Jag kan inte skilja på..

 
 
Love and play 
 
 
Vilken.. Kalasdag!
 
Jag vaknade upp i andra änden av stan och funderade en stund på var jag var..
Så van är man att sova borta. Det blev frukost hos fröken Abraham och sedan en sväng hem för en väldigt välförtjänad dusch! Lite fixning med Bettans hår, en googling på frisyrer och modellsnack så var det helt plötsligt dags att sticka iväg.
Jag skulle träffa Joshua på en fika men han hittade inte dit så, det får bli en annan gång:P
 
 
Tack, ett jättetack till och med till Marcus som kom och satt modell idag, vi hann till och med 1-2h frisyrsnack innan det var dags. Det är underbart när man har en modell som passar i allt.. till och med nosring;) haha
 
Det blev en sleek-look for catwalk/preppy
En lite mer framåt/ruffsig för vardag/Alternative
och en personlig stil-style som modellen fick gå hem i dessutom!
 
Här är resultatet
 
Gör sig väldigt bra i alla frisyrer den herrn=)
 
blev lite fel vinkel på denna men.. Tanken är volym baktill, sleek fram..
Fotogeniet har talat
 
och sista, den som gick hem bäst hos modellen.
 
 
Sedan, när herrarna hade lämnat byggnaden var det dags för Bettan att kliva fram och agera modell. Mitt skaparhumör var sisådär idag och jag tänkte mer udda och annorlunda än snyggt och bärbart.
Inspiration kom av; coneheads, spättekaka och julprydnader!
 
"enjoy"
 
 
haha
 
 
Som sagt... det behöver inte vara vackert, ordet jag letar är; kreativt!
 
 
Dagens outfit
Jag gillar skorna.. men attans för att de var för stora
 

Hur kommer det sig..

 
Att ju mer man stretar emot någonting... desto närmare kommer det en.
Jag vet att jag somnade med ett leende på läpparna, så hurvida den där korta resan faktiskt var bra eller ej.. only God knows! 
De där små sakerna med vingar fick ett nytt kapitel.. bara för att vi vet att överenskommelsen handlade om murar, och att det var bäst att den fanns där. Bakom den nu mera halvt nedrasade muren står dock en dörr, och med all nyfikenhet jag besitter vore det hyckleri att säga att jag inte kommer att prova känna på handtaget...
 
 
Men, nu är det onsdag...
 
 
och jag vaknade lite senare än vanligt, men nu är jag up and ready, en quicky förbi Ica för lite frukost och sedan startar resan, mot kicks. Jag tänkte försöka ringa Gen idag men jag vill inte störa, aj aj.. Jag är så imponerad av att hon vågade! Det får en att ifrågasätta sig själv och sina egna rädslor, och ja, man lär sig något nytt varje dag!
 
Ikväll blir det ett glas vin har jag hört.. onsdagen fick jag, så jag måste ta vara på de timmarna:P
 
Nej nu måste jag springa mot tuben

matchning... important

 
Jag är imponerad av notisen vid frågan:
"Matchar du alltid nagellacket med kläderna?"
 
Svaret:
Nej... men finns det ork och möjlighet, och skulle jag ha en sådan spännande garderob så skulle jag! =)
Det var bara nu i dagarna som jag lyckades med det.. helt enkelt för mycket ledig tid!
 
I like the fabrics! ;)
 
 
Men lite pluspoäng ska han ha som frågade! =)

On the road

 
 
Proppmätt efter en lunch med brorsan, sitter jag nu och har precis pluggat in hörlurarna i boken och öronen, en kaffe kan bli aktuell snart...
Avslappning!
 
Jag hann med lite grann ändå, jag har med mig en korg på tåget, en korg proppad med allt från betyg till löshår till halsdukar.. det viktigaste allts;) Jag hittade dessutom mina beloved torgvantar och skinnhandskar som jag trodde att jag tappat för evigt;)
 
En snabb sväng till kyrkans hus för deliver och sedan hanns inte så mycket mer med. 
 
 
Imorse när jag tog morgonpromenaden sparkade jag mig själv i rumpan för att jag inte hade kameran med mig. Otroligt vackert ute, när det är frost på marken, när solen lyser som starkast på höstlöven.. 
Så nu har jag suttit på blocket halva morgonen och försökt lista ut vad det är jag ska köpa, för nu.. nu ska det köpas;) haha
Tips?
 
Nej.. Nu gick en människa precis förbi med en kaffe.. doften fick mig att ställa mig upp
 
 

what happened?

 
 
Det blev filmkväll igår, och med vin ost och kex finns det inte mycket som kan gå fel!
Dock undrar jag en sak;
 
Vad hände med less is more, Mickey Rourke?
 

80's.. smashing 
 
 
 
the in between years
 


 
 
 
Nu pratar vi om 25 år senare men..
Who shoved too much botox in your faced that turned on each other and started fighting?

 
 
Vi såg alltså "the wrestler" igår..
När man har mycket att prata om blir det dock lätt att filmen glöms bort, men vid varje quick browse var det kinderna och läpparna som tog mest uppmärksamhet..
Vem var inte där och kunde vägleda dig?
 
 
Nej, en kopp kaffe på detta, sedan är det up up and away igen

nice homecoming

 
 
Kvällens ord; stuffed!
Efter en väldigt väldigt trevlig middagsbjudning (thank you darling) och en kaffe funderar man på vad det var som hände..egentligen?
Jag gillar de där skämten, lite light interna som man nästan glömt bort. Det var längesedan jag skrattade så att tårarna rann, dessutom av en dumhet jag själv legat till grunden för, long time ago. Det var utan tvekan en top of the line måndag, så igen, tack! Du vet din plats i mitt hjärta
 
 
Mycket mat
Vi fortsätter på mat-temat! Jag träffade fru Norrfelt för en fika på stan, för en snabb recap av senaste månadernas händelser, en uppdatering av livsstatus och känslo... händelser? ;p
Det är alltid lika trevligt hos familjen Norrfelt! Jag lovade att jag kommer upp till bebis knackar på dörren, men det lär väl dröja en månad, 6 veckor till! Det är vid sådana tillfällen man saknar stan, tillgängligheten att umgås med de man bryr sig om mest.
Som tur är, finns sj, Ybuss och Sas;)
 
Det fanns förhoppningar om motorcykeltur men kylan stod i vägen så jag får duktigt vänta till nästa sommar:P
Filmkväll efter firande av Janne!
 
Imorgon bär det av tillbaka hem, plikten kallar som man säger.
Jag har varit upp i förrådet och hämtat lite vintersaker och lite annat smått och gott som jag glömt att jag hade. De där presentkorten på massage och ansiktsbehandling hittades äntligen, så nu har jag ännu en anledning att komma upp snart. Eller.. så
Äh..
Så får det bli!
 
 
 
Nu ser jag fram emot besök i stora staden!
Usch vad jobbigt=)
 
Jag vet nu vad som skiljer människor med och utan värme!
Man behöver göra en gallring ibland,
då det finns de som tar för mycket, och oförtjänad plats.
 
En mycket bra dag idag! Jag kunde dessutom inte låta bli att gå in på Kicks en sväng och hälsa på mina kära arbetskollegor och min underbara chef som såg till att jag fick nytt jobb! Jag blev tvungen att tala om för henne att jag skamligt nog inte uppskattade hennes roll så mycket som jag nu i retrospect skulle ha gjort! Man inser inte hur bra man haft det förrän det är bakom en! Bättre sent än aldrig dock. Jag saknar tjejerna.. poopers
Men underbar dag, nu klarar jag mig till nästa gång! Tack för idag
 
 
 
Efter ett samtal om förra sommaren...
om 6 månader, om Åre.. hittade jag denna
 

Godnatt

Kvällens tokgarv"

 
Tackar jag kära Kalle för..
vi diskuterar hurvida han behöver en kvinna eller inte, hur det går med matlagning och varför man ska äta skinka på burk...
 
DÅ får jag denna:
 
"gjorde en jävla miss trodde jag köpte havregryn men det va mjöl, jävla k** att de står på finska på paketen..."
 
Mycket humor..
 
 
godnatt

Om förmågor...

 
Somliga har den där förmågan, den där "spot-on" förmågan som får en lite på bätte humör ibland, lite närsomhelst och för-det-mesta vid blotta tanken.
Just nu sitter och på tåget och gungar huvudet i takt med den senaste top 3 låten på spotifylistan, av och tillägnad anonym. 
Let's always gå med the best foot forward! Av all text i den låten är det det som satt sig ;)
 
Jag vet inte men det går upp och ner. Just nu känns det rätt okej! Av någon anledning sitter jag dessutom och tönt-ler. Jag gillar helt enkelt bullriga tåg och musik från hörlurar, the perfect combo.
 
 
The work 
Ännu en dag, ännu en söndag på jobbet. Jag vet inte hur det kommer sig men det blir lätt "det där".. Det där gruffet som vi alla avskyr men som vi alla bidrar med. Females...
Imorgon är det dagen D, Gen opererar sig imorgon och jag försöker sätta mig in i hennes situation, det går inte! Jag vet inte om jag hade vågat. Det pratas mycket om sådant, det är väldigt aktuellt men jag tror att det är kniven, och det faktum att en människa ska öppna ens kropp som ger mig sådana grova rysningar... chills I tell you, chills!
 
jag hade dagen till "ära" varit och köpt en charm bracelet på Guldfynd... Väldigt väldigt söt liten sak. Det blir nästa sak på önskelistan, to buy list så att säga. .. 
Men strunt samma.. Lycka till imorgon nu Gen!! Jag ska tänka på dig hela dagen
 
 
Till nästa sak?
Mjau, det var ingenting..
Musik.. Jag behöver mer
 
 
money can(t) buy happiness 
Det blev en liten shopping idag i alla fall, och ett nytt lack;P
 
En eyeliner från Clarins.. Man skulle kunna tro att det är den bästa jag någonsin provat men tyvärr är inte fallet sådant. Den kvalar in på en utomordentlig 2a plats, men får stå åt sidan för one-shot-ännu-in-i-sverige-eyelinern från Smashbox! 
Och Jo, ja.. jag är nöjd! ;)
 
En inslagen liten sak fick följa med och till dagen i ära har jag dessutom valt grå/silverfärgat lack. Jag tänkte vara lite duktig och ta en bild under färdens gång men det ser bara ut som soppa när jag försöker hålla stilla... Bra kvalité på grejerna Im telling you!
 
 

Redan stammisar

 
 
..som jag har sovit inatt! :P
Vaknade halvyr, omtöcknad av drömmar i världens skönaste säng!, eller i alla fall världens mest uppskattade efter veckans Inköp. Jag är fortfarande lite tagen av de där varma människorna, att de finns fler och närmare än vad man tror ibland...Tusen tack igen!
.. All denna uppskattning för en säng, Ja, det är det värt! ;P
 
Work & play 
Det har varit en mycket hektisk idag men de timmarna på jobbet har gått fortare än någonsin och trots att jag har varit lite på krigsstigen bland mina arbetskollegor (som jag varnade för, och vilket godtogs;)) så sitter jag mycket nöjd och glad efter en "lyckad" dag. Jag har redan fått en stammis som efter att både handlat av mig på Åhlens och kicks nu ska komma och besöka mig på mitt nya jobb! 
Sådant värmer!
 
Dessutom sålde jag en hel massa saker på grund av vad jag hade på mig, bland annat detta lack
(vi hade det dock inte men hon köpte ett för 150kr istället för 25;))
 
 
Jag missade dock Darin.. royal poo!:P
Och.. så glömde jag vinflaskan på jobbet, Jag har talang!
 
Det kanske löser sig under kvällens gång;)
 
 
Om oväntat glitter.
Dagens mms kom från oväntat håll, men värmde desto mer! Jag ramlade ett år tillbaka i tiden och log vid tanken på bläcksträck i taket...
Det fick mig att fundera på om jag inte ska ta en spontanresa ändå, kanske redan imorgon. Saknad är en jobbig sak.. SJ är min vän i dessa lägen! ;) 
 
 
och
  
Jag har en säng;)
 

Qu'est-ce que tu sais

 
Jag älskar de långa dagarna.. som går sådär fort så att när man sitter den där taktikvilalånga resan hem.. så funderar man på vilken dag det är.
En sådan dag var det idag. Det var invigning och vi hade en dam som stått utanför i tre timmar vid öppningen, för att få ett presentkort på 200kr, sött... sort of.
 
Det har varit en 362-dag för mig idag. Och ja, jag älskar de där "good flow" dagarna, då man känner att människor lyssnar på ens ord, inte bara på prislappen!
Så ja, efter en väldigt lång men snabbt avklarad dag är jag otroligt nöjd... med en lite tidigare kväll. Jag ser fram emot morgondagen. 
Dagen till ära köpte jag ett nytt lack, så det blir fjärde den här veckan... den stora frågan är om jag kommer att använda dem fler än en gång? Men som sagt, 17kr/st.. humor 
 
 
Lack-fredag
Lät mer spännande än det är;) 
Jag blev dock väldigt avundsjuk på Åhléns OPI kollektion! Jag hade velat måla en färg på varje nagel, alla 20 bara för att kunna bestämma mig för vilka av dem jag kommer att behöva trycka ner i lack-väskan:P
nej vilket onödigt tjat det blev, jag har absolut ingenting vettigt att skriva... som jag vill dela med mig av.
Jag hoppas på en sak..
Att hoppas ska man dock undvika;)

All that glitters isn't gold

 
... men glitter is good!
Denna dagen går i det ljusreflekterandes tecken! Jag tror att det har att göra med att jag faktiskt åt gröt till frukost imorse, med blåbär (some say blåbärsgröt)
 
Del 2: Bestod av planering av ommöblering och själva itutagandet som jag lovat mig själv att jag skulle göra efter jag gjort mitt planerade besök på City och sedan Ikea.
 
Sedan...
Fann jag all den inspiration och planering jag sökt... efter det besöket, på det där fiket, efter den där koppen cappuccino och två handskakningar hade jag leendet upphängt bakom öronen! Nervositet kan vara påfrestande, stressande men ack alltid så underbart! 
 
Med detta i luften blev jag tvungen att handla något... 
det blev en blender, något som jag som med så mycket annat talat om att jag ska köpa, hur bra det skulle vara att ha etc men som aldrig blivit av. Idag, blev det av, och den har dessutom blivit testkörd med resterande blåbär, banan och yoggi :P
 
När jag ändå höll på i "kökshörnan" kunde jag lika gärna börja med ommöbleringen tänkte jag. Sagt och gjort nu hag jag förberett för de nya hyllorna som ska få ta plats och agera lastutrymme!  Intressant detta eller hur?
 
 
köpte dock en svart, matchar kaffekokare och vattenkokare ( som är i sundsvall iof...)
 
The phone rang
Och sedan... kom det där samtalet som fick mig gladare än jag varit på.. Nej jag vet faktiskt inte när de skutten varit så okontrollerbara som tidigare idag! Funderar på trisslott.. en sådan dag är det idag!
Att ha en bra känsla är underbart, att sedan får den bekräftad är ännu bättre!
 
Får se om jag hinner upp nu då.. det är en mini-poopers i allt detta. jag har sagt så länge att jag ska upp men det blir inte av. Men, jag bokar ikväll!
 
Painting
Det var längesedan nu, kanske för att mina naglar sett krigsskadade ut med allt som varit.. Så igår passad jag på att köpa lite nya lack, minifärger 3 för 2 då går det inte att inte ta flera :P Det blev något väldigt annorlunda och jag vet inte vad jag ska tycka men för 13kr sty överlever jag;)
 
 
 
 
Utarbetade
 
jag hittade dessutom en bild som jag fick skickad av Isabelle efter senaste "jobbet" med Karin och Silje!
Det syns inte alls att damerna är sletna? Det är sådant man får bjuda på, det är ett tecken på att vi jobbade hårt och väl! *s*
 

Anfall.. again

 
Poopers!
Jag försöker ta det lite lugnt och göra iordning det som gått sönder (lampan i badrummet) ... Men efter att jag fått och ordnat badrummet så hände något...
Jag fick ett jätteanfall så nu sitter jag utan minne och orden är svårt att komma ihåg... 
 
Skriver sedan, jag glömmer var jag är..

looks like it's gonna rain again

 
...Indeed!
 
 
Städmåndag!
Efter 12 dagars tidig uppstigning och panikspringande mellan jobb-tåg-hem så har jag en hel förmiddag och en halv eftermiddag för mig själv. Denna första del av dagen har spenderats i tvättstugan och med städverktyg i högsta hugg! Nu ser det faktiskt ut som ett hem här! Och med tanke på att det var lön för några dagar sedan blir det även en shopping i inredningens tecken innan jobbet! Strålande
 
Så; önskelistan ser ut som följande;
Överkast, två st mattor, en duk, eventuellt gardiner, en minibokhylla/bänk och någonting i förvaringsväg i hallen, Glödlampor OCH.. en taklampa till vardagsrummet!
 
 
Haha.. jag tror dessutom att jag fick en sned blick när jag gick och köpte frukost förut, mina nya kängor tillsammans med svarta jeans/läderbyxor, svart linne och skinnjacka var kanske en lite värd hård kombo?:P Städoutfit och utan ansiktet.. så tror folk att man är laglös
 
 
Nej,detta går inte, en sak ligger kvar där nere, mattan till badrummet var inte det lättaste att få torr.. poo
 
 
Om folk?
Njet!.. inget att säga

The Hair-do day

Volym... volym och åter volym är tecknet för dagens "läxa"/lektion. 
Med den svårhet det låg i att fixa en modell till en söndagmorgon måste jag igen tacka min ack så vackra räddare i nöden, min riddare(rinna) på vit springare som kom till undsättning. Detta gjorde dock att jag fick tänka om min inspiration lite... "Ballerina" kan alla vara, men den obligatoriska ballerina-knuten fick ställa sig åt sidan för en extreme-sleek-look. Det blev inte exakt som jag tänkt mig due to väldigt preparerat hår;) Men.. jag räddade situationen och det blev väldigt bra! 
Det var min "daglook"-ballerina. 
 
Utmaningen kom sedan... Kvällslook! Min tanke var dancing queen meets dirty dancing goes crazy.. Lätt inte sant.
Så, vi börjar med att göra afrolockar på hårspännen, 2 rader. (detta tar tid:S, när vi gjorde afro på mig sist, för ca 3 år sedan tog det 9h..) 
VI fortsätter.
Det gjordes en knut mitt över örat som sedan fick vara fästpunkt för löshåret i afro-style som sedan spriddes ut över hela högersidan. En till löshårstoffs fästes sedan rakt bak på huvudet för att dels ge mer volym och dels för att hjälpa till att dölja avsluten på de inbakade flätorna som gjordes på vänster sida.
 
För att avsluta det hela tog jag ut lockarna när de svalnat och tuperade och drog ut dem, för att absolut sist fästa dem mot löshåret! DONE!
 
 
Och såhär blev det:
 
dag-look. Lockar gjorda med clips, kammades ner sedan för att bli "swirls.. dock ville inte håret det så det blev slätt åp båda sidor! Men efter detta påbörjades då afrolockarna, som efter de tagits ut såg ut såhär innan de drogs ut:
 
ett ord; hihi!
Håret på sidan är löshår men håret ovanpå huvudet är lockarna som jag tvinnat runt hårnålar.
Efter lite finess med diverse nålar/spännen och flinka fingrar blev det färdiga resultatet sådant;
 
 
 VPG... Very pretty girl!
 
Men efter då? Då ser det ut som så när man plockat bort allt löshår:
Hahah.. Jag grät en tår , det är så vackert. 90talsafrot kanske är tillbaka? :P
 
Sedan blev det en lite mjukare ton på sista frisyren där vi då lekte lite med färgade längder och gjorde en liten ponytail=)
 
toksöt
 
 
Lunch date and shoes
På rasten tog vi en minipromenad backen upp till Vurma för lite eko-lunch i hemmaluffarmiljö. Ett väldigt trevligt litet fik med väldigt god mat. Det påminner om ett gammalt tant Anci & fröken Sara, me like! En Kyckling/chevré/valnötssallad med äpple och honug gjorde precis den skulle för både ögon och mage, Mums!
 
En sväng på stan resulterade dessutom i de där kängorna som jag så länge gått och funderat på... Och ja, jag gillar dem! Nu är det bara resten av garderoben som behöver uppdateras:S
 
 
Imorgon
Kommer André hoppas jag! För nu jäklar har jag fixat och städat, kollat ut en säng, är ledig halva dagen imorgon och tänkte göra några lådor till prinsen... vi får se hur det här samboskapet går, undrar vem som råkar i luven på vem först över att det är stökigt (gissar att jag kan få mig en känga på detta;)
Jag ser fram emot en sällskaplig tid:D
 

what a marvelous mess

 
 
....but it's supposed to be like this.
 
 
Ja, just ja det fanns tid en gång, det fanns en blogg och helt helt plötsligt när tiden försvann försvann prioriteringen; skriva! 
..Men nu, en timmes paus, till mig, för mig och för lite update.
 
Åhléns, kicks och dermarome.. någonstans där befinner jag mig på dagarna. jag har aldrig haft tre jobb förut, det kräver koncentration. Det kräver sifferminne och ordning, och i samma andetag som jag skriver undrar jag för mig själv; vad tusan har jag gett mig in på? Men jag håller andan och kör på, så visar det sig när första väggen kommer!
S som i stuff 
Jag har hittat en ny hötkärlekskollektion! från OPI!... dofter som sprutar ut från alla möjliga kändisar.. jag tror det är en tävling, jag tror faktiskt det;P
Beyoncé, Naomi, Britney, Gynning, Björn borg och Laila Bagge är några som nu på bara några veckor kommit ut med nya och premiärdofter. Mer om dem senare!
 
The känsla 
Jag har på något sätt lyckats fått en känsla som känns igen sedan tidigare.. någon, eller något behöver vi inte gå in på men ja.. jag har en förkärlek till fjärilar som vi vet!
Ikväll blir det the english inspired bar med Damen i mitt liv! Du vet att jag alltid finns här, vinet och de timtalslånga samtalen försvinner aldrig! Du har ställt upp när jag har behövs word-poo-nights och nu är det min tur med elefantöronen!
 
Dagens låt (hördes av en slump inne i en butik här om dagen..)
That day
 
OPI-lacket måste dock visas;)
 
 
 
 Det gröna lacket längst upp till höger och det lila/röda i mitten är på listan över must-haves! Mumma
 

dual citizenship?

Dagens fråga; Skulle du gifta dig om du fick frågan; för att få delat medborgarskap?
Fick frågan igår. Amerikan?.. Jag? 
 
hmm..
 
What a day? 
Det blev en heldag på Åhlens 8-18 följt av kvällskurs på Clarins. 
Clarins ja, kärlen i en burk, en flaska eller i stiftform! För den som känner mig var detta ingen nyhet MEN.. Inte visste väl jag att det kan löna sig så att ha en stor mun:P  Jag säger ingenting mer om det för hoppsastegen är dyra och ska icke slösas på!
 
DEt börjar ta sig och det vore väl åt skogen om jag inte lyckas nu;)
 
 
Åh just, vi fick lite smått och gott; Två dag/nattkrämen för plus-menopaus, en fotkräm, ett läppstift och... trumvirvel; deras nya concealer! Spot on som vanligt och nu kan jag gå och lägga mig med ett förnöjt smerk!
 
Denna färg fick moi
och
 
eclat minute
 

från och med du...

 
... Men, när vet man att filmen är slut om inga eftertexter rullas?
Det är dagens fråga.
 
 
The helg
Det har minst sagt varit en hektisk helg, och jag skulle gärna berätta mer av den men nu fortsätter filmen som går enbart i glädjens tecken... Men som får mig att vilja hoppa på ett plan till närmsta varma strand!
 
 
Toodles
 
 
...sådär, nu är det reklampaus. 
Jag vet inte om det har att göra med att min allra första egna cd-skiva var More ABBA gold ... men det kan i alla fall ha påverkat min känsla för deras musik. I 50min har jag suttit och fån-flinat och gungat med till kvällens film! 
 
Ett perfekt avslut på denna helg med andra ord! Igår blev det en snabb sväng på Loch & Quay, en perfekt början på lördagskvällen, bra musik, lite lugn brittisk-inspirerad känsla och ett glas vin, strålande! Sedan hade vi tänkt styra dansskorna mot stan för att testa något annorlunda; golden hits! Men det blev inte så utan vi hamnade på ambassadeur...
 
 
Work all day all week
Tidig kväll due to sunday work. Väl på plats fick jag dessutom veta att jag ska jobba i en ny butik... något som jag tyvärr inte fick reda på förrän idag, dagen innan jag ska börja! Great. Så... Nu har jag tre jobb, splendid
Så, Ansiktet är av, ansiktsmasken har gjort sitt och jag är snaart redo att knoppa för denna vecka. Det har förresten gått en månad nu, en permanent månad fick jag veta då SL-kortet var ogiltigt när jag skulle åka här om dagen. Veckorna går fort, alldeles för fort och jag misstänker att innan jag vet ordet av ligger det snö på backen. 
 
.. frågan är; var tog sommaren vägen?
 
 
 

Fre-day and nostalgia

 
haha.. vissa minnen dyker upp efter flera år, sådana som får en att fnissa till vid blotta tanken, och lättnaden.. över att saker och ting ändras. Denna morgon efter en underbar genomskrubbning av hår, satte jag mig vid datorn och kände för något nytt. 
Något nytt blev dock gammalt när jag snubblade in på ett gammalt album via "det bästa med.." listan av Robyn. En bortglömd låt, "electric" fick mig genast att minnas den där musikvideon, men de där sjukt snygga kläderna som jag gjorde allt jag kunde för att efterapa.. året minns jag inte ens. Jag vet att jag hittade en svart sådan bolero eller vad det nu kan tänkas heta, detta klädesplagg var min älskling tills den tappades bort (ovanligt?) i någon odramatisk miljö.. skolan?
 
I alla fall, mer spännande än så blir det inte denna förmiddag. Jag har hostat hela natten så jag ska fixa håret lite snabbt och sedan besöka apoteket för lite drug-shopping, alvedon, coughsuryp, vad-som-helst-som-hjälper-piller och sedan; jobb! 
 
Partypants lost
Det var planerat en utgång ikväll.. Nu har jag sagt att jag ska så  lagt ord ligger men det blir en kortis av det extrema slaget;)
 
Toodles

Play date and hair

 
Yes.. såsig hjärna även denna morgon när jag vaknade.. dock var dt blandat förkylning/blandat jag måste göra läxan som jag inte ännu lyckats åstakomma, crap! 
 
Sagt och gjort det blev urkammning av tupering, spray, nålar och voila så hade jag tre fest/fotning/snabbstylingar! Det tog mig bara nästan hela dagen (klar 14.30:P) Men sedan kunde jag känna mig lite nöjd och duscha och tvätta av min docka och lägga henne på tork;) 
 
Coffee and school 
Jag mötte upp tjejerna lite tidigare för en fika/middag innan det var dags för dagens utmaning. Vi hamnade på ett fik som serverade väldigt tant anci fröken sara inspirerad mat! Det gillade verkligen, så jag kan nog tro att jag kommer att sätta ma grand derriere där fler gånger innan skolstart;)
 
Idag gjorde vi "läggning med clips" och jag måste säga att har jag någon gång känt för att ta dockan och kasta den genom fönstret... så var det idag. Rulla upp på fingrarna, kamma s-lockar i benan..? Ber någon mig göra denna frisyr i framtiden kommer jag inte kunna garantera att håret kommer att vara sig likt efter mitt försök. Detta tog hela lektionen och alla stod och svor, vilket iof var en tröst för då vet jag att jag inte var den enda som kämpade in vain.
 
Nu är det snart modelldags, nästa söndag är det kvinnlig modell och gången efter det manlig. Så.. känner du för att ställa upp som hårstylingsmodell så hör av dig!
 
 
Yesterdays wine and yeah!
 
Haha, gammfolket gick ut för ett glas vin igår efter ett långt samtal om alla viktiga saker i livet.. och lite extra smink på locket givetvis. Fröken Abraham fick för första gången besöka mitt nya boende och det var; godkänt ;)
    och..
Jag återkommer till det här med oväntade sporadiska samtal.. Dem gillas starkt!:) Men det skrämmer mig också lite, när vi ändå pratar om barriärer och uppbyggda murar.. skrapas det tillräckligt mycket i fogarna kan inte allt stå kvar.. gives me the chills
 
 
 
...Lyssna noga på mina ords lag
för de kan hjälpa, en solklar dag

and shoes

 
Dessa blev det:
Kanske inte bäst till legging, ser lite ut som jag och Stina kunde konstatera sist jag hade sådana skor; Peter Pan ;) hehe
 

the crush, the love

 
... of jackets!
Samma visa varje år; Jackan! 
Idag blev det en rätt lång sväng på stan, möte med mr.MC på stan för en sko-jack-jeansletning. Efter några timmars bullshitblabbering, en kaffe och en lunch senare stod vi även där med väldigt många potentiella framtida köp. Jag hittade inte mindre än 2 två (!) potentiella nya kärlekar. Jag har bestämt mig egentligen men funderar mest på om jag ska köpa den ena, eller om jag kan nöja mig med den andra... det blir mest ekonomiskt så.
 
Bilderna gör ingen av dem rätta.. men vad tros?
 
eller:
Den är från miss sixty
jo.. jag är lite kär i den;)
 
Det blev dessutom de där skorna jag gått och haft ett inombords gräl med mig själv om hurvida jag ska köpa eller inte... Tack säger jag till herrn so var så less på mitt tjat och gav mig raka besked; KÖP!
Sagt och gjort så nu ska jag gå in dem innan imorgon.
 
Imorgon är what day?
New job day! Imorgon ska jag för första gången jobba på disk, på Åhléns city för att vara exakt och jag måste säga att jag är... otålig! :P som vanligt då kan man säga. Frågan är om de kommer få mig därifrån när jag slutar sedan? Jag lägger mina slå-vad-slantar i offerskålen och hoppas på mer jobb! 
 
Nej, nu är det plugga som gäller. 
 
 
 
Men först:
Nyheter
Chanels doft bleu de chanel finns, nu även i Sverige! .. Mandy tipsade mig för några veckor sedan, något jag dessutom fick bekräftat när jag gick förbi Chaneldisken förra veckan och den stod exponerad över hela väggen. Väldigt mycket mums på ett alfa-hane Kind of way. Den har den där lilla sötman som varit åh så populär nu i flera år men ändå ett övertagande inslag av strävhet och träighet. Jag gillar den, men den passar kanske inte alla. Slurp (för doften alltså;))
 
 
 
 
 
Lancômes höstlook har också anlänt.. av någon anledning har jag inte jättemycket övers för den disken alla dagar... Idag var en sådan dag men vi stannade ändå och blängde på den en micro-sekund innan det var dags att gå vidare. 
 
 
Så mina damer och herrar, det blir en murrig höst (ovanligt...)
En stor halsduk, ett par tjock-tjockisar till sockar och en kopp te! ... Så funderar man nästan på om man inte ska börja på någon bra bok. Det finns ingen förnekelse nu längre, hösten har kommit över oss.

What a night, hell day

 
Sådär ja, nu har man äntligen börjat bli människa efter en helt underbar dag/kväll. Igår var vi på Ljunggrens för att sminka och fixa hår för deras 3års jubileum. Det var en rätt lugn start för våran del, vi hamnade i en korridor och fick femton stolar att skapa bord och sittplatser med och: det var perfekt! Dansarna skulle se "galna" och svårtmålade ut och ha "sick hair".. Sagt och gjort. personal och dansare såg efter 4h rätt befläckade ut. Det blev en väldigt hektisk och händelserik kväll och pulsen kändes från tidig kväll till sen natt! Tack till isabelle som bjöd med oss och som gav oss bästa förutsättningarna för att göra ett kick-ass jobb!!
 
 
Jag lånade några bilder som hon tog på två av mina "modeller"
 
 
 
 
och modell två
 
 
 
Jag fick även sminka Isabelle även om hon inte hörde till the dance/performance-crew!
Otroligt vacker!
Lite i färg också:
 
 
Som sagt; det är underbart att få göra något annorlunda ibland! Tack för kvällen!
 
 
Sedan att jag legat toksjuk hela dagen var ju inte någon höjdare men jag känner att efter att ha sovit i.. 15h så börjar jag komma tillbaka lite! :P
Imorgon är det jobb och jag ska försöka sova ut inatt också om jag lyckas somna efter detta=) 
 
jag gillar samtal.. oväntade samtal som får dagen att glittra lite ytterligare! ;) 

too lazy .. loveless

 
Det är onekligen  någonting som går, inte sant? tung i huvudet, ont innanför ögonen.. det är varmt och kallt om vart annat? Någon fler än jag och halva denna stad? :P
Det börjar ge med sig nu men det har varit en dimmig halvfylla senaste dagarna... ingenting som inte lite ipren rådar bot på!
 
 
School
ja, igår var det dags för skola igen, och som alltid är man ute i sista minuten med allt. jag lyckades med min mimmi-pigg rosett och sedan även läggningen som skulle göras till detta. Jag måste erkänna att det inte var så svårt som jag trodde med läggning, jag har alltid sett det som ett jättestort jättejobbigt projekt men nu tror jag nästan att jag till och med skulle lyckas göra på mig själv. (nästan...)
 
Det blev ett glas vin med dear beloved Angelica igår vid halv elva snåret. Ett glas blev två då samtalsämnet var minst sagt hett; känslostormar! Sedan tendenserar allt att flyta lite lättare efter det där första glaset dessutom. Jag funderade på var de där åren tog vägen då vi inte bodde nära?  ... en sak är säkert, det går undan!
 
 
The hairdo;)
Svinrygg med "snäck-avslut" .. enligt mig
Så mamma, nu kan jag göra en svinrygg ordentligt;)
 
 
 
Och nytt är testat:
 
Cliniques "senaste" vattenfasta (39graders) mascara har fått ett försök till. Min inimitable är slut nu så jag tänkte att why not? Och ja, vi stod och bråkade länge och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det blir mycket och de står rätt upp rätt ut MEN.. stor klumpvarning! 3/5 skulle jag säga

RSS 2.0