Never ever learn



Det var kindpåsarnas dag igår..
Och vilka är vi att inte haka på den trenden? Så efter lite vila, lite mat, lite vin och ett halvdant försök till ett ansikte så blåste vi upp kinderna och gick ner på stan..

fabulous results!



och..
kvällens låt..
Ett ord; stort Mjau!


Vissa människor gör intryck

Midsommar i sundsvall



Oj nu var det några dagar sedan igen.. periodare var det ja!
Nu blev det en sista-minuten färd till sundsvall inbokat i fredagsmorse... och tanken är nu: tycker man att röda dagar bidrar med lugnt tempo så ska föddes den tanken i sundsvall! 
 
Vi börjar om:
 
Torsdags:
Ett kall sa åt mig att jag behövde spendera eftermiddagen/kvällen med en person som satt på ett sådant ställe som vi alla hatar att vara i, men som de flesta av oss varit i; heartbreak! Det blev en middag med vin i jättefint sällskap, många tankar utbyttes och många ord blev sagda! Man slutar aldrig att förvånas över vad människor är kapabla till! Men samtidigt blir jag imponerad över de där starka människorna som trots meter-höga hinder alltid har ett leende på läpparna och en positiv inställning! En lärorik kväll, tack tjejer!



När jag sedan kom hem satt fröken Abraham och väntade på mig med jordgubbar och rosé... darling! Så ja, jag fick order om att hoppa in i duschen och inte vara så slö.. för hon tänkte inte sitta inne. Jaha, sagt och gjort! Vi tog här emellan också ett halvdant beslut om vad vi skulle göra med vår midsommar.. 
 
Jag fick en timme på mig och ja, kvart i två kom en taxi och hämtade oss och det blev en sväng på la stada! En sväng på Caféet och sedan en tur på soap bar.. men ja, upplägget var ju väldigt sent påkommet och jag hade en väckarklocka som skulle ringa klockan åtta så vi gav upp efter 1½h och tog det mogna beslutet att sikta in oss på sömn.. :P
 
Midsommar ja
Klockan var ställt på sju till och med.. för att kunna snooza maximal tid och tro mig, det behövdes! När jag vaknade upp visste jag inte riktigt vad klockan var eller varför jag skulle behöva vakna nu! .... Just det, jobb! fyra timmar på midsommarafton känns ju sådär ibland men jaja.. bättre det än 8h right;)

Det var 4rätt okej timmar, Angelica var hemma och bokade biljetter och packade våra väskor och jag stod och charmade turister .. :P Såfort klockan slog två gick jag från säljare till långdistanslöpare då dörrarna slog igen och dagen äntligen var slut! Jag spurtade mot centralstationen och var i god tid till att möta upp sällskapet! Lite vin med oss, lite musik och jordgubbar och trevligt sällskap i sikte var vi på G till sundsvall!
 
En middag på Alnön, jag åt sill...


Jag säger det igen ifall ingen tror mig:
Jag åt sill!!
Det tog bara 24 år för mig att prova, kände att det var dags.. Det var kanske inte den bästa kulinariska upplevelsen jag varit med om, men som med så mycket annat så måste min klena mage vänja sig! Det kommer!
Lite vin, massor med jordgubbar, en nubbe hit och dit, lite paj och en strawberry daquiri senare var vi redo för att röra oss vidare! Nu återkommer vi till detta fenomen med röda dagar och denna stad; allt är stängt!
Man gör vad man kan och ser till att situationen blir den bästa ändå: *hostMementoHost*
Så nu var det sagt! och ja, vi hade ju klänningarna på oss redan och drinkarna i blodet så, what the H...




 och...
jag är kär!!


I ett nagellack... attans


Good hairday


Regn och översvämning

Igår var en väldigt... konstig dag. Trots en ledig dag vet jag inte om jag kan tycka att jag hann med så mycket? Jag var och sprang runt på stan en sväng, hann med två lunchdejter, Micke på ena sidan och BC (Burger King) för en snabb kaffe och sedan språngmarsch till odenplan för lunchmeeting med fröken A. En väldigt (läs väldigtx2) stor sallad med tillhörande efterrätt senare rullade vi mot Anthemis..


Hem hem, dusch och byta om för kvällens tredje och sisa datenight..
Planerna som fanns, eller den planen som fanns fanns inte på kartan när vädret blev som det blev framåt sjusnåret.. jag hade helt enkelt inte behövt duscha innan jag gick hemifrån.. Men det var trevligt! Jag botade min hosta, fick ut lite frustration över Folksam (alltid bra med överpositiva människor) och lyckades vända irritation till skratt, tack! Så ja, en mycket bra kväll!


Bad hairday- good hairday

Och.. Kolla vad jag kom hem med! Julafton i badrummet med nya schampon, balsam, inpackningar, serum och sprayer... och dessutom tre ögonskuggor! Tusen tack sötnos!



dinner and out


Måndagschillax när den är som bäst

Det blev en mysig måndagsmiddag i solna igår...

Det kunde konstateras att det inte var mer gånger än att vi kunde räkna dem på en hand, som vi faktiskt suttit mitt emot varandra vid ett matbord och ätit middag... Men det var mys


Det kokades ihop en grönsallad med grillad (läs stekt i grillpanna) halloumi, ägg(vita) och gojibär.. grym kombination när man är vrålhungrig
Och en liten melon/pepinodrink på detta så var kvällen i princip fullgjord! Det blev en snabbis på vickan också innan Christoffer kom och hämtade upp oss stackarn!

Mycket mysig kväll! Tack



no face - face

Försökte mig på en light ansiktspampering men ingenting verkar hjälpa just nu..
skräpansikte:P
unmadeup
med ansiktet på
Nu ska jag träffa fröken
Solna är destinationen...

The off days


Är ofta de bästa dagarna!


Sunday

Det blev en ordentlig sovmorgon efter gårdagens ghetto-fabulous kväll på Caféet. Det var längesedan jag såg ett knökfullt dansgolv med "dance-off-ring", med tillhörande hiphop-moves, volter och booty-shaking. Vi satt på bardisken och överblickade denna historiska händelse... mycket roligt!


Tack fröken A som tog med mig, jag hade annars legat hemma och tyckt synd om mig själv i soffan med te och honung, som hela helgen har bestått av:P


Monday then

Så... det blev en lunch på odenplan, en tonfisk med grönsaksragu satt där den skulle och i trevligt sällskap och med lite kaffe på detta kändes inte den molniga lediga dagen så hemsk, utan alldeles lagom=) phew, lång mening:P
Vi ska försöka ta oss till gymmet nu, jag vet fortfarande inte om det är någon bra idé med tanke på att jag nyser och snyter mig varannan minut, så vi får se hur engagerad jag kommer att vara.


Yum!


Sedan, på vägen hem så var jag tvungen att stanna till när jag såg detta fina erbjudande de hade på en av stockholms mindre matbutiker:


blev sjukt sugen på melom från Grekland!


och...
lite lagom musik dagen till ära

Never do bad things..

... alone
to get the mind of other thing; take one shot of absolut watkins...
get some makeup on...
repeat...

och slutligen



på tal om RevitaLash: They work! Nu ser man verkligen skillnaden, speciellt efter solens påverkan dessutom! Underbart!



Men man ser också att fransarna inte riktigt håller sig jämna...

Seche vite

Svar på fråga: Lacket finns på Kicks, och så vitt jag vet ska det även finnas på Åhléns. Alla butiker som säljer Mavala tror jag ska ha det. Jag köpte mitt på jobbet men vet att jag sett det på Kicks också
Kicks hemsida

Sommarväder?



no? Inte jättesugen på det med andra ord.

Jag har en ledig dag idag och hade hoppats på lite sol men tji fick jag då solen endast lyser med sin frånvaro
Jag har lite bilder dock från sundsvallsvisiten, middagar, skolavslutningar och .. ja något sådant
Dels lite från när jag och Herman hade fika-dejt och bråkade om vem som skulle mata vem




Mycket med mat nu.. fick ju som tidigare nämnt sedan middag på stranden

Jag fick inte min vilja igenom när det gällde grillning men thai är helt ok det också:D



Och skolavslutningsdagen

Lite shopping på birsta, lite skodrömmar för Kellsan, vid 9 år tycker jag att hon kanske är aningens tidigt ute.

Dagens ungdomar;)




och kolla.. "the making of..." videon finns nu ute! Riktigt roligt, jag kan knappt vänta till nästa gång! Jag är som ett barn som väntar på julafton

the day =)



Sådär ja, hemma och vänder efter en jättemysig dag! Här kommer några bilder. Det blev en sväng till birsta efter firandet och nu har maten precis landat i magen. Jag ska få lite hjälp med hemsida nu så jag har lite brådis iväg..
 



Coolaste katten i stan... lockad och klar!




Väntar ivrigt i regnet... :D




Klass 2 sjunger


Vi pratar tårta och pojkar här... ;)



och familjen är samlad... minus bror!



Underbar dag, återkommer med mera sedan!

Rain is the new black


alltid inne...
...



Skolavslutning!
Jag hade missuppfattat, jag trodde att skolavslutningen varit redan men tydligen så gör man skillnad på att gå sista dagen och skolavslutning.. Eller, man har väl alltid haft skolavslutning på en fredag, eller nej? I vilket fall som helst fick jag ändå chansen att följa med på Kellies andra skolavslutning som hållts idag på granlokullarna. En väldigt ivrig liten dam har sprungit runt och fixat med kläder och skor och tillsammans har vi lockat hår och fixat lite läppglans dagen till ära ;)
 
Det blir snart den alltid lika traditionella glassen på bergsåkerskiosken och sedan jordgubbstårta hemma! Lägger upp en bild sedan men måste först börja med att hoppa tillbaka ett år i tiden då senaste avslutningen var:

Juni 2010 då Kellie gick ur ettan!
Ett år sedan alltså... Tiden går fort och jag måste le åt bilden, för Kellie har valt näst intill en identisk look för i år.. traditional! ;)
 
Nej nu måste jag kila, skriver mer sedan!



Jag gillar inte kapningar, man ångrar sig lätt

var ingenting egentligen...



It was fun
we had fun 


Mjau

fell in love with an alien...


 
Så var det ledighetsdags.. och då kom regnet! ;) Jag älskar ironin, eller kalla det högra makters omtänksamhet gällande hurvida jag kommer att drabbas av hudåkommor eller inte... (inte alltså;))
Men lika glad för jag är det!

..eller? ;P
 
Sunday
Ja efter en halvdag med fröken Forslund blev jag upphämtad av hennes numera granne herr Liljeholm som jag hade bokat upp en middag med. När åsikter går isär får en välja mat och en välja plats. Val Mat; en poäng till Stefan som valde Thai och kvar blev då val plats; Fanny. Jag hade mina föraningar om regn så jag valde med omsorg en av alnöns stränder, plastbestick och sol! Oväntad men suberb kombination, trots att besticken inte höll mot en biff med lök... Poo
 
Varför inte fortsätta en bra kombination av mat och sol tänkte vi? ... därför blev nästa sväng till sidsjön med en mega-family size rostbröd. Stannar man meningen där kan man tro att vi inte blev mätta på thaimaten..
...roligt...

I alla fall... det var en hel del glupska änder där och efter ca 5minuter hade dom lyckats tömt hela påsen! Några utsvultna giriga stackare stod till och med på mina fötter och hoppade mot den tomma påsen... man skulle kunna tro att de blivit lite småtama, speciellt när till och med svanen som sällskapar med skaran stod och fångade brödbitar i luften när de kom flygande. Kort visit men lika mysigt för det, vi hade med oss lite kaffe men när klockan började närma sig solnedgång kändes kylan av och bilen kändes mer aktuell än parkbänken!
Underbar dag helt enkelt, avslut film och soffsomning! 



gårdagens nya:
Nytt nagellack, Chanel Vendetta, kom för två år sedan men alltid lika snyggt!
Och ett nytt torrschampo från got2b som jag tyckte såg lite "flashig" ut i förpackning men ack så besviken jag blev på doften. Lite som mormorsdoftpåsar... kanske en mysig doft om den hänger i ett gammalt linneskåp men inte i mitt hår var och varannan dag.. mja ja, reserv!



åter då till... 
Så att måndagen hittills varit lite tråkig gör ingenting, har hunnit med en lunchdate och lite skitsnack, lite solning och ett bad! Total hjärntömning och jag är som ny. Hade lagt upp lite bilder men har ingen kabel här uppe.. det kommer=) Överväger hurvida det är värt att åka in på stan en sväng till för att shoppa nya "vår/sommarskor".. mina tålde tydligen inte vatten så bra, man vet att det är blött ute när det sipprar vatten mellan tårna när man är ute och går!
 

Om att vilja!
och..
Jag hade hoppats på ett samtal men jag får väl kanske skylla mig själv lite..
jag hade faktikt inte förväntat mig något...













Stupid försäkringsbolag;)

Let me inside



Fick ett tips.. och ja, det kan bli en ny favoritlåt
 
http://www.youtube.com/watch?v=4zRSSfw97XY

Jag har haft en underbar dag i efterlängtat sällskap! Får man bara lite sol på sig så känns allt så mycket bättre, och lättare! Jag kanske till och med kan skryta med den minsta brännan möjligt!

Jens kom och mötte upp oss på stan och vi drog till O'learys för en sunday lunch,, helt plötsligt var klockan mer än vad jag räknat med och det var dags för hemgång. Så nu är vi placerade i granlo och har fått tillökning till sällskapet av en liten herr på  dryga året! Mysigt värre

Så, lite bäst musik, och kanske att man kan flirta till sig lite kvällssällskap sedan. jag känner för att grilla, vad känner du för?=)
 
toodles



Man ska inte filosofera i berusningstillstånd... jag vet det nu... och jag ber om ursäkt

i need sunshine on a cloudy day



Det var alldeles alldeles nyss så fint ute, men vad hände? Man hinner knappt tänka ordet bikini så kryper molnen fram och hånskrattar åt en! :P Jag ska ta mig till Elin och hämta lite saker och sedan får vi se om vädret hamnar på min sida. 
 
 
Blev en light utgång igår på oscar.. light som i "jag-kan-max-dricka-tre-glas-men-det-uppfattas-som-3 flaskor!" ... träffade lite gamla klassiker (låter otroligt gammalt... :P) och några nya till och med. Bitterljuv känsla som alltid att vara hemma... igår kanske till den gränsen att jag för några sekunder ångrade att jag åkte upp, men nu har jag lärt mig det. Had i known everything... ;P crap
 
söndagens tips!
Köpte förresten ett topplack i världsklass igår! Nog för att Chanels högblanka är helt klart snyggast så har "seche vite" en fördel som slår det mesta när det gäller stressiga kvinnor.. som moi själv..
den torkar (läs häärdar) på ungefär en minut! Helt underbart om man har bråttom, måste få på sig skor snabbt, glömt någonting i väskan eller måste bättre på innan man springer till jobbet! Jag som målar om mina naglar varje dag behöver någonting som torkar snabbt eftersom mina fet-de-la-feta naglar vägrar acceptera nagellack och kletar efter 30min.. jag behöde denna produkt! Så tack! billig dessutom, runt 120kr!

Like we knew


 
Sårad...
 
 
jobbigt att erkänna men ja..

 
 

One great day


Lördagmorgonen har alltså klivit fram, det är varm och jag sitter och irriterar mig på mig själv som inte lyckas ta mig utanför dörren :P Jag har suttit sedan klockan åtta och försökt få kontakt med SJ så att jag kan boka tågresa men.. icke! .. Så det var inte meningen gissar jag:P får se om jag kan lyckas hitta lite tid i mitten av dagen att lösa detta på=)

Friday I'm in..

Igårmorse var det frukostdate inbokat med fröken Brännhult och herr Naamnéh... en smoothie och en bänk var allt jag behövde för att dagen skulle börja på allra bästa sätt! Att jag sedan fick en present på morgonkvisten gjorde ju absolut ingenting heller. Parfymer, nagellack och läppglans kan nog de flesta hålla med mig om att man aldrig kan få för många av, hobby, eller samlare? ;P
Tack iaf, du är en pärla!


the day

Dagen glev förbi väldigt snabbt måste jag säga överlag. kanske har det att göra med att jag även på lunchen fick superbt (säger man så?) sällskap i kungsträdgården. En trés grande sallad de luxe senare var jag mer än proppmätt och blodsockret stillat! En efterlängtad pratstund blev det också, som tyvärr infaller allt för sällan nu för tiden inte sant fröken? =)


late night supper

Det blev en mycket sen middag, men det kompenserades upp genom ett axplock av pluspoäng! 1: sallad, 2:filtar=park och 3: bubbel för att fira! En mycket mycket bra väll och ett perfekt avslut på en jättebra dag! och vem hade kunnat ana att det skulle finnas en park vid hornstull... som dessutom skulle vara fullproppad med folk :O mer sådana överraskningar!



and.. drumroll



Såhär blev det!
Jag har inte fått annat än bra feedback och komplimanger men jag känner mig inte riktigt hemma i frisyren... än! Lite mer styling, och lite annan styling så tror jag nog att jag kommer att kunna bära upp det till slut, men.. ja nu är stora frågan, kommer det att bli än kortare eller är det en engångsföreteelse?
Bedöm själva:


Kosmetikpartaj


Efter jobbet, som vi fick gå tidigare från, så var det samling vid pumpen (även kallat Nk Korv) ... och en spårvagnsfärd till Grönan! Sjukt bra initiativ och vi var en bra samling kosmetikdamer som fick göra allt från lustiga huset till spöktunnlar, häx-bla-bla till Bryan Adams! En helt perfekt kväll i utomordentlig afterwork/jobbfest-anda!

say bye bye

Godmorgon!


Efter gårdagens mega-mördar-pass på gymmet (egentligen inte, bara long time ago) så mår kroppen bra... men är lite slut! Mer sådant alltså! Varför har man tendensen att lägga av sig lite när sommaren kommer fram? Jaja, nu ska vi försöka ändra den negativa spiralen!


Hairspray

Eller ja, det kommer att hända någonting precis alldeles snart det är jag säker på. Jag har ju (som de flesta kvinnor/tjejer/flickor/damer) en väldigt speciell relation till mitt hår.. och nu ska det av! hur mycket som ska av vet jag inte än, det har vi inte sagt, men någonstans mellan lite och "jag-kommer-att-gråta"... wish me luck alltså ;)


till minne:

denna morgon är det alltså denna längd



RSS 2.0