och skola

 
Söndagsskola!
Jag måste börja med att be om ursäkt till Julia som tagit sig upp för att sitta hårmodell idag när vi hade en frisör/"utbildare" som var där för att visa oss och ge lite råd. MEN.. det tog fram till lunch och sedan var Fröken tvungen att dra, efter att bara suttit och lyssnat och inte fått någon frisyr.. Poor thing!
 
I owe you one !
 
Lesson nr2 
Sedan efter lunch (på vurma, smaskens) så kom Frida förbi för att bli "offer" för min lock-utlevnad! Detta var vad vi åstakom, bl.a! Det blev en hel del skratt när mössan kom på! Tack för idag sötnos
 
Före! Inte helt fel det heller;) 
 
 
this is the result! Jag fick lite guidning av våran utbildare och jag kan säga att det verkligen behövs ibland
 
Inte helt färdig här egentligen men det var nu jag hade lucka för bild! ;)
 
 
... och såhär såg det ut när torkhuvan var på;) Den portabla
 
 
Tack båda för att ni ställde upp! Modeller kan man aldrig få för lite av
 
 
I felt so lucky 
Efter detta blev det en tjuvrusning på stan i gött sällskap.. 
Jag hade tur så jag blev bjuden på mat även idag! Efter en väldigt hektiskt helg var det välförtjänt med middag ute, och åter igen, tack! för helgen, för allt! 

The perfect...

 
Jag vet inte vad jag ska säga, eller snarare vilka ord jag ska välja för att bäst förklara helgen som varit... Det enda ordet jag kan komma på är: perfekt... som vann över tvåan; Klockren!
 
Due to curiosity kan inte allt avslöjas Men, en helg som innefattar handskakning med skäggig man, middagsbjudning, Budgetbreak och kaffesällskap kan inte vara annat än uppfylld!
 
Fredagen i korta drag:
Jobb, vininhandlaing, girls night out (+Krille;P), bra anslutande sällskap på Hell's och en lagom alkoholkonsumering gjorde kvällen till smiling friday, och morgonen dagen efter ännu bättre :P Jag var nämligen pigg när jag vaknade!
 
Lördag:
Jill Johnson kom och sjöng vid demoytan, 10meter från min arbetsplats.. och för en gångs skull kände jag att det var skönt att inga kunder behövde hjälp just då. Den kvinnan är för det första otroligt vacker och för det andra har hon en fantastisk röst! Lite mysiga kärleksballader senare och jag klarade av dagens arbete med ett leende på läpparna.
 
När man sedan får ett sms som börjar "Hej älskling.." Från en gammal bekant så gör inte det dagen sämre. Besök från sundsvall resulterade i get together med matlagning, filmmys och ordväxling. Även detta ett perfekt avslut på lördagen! Okej jag erkänner, det är kul att laga mat men det gör inget att bli bjuden på hemlagat heller from time to time så tack, the effort made a difference!
 
Utmaning: Kan man få en morot stjärnformad?
 
Ja, men ingen sa att den behöver vara snygg:P
 

Hair & Wine

 

 
 
 
 
Nummer två
Efter det följde jag tema Höst/eld och valde att göra en lite mer freaky look, något hårdare som skulle matcha in med elden, spikigt och med röda/gröna/gula löv för att matcha värmen och bla bla bla (ordbajsningen tog slut)
 
Såhär blev det:
Fram
...
och bak
Freaky but fun.. 
Blev lite sideshow bob fick jag höra;) haha
 
 
Kaffe blir vin..
När man går in på en bar och det visar sig att personalen just sipprat i sig sista koppen kaffe..
M hämtade upp mig för en kvällsfika efter skolan (jag tror det börjar luta åt tradition;P) ... och kvällsfikan blev som sagt då vin när all dryck av värme var slut (?!) haha
I rätt sällskap fungerar dock alla drycker... då sällskapet är det som är av värde!
Tack för ikväll! =)
 

Igen... och igen..?

 
Nynnar vidare... 
"...left a small town never looked back, I was a flight risk with a fear of fallin', wonder why we bother with love, if it never lasts..."
Nu är den i mitt huvud igen.. stod och nynnade i tunnelbanan och kunde inte bry mig mindre om folk som tjuvstirrade runtomkring, otroligt skön känsla;P
"Mine"
 
Ja, happymusic är underbart ibland... speciellt när man promenerar hem även fast det regnar! Jag har fått lite euforienergi och I'm ridin' the wave! =)
Jag ska inte öppna munnen mer än så... men vid ett tillfälle under dagen fåntratt-log jag för mig själv igen!... Oh crap;P
 
 
Nej, nu blir det en tur i regnet igen, har inget kaffe hemma och ögonen dras som av en händelse mot kaffebryggaren med jämna mellanrum!
 

Tuesday night deluxe

 
 
Nyss hemkommen, sådär mitt i natten trots att klockan inte tycktes vara så mycket då jag klev på tåget. Nackdelen med stora staden; avstånd! 
Eftermiddagen/kvällen har varit ingenting annat än splendid... intensiv men strålande!
 
Efter vad som kändes vara en evighet på IKEA, och en snabbvisit på Hemköp lyckades maten äntligen börja komma till sin rätt. Som sagt; en lägenhet helt fri från tecken på beboelse blev helt plötsligt fylld med både råvaror och matos. En pläd ersatte middagsbordet och ett tänt ljus utgav belysningen över middags"duken" och påminde en stund nästan om något taget ur Lady och Lufsen, fast där pastan bytts ut mot ugnsbakat! ... och jag vet inte, men jag tror inte att Lady hade åldern inne för vin... ;)
 
Mer behöver inte sägas, en minst sagt mysig kväll!
Ikväll (i natt?) går jag och lägger mig med ett leende på läpparna! 
Tack! 
 
Mätt? Paltkoma deluxe var ordet
 
Och givetvis finns det alltid plats för efterrätt

Jualfton julafton julafton

 
 
Mjau!!
Det kom precis.. jag tog en promenad ner till centrum och först och främst:
-Vilket underbart väder!!
 
Jag gick lite långsammare när jag kom ut i solen, helt underbart! Jag sprang in på spelbutiken och stod otåligt i kön och väntade på min tur. Och där... där låg det! Lådan!
 
Min.. min, bara min!
"eeeexcellent"
 
 
Nu har jag det jag gör
 

look of the day

 
 
Jag behövde något uppiggande så det fick bli light sotade ögon idag...
Jag har hållt mig borta från solariet i flera månader nu men jag börjar se mer död än levande ut så frågan är om man inte ska leta upp något ställe.. bara en gång;P
 
 
Jackan på.. nu MÅSTE jag gå! Tiden rinner ut
 
Bra ljus jag vet.. helt magiskt... (varning för sarkasm)

fundering eller snilleblixt?

 
 
Eller kan det vara djupa tankar och känsloväckande insikter?
I don't know... 
I just don't know!
 
Anledning till detta är : Ålder vs. mättnad
Hur kommer det sig att jag aldrig kan vara ledig? Att jobba känns bättre än att tacka nej för att vara ledig för en gångs skull? När man är ledig, är det inte då man ska slappna av och njuta av sovmorgon, en kopp kaffe och lugnet?
 
Paus för fundering, var det bara jag som tyckte att det där sista var totalt ointressant?
 
Jag är ledig! En hel dag... Och finner mig själv sittandes med en lista på allt jag ska hinna och vad som är viktigast?.. Innan detta har jag vikit och lagt in tvätten, gjort frukost, diskat och renbäddat... klockan är 11.30. Jag säger det igen, jag är ledig!
 
undrar om jag ska andas lite. 
 
 
Klockan tickar
haha, nu ska vi ta dessa ord med en nypa salt men jag har precis haft en liten diskussion med min beloved mother om allt mellan himmel och jord och kom på någon fläck fram till att när hon var som mig väntade hon min käre bror.
Det blev en liten mixture av känslor i mitt huvud och rätt som det var kände jag... är det så? Är det  nu man ska börja tänka på sådant, eller redan vara påväg? 
 
Det satt en kvinna bredvid mig på tunnelbanan här om dagen, i andra sidan gången. Hon kan inte ha varit mer än några år äldre än mig, och hade en liten tjej mittemot sig.. hennes dotter. Dottern kanske vara runt 4-5 år, men det samtalet de hade, och på den nivån... fick mig att tänka "Jisses, så ska jag också blir när jag får barn"
och bara den tanken "så ska jag..." "När jag får barn..." "undra om.."
 
Ja det är bara att inse, man är inte 18 längre:P
 
 
Shape up
Nej... nu lägger vi ner de gamla tankarna och fokuserar på vad som är viktigt idag; hitta simhallen och hämta paket, prio nummer ett! Prio nummer två är att ringa till T och fråga vad tusan som står på! Jag börjar bli less på det här nu, visste det är sådant som händer men... 2 veckor? Morr! 
En stor lista blir det sedan, mat, porslin, systemet, filt (?) och Ja.. den listan ska finslipas en aning. 
Finns det några tips på efterrätt så välkomnas dem!
 
 
Kyla= change of routine
Det har blivit vinter, kind of, om det undgått någon! Jag har i en månad nu klarat mig mer än bra på min hydraskin essential från Darphin men känner nu att behovet har växt och med halva tuben kvar funderar jag på om det är värt att byta eller ska jag vänta tills jag öppnat paketet (Wiie) och plockat fram serumet som jag beställt?
 
Om det inte räcker har jag ju iof min all time favourite för Vintern som jag hamstrat på sedan någon gång i höstas.. och det kan komma att bli tredje året i rad jag använder den om serumet inte hjälper! (Och nej, jag har inte haft samma burk i tre år, insåg att det kanske lät som så:P)
 
Hydramax + Active, kärlek på burk för huden! Från Chanel;)
 
 
 
Det nya och ännu obeprövade tillskottet i fuktfamiljen blir då:
Clarins hydraQuench intensive Bi-phase serum (vem valde det namnet?). Jag säljer dem som smör och den känns helt underbar men det var nog en ... 2-3 år sedan jag provade den sist, då över en sommar bara!
 
 
Det blir en testfas nu! Jag byter från Sensai cleansing oil till Clarins Pure melt cleansing gel, från Sensai cleanscing milk(2) till ansiktsvatten från Clarins... Så, det återstår att se om jag kommer att må prima skinka i huden efter detta!
 
 
Nej, det blev ett fruktansvärt långt inlägg det här, det finns ingen tid.
Det pratas kärlek och idioti i luren och det lutar åt intressant så jag måste pysa! ;)
 
 
 
 
 
 
pppppffffff

om tredje gången gillt...

 
 
...och vem som gjorde den regeln?
Personligen tror jag inte på det, jag tror på "en dag..." ... Ja, en dag låter bättre! VI börjar närma oss november och jag vet inte, men tankarna har börjar rulla lite. Jag funderar på om man kanske ska köpa något nytt... inför november menar jag.. jag känner nästan att det är ett måste. Mer om det..
 
Kanske en tröja... kanske ett smycke... kanske en sten? ;)
 
 
A letter in the mail
Saying what? Jo.. att mitt paket har kommit, Yay! Jag blev så glad att jag tog ett mini-hoppsa steg innan jag klev ut genom dörren i förmiddags! Så imorgon på min alldeles egna lediga dag ska jag börja dagen med att promenera ner till centrum (som jag nu vet att jag hittar till UTAN tunnelbanan;)) och gå in på spelbutiken och hämta mitt jättekalaspaket! Vilken fest.. vad ska jag göra med allt? 
.. Har jag sagt att jag gillar mitt jobb? :D
 
 
Det blir en lång att-göra-lista inför imorgon. Det blir inomhus-picnic-middag hos M imorgon som kan bli rätt intressant. Intressant eftersom lägenheten ännu ej har möbler eller hushållsatteraljer/porslin. Så.. en sväng på Ikea för inhandling av nödvändigheter som bestick, ugnsform, stekpanna, tallrikar, glas... You get the pic. Och sedan får vi se.. men jag har aldrig haft picnic inomhus på golvet någon gång.. om inte renoveringstacos och balkongvin räknas?;P
 
 
We'll see
looking forward:D

I might say this ...

 
Mjau, time is now..
 
jag älskar coincidences..
Ex: Blondie flyger förbi en diskussion och möter sedan mig igen på restaurangen där de pryder omslaget på menyn.. so oh yes, a smile. 
 
Det blev mer än två glas vin igår yes..
men nu måste jag springa till tunnelbanan så, mer sedan..
 
 
¨toodles
 
 
 
--------------------------
18.20... vi fortsätter
Ibland önskar man som sagt att dagarna hade fler timmar och att sömnbehovet kunde gå att stänga av, och hoppa över när behovet fanns! ... Det kanske det gör förresten? 
I alla fall så kraschlandade jag på sängen igår och vaknade vid fyra-snåret och trodde att jag försvoit mig... sova oroligt, jag? Neeje;)
 
En mycket (läs extremt) lugn dag på jobbet idag, vilket inte fick den att gå mycket snabbare. Ikväll, vilket är nu, blir det söndagsstädning och efventuellt... lite chit-chat-gossip! 
 
 
Den stora frågan 
min mascara börjar däremot ta slut och frågan börjar närma sig; vilken ska man välja? Det kommer alltså att vara första gången på ... år... som jag faktiskt köper en mascara. jag har några på lager men ingen som jag känner något jättesug för att prova, så, det är dags!
 
Frågan är, vilken tar man? Jag har två..
Eller nej, vänta,.. jag behöver inte skriva vidare för vad kom jag precis på? Jo jag fick ju min favorit skickad till mig här om veckan! Mjau, kärlek till Kicks sundsvall ;)
 
 
chanel inimitable intense..
Slåss fortfarande med Helena R:s Lash queen men..
den har jag inte hemma :P

I might say this ...

 
Mjau..
 
jag älskar coincidences..
Ex: Blondie flyger förbi en diskussion och möter sedan mig igen på restaurangen där de pryder omslaget på menyn.. oh yes, I smiled. 
 
Det blev mer än två glas vin igår yes..
men nu måste jag springa till tunnelbanan så, mer sedan..
 
 
¨toodles

Stupidity never sleeps

 
...nor does gossip
...or dreams.
 
 
Here We go again..
Jag har råkat satt mig på rewindknappen igen och innan ordet var tänkt och ännu mindre sagt, så fann jag mig själv tillbaka i något gammalt. Det hade inte varit någon där på väldigt länge, för det var trassligt, lite instängt och alldeles.. alldeles perfekt! Ett glas vin gör mycket, speciellt om det är nummer två och gårdagens sällskap höjde mitt självförtroende till oändlighet! Tack sweetpea!
 
Last supper
..Nej inte riktigt så allvarligt men det var sista dagen på KICKS idag! Det var nästan lite vemodigt att ta på sig den där tröjan för sista gången, fördelen är att jag kan börja shoppa icke-svarta kläder igen;) Det stod en bubbelflaska på bordet när jag kom och ett litet kort låg bredvid med en "lycka till på nya jobbet" text! Lite rörd måste jag erkänna att jag blev!
 
Så, from imorgon är det bara red suit on! :P
 
Nej detta har jag inte tid med, en dusch, omansikta mig, klädbyte och.. tam-ta-ra
 
 
Och just, vi fick en kräm-de-la-kräm idag! Yay, mer om den på tisdag när jag har den i handen;)
Men här är den;
 
 
 
sista kommentar:
Hidden tracks is the EssHåt, so keep'em coming

inlägg, utlägg, pålägg?

 
Sådär.. Hemma i "värmen" efter en väldigt bra kväll!
Dagen har sett ut som följande:
 
Vaknade upp i Stureby efter 1.5hrs snooze och insåg att den planerade frukosten i märsta skulle behöva senareläggas! Detta bemöttes som tur var med förståelse, med tanke på avståndet och det faktum att jag hade lite arbete att göra innan dagens skola! Detta arbete som jag trodde skulle bli klart på några timmar visade sig ta betydligt mycket längre tid än så. Bettans hår är mer än svårtorkat och jag hade nästan lite träningsvär i fingrarna efter att fått hållit i hennes huvud krampaktigt (vet man inte att Bettan är en docka kan föregående mening tyckas konstig, nästan oroväckande).
 
Men... en ny dag på skolan och uppgiften till idag var slutfotografering och testutförande. När jag började mitt projekt och kollade på allt vad flätor, tvinningar, afronrullningar och läggningar heter tänkte jag "Hur ska detta kunna bli som jag tänkt?" Men 3.5h senare och mycket spray använd så.. I kicked derriere 
 
 
Den där lilla flätan som hänger framför ansiktet, det ska bli Afro, sedan är det spolar (de blåa) som ska bli lockar, och flätor som ska fästas bakom lockarna sedan. Eftersom Bettan har hårstråna i "tåtar" fästa i huvudet ser hon lite tunnhårig ut när hon har flätor:P
 
Innan no"2
Sådär ja, nu börjar allt ta form, lockarna har börjat plockats ur och Man kan se hur det kommer att se ut=)
 
Nu hade jag inte "mini" storleken på spolar och inte heller hittade jag bamsenålarna förrän det var försent så, den är lite provisorisk denna frisyr men jag kommer att lägga upp den slutgiltiga resultatet när det finns tillgängligt=)
 
 
Nu kan man även se fiskbensflätan längst uppepå huvudet=) Jag ska göra en annan variant på den till nästa gång, men nu vet jag i alla fall att jag kan!
Afrot ser man också lite av, som jag denna gång virat in i lockarna på andra sidan!
 
Och sista bilden:
Tadaa.. som sagt, helheten kommer senare
Vill någon sitta modell för mig under slutfotot så.. säg till! Jag behöver någon med brunt hår, gärna lite längre!
 
 
Efter skolan kom M och hämtade upp mig, och tur var väl det för det var Ess enn o ärr-kallt ute! Efter en väldigt lång stund i bilden hittade vi äntligen någonstans att sätta oss för en kaffe som inte heter McDonalds, Pressbyrån eller 7eleven! Nu kommer vi tillbaka till de här gångerna då man sitter och pratar och samtalet flyter lite för bra så att när man väl tittar på klockan inser man att man skulle sovit för länge sedan.
Mycket bra avslut på kvällen, det tackar jag för.. Nu är jag definitivt skyldig en middag!
 
Nej..
Sussning står på schemat, fick ingen sovmorgon imorgon:P
 

kall morgon..

 
 
...varm frukost!
Efter en väldigt stormig natt vaknar man till en dov, småmörk och regnig tisdag... Och trots mitt deprimerande beskrivande så kändes det; alldeles lagom. Den där kylan som sakta smugit in under natten gav mig bara en anledning att masa mig ur sängen lite tidigare... varm frukost stod på menyn! Gröt är gott ibland:P
 
Öppna, stänga
Det blev 3h tidigare jobb för mig idag, Stackars E2 har åkt på bihåleinflammation! Vi håller tummarna för att hon har ett killer immunförsvar! 
Nej nu blir det face on, ny foundation och liner ger lite inspiration, min kreativa sida har varit lite si och så med på morgnarna (morgnarna.. har jag nog aldrig skrivit förut.. mja-ja), men jag ska bli bättre på det. Jag fann lite
 inspiration när jag mötte en tjej i hissen igår, en mycket söt tjej men den sotningen... gives pandalook a name!
 
jag ser fram emot alla holiday-looks som komma skall, närsomhelst nu (en månad bort eller så;))
Och.. fasiken jag kan inte släppa missen, tabben, bensnubblet.. Poo! 
 
Haha.. jag säger som Nalle Puh: "Tyypiskt"

Frågan kom idag..

 
Som var direktrelaterad till insikt.. till varför, och varför inte?
Men jag orkar inte vänta längre för jag vet redan svaret, herregud det är ju jag som själv som sitter på det.
Så..  
 
 
man ska aldrig någonting!
Eller jo, det ska man , det gör man när man får veta 6 månader senare att om man bara hade lyssnat av telefonsvararen skulle man kunnat befunnit sig i andra änden just nu! Royal crap! Men som alltid förlitar jag mina bra och dåliga beslut och erfarenheter på; "allt händer av en "anledning"" . Men ändå.. lite ångestframkallande var det;) Jag tror att jag måste ringa fröken Abraham och beklaga mig lite;)
 
Det är mycket nu.. det rullar i en allt snabbare ökande takt men än så länge är jag jämsides!=)
Jag har dock kommit på att jag måste förlita mig mer och mer på min käre vän internet för att hinna med mig när det gäller uppdateringar och nyheter.
 
 
Mer om detta imorgon, nu har kvällskaffet gått i och sängen ropar på mig!
Godnatt 
 
 
Oh just, jag fick ett brev på posten igår!.. Eller njae, ett paket snarare och min nyfikenhet är som vanligt lika svår att tämja så jag sprang ner till city och in på spelbutiken: "Ge'me!" :P
och tam-ta-ra!
 
Jag som precis hade slut på min gamla everlasting foundation! Nu har jag fått den senaste nyheten extra-firming och som bonus för att jag var så snäll och tog emot den låg även en concealer med! Nu har jag två.. så jag funderar på om jag inte ska ge bort dem. Om jag ändå kände någon som var i behov av en concealer? Typ två systrar, kanske i övre tonåren, som skulle uppskatta en påfyllning i sminkväskan... hmm.. Nej jag kommer inte på några;)
 
 

Jag visste redan då...

 
... att det var rätt beslut taget!
 
 
Förutom sträckan ner har helgen varit perfekt i lugnt-tagande-mått mätta (komplicerat men förklarande)
En promenad i länge saknat sällskap, lite gossip och uppdaterande är alltid lika trevligt, både höra och berätta!=) SÅ tack gumman, lycka till nu! Ring mig i veckan
  
Efter promenad nr.ett blev det "promenad nr.två", också kallad myntletningstävling! Enligt tradition blev det en sväng ut på Tranviken med mr.Mys och Codac, kanske världens fånigaste-sötaste gamla hund. Vi band fast kopplet i en stolpe, men han hade bara "sin" ände i munnen, obunden. När vi sedan gick stod han kvar helt oförstående... Vi kom nästan halvvägs ner till vattnet innan han faktiskt släppte kopplet och kom springande.
 
 
Jag funderar varje gång över hur det ser ut för dem som eventuellt ser oss när vi går där och letar... Två personer går runt i cirklar och stirrar ner i sanden. På den halvtimmen hittade vi inte mindre än 3 gamla enkronor... lätt värt det, trots att jag förlorade 1/2, men jag säger som jag alltid sagt: "nästa gång" :P.
 
 
vin & discussion
En snabb middag hemma... i lugnets tecken, hemlagat och väldigt välbehövligt ! sundsvallskvällen avslutades med vin i trevligt sällskap, det fanns även bra musik och chillichoklad,  efterlängtat! 
 
 
Ikväll, idag, imorgon
Ikväll blir det bio, igen!... Denna gång girlie-girl film i splendid sällskap. Och ikväll när jag kommer hem läser jag; En flickfotografs bekännelser, en gåva från festen i torsdag, tack! =)

What a thursday

 
Sådär ja, nu har jag 3h & 20minuters tvunget lugnt i sittande position, så det finns inget bättre tillfälle än nu att uppdatera veckans höjdpunkter!
En fredag i gäspandets tecken, efter den torsdagen som inte gjorde annat än ökade i takt ända till väggen träffade mig i pannan (väggen=sängen)
Det började med en tidig uppgång eftersom jag istället för att skriva rapport hade tackat ja till en kväll på wall street med Mr.E, en mycket... behaglig och faktiskt sevärd film! Men som sagt, jag hade egentligen behövt gjort lite läxor istället, så tillbaka till torsdagmorgon: 
Jag klev upp, gjorde det jag trodde var läxan, lite flätor, lite tvinningar, lite huvudbry och lite läsning och sedan brassa in till stan. In på Åhlens för kanelgråfärgade strumpbyxor till flygvärdinneoutfiten, upp och in med hårväskan och ner igen, ombyte! En relativt lugn dag sänkte dock inte stressen över kvällens schema.
 
Hair and bubbles 
Det blev sedan en avbokningen från min modell (Det är ok B, Det gick bra ändå;)) Lite panikrusning till Rådhuset och en... tyvärr väldigt oinspirerad håruppsättning. Det är helt enkelt så att bröllop inte är min grej, what a brainer? ;P
Jag lyckades få gå lite tidigare, taxi var beställd till nio och Utanför hotellet väntade A.K och herr Lehman, long time no see höjde glädje- och inspirationsnivån! 
Jag hade fått "jobb" nämligen, A.K Behövde hjälp, snyggast på stället kräver magic fingers och jag tror banne mig att jag lyckades, det blev en good looking lady med bara en liten touch up! haha, men jag ska inte ta åt mig hela creden, vi båda hade hunnit med ett(kanske två) små glas bubbel under tiden! 
För att inte vara långdragen; Kalaskväll med kanske... kanske aningens många drinkar. Att umgås med Johan och A.K är alltid en mood-raiser, grym kväll, tack!
 
Men..
02.02 insåg jag att sista tunnelbanan gått för rätt så länge sedan, men jag säger som trissreklamen "plötsligt händer det" för jag träffade Emelie, som också bor på samma station så vi delade på en taxi! Jag kom hem, André hade gått pch lagt sig så han verkade inte älska mig när jag kom lite mer än salongsberusad och ville bli insläppt, men han somnade nog lika snabbt som jag, forgotten now;)
 
Det finns bilder från denna kväll och ja, det ska komma:P
 
 
Nej, nu blir det lite spotify och tjötning. Jag har en bra känsla igen, jag vet inte varför men ibland har man sådana dagar då magen verkar ha fjärilsbesök... tankar, jag tänker för mycket! ;)
Men jag ska leva på den här känslan ikväll, så får vi se var den tar mig! Det kan vara musiken som bidrar, så jag tror att jag kör repeat några gånger ...
 
 
Out
 
Utmanaren är här 
och just, jag tror att L'homme de nuit har fått en utmanare...
Nyheter, Behövs och uppskattas, denna tog mig med storm;)
Som Emelie sa "Det är som att gå förbi pressbyrån på morgonen.. nybakat" hehe;)
D&G 11 La force
 
 

unibrow baby?

 
Jag fick lite hjälp igår, det var nämligen dags för ögonbrynsfärgning salon-style. När färgen varit i i ungefär 5min och jag börjar se mer och mer ut som den elaka grannbäbisen Baby Gerald från the simpsons får jag höra " Ja, alltså när det är sådan stark färg brukar jag bara ha den i ca 2min"
 
Paniktvätt!
 
Och Ja, jag behöver i alla fall inte måla brynen på några dagar! =)
 
lite spretiga fransar, jag skyller på lekstugan vi hade i förrgår med bl.a lösfransar
och lim
 
 
 
 
Dessutom:
 
Jag såg precis en bild på Keira Knightley (aftonbladet I know..) och Faktum kvarstår, hon är den absolut vackraste kvinnan på denna jord, enligt mig! 
 
Långt el. kort, either way top of the line

Days past

 
 
Så var det måndag morgon igen och funderingen på var dagarna tar vägen kvarstår som obesvarad!
Det har varit en mycket... händelserik helg, en sådan av de slaget att man överväger hurvida sömn har varit ett tvunget inslag eller om man bara felplanerat sin tid...?
I vilket fall som helst så, var det skönt att gå och lägga sig igår!
 
I korta drag har helgen bestått av hårstylingshjälp, sneak-peak på km-avstånd till nya millennium filmen (Nu pratar vi stooor regnmaskin;)) Vin, underbara sällskap och nyheter!
 
 
Old but renewed
Jag jobbade på Kicks igår, och fann mig själv nästan ha saknat den helsvarta outfiten för en stund. Jag insåg att även jag blir bekväm och "invand" sådär fint som jag lovat mig själv aldrig bli;) Men.. Det är alltid lika roligt och jobba och jag passade på att gå runt och snusa på lite nyheter som hade kommit.
 
Bland annat har ju som förmodligen ingen missat Laila Bagge kommit ut med en ny doft: "You rock". Den lanserades i fredags och då kunde man även hitta Laila i doftrummet på city, signerandes den nya doften. Det gick bra måste jag säga, mycket bra såg det till och med ut som så vem är jag att försöka dölja nyfikenhet?
 
Verdict?
Ja... för att vara en s.k kändisdoft så var det förvånansvärt lite vanilj/choklad/marshmallow i den;) Fokus på citrus och fräschör men ändå en lite kryddigare basnot än andra dofter i samma kategori. Det är någonstans mitt emellan Kate Moss och SJP ... Okej? Indeed
 
 
 
 
Nummer två av new discovered perfumes är Chloés nya doft "love" som jag först och främst måste säga att jag älskar designen på. En mycket enkel och stilren flaska som passar "retro-classic" stilen som hägrar denna mörka höst. En lite varmare mer klassisk-feminin doft med inslag av bla iris och rosépeppar ... (och nej jag har inte doftat fram dem själv;P) Jag gillade den skarpt på papper men mot min hud blev den aningens intensiv.
Kanske i mörkaste vinternatten, januari månad!
 
 
 
 
Nyladdning Naglar; check
Jag har sett ut som en royal-nagelbitare nu i flera veckor due to neglect! Så nu var det dags kände jag, jag tog mig för att ta en eftermiddag i naglarnas tecken, och nu några dagar senare så börjar jag faktiskt se ljuset i tunneln.
 
Chip skip är verkligen en produkt som jag aldrig lagt märke till.. Visst har man sålt den, pratat för den och hört mycket positiva kommentarer, men jag är ibland som alla andra: "men, det fungerar ändå inte..."
SÅ fick jag prova den och jag får faktiskt återkalla mitt tidigare uttalande, för; It works! Jag är inte okej än, vissa naglar ser fortfarande ut som att de blivit misshandlade av en osthyvel men det ska nog lösa sig;)
 
Nej, nu ska jag vinka av André och sedan gå och ta en väldigt väldigt välkommen dusch!

Hmm.. både och

 
Nyss dök det upp en låt som fick mig att verkligen längta tillbaka till sommaren igen!
Varför måste det bli kallt? och varför kan det inte vara ljust dygnet runt året om!
 
Jag blir lite less på mig själv när jag tänker på vad jag gjorde denna sommaren, jag menar var tog den vägen:P? Jo, jag jobbade, och jobbade lite mer, och glömde helt bort att de där varma sommarkvällarna inte finns hur länge som helst. Men kanske är det lite så varje år, när värmen väl finns så tar man den för given.. 
En semester i Januari kanske..? 
Eller två? :P
 
Och egentligen, Juni är inte så långt bort... (?)
 
Taylor Swift – Mine
 
"Do you remember, we were sittin' there, by the water?
You put your arm around me for the fist time
You made a rebel of a careless man's careful daughter"
 
 
 
 
Det är något med parkbänkar och vatten!
 

Hey doctor...

 
What can you do about this?
 
Jag läste (som vanligt) en "artikel" om det får kallas så, förmodligen inte... om Megan fox och funderingarna kring hurvida hon genomgått plastikoperationer eller inte. 
Jag har alltid tyckt som runt 99.5% av de människor man frågat att hon har varit fenomenalt vacker, och ja, rätt så naturligt vacker dessutom. 
 
Men ja, jag fick en liten chock när jag såg dessa två bilder. Nog för att vi ändrar utseende litegrann men..
men..
Jag har svårt att tro att det inte ligger några operationer bakom den förändringen?
 
 
Makeup och vinkel gör väl lite också men..
Ja..nog har det skrapats lite på tippen nog.. 
But who can blame her, skulle jag kunna torka mig med 100lappar skulle jag nog också fixa bort lite päronlook från snoken!
 
Still, or even more gorgeous

nostalgiafton

 
Jag hade skrivit ett långt inlägg som kompensation för senaste dagarnas stress:p 
men, när jag nästan var klar så fick blogg.se krupp och la ner.. Poo!
 
Men, recap
 
Äntligen köpte jag de där glasögonen som passar mig som handen i handsken, som gör att jag nästan (ibland) önskar att jag faktiskt hade synfel. Denna önskan blir dock svagare när jag upptäcker att jag väldigt ofta kollar mig över axeln då jag tror att det står någon bredvid mig, eller när jag ska läsa en tidning :O 
Dessutom fann jag att jag tog av mig glasögonen när jag skulle äta... då funderade jag dessutom på hur mycket jag slaskar (paus för notis; hur ofta skrivs slaskar nu för tiden?) när jag äter!
 
Här (detta är tredje gången sidan stängs ner...morr, vi försöker igen)
 
 
 
vino 
Sedan blev det igår en sväng till fröken Abraham för lite mousserande i fira-syfte, det hade stått för många år så det var helt enkelt dags att avnjutas nu ;) 
På grund av vissa... incidenter så fanns ingen dator tillgänglig, och den stora frågan kom upp: "Vad gör man utan spotify?" 
... Jo, man pillar då fram playstation och alla gamla cd-skivor (ni vet de där runda blanka sakerna man hade i en CD-SPELARE)
Och när köpte fröken cdskivor sist? ;) 
Det blev därför en kväll i 80-90-pojk/flickbands-anda! Det fanns Allt från Savage Garden till George Michael, Backstreet boys till Just D ..m.m .... m.m :P
Mycket mycket trevligt
 
Bland dessa skivor hittades också en som det stod "bilder" på, tagna bland annat under tiden vi delade husrum med varandra. Tro mig när jag säger att magmusklerna fick arbeta när dessa gicks igenom! Vilka hår, vilka kläder... vilka var vi? 
Humor var ordet! Det fick mig även att fundera på att fixa en helt ny frisyr igen.. Svårt

Food & wine

 
Jag funderar på två saker:
 
1. Varför äter jag alltid samma sak när jag är ute?
2. Ska detta bli en matblogg? Väldigt mycket matprat:P
 
och.. ja, 3. Jag är avundsjuk på den som bakar mitt i natten! Imorgon är det jag som ska sova hos herr Carlsson och Ja.. när... (få se nu hur det blir) Hunden är borta, dansar katten på bordet och råttan (det är jag då?) .. bakar bullar när som helst på dygnet! :P 
 
Undrar hur det går för herrn där borta förresten... Jag skulle ha varit toknervös! Men ett otroligt bra taget beslut!
 
 
Nej..
upp tidigt imorgon, så nu ska jag och mitt rövardotterhår gå och lägga mig.. nytvättat o-proppat med produkter och Stockholmsnattens vilda stormar gav... just det, rövardotterhår!
 
 

the news

 
Det nya kapitlet.. den första.. eh... eh
Ah screw the poetry
 
...
Intro idag klockan nio, kändes som första dagen i skolan. Man stod tillsammans med ett gäng andra utanför "klassrummet" och väntade på utbildaren. Vi fick sedan gå igenom the do:s & dont:s i företaget. Vi fick även the grand tour och lite praktiska vetanden, och jag måste säga att när man inte är van är det otroligt jobbigt att bara sitta ner och lyssna:P
 
Efter det fick jag träffa mina blivande arbetskollegor, i alla fall några av dem och jag ska nu göra något som jag inte gjort på.. väldigt många år.
Jag ska byta färg! När jag här om dagen var och shoppade tänkte jag att jag behövde ett par nya svarta byxor/en svart kjol el liknande. Men så tänkte jag till: "Nej, det behöver jag inte alls det" sa jag för mig själv. Nej fr.o.m imorgon är det nämligen röd outfit som gäller... 
 
Hur ska detta gå? ;)
 
New.. more
Ja, så vad behövs när man byter och gör om, när man renoverar, utforskar och rensar?
Jo, jag färgade nyss håret, det är nu än mörkare än innan och jag känner mig mänsklig igen. Jag köpte dessutom en jacka igår som jag så fint berättade om. 
 
Nu.. Är jag bjuden på middag så plattången i håret och sedan är det out the door!
 
Den fungerar såhär i "mellan-säsongen" eller hur? =)
 

i djurens tecken

 
har varit temat för dagens lektion.
 
Jag hade tyvärr råkat slå av larmet i sömnen men vaknade av ren och skär tur med 30min till godo! Jag har sällan gjort en sådan snabb frukost/kaffe/påklädning/ansiktspåläggning i hela mitt liv;) Men det blev bra. Jag fick dessutom med mig 97% av allt jag behövde. Så när som på en avbitartång ... Men det löste Frida ;) (Nej, hon använde inte tänderna...)
 
Jag och fröken möttes upp här nedanför, har jag förresten sagt att det är guld att ha modellen på samma station som en själv?...
I alla fall, vidare!: Vi hann väl ta genomgången på skolan på ca 3min sedan var det straight to work! Strategi och bild måste finnas i huvudet innan man börjar med sådant här! Jag började med att göra mina "ställningar" i ståltråd som skulle fästas bakom öronen på Frida. Sedan blev det uppdelning av benor, bottentuperingar och löshårsfästningar. Man kan tycka att två timmar låter som en lång tid för en fantasiuppsättning med djurtema men.. I say no no! 
 
Modellen var sista fem minutrarna mer nervös än mig vilket jag tyckte var väldigt sött, "Fanny, Fanny, vita sprayen!!" västes fram lite halvstressat, haha! 
Och resultatet? Ja, så när som på lite svårkontrollerat, småspretigt löshår så blev det precis som jag tänkt. Om man får önska så hade håret varit samma färg, något jag trodde jag skulle kunna få till med vit hairspray. Think again, mer onödig utgift får man leta efter! 70kr på buttericks räckte till halva håret och blev blå/vitt :P
 
Ja, ja, inget mer tjaffs, såhär blev det:
 
Before
 nytvättat och redo för ... chaos
 
Inspirationen kom från Pans labyrinth och Narnia
 
Det var en fotograf som tog.. "lite bättre bilder" ;) Så det kommer väl så småningom
 
Efteråt då?
Stackars som ska reda ut det där ...
Haha, urtjusigt;)
 
 
Lunch-break
Angelica kom förbi och vi var på Vurma och tryckte i oss varsin splendid well deserved salad! 
Light paltkoma senare var det dags för nästa frisyrer, och på första fick vi ett måste; flätor!
 
Så.. detta blev det 
det fästes 5st löshårsslingor som blev flätor och sedan frampetade och snurrades runt huvudet!
 
fram
 
och bak:
Jag måste säga att det blev riktigt snyggt, hade jag fått lite mer tid hade jag kanske lagt i lite fler flätor, om det funnits längre dvs! =)
 
Nästa "tema" var pärlor...
I slutet av min kreativitet blev det detta;
 
 
rätt sött faktiskt.. 
vissa kan ju ha vadsomhelst på sig och ändå se gorgeous ut

barnsligt och gott

 
Hemma en snabbis.. passar på att fylla i lite
 
Ett stort Yay! För kontrakt
ett mega-bauta poo för att fira jul ensam... Keep the fingers crossed!
 
Ikväll blir det fira fira en liten sväng!! Väldigt välförtjänt..
 
 
sött
jag sprang förbi herr Carlsson en sväng på jobbet och pratade lite, det händer saker 
i herrns liv och jag tror nästan jag blev lite stolt över hans numera halvt genomförda plan! Söndag!!.. 
Spännande!
I alla fall så blev det ett snack om vantar och vinter, vilket satt mig på letning efter ett par likadana som
jag redan hade på mig (grå/beiga grovstickade torgisar) fast svarta.. 
Jag hade nämligen 75minuter på mig innan lunchdaten.
Men.. efter butik nummer tolv började jag ge upp, jag hade dock hittat ett par svarta dock ytterst feminina torgisar. Så planen blev; jag köper dem och ger de andra till herr Carlsson! Sagt och gjort, så nu har jag nya vantar också:P
Jag hittade även ett par nostalgivantar som de flesta av oss känner igen, och det roliga var att de var så otroligt sköna så nu funderar jag på att köpa ett par, faktiskt!
 
Haha, toksöta
 
 
Och sedan, när magen gjort sin största kurr-ansträngning på länge blev det den efterlängtade lunchen på Vapiano. Pelle som jag inte träffat på ... evigheter var och sprang i området så det blev en intressant lunch! 
Mycket uppskattat, bra initiativ där!
 
och deras ceasarsallad är inte att leka med!
Ett ord; smaskens!
 
 
 
Dessutom..detta får man inte se mig i många gånger
(man ska iof aldrig säga aldrig)
 
haha.. Ja, varför inte?:P

Goodybag-friday

 
Vaknade lite småtrött, och tycktes mig själv påminna lite om en mullvad i starkt solsken. "Ingenting som inte en dusch råder bot på..."
Och nu sitter jag här, ögonen ser bättre ut men det känns fortfarande som att jag har världsrekord i ofrivilligt extremkisande ögon..Ny kategori fyi.
 
The goods
Jag sitter och funderar på om jag ska våga mig på något av lacken som vi fick i gåva från Max factor eller OPI. Jag har i och försig en liten crush på OPI:s lack så det får nog bli beige idag. 
De två lacken som valdes ut till mig från Max var ett knallrött och ett guld från den nya serien som ska vara med "färgsprakande"... Så, till dessa lack kommer dessuom en treskugga (i neutrala färger, tack Julia;)) en loose-powder shadow och ett läppglans i orange.
 
Jag tacka ödmjukast till de som jobbade den dagen som valde färger åt mig! Nog för att lila läppglans kan vara hett om det är isvak-looken man strävar efter;)
 
 
Celebrate the good times
Nu är det ansiktspåklädning som gäller och sedan en sväng in mot stan. Från och med idag kan jag alltså andas ut, pröva mig på några hoppsasta och kanske... kanske fira lite ikväll. Jag är ledig imorgon, vem kunde tro? Jag börjar misstänka att jag missat något, men inser att det kanske är för det bästa. Jag har en hel del att göra inför söndagen och jag börjar nästan bli lite nervös för hur det ska gå. Jag ska köpa mig en tidning som lite inspiration..
 
Ge mig ett grattis... Att känna sådan lycka innan morgonkaffet kommit in i systemet är a rareness!
 
Toodles
 
Mycket bra färgkombinaton.
Dock funderar jag på om jag kommer att använda dessa..
anropar kusiner i norr.. intresserade? ;)
 
 

RSS 2.0