and also.. awesome

 
Vilken dag;)
 
Jag har bestämt mig för att varannandags-principen är den som kommer att fungera i längden! That's my plan and I am stickin´with it! 
 
Det var indeed en nervös jobbintervju idag.. Jag hade inte tänkt igenom sådär som man borde på vad man ska säga och hur man ska vara. MEN.. detta till trots kunde jag efter 33minuter konstatera att jag får komma tillbaka imorgon! Yes that's right jag fick jobb! i.d disken på åhlens, NK och pub... vid behov. Detta är the giant poo (fast ändå inte) det fanns inget inbetween mellan extrajobb och diskansvarig, och eftersom jag inte kunde ta diskansvarigjobbet på heltid due to school (ja... jag blev erbjuden) så fick jag nöjda mig med extrajobb.
 
Så imorgon är det kurs som gäller! 
Sedan intervju nr.2 på nästa ställe, de ringde här om dagen! Im on a freakin roll!
 
 
wish me luck
orkar inte skriva mer
night night
 
 
ja just, kolla vad jag såg igår påväg från akuten:
detta ser man inte i granloholm:P
 
Nu skulle Kellie varit med!
 
 
Och finally:
... tar det imorgon

waynes och Berns

 
Igår kom den där dagen, så inspirerad av en kollega som verkligen förklarade för mig på enklaste sätt; Man bestämmer sig för vem man vill vara! Vet du vad Julia du har så rätt, tack!
 
Igår... felfri! Helt enkelt felfri och jag kan inte vara gladare. Det blev en sväng på sjukhuset, jag blev lite hypokondrisk när min arm domnar bort när jag pratar i telefonen eller bara har armen böjd en längre tid... plus att venen i armvecket kändes som att det satt en blyertspenna där ( det känns iof fortfarande så)...
I alla fall så kunde jag vara lugn, en liten inflammation i venen orsakad av den kontrastvätska jag fick, den är tydligen lätt irriterande för kroppen. Det går över säger man, underbart!
 
Mat mat och fika 
Jag hann med en brunch på subway då mitt kylskåp inte hade någonting som gick att kombinera till en vettig måltid. Inflik roligt vetande; jag köpte en ost, men har ingen osthyvel, så nu använder jag potatisskalaren;) Fungerar ypperligt. på inhandlingslistan; osthyvel!
 
En snabb lunch på stan med mr. Carlsson, jag tittade på eftersom jag redan fått i mig min giant size mackaoch the day;)
Detta följdes av en rendez-vous med fröken Abraham (som jag misstog slutade 16... och var där 2h för tidigt, yay) . Under dessa två timmar hann jag in på stan, kollade lite nyheter bla bla bla, mer om det sedan. 
EN fika på waynes resulterade i planer på en snabb utgång. Sagt och gjort, in och leta en topp för kvällen, hem, försöka se normal ut och ut genom dörren!
 
Idag finns ingen tid för hårtvätt så björn axén får hjälpa mig med sitt torrshampoo, vad sägs kan man gå ut såhär? ;)
 
Kanske ska gnussas lite;)
 
 
The fika

up-date:in

 
stavningstest?;)
 
Jag vet inte varför men jag har inte funnit tid att sitta mig ner och skriva. Gårdagen var för bra.. jag kan inte sätta fingret på vad som gjorde det men jag tror att det kan ha något mer jobbet att göra;) Vissa människor kan utan att veta om det verkligen påverka en bara genom att finnas! Jag fick en stor inspirationsboll kastad i huvudet på mig igår, och jag tror att jag faktiskt kvicknade till (jag fick skriva kvickna 3 ggr innan jag fick till stavningen.. :S). Om det verkligen påverkade mig som första känslan gav, ska jag spara denna insikt och påminna min inspirationskälla när gräset är som grönast..
 
... nej jag har inte rökt några tveksamma kofödaväxter.
 
 
Det var en kalasdag på jobbet igår.. när vi inte hade fullt upp med att springa mellan kunderna fanns det tid för kloka ord och lite skratt. jag trivs onekligen mycket bra där ute, det är det enda som redan känns lite motigt om man lyckas ta sig närmare stan. Gen har jag bara träffat 5-6ggr men är en sådan person som man tycker att man känt halva livet bara efter en fika! Me likes it
 
I alla fall: på jobbet
 
Så har Clarins höstlook kommit in, utan bild och med halva serien utgången, great:S MEN, läppstiftserien har kommit in och jag har funnit min darling-beloved-sweetheart-love-of-my-life (Så sa alltid Lachlan när han ville ha något;) haha) -färg! 
 
hmm.. jag hinner inte skriva mer, måste rusa såg jag nu..:P toodles

Tomten kommer tidigt

 
För alla som provat/älskat multi recharge från Biotherm och blev arg/ledsen/förvirrad över att den togs ur sortimentet kan jag komma med en glädjande nyhet. I onsdags var vi på kvälls/nyhetskurs på Armani/Lancôme/biotherm och fick lite feedback om vad som komma skall. 
 
Själv har jag inte varit tokimponerad av biotherm innan.. det var några år sedan jag hade deras produkter (kroppsvård uteslutes ur detta uttalande)
Men jag blev faktiskt glatt överraskad över nyheterna som de hade att presentera. De har nämligen tagit bort c-vitaminen ur deras tidigare kräm, solskyddsfaktorn OCH.. den luktar snarra! En nattkräm som doftar som bär och ett serum med broccoliessens.. Jag är lite sugen faktiskt;)
 
...det gjorde det inte sämre av att vi skulle få varsin dagkräm!
 
bild kommer när den finns
 
 
Work and play
Imorgon är det jobbdags, ska alldeles snart krascha så jag orkar upp imorgon. Migrän är inte att leka med MEN.. kanske världens bästa grej fanns i min "sjuklåda" ... Zomig nasal! Dyr som få men hur underbart effektiv som helst, 200kr för 2 engångssprayer. Oftast hjälper en så man klarar sig länge på de två! I alla fall; dagens pryl!
 
Jobbintervju på tisdag, let's hope!
 
nu.. sängen
 
 
Dessutom:
När jag var inne och surfade runt bland höstens nyheter fann jag denna bild och kommer genast att tänka på "dubbelgångarteorin".. 
Vad tror ni familjen Lindström? Är detta Sagas syster?
 
 
 

Get away will you

 
Stupid-snuva-feber som aldrig vill ge sig! Jag vet inte när jag hade vaknat had it not been for the telephone! Jag tog en snabb titt på displayen och funderade på "ska jag verkligen svara?".. en vanlig tanke när det dyker upp okända nummer på skärmen. I alla fall så är jag glad att jag svarade, på tisdag... på tisdag får vi se hur glad jag är efter 12.00 :D
 
Nej, undrar om man ska ta fram dammsugaren och göra ett försök... I denna penthouse flat är det lite svårt att röja golvet på mer än 5minuter.. men jag ska göra ett försök!
 
 
Dagens ord:
screwed - multifunktionellt ord som kan användas i jobb, för personligt bruk i elakt syfte, självnedvärderande eller.. Ja, det finns många.
 

om hajar och loops

 
Det var en headline ej tidigare använd;)
 
School is up
 
jag åkte in på stan, lagom så att jag hann köpa mig en flukt som Gerd skulle ha sagt (;)) och en kopp kaffe innan det var dags! Man märker att kroppen inte mår som den ska när det känns som att man sprungit ett marathonlopp och ser ut som man ätit revbensspjäll med halva ansiktet.. när man bara gått uppför en 2minutersbacke.. Hett
 
I alla fall.. så stannade jag till för att andas lite (dubbla koftor och en mega-size-cappuccino gjorde inte saken lättare:P) Jag vände mig mot skyltfönstret och vad får jag se? 
"Någon" jag satt och pratade med för ett tag sedan nämnde något om en gammal "skräck"film från åttiotalet och hur det satt sina spår långt upp i barndom/tonåren. Så nu har jag en sak på en eventuell önskelista att bocka av. (Notera bekgrunden också..)
 
Tadaa:P
 
Min första tanke var; fem köper sådant?
Min andra tanke var; never mind;)
 
 
Real deal
 
Idag var första dagen vi fick göra riktiga uppsättningar och jag måste börja med att säga: "this is life"! Det ÄR otroligt svårt, man bli lite irriterad av de minsta struntsakerna som inte vill fungera och JA... det kräver jobb. Vår lärare är dock väldigt pedagogisk och tittar man bara på vad hon gör så går det rätt bra att bara "göra likadant"
 
Så vi gjorde "loops" idag, det är när man rullar håret (utan spolar) så att det blir som små ihåliga rullar på huvudet som man kan göra i olika former. Vi blev bedömda och sedan passade jag på att göra en slarvi geishaknut av min :D Nu har jag massor av idéer, modeller sökes!
 
Sedan gjorde vi en klassiskt (som jag kallar det) kanelbulleknut. Man sätter upp håret i två toffsar och slår en knut på dem. Relativt lätt, men svårt att få snyggt;)
 
 
 
 
Nu är det jag som har första tjing på sängen! Har proppat i mig broccoli och avocado idag, nu ska vi här bli friska!
 
nattinatt

finally fixed

 
Det har varit en seg sduvig dag även idag.. när ska näsan få återgå till sin naturliga färg och den fina svullnaden jag dragit på mig i ansiktet lägga sig? ... Kanske.. bara kanske kanske jag hinner starta en ny trend.
 
Tillbaka till saken. Det blev en taktikvila (läs 2.5h) innan jag ens orkade kliva in i duschen, där jag sedan dessutom blev stående en halvtimme. Jag hann dock just därför med att prova de nya produkterna jag köpte här för någon vecka sedan, ett shampoo från lancôme och en inpackning från tommyguns. Utlåtande; inpackningen var underbar som förväntat, men jag tror att jag måste ge shampoot en till chans, håret var lite mättat efter senaste dagarnas duktiga användande av diverse hårstylingprodukter;)
 
Steg för steg
Ja, eftersom allt har tagit sådan fruktansvärd tid denna dag så har jag haft tid att sminka mig slow-mo och dessutom dokumentera detta (intresserade kan börja anteckna:P)
Så, jag bjuder idag på det nakna ansiktet! ... Eller nej nu fegade jag ur men ögat är ok
 
som gud skapade mig.. :P
 
steg 2: här blandar jag mig i genernas resultat vid skapandet; på med mer färg! Trycker in lite färg för att förstärka bryn och fransar!  
 
Lite dålig vinkel, men mer kontrast i lockets globlinje, brunt och ljusbeige är perfekt på vardagen! ( och ja, jag är lat;))
 
 
 
 
Och.. finally!
Man trycker dit lite mascara och en eyeliner så ser man ut som folk igen;)
Dock i alla slöhet glömde jag undersidan... Den är gjord men det finns ingen bildbevis.
 
 
Så.. mat står på agendan för det låter som det bor grottfolk i min mage! Sedan blir det skolnight (perfekt svengelska)

Baka baka liten kaka/paj

 
Då var man hemma igen efter en helg/vecka i sundsvall. Det var mysigt, indeed! kvällskaffe på spikarna, pajbakning och spel är inslagen som gjort dessa dagar väl värda ett leende!
 
Måndagskvällen bestod som sagt av förutom pappersifxning och mailfrågor... dessutom en sväng på birsta och en kaffepaus på klipporna.  Jag vågar gissa att det var den sista för året.. så tack igen! 
Kvällens prat betydde väldigt mycket för mig!
 
 
 
 
Tisdagsmiddag
regn regn regn, är det inte underbart så säg, nu blir marken ren;P
Det blev en väldigt kort sväng på stan due to major förkylning! Jag försökte flirta ut mor på birsta men det gick icke så det blev en lugn kväll. 
 
Det var dock en bra kväll ändå, jag fick nämligen chansen att laga mat... i en ugn som jag inte ens kommer ihåg när jag gjorde riktigt sist;) Det blev en ost/skink/broccolipaj av världsklass med hemmagjort form;P Ett parti yatzy och en film senare (hot tub time machine.. notera: HA HA) var näsdäppan tillbaka och sängen kallade! En mycket trevlig kväll i trevligt sällskap! 
SÅ pass trevligt att vi idag blev tvungna att baka scones, något man inte gjort sedan hemkunskapen;)
Detta tillsammans med Brie och Lemon curd ger mig bara ett ord; farligt! ;)
 
 
Nu ska jag på stan, orkar egentligen inte, känner mig som ett gummiband som legat ute i solen  ett år; slö!
 

oh oh oh...


 
Jag ramlade över denna låt, och jag vet inte hur mycket jag lyssnade på den här.. för alla år sedan det nu var!
Ett ord; nostalgi

 
 
Videon
 
Det var tider då.. teenager-days
 
 
N'aningens dåligt sminkjobb i videon dock.. Gult ansikte och vit bröstkorg påminner mig om en sak; sminka alla synliga kroppsdelar!

I stopped believing



Varför är det så att även om man tappat tron på vissa människors ord, så vill man på något vis ... någonstans vill man ändå hoppas att några ord ska vara sanning? Dumt with a capital D!
 
 
Varför hinner jag inte?
Jag vet inte, jag tyckte att jag hade all tid i världen, men ändå sitter jag här med känslan av att jag gjort hälften och ingenting men ändå tappat tid? Jag har använt den dåligt helt enkelt och svårt är det att planera ibland. Ikväll är det sista rycket och det är skärpning damen som gäller! 
 
i alla fall har jag äntligen lyckats fått en bild på sensai/Kanebos nya triple & compact puder. som är en primer, concealer och ett puder i samma dosa! Latmans-kalas-produkt;)
 

perfekt att ha med sig! 
 
 
Sing for your life
Söta minsting-flickan Selin la upp en länk nyss på ansiktsboken, "parachute" spelas och sjungs och jag tror att det gjorde min kväll! Jag blir lite lätt avundsjuk när jag inser att jag inte skulle kunna sjunga om så mitt liv (eller någon annans) hängde på det:P
Tills jag lärt mig gå runt detta hinner får jag helt enkelt njuta av andras talanger;)  Lyssna här

Dagens visdomsord


 
"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." -NAlle Puh
 
Svårare än så är det alltså inte!
 

rise and shine



Jag önskar ibland att jag kunde sova längre, när det väl behövdes. Men denna morgon var inte en av dessa, frågan är om jag ens hade något val? I alla fall, upp och hoppa och vad står på agendan idag om inte; brevskrivning! Hongkong är nyckelordet och eufori är känslan att gå på som skapar skrivarglöd. Mer om det senare
 
 
Mer om allt senare, nu en efterlängtad väl förtjänad kopp kaffe!
 
 

Fick dessutom en fundering; ska man klippa håret kort igen? Efter två års sparande funderar jag på om det inte är dags? Frågan är inte om jag kommer att ångra mig, men hur snabbt? ;P
 

 
eller spara långt/längre?
 

gammal bild dock (var några år sedan sist man hade "långt hår"
 

that day .. so long ago


 
I did a little cryin today
that's ok you said

though it's been ages
I'll never forget, no way
 
That day
Som jag sa, en annorlunda måndag.
Och faktum är, att tankarna går kring så mycket annat, att kreativteten gått lite förlorad.
 
Läkaren var intressant, jag låg och småfnissade i tuben medan undersökningen gjordes (bilder kommer)
Det är inte varje dag och tacka gudarna för det, efter en stunds blundande hamnade jag nästan på en betongborraranläggning (vad nu det är?). Mycket liv för några bilder.

I och med detta råkade jag på något vänster dessutom slarva bort tungpiercingen!... jag vet det är bara jag som lyckas med detta! SÅ det blev en snabbvisit till närmaste shop som blev shanti, där förutom en ny stav blev två andra små smycken;) det var trots allt sju år sedan sist jag handlade något dit!
 

 
 
Om känslor
Jag grät idag...  Jag erkänner, att det satt långt inne men att det kanske behövdes. Det beror på vem, och vad..
Efter en sväng på spikarna, efter en välbehövlig kaffe och ett spontant samtal som blev ett djupt..
 
Efter en sväng till stenarna... de där med namn på som påminner en om människor man älskar som inte finns längre.. efter det gick det inte att hålla tillbaka! Mina tankar går till er, till dagens datum och till alla åren som du inte funnits här!

Att du fanns där idag, ett du erbjöd två armar är helt underbart och du är helt underbar i mina ögon! Tack 
 
 
Night night
Som sagt, text är inte alltid spännande, men jag sitter fel till!
Nu blir det sova! toodles

curls and trains


 
Dagen har varit blandad av hektisk morgon, lång väntan och paltkoma.
 
 
Vi börjar light
Igår var jag till herr Carlsson i uppdrag att se efter hans sambo som skulle vara själv två dygn. Hon stirrade på mig som om jag vore en inkräktare när jag kom men vi bekantade oss väldigt snart med varandra och innan jag visste ordet av var mina jeans pälsbeklädda;) Mysigt
 
Ett glas vin senare blev det ingenting annat än hemgång. Att packa väskan och göra allt klart vid tiosnåret kändes overkligt sent så jag parkerade mig framför min modell, fixade lite mer med frisyren och sedan blev det sängen. DOCK... inte innan jag hade hunnit gått igenom vad som fanns i den lilla goodiebagen som jag beställt från e-handeln (som börjar om några dagar på kicks.se) 
 
Tam-ta-da
Två hårfärger/toningar från Casting
en hårmask från tommyguns
ett shampoo från Lancôme (love)
en herrdoft och en duschgel (mr.C)
ett puder och solpuder (fröken Abraham)
 
vad mer?... kommer inte ens ihåg men det gjorde mig dag, det behövdes verkligen så när jag kommer hem nästa gång ska jag börja med att tvätta håret och lägga en väl behövt mask!
 

2st (blir mycket mörkare än på bilden)
 



Underbara sak! Smaskens för torra toppar!
 




Det är verkligen hair sensation! Testade denna på en kurs jag var på för ett tag sedan och jag blev frälst! Go ahead, give it a try! Mitt hår älskar denna!
 
 
Till mina vänners:

Oj, stor bild:P
I alla fall, Mums! (gäller bilden och doften;))

 
Ett väldigt värdigt alternativ till biotherms senaste tillskott "force"
 
 
School
Idag hade vi test på föning med volym-rundborste och sedan även läggning. Jag förvånar mig själv varje gång över hur enkelt det faktiskt går.. bara jag får en liten demonstration om vad det är som ska göras innan! Bilder kommer, sitter på fel dator!
 
Jag har med mig alla saker upp så att jag kan öva lite under tiden. Så om någon känner för att sitta hårmodell och inte är så håröm så come on in! hehe



Train and thoughts
När man väljer att lämna datorn hemma har man inget annat val än att brainstorma sin egen hjärna på saker att tänka på. Förutom de korta stunder ögonen ramlade ner och likaså munnen (måste varit en syn för min granne) satt jag och tittade ut på den soliga sensommaren och lät tankarna vandra.
En ganska skön känsla att tappa bort sig själv i tankar, och är det något jag är bra på som vi vet så är det just det, tankar. Hurvida jag kom fram till något förtäljer inte historien men det kanske kommer en hint efter morgondagen;)

sduvig och trött

 
Men det vore illa att klaga;)
 
Lackigt
Ja... på en massa dagar har jag hunnit bekanta mig med två lack av värde! ;) 
Dior och Lancome står på listan, avgör själv?;
 
"bäige" som niveadamen brukar säge;) lite mer rosa är det än på bilden, men sjukt snygg som vardagsfärg, men myycket lyster i. All thumbs up!
 
Lancôme
 
dagen efter testade jag detta (som nu är på mina naglar)
golden delicious som jag skulle säga. Också helt suveränt för vardags-nice!
 
 
Viktigt viktigt! new new new
Jag råkade springa förbi en hylla när jag stängde här om dagen och fann detta;
ett "nytt" plumpling lipgloss i plåtförpackning, som såg ut som... någonting man köper på rusta ( jo.. helt ärligt)
Så vem är jag om inte någon som måste testa allting. Och tro mig när jag säger att det kändes som att läpparna skulle brinna upp. good shit! ( alla män skakar nu på huvudet och funderar på om vi tjejer ä stendumma) svaret är; ingen kommentar;)
 
I alla fall så fastnade jag för moon venom! Lip venom är originalet men jag ville ha lite mer umpf i min, så lite shimmer har ingen dött av;)
 
Venom
från sephora! 165kr
den där lilla prylen är inte längre än mitt lillfinger men den har styrka för en arm (bra liknelse där.. not;))
Det finns en hel radda i serien beroende på färg men jag fastnade som sagt för denna!
 
 
Jag fick dessutom beställningen som jag gjorde via kicks hemsida förra veckan. jag orkar inte visa dessa nu utan skriver mer imorgon! in the morg bär det av till sundsvall, en 2 dagars blir det eventuellt"
 
 
 
night night
....
...
Ja just, jag övade på frisyrer "fri hand" idag. detta åstakom jag;
 
 
en sak till (jag lovar, bara en sak till)
 
 
Denna unge man, ess ji u kå tee snygg!
Mums.. 
#1:Lördagsgodis 
#2; väldigt lik mr ledger ibland
... natti natt

free day!

 
..ey no, fri-day!
 
Det är fredag, jag sov lite längre än vad jag borde ha gjort med tanke på vad som behöver göras idag. Så det blir ett mycket kort inlägg.
 
Jag försökte efter bästa förmåga att fixa en fredagsmake men eftersom man ser tröttheten lysa i ögonen känner jag mig besegrad av... åldern? Uschia mig vad hemskt det låter. Det ger med sig längs vägen, nu är det 45min tunnelbana som gäller, ett bankbesök och sedan djob!
 
 
Man ska inte spela spel sent på kvällen, man vinner ändå aldrig! :P
 
Ha en underbar fredag!
 

work and play

 
Ibland är dagarna som utdragen uppkokad sirap... lååååung!
 
Och vissa dagar funderar man på om man inte nyss klev ur sängen när det är dags att gå och lägga sig. Idag var en sådan dag. Snabbt upp, tvätta håret, packa skolväskan (paus för fniss...)
och out the door. Jag jobbade med Gen idag, det gick som smort och innan jag visste ordet av satt jag på tuben till skolan! 
 
Underbart är det:
När man tycker att man är värdelös på någonting... för så har det verkligen känts till den punkten att jag nästan tvivlat på om jag skulle tordas gå den här kursen. 
Men så händer det plötsligt som man säger på triss! Jag står och gör lockar (glömde locktången hemma så fick bara köra plattångslockar). Jag blir klar tidigt och går och sätter mig en stund. Så tar läraren med sig en elev och ställer sig och visar "exempel" från min docka... "hur man får till det bra".. Mallig är ordet, mersmak är dess kompanjon!
 
Så ja.. jag ska fortsätta den här kursen, jag är inte så talanglös när det kommer till hårstyling som jag trodde och jag kanske kan lyckas med en uppsättning innan det är klart;) Wihoo, dagens ego-boost!
 
 
 
 
jag har något annat jag ville försöka förklara..
Nu kommer jag inte ihåg vad det var så så viktigt kan det inte vara;)
 
 
Smink-heads-up
Sensais nya concealer-primer-puderdosa kan vara något för den som är lat och vill ha allt på samma ställe. Speciellt när "allt på samma ställe" är av högsta kvalité och sjukt bra ess kå i te
...men jag har ingen bild än, ska försöka komma på vad den faktiskt heter så ska det lösas;)
 

Gör sina läxor

 
Yup! Jag har tagit mig för och gjort hemläxan till imorgon!
Det är fan svårt att göra det felfritt och; nej jag lyckades inte helt!
Men övning ger färdighet och jag måste lägga på ett kol om jag ska lyckas innan kursen är slut. Som sagt jag och hår.. haha, men men det ska göras!
 
jag bjuder på en lite humoristisk bild:
 
 
 
 
Kvällens guldkorn: 
oväntade sms med lite tanke bakom! Det värmer, tusen tack!
 
 
Kvällstrött:
syns det eller? ;) När mörkret faller på faller även ögonen
Ser inte ett dugg blek ut, vi skyller på det lilla ljuset jag råkade fånga

Pirr...

 
 
...är ordet!
 
jag säger det igen för att vara säker: 
 
Pirr!
 
 
 
 
Yup det kändes! I am telling you, Fjärilar is the shit! ;)

all very new

It is indeed!
 
Det blev en rätt tidig imorgon, mycket eftersom hälften av de ärenden jag hade på listan igår inte blev gjorda. Det blev en sväng in på stan och medis faktiskt. jag hittar lättare och lättare för varje gång, men inte utan att jag råkar ta fel lite här och där fortfarande. Jag kan tänka mig stora-rådjursögonen-i-strålkastarljuset-looken.. Hett!
 
 
The news
Det blev medan jag väntade på Herr C en sväng in på doftrummet på Åhléns (nähä?:P). Och vad skådar mitt öga om inte lite nyheter! Denna gång från benetton, jag tror att efter D&G's serie förra året har det nu blivit fler som hakat på trenden. Tillverkar man fler dofter i en serie i en enklare flaska blir det mindre reklamomgångar och många fler som kan hitta en doft i mängden, och kanske dessutom få över sin pojk/flickvän på en av de andra. good going. 
 
Mitt utlåtande är; ingenting djärvt. Det ska vara någonting för alla, en "ren" doft och en lite sötare, men damdofterna var helt klart bättre än herrdofterna enligt mig. men jag tror jag behöver en gång till på mig innan jag kan komma med ett uppriktigt utlåtande!
 
Här har vi dem:
 
 
 
mer sedan..måste rusa ut

I was told...

 
 
And they were right again!
Du är fast där.. och det är okej!
 
 
En fika 
Jag var och hälsade på Mickes "brorsa" i afton, det blev en kaffe på ett närbeläget fik och sedan lägenhetsjämförelse. Min lägenhet blev dock bara förklarad i ord men jag fick en chans att studera och bedöma stil och smak. Helt klart; godkänd!
 
Några glas vin och några diskussioner i allt mellan himmel och jord senare så insåg jag att klockan började närma sig ett. Som tidigare nämnt, tiden rusar iväg ibland när det finns mycket att tala om. Det var ett tag sedan jag hade en sådan kväll men de är alltid lika uppskattade! 
 
Nu är jag hemma i lugnets vrå... sängen lockar, och jag faller som en fura!
Fikan blev lite sen due to förseningar och kartläsningar... som ändå lyckades bli fel! Jag skyller på allt som kan gå att skyllas på, och imorgon får jag sona för detta! Poo
 
 



Handukken kastas in 
naivitet är känslan.. "skylla sig själv" är ordspråket.
Låta vara är tanken, Äntligen är körens ord!
 
Att förlora är aldrig underbart, men kanske lär man sig något av det till slut!
 
..Ord är underbara, oftast 
Det blev en lång diskussion i afton... kanske fanns en underton så svag så den endast gav en förnimmelse av meningen... den som gjorde ett sådant intryck. Men.. den fanns där ändå..
Orden; vi väljer alla vad som är viktigt, satte sig i mitt huvud och det kändes som en knäpp på näsan trots talarens omedvetenhet kring dess betydelse!
 
 
och:
jag åkte svarttaxi hem, det blev så jävla dyrt och jag blev lurad..
Välkommen till stockholm, det misstaget för jag aldrig om;)

om fjärilar och te

 
En morgon blev en förmiddag, som börjar luta åt eftermiddag
 
När man inte har annat att göra än att skriva brev (åh, paus för brevväxlingsflashback... så... klar) och skicka mail så rinner timmarna snabbt iväg! Men nu, nu är jag klar och börjar titta mig runt i detta begränsade boende och funderar på om man inte ska ta sig ut en liten sväng! Svaret rungar ja innan jag ens hinner tänka klart min egna tanke!
 
Very important ...personal? 
Det roliga är; att så många tjänster finns lediga men ingen av dem går ut utanför en viss koncern och hade det inte varit för att jag råkade snegla på ett litet papper som låg på disken igår hade informationen gått mig förbi. Det finns fem tjänster, jag vill ha 2 av dem! Jag har ett samtal att ringa, en fråga om möjligheter finns när det gäller snördragning! I hope so
 
wish me luck now!
 
Gråmulet is pleasant 
Det är en Melissa Horn dag, när vädret ser ut som det gör fick gårdagens kvällstema följa med in på nästa dag! Låt ett och två är sådant jag trallar på när jag tror att ingen hör, eller när jag inte orkar bry mig;)
Nytt Album
 
Nej nu så.. toodles
 
 
 
...Omtanke är underbart!

Back on track

 
Mönster mönster, tittar man på dem för länge fastnar med i dem;)
Personligen har jag både svårt att slita mig och ogilla mina!
 
Ett:
Jag är tillbaka på "jobbet" efter lite ledighet. Och vad är det för dag idag; Varudag på Kicks vällingby! Det betyder inget annat än höstnyheter och rush rush rush! Dessutom har det kommit in diverse lediga jobb-annonser idag vilket bara gjort min dag ännu bättre. Så imorgon är det stora sociala dagen då jag förutom att skicka in cv tänkte besöka diverse butiker för en mini presentation ... jag är tydligen nämligen trevligare i person än på papper! ;P
 
Nytt for the day:
 
Alla kändisar gör det nu för tiden, och de flesta lyckas dessutom rätt så bra. Kemiska dofter är billigare och bara genom att sätta sitt namn och ansikte på en doft som antingen luktar sockervadd eller hallonbåtar så säljs det multum av dessa flaskor. Go figures, billigt OCH choklad/sockerdoftande, vilken 13-16åring faller inte för det? ;)
 
Nej nu ska inte jag vara sådan, för nästa kändis på listan är ingen annan är allas våran (?) Beyoncé! Heat är den nya doften som doftar .. *trumvirvel* Hallon och smågodis! Dock har den en liiiite tyngre ton än många andra, jag kan likna den en aning vid Diesel fuel for life she (dock doftar den så skarpt så den påminner om myggmedel;P)
 
plus för snygg flaska (jämför fortfarande med andra kändisdofter;))
 
Tadaa
två: De är sjukt bra på att redigera bilder;)
 
 
En bild från i helgen, Anna ska lägga ut lite fler när det nu blir. men desto oftare jag har håret lockigt ju mer inser jag att det kanske är the way to go...? Angelica nämnde någonting om någon typ av permanent, vad tros? Frågan är om jag kommer ångra mig!
 

Its the new day

 
Det är dags nu, nu börjar allvaret (känns det i alla fall som) trots semester så är det dags att jobba idag. Bollen har som vi konstaterat börjat rulla, och nu sätter otåligheten in igen! När ska man lära sig att allt inte händer på en gång? kanske ha det med turen att göra, "det löser sig"-faktorn som nästan alltid sätter in och gör att väntetiden sällan blir lång. 
 
Drömmar
Jag hade en nästintill absurd dröm inatt, som när jag vaknade faktiskt kunde vara ett mål, en tanke.. men mer om det när jag inte har bråttom till jobbet;)
 
Jobbar till halv nio ikväll! Så det är jobba, komma hem och sova! Det är ju lite längre avstånd här så en 45minuter är att räkna med, något att jobba på indeed!
 
 
Mer?
Nej inte just nu, det snurrar lite tankar i huvudet som vanligt men på något sätt så falnar mycket när distans är ett inslag i vardagen! Jag beklagar mig inte, tvärtom jag finner migsjälv leendes lite oftare!
 
tittade dessutom på lägenheter igår och ja, ge mig ett fast jobb så kommer det börja klia i fingrarna mer än just nu. Jag fick däremot ett tips om att vänta, 1-2 månader för att vara mer exakt så jag tar in den informationen och håller mig lite.
 
 
Frukosten skulle bli ett välbehövligt äpple men det som hade en sådan fin hård yta, valt med omsorg på ica nära igårkväll... var mosigt och halvbrunt när jag väl kom under skalet. Uuääck!
Så jag drar iväg lite tidigare så jag hinner få något i magen
 
 
Ha en underbar dag!
Toodles

found - true happiness

 
Jag hade faktiskt börjat tappa hoppet... tredje gången gillt var det dags och först hittade jag inte rätt, det var något dock som inte stämde så jag fortsatte leta men.. nej! Jag har kommit tillbaka flera gånger, även tagit upp det i bloggen och igår trodde jag att jag faktiskt hade chansen men åter igen fick jag avslag!
 
Så... som en blixt från klar himmel (eller nej, det låter ju negativt.. )
vi gör om:
Som en 1kg:s godispåse utanför en femårings dörr uppenbarade sig möjligheterna!
 
1: Jag hittade en check på 20% rabatt
2: Kicks PUB är numera mitt favorit Kicks!
Why?
 
 
This is why!
Äntligen äntligen äntligen. Det var på vägen hem från göteborg som jag hittade denna på taxfree.. och lagom till jag kom hem hade jag snusat tillräckligt för att veta att jag ville ha den. Dock 729kr känns mycket när man redan badar i dofter. MEN... efter många om och men, efter 7st kicksbutiker så hittade jag äntligen en som hade... och för närmare 40%rabatt kändes det värt att unna sig!
 Yay
 
Det var heaven 1 idag.
 
Heaven #2 hittades på Åhlens (vart annars;))
Welcome to nail polish heaven by scratch nails;) 
*dregel*
 
och... heaven #3 ( nu kommer mamma nicka och skratta)
 
Muffin-heaven
Jag kunde inte bestämma mig för vilken av alla de över 20 sorterna som fanns... så jag nöjde mig med att titta!... för den här gången!
 
 
Ikväll, vilket är snart ska jag styra kosan mot stureby och min goda väninna Angelica! Med mig har jag en flaska vin och på mig, årets bästa doft! (fortfarande lite smått euforisk;)) Kvällen kan inte bli annat än kalas om vädret fortsätter ge oss den sensommarsolen vi behöver!
 
Vissa dagar är bättre än andra
 
 
 
... och ja, jag kanske är lite av en shopoholic

Ett ord; Mjau

 
Christine har format mig:P 
3 år senare är det fortfarande ett av de bästa utfyllningsorden jag kan; mjau!
 
 
... Onödig info, let's move on. 
 
A glass of wine, maybe 5?
Gårdagen var hektiskt och kalas! När man måste stanna upp för att andas då mår man som bäst! Igår var en sådan dag! Jag hann bara hem från jobbet, bytte om och bättrade på ansiktet och sedan var jag redan sen in till stan. jag mötte upp Herr Carlsson och tog ett glas (läs två) vin vid medis.
 
En Ceasar sallad på... ett ställe som jag inte kommer ihåg namnet på. De hade helt okej sallad, dock som vanligt glömmer jag att säga till att de inte ska dränka den i dressing (inte ur kalorisynpunkt, mer sallad-utan-styrsel-synpunkt). Anyways, good stuff. Det blev en trevlig one on one "förfest" men käk, internet shopping och skjortprovning :P
 
En sväng på stan men sedan blev det hemgång, runt tre började jag känna att huvudet hängde och sängen kallade!  Nu ska jag snabbt in på stan och kolla ut en foundation som jag sedan ska beställa på nätet... 50% är ändå 50% ;)
Toodles
 
 h

safari equals ess kå i te

ett inlägg på sjuttioelva rader också stänger idiot safari ner sig.. less, ilsken.. Ja? Är det konstigt, nej?
dessutom är det så ljust i lägenheten så jag ser inte vad jag skriver:P
 
Så jag orkar inte skriva om.. jag har inte tid, inte lust inte ork, skriver när jag kommer hem..
 
 
Bild 1:
90% av det vi fick igår på skolan :D Yay
 
 
Imorse medan jag stod och väntade på att få komma in på mitt nya jobb (på KICKS;P)
så jag en sjukt snygg skjorta på G-star, och en oootroligt plesant outfit, jag skulle nog inte lyckas "pull it off" men man kan ju drömma;)
 
Yum ;) Vore något
 
Och.. tam-ta-raa
 
I wish;)

Dagens godis

 
 
Tvättade precis håret, ser numera ut som en människa igen! Great
Jag fick i alla fall testa Sebastians serie hydre (tack Elin;))
Och ja, vad ska man säga förutom att det är skillnad på skit och pannkaka om ni ursäktar min dåliga franska!
 
Mums för håret! 
Nej nu har jag inte tid.. skulle varit ute för 3h sedan! 
 
Ha en bra dag
Cheerios

like something from afar?

 
God för/slash/eftermiddag. Jag har sovit, gudarna ska veta att jag har sovit som en gris inatt! Efter att ha haft en underliggande och genomträngande stress i några dagar, över tid, resor och packning. Så när alla hyllor är fulla av saker, varje skåp precis precis går att stänga och badrumsskåpet är fullt av junk... Då släpper stressen och lugnet infinner sig. 
 
First day...
Dagen kommer att fyllas av CVinlämning, presentationer och Ikea-shopping. Vänliga själar har bil uppenbarligen och jag måste ha varit otroligt snäll i ett tidigare skede för att lyckas hitta dessa människor. I vilket fall som helst ska det kollas på en säng (nog för att dubbelbäddsoffan duger bra men... att bädda ut och ihop den varje morgon, njae), lite bestick, skålar, diverse småsaker för småpengar som kan duga tills stora lägenhetsköpet kommer. Let's just say att det är något som kommer vänta på sig :P
 
...of school 
Och.. Skolan börjar idag! Le kurs som ska ta min kunskap lite längre än ansiktet, närmare bestämt ända ut i hårtopparna! Jag ser fram emot det med lite spänning men också med lite nervositet! Min kunskap och skills när det gäller håruppsättning är allt annat än att skryta om men det är väl kanske därför också man tar en kurs?;)
 
jag funderade ett tag på att köpa ett gulligt block med matchande pennfodral, ett sådant med dubbla dragkedjor fullt med allt man behövde för att klara av första veckan i skolan.. ;P Misstanke ligger på snea blickar, vilket egentligen bara är lite skoj! =)
 
Nej, håret måste bli rent så jag måste göra det nu! 14.30 är tiden!

the new chapter

 
Ett nytt kapitel, eller en fortsättning på ett tidigare, visade sig som ett tomt nytt blad idag! Jag Sitter nu i ett tyst mysigt rum, dricker te och äter en kvällssmörgås och tittar in i de vidöppna skåpen... bara för att känna igen mig lite mer! 
 
Jag ska med all ärlighet säga att skeptisk var jag, när vi i förmiddags började kånka in lådor. Ska jag verkligen bo här var tanken... Känslan av att jag skulle lämnas kvar här när Berlingon skulle styras upp mot lilla staden igen var konstig, nästintill absurd.
 
Then..settled 
2h senare är jag pånyttfödd. Hungern tog över mig och det gapande kylskåpet skrek efter påfyllning. Alla hyllor, garderoben, badrumsskåpet och  klädhängare var nu fyllda. Doften av... dofter börjar sprida sig i den lilla lägenheten och ja, jag kommer att trivas!
 
Jag insåg dock.. att allt jag har med mig är kläder, hygienartiklar, smink och dammsugare:P och ändå är det fullt nu ( jag vet vad som tänks, "hur många dammsugare kan man äga?")
 
La stada et vin
Ja.. Efter några timmars slit och pust och stånk och stön ( ja, överdrift är en del av livsstilen) så fick jag äntligen slå mig ner, och bara vara! 2min in i detta "varande" ringde telefonen. Det var *trumvirvel* ... Kicks! Underbart, inte en dag utan jobbinvolvering och ingen chans att hinna få abstinens. Jag blev erbjuden att jobba extra innan jag ens satt min första jobb-dags-fot där! Jag tackade och tog emot och började sakta men säkert inse att "hem" har bytt location, jobbet likaså... och jag ser med spänning fram emot vad som kommer härnäst!
 
En snabb sväng in på stan, en sväng in på adidas för lite sällskap och 2min skitsnack vilket alltid är uppskattat! Sedan en shoppa-allt-nödvändigt-tur till daglivs (typ Willys fast i stan), diskborste, diskmedel, handtvål... ni vet det där roliga! Hem hem hem och helt plötsligt var klockan sju!
 
Jag fick erbjudande om fika på stan och vem är jag att tacka nej? Fick hämtning och en tur in på odenplan blev en lång promenad innan vi hittade ett fik som inte stängde klockan nio. Så min fika blev ett glas rosé och ett kort samtal blev ett långt, precis som det ska vara! Trevliga människor får gärna göra sig besvär!
 
Nej.. undrar om man ska bädda och hoppa studsa!?
 
vardagsrummet, lite mörkt, lagom cozy... ögonen blir trötta
Tack för en kalas dag alla inblandade! Speciellt en person som är kanske lite för snäll för att vara på riktigt! Du anar inte hur mycket jag värdesätter det du gjorde! Du är en ängel! Tusen tusen tack
 

and the make.. and the scent

 
En hyllning till smashbox eyeliner! Kalasgrejer!..
 
Ser dock sjukligt trött ut
Smashboxdag ... jag var skeptisk när märket kom in men jag blev lite småkär i deras skuggor och speciellt eyelinern som sagt! =)
 
 
Ja just..
Jag och "mr.Mys"(du förstår:P) var på birsta igår som sagt och vem är jag att låta bli att gå in på KICKS? nej,... tänkte det!
Så, de hade innan stan faktiskt fått Ralph Laurens nya fyra dofter förr herrar. Jag tog en snusare... 4st för att vara mer exakt och utlåtandet är; vems näshår har doftat fram detta? Jag kanske måste vänja mig vid dem men.. nej.. nej... crap! Fina flaskor, bra tanke.. möjlighet till samling... dåligt utförande! 
 
Ettan var okej, bäst av fyra:P..
om jag inte missminner mig var det trean som luktade sur bränd korv?
Jaja.. testa! It won't kill you.. hoppas vi

People never change

 
Första intuitionen är alltid den rätta!
Kommer man sedan överens med detta, då är det inte fel det heller alla gånger;)
 
Last day's worth of nothing
Jag funderar på vad jag gjort idag? Zombietrött imorse, svårt med sömnen nu senaste dagarna. Jag har hunnit med i alla fall det är det viktigare. Jag kom lite spontant dessutom på att jag skulle klippa burret innan det bär av. Sagt och gjort jag ringde fröken mikaelsson och ta mig tusan det fanns en tid åt mig. 
 
Jag är kortare i håret, det är burrigt fortfarande men jag skyller på vädret! Jag är jättenöjd, som alltid när jag är på attityd och klipper mig! Så, dagens tips; klipp håret hos Elin eller Petra! 
Jag fick dessutom ett jättebra tips på en inpackning, eller "colorbomb" som hon kallade det. Hon testade den i mitt hår medan vi shampoonerade och I've got to tell you; Heaven was piercing trough my hair! Det blev en bättre färg, glansigare och mycket mjukare. Så.. Jag brukar vara lättlurad men denna gång så kände jag verkligen att jag kommer att ta hand om den lilla dyrgripen ;)
 
 
Lunch and booking - wonderful
Jag.... måste säga det igen som jag sagt så många gånger men det är nog jag som är dum i huvudet och jag måste faktiskt fundera på varför? Vi återkommer till detta
Det blev en lunch på stan i mycket gott sällskap, ett gott sällskap som dessutom gjorde min dag genom att faktiskt erbjuda en hel dag av sitt liv imorgon för att hjälpa mig frakta halva mitt liv till Stockholm. Jacke... (yes,, 1 a gången;)) Du är guld värld, tack för att du är så snäll, så fina människor växer inte på träd!
Jag blev nästan lite rörd... Im a sucker for nice!
Så, imorgon 7.30 bär det av, då packas det viktigaste in i "skåpet", och får börja resan till de öppna dörrarna som får bestämma vart jag hamnar! =) Oh, nu börjar jag nästan bli nervös!
 
 
Let's wash cars
Det blev en nostalgitripp till solum, en biltvätt och skitsnack också i bra sällskap (det har varit dagens tema;P)
När man hamnar på ställen som man inte varit på flera år kan man bara genom att känna doften av "hemma" komma tillbaka till den där våren då allt hände... då äventyret började och som du sa "ja Fanny, det var tider det" Haha, och nog var det det alltid, polisen, hipp hipp, solarium och godispåsar! hehe 
 
Nu istället stod vi och dammsög bilen och pratade småbarnsprat med spädbarn.. men, det är tider det också så småningom;)
 
 
Packa packa organisera.
Det finns personer jag önskar jag hunnit träffa..
Det går över:P

om att prioritera...

Jag börjar inse vikten av ordet prioritera, jämfört med betydelsen. Vi säger ofta att vi ska prioritera saker, men lika ofta visar det sig bli något helt annat vi finner och sysselsatta med.. DET är den riktiga prioriteringen, det vi inte säger, det vi bara gör. 
 
Jag fann mig själv i en sådan situation igår, och let me tell you the reflections I had. Jag måste sluta tänka, "fo sho! :P Nej skämt och sido, en mycket trevlig eftermiddag/kväll igår. Lämnades i tankarnas tecken som alltid men jag vore mer förvånad om det någon gång inte gjorde det. Tack... Iaf, ett mysigt avslut på en ruskig dag!
 
 
Last call
Ja, the final day, dagen då riktiga prioriteringar måste göras och jag, som kanske inte är bäst på detta måste ta mig i den stora kragen, och ba' gör't! Imorgon är det kontrakt, bindande, fast och oåterkalleligt! Lovely
 
Inga bilder... ser ut som en kratta och vädret ger inspiration till inget annat än musiklyssning och långduschning! Men då blir själen snart lite renare och jag ska skärpa mig i swear!
 
 
Toodles

shopping... ?

 
Middagen är avklarad, det blev kängurufilé med sallad och en god dijon-spiskumminsås ;) Mums! Det var något annorlunda och jag visste inte om eller vad jag skulle förvänta mig. Men jag måste säga att det smakade snarlikt oxfilé men en liten... kraftigare smak? Kan man säga så.
 
Fikapaus och inneskor
Eftersom det bara är några några dagar kvar nu, närmare bestämt två, så kände jag att det behövdes något mer för att jag skulle känna mig nöjd. Jag blev upphämtad av Mr.Mys ( internt;P) som jag höll på att missa due to nybilsköp. I alla fall så blev det en sväng på birsta för middag/fika, jag som tyvärr hade hunnit käka tog en cappuccino till efterrätt men givetvis är det svårt att inte talla på mittemot-grannen om det doftar godis från andra sidan bordet:P
 
Shoes shoes shoes 
Jag hade läst kallelsebrevet från makeupskolan men hade missat att inneskor var ett krav (inneskor.. fritids-minnen i det ordet:P) Så det blev en sväng runtom i diverse butiker. jag hittade till slut ett par ordentligt sköna men mindre fagra skor på scorett (bild ges inte ut.. ingen ska behöva se:P)
 
Men... Så hittade jag ett par skor inför hösten. Jag har tänkt två approaches; nätta, och hårda! Ett par med lite klack, lite mer jobb och utgång. Men.. så har jag tänkt något som jag alltid avfärdat tidigare, oberoende av mode och trend pga size mega-feet :P
Nu... ska jag strunta blankt i det. För jag har hittat de perfekta kandidaterna att få mig att våga! Helt underbara kängor, nästintill utan klack med ack så snygga!
 
 
Dessutom de nya jeansen! Vad sägs, riktigt snygga och jag känner att jag ändå kan ha den utan att det ser ut som att jag ska ut och åka skidor! 
 
Få man gå ut dem lite och få lite veck och slitningar på dem så blir det top of the line!
 
Nu ska jag försöka ragga någon som ska åka ner till stockholm på onsdag eller i helgen som har lite
utrymme kvar i bilen..
Eller så ringer jag till läkaren och ber honom ge tillbaka mitt körkortstillstånd bara för en vecka;)
Frågan är vad som är lättast!
 
 
I alla fall, det var en väldigt väldigt mysig kväll! Saknade stunder är underbara att ta igen, även om det är långt mellan gångerna! 

teach me the rules

'cause I have never played this game before.
 
 
La Rain..
Ja vad ska man säga, tussigare än tussigast kom jag precis innanför dörren och mina tankar går till de stackars människorna som måste jobba ute i detta väder! Jag var in en sväng på stan, sprang förbi bolagsverket för att hämta lite papper, var förbi jobbet i vanlig ordning och skulle även stanna till på skatteverket. Dock har jag lärt mig tiden det kan ta .. när det är ca 5 nummer före. Nu var det 18, så jag gick hem!
 
Jag var in på helex och försökte sälja iväg mitt kort, de skulle göra sitt bästa sa dem så vi får väl se! Dåligt samvete för en värdelös diciplin denna sommar? Mja, jag viftar bort den på samma sätt som när det blivit för mycket struntinhandling istället för viktiga saker; som mat...
 
Hyresvärden fick jag äntligen tag på, jag har ändrat adress och förhoppningsvis folkbokföringen om jag har förstått allt rätt. Det är mycket nu indeed och det finns inte plats för annat än det viktigaste. Så råd är tagna, jag försöker lyssna dessutom för en gångs skull ;)
 
Tog mig i kragen och la på ansiktet
 
osminkad.. självdistansen är inte med alltid:P
 
och.. voila
lila-brun makeup
 
matchas med guldiga naglar, earty tones and autumn here we come...
Lånade denna av Kellie, hon fick den iof av mig efter en engångsanvändning till en halloweenoutfit.. (hemska saker by the way) :P
 

Back to basic?



Back to school?
Jag vet inte när tanken dök upp, kanske har den funnits där ett tag. Men nu, när jag vet att jag kommer att ha mycket tid över och i och med detta uppleva en enorm rastlöshet; varför inte?

Franskan är som bortblåst och när det gäller företagande och kunskap hör dessa inte in i samma mening när det kommer till moi. SÅ, det är dags. Ansökan är inskickad, distans då givetvis (ifall att fler jobbråkar snubbla över en) ... Jag ska försöka leta rätt på mina gymnasiebetyg (detta är inte det lättaste heller) och skicka in så får vi se. Entusiasmen är väl inte vad man skulle kalla på topp, men viljan finns, om jag kommer in!
Lite studiestöd har ingen dött av heller:P 
 
Massor att göra, ska bara vänta till klockan slagit 10.00 =)
Nu, bad!

Home (?) and back

 
Sundsvall, 4h sedan landning och jag finner mig själv på nålar. Hur ska jag ta mig ner, var ska jag ställa allt och hur ska det se ut? Får jag måla, får jag byta möbler.. möjligheterna, viljan och intresset växer för varje minut! 
 
Det är mysigt att sitta vid köksbordet med familjen, prata om vad som varit och hur planen ser ut. Samtidigt är jag otålig, som de flesta vet och allt ska helst hända.. igår! Det som är kvar på listan är raggning.. raggning av person med körkort som har lust med en roadtrip till stockholm med mig.. tittar mörkt ut;P. Det är nu jag känner och inser hur tråkigt det är att inte kunna göra saker själv. Poopers för indraget körkort är det enda jag har att säga! ... Giant poopers
 
The stroll
Det är fortfarande varmt ute, det behövs ingen jacka och går man bara ut i tid hinner man innan solen går ner.  Jag gillar promenader, att stanna en stund, sätta sig ner och bara vara, är underbart! Jag är inte klar med sommaren än och funderar på hur jag ska göra för att bromsa och bevara det lilla som är kvar? Any tips?
 
Jag tog en promenad runt granlo, mot stan och tillbaka och nu känns det genast lite bättre. Frisk luft, lite guldkorn i ipoden och någonting att dricka och vi har ett perfekt avslut på kvällen!
 
Nej.. mycket att göra
mycket att tänka på (sällan)
... anfallet kom som på beställning! :P

Back on the road

Så var vi här, påväg igen efter några dagar i den svenska hufvudstaden. Det har varit en händelsernas vecka indeed, jag har nästan lite svårt att greppa att det faktiskt bara handlat om ett par(två par) dagar. Jag börjar nu komma till insikt med det faktum att hem efter torsdag inte kommer att vara samma som senaste 3 åren. Jag gillar denna tanke, och jag känner att veckans händelser.. nej upplevelser endast förstärker den tanken, den känslan!
 
Ja... gårdagen
Yesterday spenderades med Herr Leijon och fröken Abraham tillsammans med The orignial boys ... först i abrahamsberg men efter ett mycket kort pre-party så blev det en tur in till stan i regnet. Vi hamnade på något som hette F12 om jag inte missminner mig, och där spenderades resterande del av kvällen/natten. Kalaskväll! Lördagen gick inte i det spåret vi helst hade sett men vädret satte käppar i hjulet för några av de planerna vi hade smitt. 
 
 
I'll make an U-turn and come back!
Ikväll blir det lugna puckers i sundsvall, kanske lite soffmys... och dra ut några knutar, ladda, sortera.. ja ni vet
 
Sött sällskap, bland det bästa!
 
Tack för denna gången..
det kommer mera!;)

Dagens tips

 
Ardell har fransar i "halvlängd" som bara är tänkt för att ge lite mer "ummpf"! .. och let me tell you, it works! Till en rätt average sotad make behövs ibland det där lilla extra.
 
Vad sägs; det ger mer men känslan av att det är naturligt finns fortfarande kvar!
Me likey
 
tyvärr står mina egna rakt ner som alltid men.. vi ska permanenta dem har Angelica lovat;)
Jag kommer verkligen att älska att bo i stockholm haha !

Regn och hjärtan

 
Denna morgon ... vaknade jag av att någon stod på min rygg, det var alltså dags att kliva upp..
sagt och gjort, out the door och kolla; det regnar.
Detta har varit dagens kännetecken, mörkret signalerar om en numera oförneklig höst som är i antågande... det är lite tråkigt indeed men, det känns ändå bra. Sommaren har gjort sitt, satt sina spår och gett skratt, framtidstänk och erfarenheter.
 
Jag gillar vad som är påväg att ske, jag gillar förändringen och faktumet att det nu är definitivt! jag har utbildning som börjar om en knapp vecka, jag fick en lägenhet igår och idag... fick jag faktiskt ett extrajobb! Några få timmar är bättre än ingenting. Men igen, ge mig ett grattis för jag förtjänar det! 
Vad tror vi, ska 4 månader bli ett år?.. ska ett år bli flera? jag vet inte men jag vill
 
Shopping ... igen!
Det blev en sväng på stan med fröken Hanna idag, en fika och lite shopping när man är i huvudstaden;) I förrgår blev det som sagt en tröja på FC och idag blev det en tröja från miss sixty och ett par jeans från nudie! Love in sales, och ja det är sjukt svårt att låta bli ett par jeans som man får hem i påsen för 340kr istället för 1400 ;) Inte sant
 
 Jeansen ser man inte så mycket av.. men de är sjukt snygga i alla fall, det får blir kvällens outfit.
Just nu sitter jag med en ansiktsmask på, i handen ett glas vin, i soffan ett top of the line sällskap(som varje kväll denna veckan)...
Det har varit diskussioner, om kärlek, män, kvinnor, förhållanden och ageranden. "More than words" är en bra låt att beskriva mina tankar i ämnet. Det är inte lätt när det är svårt men blundar man och tänker på annat, så går det över! 
 
 
Le partej
Nu sitter vi med varsitt glas vin och lite ost och kex, ansiktena ska på och sedan bär det av till herr Leijonhufvud med sällskap! Jag tror att det kan komma att bli en mycket trevlig kväll om inte lusten kvävs av regnet som härjar utanför. Lite vilja och pepp på detta så är vi snart klara. 
Imorgon är det sundsvall som gäller, jag har turen att få bilsällskap och slipper dela plats med femtioelva andra resenärer i en trång varm buss... Tusen tack, du är guld värd!
 
Nej.. nu är det sociala förmågor som ska sättas in!

me wine and chillpill

Thats's this evening...
chill and ... mindgap, no problems and a satisfactionairy evening.. 
 
Får jag, så ska jag, uttrycka glädje över dagen.... denna dagen som gett lite mer, som gett mig lite hopp och lite mer framåtblick än tidigare. Det är nämligen så, att jag har ett boende! Ge mig ett grattis för om 5 dagar bor jag sedan i la grande capitale! Tack... tack! Jag ska bo här, efter 3 år i sundsvall måste jag faktiskt säga att det var på tiden! ... och jag är nöjd, mätt och glad!
Mer än så, blir det inte...
 
Jag har spenderat några timmar hos mr.Carlsson, jag hade hoppats på utgång men sällskap verkar ha varit upptagen och faktum är, detta fungerar också =)
Imorgon, är dagen D... nummer 2, och det visar sig i vilket humör jag är på..
 
Jag älskar inte regn

the great fluffy

 
Så.. har äntligen fått burret tvagat..
Nu är det staden, igen! Nu är det dags med stort D!
 
Kan man gå ut utan att platta håret?
 
Jag tror svaret är enhälligt där!
 
 
så.. det blev bättre
dessutom; nya tröjan från french connection som jag köpte igår, me likey!
 
ber om ursäkt för bildkvalitén, finns ingen belysning här och min systemkamera lyser med sin frånvaro :P

Om underbart och vidrigt

 
Underbar är den människa som skickade sms och väckte mig imorse.. Jag vet att hade det inte varit för en operasångare i köket hade jag nog legat kvar väldigt mycket längre ;)
Idag står tittning på schemat och förhoppningsvis rendez-vous med mr.pilot om det visar sig passa! Jag känner mig lite slö, det kan ha med semestern att göra men även med gårdagens kalla långa promenad hem (1h20min) .. jag har nyst som en galning halva natten:P
 
We like to eat 
Kvällen ser lovande ut.. inga förväntningar eller förhoppningar bara lady & lufsen kind of mys med lite mat och lite lagomt fredagsnöje. Det är inte 100% bokat än så vi får se vad som händer... =)
Det fanns planer på dr.Christer men det glömdes totalt bort men eventuellt finns det tider nästa vecka, mer om det i stundande tid ;)
 
Inlägg: Jag kan inte förstå elakhet hos människor, det passar inte ett sött ansikte!;)
 
Det är nog jag som är dum ibland;)
 
Imorgon
Då kan det faktiskt smälla, och smälla är i en positiv bemärkelse. Det var också flera år sedan nu, närmare bestämt två tror jag så vi kände att det var dags! Dags att fylla en kvot av behov, något för örat att njuta av, något att förstärka gamla minnen med. Blotta tanken får mig att bli lite extra glad idag
 
...nu fick jag dessutom ett samtal som höjde denna känsla ännu mer! Håll tummarna för mig nu, 17.00 vet jag!
 
 
Now..
ansiktet är på, alla papper är laddade i väskan
I'll be back in a jiffy
 
ps. jag har en virvel i ögonfransraden. precis vid iris slut i ytterkant :P
 

Nytt och mätt...

Hemkommen atlast. Efter en dag som varit uppochner tidsmässigt har vi fått gjort vårat bästa för att försöka motarbeta den nästintill jet-lag:ade känsla som gårdagens bravader resulterade i. Efter parkincidenten insåg vi att trots slöa huvudet måste vi ta tag i kvällen efter bästa förmåga.
 
 
 
The night
En sväng in på city, lite shopping och klädprovning och sedan var det dags för mat... igen! Frukost klockan 17.00 och middag klockan 21... kan det bli bättre? Jag blev medtagen på ett av de bästa och trevligaste ställen jag ätit på någonsin, ett underbart koncept, en trevlig personal och fantastisk mat:
 
 
Gammal skylt dock
 
Underbar rätt; ceasarsallad med kyckling (scampi för vissa), top of the line bröd och en fördrink som blev en huvudrättsföljare och dessutom räckte långt efter måltidens slut. Han som blandade drinken gjorde lite för mycket så vi fick ett tredje glas dessutom.
Brain freeze var ordet och hela kroppen var kall efteråt, men ack så gott. Jag kan inte minnas sist jag beställde en strawberry daiquiri! Mums
 
  
Utlåtande; detta gör vi om! 
 
 
Love the love
Jag vet att jag har sagt det förut och risken finns att jag kommer att säga det igen. Det var väl närmare två månader sedan nu känslan först dök upp, att jag hittat någonting som kanske kunde vara.. någonting. Idag fick jag den känslan tillbaka och jag vet inte om jag kan vänta.. till julafton.
Efter drygt två år med samma favoritdoft kan det nu vara så att jag hittat en ersättare för denna. Jag tänkte önska mig den i julklapp men det kan nog komma att bli så att jag måste ha den innan.. en i samlingen men på VIP hyllan!
  
Viktor & Rolf "eau mega" - kärlek vid först doften
Me wants it

breakfast in the park

Godmorgon! Eller god eftermiddag ska man väl säga... det blev en tidig morgon vi kom hem indeed vilket resulterade i en sen uppgång. Dagen började inte lika bra för alla av oss, men det bättrades genast av ett litet samtal och ett glädjetjut från andra änden vardagsrummet. Så ikväll blir det till att fira, dock ej alkoholbaserade skålningar, det kan vi spara på några dagar nu. 
 
Vi tog på oss lite kläder, några långa tunikor som gjorde att vi liknade en modern version av Abba - solbroilers på, tvång ligger alltid på mascara för att se mänsklig ut, och sedan out the door. Det blev en lunch/frukost i parken och en taktikvila på en filt... välbehövligt! Dock så vaknade jag till av att en herre stod 1m från vår filt och spanade lite oroväckande på våra väskor vilket gjorde att picnicen avslutades ungefär precis just där. Sandalerna på, snabbare än kvickt och hem igen ;P
Människor... skum-bananer finns det många av!
Det togs en bild, dock kommer det svärord gällande funktionerna på iphone och frågetecken om varför den inte vill samarbeta med min bok... Poop
 
Nu ska vi ta oss i kragen och pallra oss in till stan, jag känner att en kaffe skulle sitta fint nu.. och kanske ett par nya skor ;)

mat & sovklocka ... och sms

jag har gett upp hoppet:P
 
 
Det är natt/kväll i stureby och morgonens utlåtande är enhälligt; now or never! På tiden på svenska;) några ställen, några fyllpärer och väldigt högljudda skratt senare hamnade vi i taxi med en man med någorlunda misstrod moral mot företaget, inte att klaga på dock;)
 
 
 
 
Nu ska jag sova.. det är dags!
.
..
...
på tal om prenumeration, måste man ha täckning ;)

Happy-go-freakin-lucky

 
Jag måste skratta, för jag ler och ska försöka uttrycka det i den mån det går på en internetdagbok...:P
Denna dagen har varit en av de bättre... lägg ihop detta med gårdagen och jag vill aldrig åka hem igen!
 
Fika i nytt sällskap, fika i gammalt(men det bästa kan tilläggas) 
Nu sitter vi i soffan, avnjuter ett glas och insåg att lördagen kan komma att bli en av höjdpunkterna detta år! Eller vad säger du? Just nu.. i denna stund känner jag att det är detta jag kanske har väntat på, och fler än jag, nu är det nära och jag kan inte se en vändning tillbaka till det som varit. Jag ... är lite smått euforisk, lite fånig men ... det känns bra;) 
 
Mina damer och herrar...
Det känns bra, jag önskar er samma känsla! Världens bästa sällskap sitter bredvid mig
 

breakfast and next-stop-thoughts

Så.. nu har jag kånkat på dessa tre väskor tillräckligt! 
jag vaknade imorse till ljudet av regn och kände mig väldigt motvillig att kliva upp, trots att Malena redan dragit iväg till jobbet och Anna sov med pojkvän.. vilket lämnade mig ensam i en studentkorridor någonstans i uppsala =D. Underbart tänkte jag, regn och jag är disorienterad;) Det var dock rätt mysigt, jag hade känslan kvar från gårdagen och att resa vidare kändes helt okej, det är mycket att ta ställning till just nu så jag vill bara få det överstökat så fort som möjligt!
 
Jersey/indian
Malena mötte upp mig igår på stationen, jag kom in och måste sett ut som ett rådjur framför en lastbil på vinterväg.. När man kommer till ställen man aldrig varit på spelar det ingen roll hur många ANDRA ställen man varit på, är man lost så är man. Vi tog oss till lägenheten som Malena "typ" hyr av Anna som inte bor där längre, men Malena bor "typ med sin pojkvän så som jag förstod det; var det rätt tomt där för jämnan;)
 
Vi tog en liten drink, gjord av den lilla presenten jag fick av Fippe igår=) Lite mer på ansiktet, finskorna på och sedan stod middag på agendan. För att göra en lång historia kort, det var underbart, det var roligt och stundvis lite pinsamt också när vi gick igenom de månaderna vi spenderade tillsammans på den där lilla ön. Kalla det blodad tand, kalla det mersmak, men en liten tanke föddes när våra kloka huvudet kom ihop efter 3.5 år.. It might happen
Det blev för övrigt English-indian restaurang, jag åt tandoori-kyckling och damerna tog varsin kokos-någonting-kyckling-rätt! utlåtande 10/10!
 
Nu...
sitter jag och väntar, på ett tåg idag igen som nu ska ta mig till det jag gått och väntat på i flera veckor; arbetsintervjun. Den som ger mig lite mer vetskap och kan öppna dörren för bättre boende! Jag hoppas så mycket på den här dagen så det är nästan farligt, för vad gör jag om gud förbjude; jag inte får det?
 
Jag ska inte spekulera i detta mer för det kan faktiskt hända! huua
I vilket fall som helst så kommer kvällen ändå bli mer än överlägsen, något annat förväntar jag mig inte;)
En ny bekantskap ska även stiftas, inte nervös men mest.. nej jag vet inte det blir nog bra=)
Jag måste slappna av, det är min drog; stressen, kontrollkänslan ...
Men samtidigt är det rätt befriande att bara göra; det löser sig och i värsta fall (som vi sa här om dagen värsta fall händer i princip aldrig) så finns det nödlösningar på allt!
 
Coffeehouse by George 
Nu ska jag fortsätta min frukost, den enorma mackan som kan komma att bli både frukost och lunch, den stora koppen kaffe och sedan är det dags! Train leaves in 20
 
 
 
Tillägg:
Jag har fastnat för den här låten .. och jag vet inte ens var jag hört den innan, varför jag finner migsjälv återkomma till den flera gånger om dagen. Den ger någon känsla, jag vet inte vad det symboliserar riktigt men äh.. för tillfället njuter jag bara av att höra den
jag behöver helt enkelt nya låttips
 

Tankar på ett tåg...

Poetiskt inte sant?
Efter en mildare paltkoma sitter jag nu på x-tåget som ska ta mig först till gävle, och sedan vidare till uppsala. Det är inte utan att jag känner lite nervositet i kroppen måste jag säga, the three little ladies, back again. Sist vi sågs förutom på ett fik utanför kicks... var gatufesten 2008. Innan detta var det; Jersey! Och jag måste säga att Anna och Malena, ni är inte de enda två som längtar tillbaka dit! Det var ett konstigt ställe, men det behöver inte betyda negativt eller hur ;)
 
Packa, äta, åka
Det tog sin lilla tid att få ihop allt jag skulle ha med mig, hur packar man när man inte vet hur länge man ska stanna? Jag valde ett spann på 3-6nätter, it'll do
jag hann med att göra en top of the line ansiktsmask från Estée Lauder, jag säger bara; fireworks for the face! Peeling + mask kan bara betyda en sak - succé!
 
 
Alexander och Christer hämtade upp mig i stan, jag tyckte att jag behövde bärhjälp med den lilla packningen jag har med mig och vem ställer upp om inte min käre bror! Så det blev pizza/salladsbuffé på bite line följt av en sväng på mcdonalds (nej detta är inte motversionen av biggest looser... jag behövde ett uttag till laddaren) 
Vi lämnar det. Det var i alla fall en trevlig lunchdate, jag och bror träffas allt för sällan men hans entusiasm går inte att ta miste på ;P Inte min sarkasm heller
 

On the road
Nu sitter jag i alla fall... påväg! Jag har ingen aning om hur närmsta veckorna kommer att se ut och jag har inte ens förmått mig att försöka gissa. Det får bli som det blir... jag har dragit den slutsatsen att det inte finns mycket nytt och spännande i sundsvall kvar, som inte finns kvar efter jul om jag får för mig att återvända.
Som läget ser ut just nu ska någon väldigt speciell dragningskraft dra mig norrut igen, man ska aldrig säga aldrig men jag kan säga; betvivlat!
 
 
Le gift - again
Familjen Berggren I have to say, underbart söta är ni! Filip ringde mig imorse och ville hinna säga hejdå ifall att vi inte skulle ses något mer på ett tag, så vi bestämde möte på jobbet och när jag kom hade han en kram och en liten guldig påse med en liten flaska i =) Alldeles alldeles för söt pojke det där! Tack
 
Jag hittade dessutom ett par solisar igår på Ögat, som dessutom fanns med på rean så jag funderade ett tag på om jag skulle kunna unna mig dessa men så jämförde jag dem med dem jag redan har och älskar (iof) ... och eftersom de nästan såg likadana ut vet jag inte om det var logiskt tänkt av mig att överväga ett par glassisar för 1700kr... i augusti? Jag klarar mig en månad till på dem jag har så får vi se vad nästa sommar har att erbjuda! Då man kanske har semester dessutom;)
 
Plus att jag blev kär i Emelies lock/vågtång som jag nämnde i tidigare inlägg! Det känns mer prioritet
Ville inte tvätta håret igår, för jag tänkte att jag skulle bli tvungen att springa hem till henne och tvångslåna (kan man säga så?) den igen ...
Men fint blev det som sagt

tågbiljetter och fruktsallad



Nummer ett; jag tror att jag måste börja läsa mer! Som det låter har jag gått miste om en hel del bra läsningen genom att inte längre förkovra mig i bokens värld, där fantasi kan bli verklighet, där fakta kan vara underhållande läsbart;)
 
Nummer två; jag är fruktansvärd med att komma ihåg tider! Jag var helt övertygad om att tåget skulle gå 11.40 men när jag började titta på hur lång färdtid jag skulle hamna på började jag ifrågasätta mig själv och mitt minne (befogad ifrågasättning)
...Mycket riktigt stämde det inte heller. 14.40 var tiden, splendid!
Från början var tanken att stockholm skulle vara, idag, precis just nu men en slight ändring i schemat gjorde en uppskjutning aktuell och .. ja mer om det någon annan gång. 

 
The yesterday
 
Igår var det som sagt hejdå-fika/lunch/träff på stan vilket fick mig att inse att om man har fler än en fika inbokad bör man inte ta mer än en kaffe utan tillbehör per gång;)
Det blev även en sväng till birsta med fröken Sundberg-Nilsson, en middag och lite nödvändig shopping. Jag hade en sak på min att-handla-lista.. och när jag kom hem insåg jag att jag glömt en sak på listan... den enda saken på listan. Man slutar aldrig att förvånas, enklare än så är det inte :P
 
Frukt och konversation gör att tiden lätt glöms bort och rätt som det är ringer mat och sovklockan... som dessutom är ställd alldeles för tidigt (note to self; dubbelkolla tågtider nästa gång!!)
Mitt i leken hittar man essen...

om flygmyror och prinsessor

Det blir ett snabbt kort inlägg.
En lunch på stan med fru Norrfelt på 1891, en sallad i mycket exceptionellt sällskap kunde inte ha gett mig en bättre "start" på dagen. Detta följdes av en sväng på det där lilla inredningsstället på sjögatan som har mer doftljus/påsar än man kan räkna till! Det är tur man inte är där oftare ;)
 
Fröken Forslund hämtade upp mig för en snabb rendez vous och reflektion över helgens bravader. Det är underbart med människor som inte pratar i mun på en, utan mer fyller i exakt det man nyss tänkte säga... GubbJ**l ,)
Så.. hem till granlo, hämta lasta flytta, in till stan... 30minuter hinner man byta många ord på!
 
 
Mycket fika blir det...
Fika igen! Denna gången med ms Berggren på Charm... vi och alla miljarder flygmyror som var sugen på diverse hårsprayer och dofter vi hade på oss. Dock mycket trevligt, man måste hinna med alla innan man åker! När hon kom hade hon med sig en liten påse till moi! En going away present! Vissa människor är för underbara. Jag fick en söt papperspåse med en liten prinsesskrona i en kruka! Tack sötstrumpa, du är för go!
 
What can it be?
 
Den ska jag utan tvekan ha med mig! Något som påminner om hemma
 
 
Sedan var vi och kollade på broilers.. och jag måste erkänna och jag har sagt detta förut; det är nästan så att jag ibland önskar att jag hade synfel. Tanken har slagit mig att köpa ett par bågar bara för att det är snyggt men det känns som att det skulle vara för jobbigt att behöva förklara varför man är så fånig och kör utan styrka på glasen... men ändå promt ska ha glasögon!
 
My new crush!

Getting ready.. can you?

jag vet faktiskt inte. Många har frågat om jag börjar bli nervös inför att åka, för att flytta och "göra något nytt" ... Men jag måste nog säga nej. Det har varit så mycket att göra och så många andra moment att tänka på så jag har inte hunnit reflektera över boendesituation, jobbansökningar och privata känslohanteringar.
 
Jag har spenderat morgonen med att ta hand om disk, städat, kollat tågresor till stockholm (imorgon ... imorgon ;) Ett stopp har jag först) Nu ska jag ta en paus och träffa lite sällskap i stan på lunch. Makeup (check)
 
Lika tråkig som alltid.. jag måste nog investera i en liten mer färgglad skugga. Any advices?
 
Mitt liv i en låda.. eller två.. och några väskor!
nu måste jag springa. 
 
Lyssnade på minor majority för en stund sedan
Saknade något... 

I need a room.. nu nu nu



Jag sitter och letar.. och letar.. och letar. Det har skrivits, mailats och till och med ringts.
Jag kan nu efter 1½h konstatera att det är svårt! Man måste ner helt enkelt, så nästa anhalt är sj.se! Frågan är nu bara, hur länge stannar jag? Planen är vag, på gränsen till transparent och frågetecknen börjar hopa sig i högar..
Underbart! ;)
 
Det finns lite planerat jag ska inte skylta med min obefintliga känsla för planering för lite av den varan finns här inne. Just nu hänger dock mycket på onsdagens möte och hur det slutar, efter det har jag mer kött på benen!
 
Nu dock..
Är det fikadags, jag ska traska 30meter för kaffe med tillbehör och sedan blir det en kväll i planeringens tecken!
 
 
...
Oh oh oh..
jag har en sak på önskelistan som jag nog ska köpa imorgon om jag känner att jag kan unna mig det i avskedspresent :P
 

Emelie hade en sådan.. mycket mycket fina lockar/vågor fick man av denna. Dock fick jag idag vid en fika med en viss herr B höra att jag såg ut som fjorton.. så jag vet inte om det gillades av alla. Det viktigaste kände jag dock var att jag var nöjd, för det var jag;)

Jag tror att vi har denna variant på jobbet (eller... mitt gamla jobb;))
 

Detta är att utforska imorgon.. Bra känner jag att jag inte är säker på själv vilka "verktyg" som finnes;)

More than words...


 
...gossip, that word!
Det finns en poäng med att vara nyfiken, med att ställa frågor till almost complete strangers och är man då lite oförsiktig.. då får man skylla sig själv. Någonstans där är jag nu, inte ett dugg förvånad egentligen men mest irriterad på mig själv.. och på stora öron (Detta kan tolkas på två sätt, inte sant Elin;))
Så.. jag ber om ursäkt till någon som jag kommit överens med!
 
The day after yesterday
Det var indeed en mycket trevlig gårdag, det fanns mat, kartonger, smink, kartonger, musik, kartonger och vin!
Många söta ansikten i samma rum gjorde kvällen väldigt lyckad i alla aspekter utom en fjärdedels procenthalt som är nämnd ovan. Paltkoma av tacos lade en stadig grund för en enligt mig lång kväll, jag som annars brukar vara nöjd med att krama kudden vid ett två-tiden, i alla fall när ordet "fest" finns i en mening! Det är har en negativ effekt på mig:P
 
Det kan finnas bilder... de kan dyka upp någon gång under dagen
 
Jag vaknade vid åtta och kunde konstatera att det var alldeles för tidigt trots något jag glömt uttrycka mig om att jag faktiskt har; semester!! :D
SÅ.. jag sov till halv tolv, och ja, nu är jag nöjd!
 
Jag ska springa till Emelie och hämta lite saker, jag bor ju inte där längre;)! Toodles

RSS 2.0