the evening


Mja.. vi ska alltså tordas ikväll, nya byxor och linnen.. allt i väldigt kort modell.. dvs magtröja och harem, vi får se vad det blir. Micke ligger hemma och sover...



Valborg är dagen..


kom jag på sådär för några timmar sedan när det skulle börja göras planer!


Så.. in på stan för lite shopping, något vårnytt precis som tidigare nämnts! Jag sprang av en händelse in på (läs nu..) KappAhl, och det första jag ser är två mönstrade ben som hänger och dinglar, med mitt namn på. Jag högg ett par S och sprang in i provhytten... rummet? :P Och... de var för stora! Detta är en av de största av lyckor man kan känna när man är tjej/kvinna/dam/flicka och det börjar närma sig vår.


Så.. XS och jag gick mot kassan (detta händer aldrig annars) och jag fick känna mig nöjd med mina harembyxor long-crotch :)


Mage eller inte mage?

Jag mötte upp sambo och dök in i några fler butiken och nu har vi landat hemma med några alternativ för valborgsmässoafton. Vi får se hur sugen jag blir på den där "magtröjan" som för några timmar sedan kändes som ett bra alternativ. Nu efter en middag, ett äpple, en shot och en drink så vet jag inte om min mage är till för allmänheten riktigt. Vi får se, efter ett glas bubbel kanske jag ändrar mig!


Vi provade "absolut Watkins" som jag fick i sen födelsedagspresent, och ja, riktigt trevlig smak måste jag säga! Det börjar bli ett barskåp här hemma också =)

dressed for spring?

Vaknade när fröken Abraham stängde igen dörren efter sig tror jag.. men blev liggandes i sängen en stund till när jag insåg att jag faktiskt är ledig idag! Solen har nu kommit upp på himlen och jag känner att det är dags att röra på sig! Så jag ska fakiskt ta en promenad till Bea och hoppa på bussen därifrån och ta mig till stan.. en sommargarderob är vad jag behöver ... och tro mig när jag säger att jag har försökt!


Jag har dock märkt att det är svårare att shoppa när man inte vet vad man är på jakt efter dessutom? något måste väl även jag kunna hitta, något som är figursmickrande, enkel, till vardag som kväll.. guldplagget helt enkelt:P


Dressed, for dresses?

Funderar på om det är dags för klänning idag? och frågan är om klänning ens är för mig?



the night.. the night

En sådan dag... som vanligt;P

Det har varit en bra dag måste jag säga, det har varit bra kunder, bra flöde och helt underbara medarbetare som vanligt!


Jag fick lunchsällskap, för ovanlighetens skull, Niklas kom förbi och spenderade de gyllende 40minutrarna med mig :P. Det blev en ceasar i ljusgården, lite skvaller från helgen och uppdatering om vad som försiggår i livet. Tack!


Sedan blev det ett mindre anfall i slutet av dagen, vilket resulterade i tidigare hemgång. Jag fick ringa sambo och be henne komma och möta upp mig. Dock hade vi bokat middag och vem är jag att avboka, även fast ögonlocken hängde någonstans nere vid knäna? Jag skulle ju dock få sova hela dagen efter om jag behövde så ja... kejrå


Så.. det blev en sallad på Malmen, adél kom och gjorde oss sällskap men sedan var jag tvungen att kasta in handduken... sängen är min bästa vän just nu.. Men mer om allt imorgon
Bubbel till maten,  avec fabulöst sällskap

Fredagssunlight



Vårkänslor ska nyttjas på bästa sätt och med solen som skiner och med allt för många minuter kvar tills jag "måste vara på plats" .. så blir det ett till försök på en promenad.

Jag var så duktig och började en liten vandring till Ica för att köpa mjölk till morgonens kaffe, pinnade på rätt bra för att få lite mer tid hemma.. kommer precis fram när jag inser att jag glömt plånboken hemma.


yes.. jag älskar mig själv och mitt närminne ibland. speciellt eftersom jag tittat på plånboken innan jag tog på mig skorna och tänkt att "glöm inte den där nu"...


riight...


Fredag ja

"Vad säger vi om en middag och ett glas på någon av stans uteserveringar imorgon?"
"Vad säger vi om Tapas runt halv tio?"
"Taget"


Men efter detta blir det en kväll i lugnets tecken, vi sitter till solen inte tillåter ärmlöst längre och sedan får det vara nog. Jag har planer för helgen, som inte involverar förändrad dygnsrytm ;)


Plus...
På tåget ner igår.. förrgår menar jag, så blev det ett light fniss för mig själv när jag efter playlistsökande ramlat över denna låt, som enligt mig då var bland det bästa som fanns;
jag fnissade vid tankarna


Valkommen Hit by Jumper cover

Om saker som viker sig

... och hur irriterande det är när man kommer på att det är en själv.. Morr;P

L'evening

För att snabbt korta av, tack för igår! En grym kväll, alla kategorier och precis vad jag behövde efter dagarna! NU är jag hemma och på banan igen, och det är nog säkrast så ;)

det blev lite senare än tänkt men helt okej tidsramsmässigt då jag skulle upp och jobba imorse! Lite vin et bubbel extra har ingen dött av, men tack igenl! Jag fick dessutom en cigarr... bara en sådan sak, det är min första! ;P


Jobb och binge eating
Uppe med tuppen av någon anledning, en dusch vid sjusnåret och en väldigt långsam ansiktspåtagning senare insåg vi att det fanns tid kvar, så att promenera till bussen, och stanna på macken för att köpa kaffe var det perfekta tidsfördrivet. Det var jättefint redan vid niotiden och jag måste erkänna att det tog emot lite att vara påväg till jobbet..
Men det har gått fort idag, Adel var och jobbade, sweetness, och tillsammans med Danielle och Samira går alltid dagen lite fortare! Direkt hem, nästan efter att gröna linjen haft växelfel i 20min..


Inser när jag kommer hem att det dock inte finns mycket till mat efter några dagars frånvaro.. men vad ser jag när jag går in i vardagsrummet? Jo, påskägget som jag fick av Rob förra veckan, alldeles orört i sitt lilla chokladskal ;D Inte länge till...


Efter att ha knaprat i mig en hård wasa så dök jag ner i ägget men till min förvåning (som kanske var bra) så visade det sig inte alls vara fyllt av praliner utan de låg en rad på en plasttallrik som så fint vad planterad väl dold i ägget;) poopers...
Menne.. ner gick dom, och fort dessutom ;)
Nejje, detta går inte, nu kallar städskrubben på mig och sedan blir det en tidig kväll!,)

skitans!...


 
som jag brukar säga när jag inte vill svära alldeles för hårt..
 
men jag är ibland som en isglass i sahara, eller en kvist i en orkan.. eller.. så är jag så sjukt värdelös på synonymer så det är världsrekordartat ;)
 
a little bit of both!
 

 
sundsvallsvisiten

Var nu avklarad och ja.. för första gången känner jag att jag skulle ha åkt hem lite tidigare :P
Adel kom hem idag, Angelica och jag hade planerat vin och det blir en tidig morgon imorgon.. poopers ...
 
Men the bright side is; jag shoppade mer än som var tänkt, jag har fått sol på mig och jag har haft världens spa-helg ;)
Jag fick spendera tid med Syrran, mamsen och faktiskt till och med Janne så.. Mjau, jag är nöjd!
 
Det blev även lite kvalitétstid med herr Liljeholm igår vilket inte heller var helt fel, kladdkaka, vin och minnen, lägg det i en mixer och du får en sweet sweet kväll :P
 
 
Nej.. jag är värdelös på att skriva idag, kommer kanske en bild på dagens inköp imorgon, nu ska jag lägga Kellies påskpaket på hennes säng och sedan hoppa studsa!

toodles
 

last day standing


 
.. eller ja, på sundsvalls gator för den här gången i alla fall!
 

Breakfast at... Tiffanys? 
Med tisdagmorgonens minst sagt dassiga väder trodde jag att solen endast skulle lysa med sin frånvaro idag. Menne, det är ju synd att vara grinig när man kan vara glad som någon sa så jag tog med mig mitt sconesrecept och begav mig in mot stan runt 10-snåret. 
 
Vad är det med en bra frukost som gör resten av dagen så himla bra?
Iaf så vet jag det nu, det enda som behövs är nybakade scones, lemoncurd och lite ost så är jag all-day-solstråle:P

 
 
La stada
Det är vardag idag! Det märktes när vi sedan knatade ner på stan och det faktiskt var folk i rörelse! En sväng in på det gamla jobbet var oundvikligt och där var de; hela truppen! Lika trevligt som alltid att komma in och kika, och nu dessutom med en jättesöt Helene som stod på fiket och såg gullig ut=) Vi stod en stund och diskuterade lägenheter, tider och boenden... Och jag måste erkänna att jag inte insåg hur mycket jag saknat henne förrän vi stod där och pratade =)
 
Lap-top-shop
Mami kom och hämtade upp mig i stan, hon var på snabbvisit från stugan och på jakt efter en "akut laptop" eftersom tangentbordet på den förra börjat strejka...
Så, snabbt ut och in på mediaMarkt, 10min senare kom vi ut med en Asus (?) och ett nytt mobilnummer :P Jag misstänker att det är Kellies blivande 
 

stora beslutstagarinnan ;)
 

 

en sådan dag


 
...en sådan familje-träffar-dag! =)
 
Uppe med tuppen
... ja, nästan så. klockan ringde kvart i sju trots den lediga dagen. Why?
Jag hade bestämt frukost date med herr. Liljeholm, som hade en tid att passa klockan nio. Jag var lite smånära att snooza för sjuttioelfte gången när jag insåg att det tar mer än 2 minuter att ta på sig ansiktet. Up up and away och jag kom med 1 minut till godo kl. 07.29!
 
Lite frukostskvaller, gamla-minnen-tjatter och bilåkande sedan var jag hemma igen. Doch bara för att hämta några småsaker innan det skulle bära av mot alnön och Elena och Tommy. Jag hade nämligen lite tur för jag hade bestämt lunch med Elena runt tolvsnåret på birsta men blev erbjuppad skjuts ut eftersom Stefan ändå skulle "åt det hållet" (Puss)
SÅ det blev en kaffe hos familjen Elfström, jag fick se hur småbarnslivet ser ut, prata med Emma om vilken mat som är godast och vem hon helst går till lekparken med (mamma...) och sedan så kände vi att det ändå var skönt att ta en sväng på birsta;)
 
Shoppingdags
Det blev inte så mycket gjort, vi gick mest och pratade och kollade in rea, heminredning och smink (ovanligt...)
Jag hittade en kofta på JC som jag blev lite förtjust i, dessutom frös jag mig till permanent gåspäls så jag kände att den 70% reaprislappen fick ta beslutet åt mig... taget alltså! Till detta blev det ett vitt linne, svenssonsvensson style som går till allt en sommardag!
 
Jag insåg också medan vi var inne i någon inredningsbutik att jag saknade något eget! Eller jag saknar heter det, jag vill ha ett ställe som är mitt (och nej jag menar inte utan fröken Abraham.. )
Hur vore det inte med en lägenhet där man faktiskt kan planera inredning, färger, porslin, tema etc etc och faktiskt känna att det ger något om man renoverar? Jag har lagt in veto om en flytt och den uppskattas av sambo som också mer än gärna vill komma närmare stan.. för nej, flytta ensam vet jag inte om jag är beredd på.. right sweets? 
 

 
 
Nu blir det att ta en sväng till 72an för att hämta lite möbler, Stefan ska få ärva mitt tvbord som han så snällt åkte fram och tillbaka med 3 gånger när det inhandlades :P Jag har inte hjärta att kasta det men jag har heller inte rum för det åbäket någonstans:S
 
Så om någon är i behov av en sminkspegel dessutom så är det fritt fram att komma och hämta den, annars får den stå parkerad i förrådet tills jag vet vad jag ska göra av den :P
 
 
Nu så, ombytt och klar, typ då. Funderar på att ta cykeln på årets första tur lite senare, bäst man passar på innan solen går ner;) Får se om takterna sitter i eller om jag kommer hem i övermorgon med skrapsår på knäna...
 

 
Recept...
Imorgonbittit blir det också frukost "ute", balkongpicnic är planerad med nybakta scones m. cream cheese och lemon curd (yes, man kan blir fet av en weekend i sundsvall, but only by choice ;))
 
Jag hittar inte det jag brukar använda så jag tror att jag kör på... denna?



 
  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt



     
     

köpte dessutom...


decenniets första magtröja till mig själv..
inte nog med det, så köpte jag två! Vi får se om jag ska tordas ha någon av dem i framtiden, det var nära igår men jag blev avrådd av fröken Forslund så jag tror.. att jag sparar detta
 

It's been a long time...


should'nt have left you..
 
Av någon anledning blev en dag en vecka som blev en månad som blev flera.
Att skriva har fått stått åt sidan för andra fritidsaktiviteter men av någon anledning känner jag just idag att det var dags! So here we go..

Det har hunnit blivit April, påsken är i full... blom(?) och jag befinner mig just nu i kvällssoliga sundsvall. Jag funderar på om en kvällspromenad skulle kunna sitta på sin plats, eller eventuellt en kopp kaffe på balkongen för att avsluta dagen precis som den började.
 
The trip.
På vägen upp igår hann jag inse att jag glömt nycklarna till min kära familj, som dessutom inte bafann sig i stan för tillfället... great! Jag blev dock inte förvånad eftersom mitt minne mer och mer börjar efterlikna de där små orangefärgade fiskarna som inte kommer.. eh.. vad pratade jag om?
 
Det blev iaf därför en tjuvrusning till Jens, då Jens 2 kom och hämtade upp mig på tågstationen (gulle-dig!) Ett snabbt glas vin, en dusch och sedan var det showtime. Något mycket stress gjorde att kvällen tyvärr inte riktigt gick i den andan jag hade hoppats på och vissa störningsmoment spädde på denna känslan. Kvällen blev därför tidig och jag anslöt mig med riddaren i nöden som erbjudit sovplats!
Det bästa med detta erbjudandet var uppvaknandet, med en balkong som ger sol från upp till nedgång praktiskt taget och en kaffemaskin var morgonen väldigt behaglig och jag gillade för en stund att jag glömt nyckeln hemma.
 
Jag fick dessutom en försenad födelsedagspresent som faktiskt fick höga poäng för hur eftertraktad denna varit, och hur bra någon lyssnat;) SÅ nu, har jag en till prydnad att gå till bubblet som herrarna Geneve kom med i onsdags, Tack! :D
 

 Perfekt frukost till balkongsolen;)
 
och i paketet?


 
Så, utvärdering? Dagen idag var top ten i jämförelse med kvällen igår.. ovanligt men sant. Jag träffade många gamla bekanta ..  bittersweet blev snabbt mer sött då jag upptäckte att en viss känsla sakta men säkert runnit av och lämnats likgiltig.. bitterljuvt, söndagens ord=)
 
 
The job
Jag älskar verkligen mitt nya jobb, I have to say! Jag saknar de gamla kollegorna redan men samtidigt känner jag mig mer än välkommen bland mina nya=) Jag hade världens sötaste kvinna inne här om dagen som behövde en riktig makeuplektion men som hade en väldigt skeptisk syn på "sådant som hon inte var van vid" vilket känns rätt vanligt idag. Man vill "go crazy" och prova nya saker men herreGUD som det råkar bli en nyans mörkare/klarare än vad man är van;) hehe sött i alla fall

det har kommit en moisture mist och en gel for decolltage i Chance-seriens eau tendre som jag är lite kär i, speciellt bodymisten, som nu därför också råkade hamna i mitt skåp samma dag vi fick hem den! lättast möjliga återfuktning, Yay!

Är de inte söta?=)

 
dessutom kommer sommarlooken snart, och om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att kunna hålla fingrarna borta från denna heller! Speciellt in rouge/solpudret ... vill gärna ha båda dessutom :S
 

 
La company
Veckan i övrigt har bestått av middagar, luncher, fönstershopping, vindate:r och ... Mjau någonting sådant.
Det var ett mindre kaos under och efter grabbarna var här onsdag-torsdag, men de två dagarna gick väldigt snabbt och emellan de lite mer klumpiga händelserna var det väldigt trevligt... Note to self though; är ALDRIG på retro bar and restaurant! VÄrdelös service, och ceasarsalladen saknade; kyckling, parmesan och krutonger, dvs fick vi en grönsallad med rödlök och dressing.. (?!)
 

 
 
följdes av:

vaknade till denna syn, a pile of englishmen...
 

Nej...
Nu blir det ett bad och att tvätta av sig ansiktet, vaknade lite yrt imorse... kom in i badrummet och höll på att skrämma slag på mig själv, svärtan sitter alltså ICKE... i 24h (s sovning) ;)

RSS 2.0