bara för att:

flaskorna är så otroligt fina, så vill jag ha båda. Jag vet dock inte hur de doftar, men doftar orginalet som det gör varje år så.. it's a given ;)
Bronze Goddess Soleil
Ny för i år.. jag har en förkärlek för sådana flaskor, köpte Eau des jardins från Clarins sist men fick rätt snabbt bli informerad om att den inte passade mig, så det fick bli en present! =)
Denna nyhet innehåller ju dock apelsinblomma och bergamot bla. Så jag vet inte riktigt om jag kan bära upp citrusnoterna, det brukar ju vara dem som ställer till det för mig;P
Bronze Goddess
orginal... lika snygg flaska detta! Så.. ja, jo jag vill nog helst ha dem båda. ;) Poopers
Menne... L'Eau D'issey florale är ju fortfarande nummer ett på vill-ha-listan. Jag vet bara hur det bli, jag köper den och den blir använd 5-7ggr, ungefär som de senaste inköpta dofterna. Fast.. de är ju fina också;D

Jag är bortskämd

För att igår, så tror jag att jag var det, med det sällskapet kunde känslan inte varit annan... Kan ni inte alltid stå på varsin sida mig?;)


Why?
Se själva, åt vilket håll jag än tittade hade jag strålande sällskap! Tack mina damer för kvällen! Men... Hur kommer det sig att ett glas vin aldrig blir ett glas vin? ;)
Elin... Angelica.. underbart sällskap!

Någon kom och tufsade i mitt hår.

I behov av tips


Jag tänkte gå och försöka få mina naglar normala någonstans!.. Men jag är i behov av tips, de sitter sällan längre än en vecka på mig och sist jag var där tyckte Stefan att det såg ut som tånaglar (...?) haha

dessutom finns det alldeles för många snygga nagellack på bla. Chanel för att jag ska behöva vara utan!
eller Dior?;)

Knåda?
Nu.. ska jag hoppa in i duschen och scrubba ryggen ... länge och väl för nu är det en masage inbokad om en timma och döda hudceller plus massage klingar dåligt!
/br>

nytt hår..

eller i alla fall färgen. Det enda som jag nu står för är den eviga frågan, kort, eller inte kort? Jag får alltid en sådan panikkänsla av att jag måste göra något radikalt när en sak ändras... varför bara förändra det lilla? Vi får se, funderar på en längre page? jag får medhåll från de flesta fall, men ... vi får se

Håller på för fullt..

sådär ja, den "beige-blond"a färgen ser just nu ut såhär:
Hur jag ser ut efter gårdagens minst sagt oväntade ... slut? ... det gömmer vi :P
Istället för ett glas vin ute på Sturehof blev det en helkväll på Vickan... bra där

Love spelled

Världens kalasdag på jobbet idag börjar med:

Elin.. Är äntligen tillbaka! Som jag har längtat, och vilken skillnad det blev genast att jobba! Det blev kramkalas och ordbajsning de luxe på jobbet. Vi hade mycket att prata om , och bara det här att få asflabba på jobbet.. efterlängtat!


My love tog även med sig en liten present hem till mig och Ellinor! Jag fick en "love spell" body mist och edt från Victorias secret, inlindad i en kashmirsjal i mörkgrått! You know me precious! Jättefina gåvor, verkligen! Så i sommar kommer jag gå och dofta söt-sötare-sötast ;) Thanks darl

Den lilla längst till vänster och den ljuslila sprayen (bodymist)


Color
Sedan blev det även hårfärgsdags idag igen kände jag.. Ingen större förändring skall göras men eftersom den där mörka raden har växt sig så pass stor så att jag ser randig ut i huvudet så kände jag att... NU! =)

Beige blond, låter väldigt ... beige!... och det är det väl också kan tyckas när man ser förpackningen men efter erfarenheten går jag nu då jag vet att denna färg kommer att liknas vid en ljusbrun innan det är färdigt. Pic in the morning


cousin it ringde

och ville ha frisyrtips..?
Ja, det blev en rejäl bottentoupering innan lockarna ska in..
Osminkad och världens ugly-face.. my treat ;)

och just

även smashbox vårlook går i pastelliga och kalla nyanser... told ya ;)

Oh what a night

Lördagens händelser
Vilken mysig helg.. det är bästa förklaringen jag kan ge av helgen som varit.

Fredag kväll, ingenting, lite mindre än ingenting och bara en tidig kväll! Underbart

Lördag, en lugn dag på jobbet med Björn Axén på besök.. efter tre dagar vet jag nu allt om volymtänger, straight&curls och hur man får "sockervaddskänsla" i håret:P Men ja, alltid lär man sig någonting:P

Jag hade fått en inbjudan till middag så efter jag slutat tog jag och styrde min kos till Medis och medis kök &bar ... där mötte jag upp herr Nordin och kvällen hade nu precis börjat ...
En flaska vin senare, några underbara tapastasties och myycket ordbajsande var det dags för mig att dra mig vidare.
Har jag sagt att jag nu är helt frälst i tapas?
Jag som älskar att talla mat från andras tallrikar och blanda rätter/smaker? Mjau, varför har jag inte gjort detta tidigare? Vapiano är helt okej... och ett favoritställe indeed menne.. Tapas blir restaurangfavvisar 2011 ;)
Tack Pelle än en gång

Jag mötte upp fröken Abraham, och även senare ms. Malmström och lady  Ale på East där resten av kvällen spenderades...

JAg har inte sett Elin på flera veckor så jag blev som en liten flicka när hon kom och anslöt sig till oss!! Underbart när man känner det där med saknad.. ett bevis på att man har vännerna nära hjärtat!

Min första tanke när jag såg bilden; ett skivomslag från 90talet :P

dagens makeup

haha.. måste plocka brynen...

Lördag morgon

En kopp kaffe i handen och alla vårlooker framför mig.

Jag gjorde en snabb springtur mellan olika märken igår, för att kolla av vad de alla har att erbjuda inför våren här.


Min tolkning efter att ha slagit dessa samman är; kallt! Det går i lila, blått och grått på de flesta håll. Och även om de flesta även har fler skuggor/stift/lack att välja mellan så verkar detta bli vårens röda tråd. Inga jätteskarpa rosa eller orangea toner syns (det kommer väl mer tillsammans med den alltid lika populära "bonze"färgen närmare sommaren)

Så, detta är några av favoriterna.. Ett märke bryter dock av trenden, but then again, har de någonsin gjort som alla andra?;)



Chanel
kör med skimmer, de kan tyckas se väldigt mörka ut skuggorna, och kan givetvis jobbas upp men de ger svag kall lyster ( de flesta) tillsammans med vårens "måste ha" nagellack som jag läste om någonstans är det en subtil, kall succé ;)


Estée Lauder
Wild violet ger oss lite mer färg, men även här med kalla toner i lila och blått. Tittar man sedan i paletten ser man också de här lite mer dova tonerna, i gråbruna nyanser. Snyggt, kanske inte min kopp te alla gånger men till en blek hy i vårväderskvällen, spot on!


Clarins
Här börjar vi se lite av våren komma... Det är lite ljusare nyanser, det är lite mer pastell, men det hålls kallt.
glans-stift i lila, kall rosa och rött, Nudestift och en pastellpalett..
Snyggt och väldigt fräscht , men önskemål om två färgpaletter!


Lancôme
Här är det också en större färgklick än på många håll. Jag vet att jag tjatar men även här ser vi de rosa och lila nyanserna. lackerna kommer i en skarpare och en mer dov nyans och läppstiften är pastelliga och rosa. Ett stort plus för snygg promotion, man fastnar för den mysa lilafärgen ;)

Även Dior kommer mer en kall grå/lila/blå vårlook.. men jag fick inte fram någon spännande bild där;) Kanske kommer sedan

Och sedan har vi avstickarnas avstickare som kommer med en rolig, lätt och annorlunda look:
Allas vår
MAC
Temat: Wonderwoman, no words needed, jag kan i alla fall säga att damerna där borta fångar blickar när de kommer gående;)


Vad tror vi... vårens färger? Kallt, grått.. har jag rätt?

Förbereder

Dagens dag


Ska plocka ihop det sista nu... kolla så att jag fått med mig allt och sedan kånka på detta till stan. jag har nämligen gjort en liten shoppinglista på allt som behöver handlas.. det jag inte räknat med är alla påsar... poo! Men tur att herr H har bil! Guldstjärna där:P


Jag har förberett håret lite.. och är relativt osminkad, och ska dessutom gå ut såhär.. Men jag har självdistans, det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv:P


wish us luck, bilder kommer sedan!


Nu blir det:

lösfransar

nagellack

klänning(ar)

ögonmask

... ja det är nog det som saknas, förhoppninsvis har jag inte missat något stort:P

ooh... måste packa ner hårspray också

nattens pudding..

Oh my lord.. Gudarna var på bra humör när de snickrade ihop denna skapelse ;)








Cam Gigandet!
Mums! är ordet

bad at it


Vilka dagar.. vilka attans dagar

Helgen var fantastiskt rolig, det vet vi ju redan!
Nya bekantskaper och vänliga själar går att hitta på de mest otippade ställena! I de mest otippade sammanhang dessutom.
Efter stormen kommer lugnet, och vice versa... början av veckan, nästkommande dag, och denna dag har varit av överlugn och därför har ingenting av intresse funnits att rapportera..
Man får bita av sundsvall varje gång.. och kliva på där man lämnade av vid nästa lämpliga tillfälle! ;)
Vi bjuder på den...
Sthlmslugnet

sitter och gör upp ett schema för morgondagens foto.. Herr A och jag ska mötas upp vid ett halv två så innan dess måste allt vara rent, snyggt och färdigt puh... wish me luck på denna.. skisser är inte min femma:P eller planering
skickar bilder imorgon. Det är tema animalistic som gäller, och Natalie kommer senare för att hjälpa till, det kommer att bli kalasbra bara jag lyckas hålla ihop allt! =)
Sambos signaler

Jag vet inte men.. jag får för mig att sambo vill att jag bidrar med mer?;) Eller är det så att det är dags att börja spara för go-run-fly-away? ;)
Nej
Nu ska jag sova.. har precis tvättat bort ansiktet med dagens färg; green eyed girl
Fungerar?

sanningens ord!


 
Vilken underbar dag!
KICKS två bästa säljare jobbade givetvis när jag var in och sa hej! Det blev lite skvaller, lite kramar och lite skratt!
 
En lunch på Tant Anci med frun, en välförjänt efterlängtad sådan! Lite sol på detta och sedan rusandes till nästa möte... 
 
Sammanfattat, efter några timmar i den ack alltid så likadana staden är jag; mer än nöjd! En tröja inhandlad, lite bodylotions, lite bubbel och nu, duschen!
 

denna blev det, till kvällens ändamål=)
 
 

 
Och denna låten bjöd fröken Abraham den underbara på.
 
Och du.. jag vill att du lyssnar nu

Jag Ska Sakna Dig Imorgon Lyrics

jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för längesen
men du är överallt

jag umgås knappt med någon
ja du vet hur jag kan bli
jag såg Hanna häromdan
jag gick förbi

och du har säkert hört
att jag träffar honom nu
jag håller mina löften
precis som du

ja jag ville leva farligt
så jag slängde mina skor
men när man väntat allt för länge
blir inget som man tror

han kommer varannan vecka
och på söndagen när han går
känns det lätt att vara ensam
svårt att vara två

på andra sidan gatan
från ett fönster som jag minns
har jag gömt mig bakom trädet
som inte finns

och jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för längesen
men du är överallt

och jag ska sakna dig imorgon
ja du vet hur jag kan bli (x5)

så kom och hälsa på om du tar vägarna förbi

 
 
och sanningens ord nr.2
ÄR Megan Fox för smal i Armanireklamen? Svar; H no! Too gorgeous är sanningen..
När beach 2011 börjar skulpteras för... är det bara en avbild som är den rätta:
 
 

THe new found love


 
Det bästa (och tyvärr också det tråkigaste) med att sitta och bläddra i tidningar som Woman och Elle är att man hittar nya kärlekar på var och varannan sida..
En... olycklig kärlek blir det ju dock oftast eftersom det närmsta man kommer dessa fantastiska produkter... är till just den sidan!
 
Jag hamnade på "smyckessidan" igår.. smart drag..  och hittade tag på en designer vid namn Michael O'Dwyer Goldsmith och kärleken var överväldigande ;)
 
Ta en titt här:

 
Jaja.. one will keep on dreaming
 
 
Stada
 
Nu är kaffekoppen snart avklarad och jag tänkte försöka ta mig in till sundsvalls innerstad för en lunch i trevligt sällskap, kanske en klassiker á là Tant A? I dare say it will happen. En sväng på de vuxnas godisaffär och en sväng förbi KICKS för lite kramar.
 
Sedan kom jag på att jag inte har några kläder med mig upp.. vilket resulterar i en tråkig kväll ikväll om detta inte går att lösa. Så en snabb roundsväng på stans alla klädesbutiker kan också bli aktuellt. 
 
Nej, nu måste jag dra=) 
 

the shoes

 
Me loves them..
Men för den slanten tycker man att de borde hålla för mer än en användning, ska eventuellt kika in med dem på måndag... att dragkedjan släpper första användningen... inte okej
 
 
 
Jag har packat allt och nu lovat mig själv att springa förbi Myrans.. det där jäkla stället, kan det inte ligga lite sämre till= :P
 
Sedan blir det lunch, hungrigare än allt hungrigast. Blev Benpass och mördar-mag-pass igår  men.. Nej, jag kan fan inte få träningsvärk, jag börjar misstänka att jag är för klen för mitt eget bästa, bättring på denna fronten!
 
Nu måste jag dra
toodles

RSS 2.0