget sett heller så det ger jag ett bra betyg! =)
 
nu har jag i alla fall testat det=)
 
Och stor cred till doktorn som visste vad han höll på med!

Indeed we did

 
I pulled it off... 
I was nervous, I shook, I shaked and that little butterfly in my belly got strangled!
 
I pulled it off..
 
It feels good!
 
 
Nu är jag hemma igen efter morgonens äventyr, tvättstugan kallar på mig och tjock-tjockarna (raggsockarna if you prefer) är på! Det är kallt i stureby och det är a big freakin´mess här. Så, en sak i taget, viktigast först; kaffe! ;)
 
Sedan la stada, efter tvätthängning
Banken, Bettan och lunchning
 
Mycket på agendan en ledig dag...
 
 
 
Och jag insåg precis att jag kör varannan-rad-tema idag... :P
 

I rest my case

 
Jag ÄR the lucky one
 
Elin den underbara söta lilla damen jag jobbar med hörde mitt rop på hjälp då jag har en ilsken vecka.. och sprang på min lunch iväg och köpte lite torkad ananas och nötter till mig.. jag fick det i en liten påse med en lapp på när jag kom tillbak! Thanks sweets
 
Puss
 
 
Och.. 
Världens bästa sambo.. jag måste säga det så att ingen får för sig att konkurrera med den titeln. Bokningen till nästa vecka blev inte av, så vi måste sticka imorgonbitti! Sticka... varning för ordvits, bara jag skrattar!
 

RSS 2.0