Mornin'

Söndag morgon och vi hade sagt att vi absolut skulle ta sovmorgon idag! Klockan ställdes på 10.30 för att inte missa tvätten som hänger nere... 7.44 vaknar jag och kan inte somna om.. Så nu, 9.36 är tvättstugan gjord, frukosten förberedd tills jocke vaknat och precis fått mig en väldigt stor kopp kaffe, nu ska jag slappa!! ;P Så mycket händer just nu.. Oinspirerande jag vet... Men det är så söndagar ska vara... Jag kanske får för mig att baka igen lite senare idag :p Försöker lägga upp bilder men det tittar omöjligt ut... Blogg.se... Mindre fantastisk

Hetslördag

Äntligen!
En ledig helg, ni vet, helg är en lördag och söndag då man är ledig TVÅ DAGAR I RAD! Jag vet knappt hur det fungerar själv men nu, är det första helgen sedan semestern (mitten av augusti) som vi har två dagar lediga samtidigt jag och Herrn.

Och lugn, är väl tanken vid ledighet?

Nej nej, frukost på sängen stod Jocke för:
Gröt, nybakade scones, ost sylt ochkaffe! Ett perfekt uppvaknande, och jag tror att jag får sätta honom på det här oftare ;)
Efter detta perfekta uppvaknande blev det en tur ut på djurgården och en promenad runt östra sidan! Ett mycket bra initiativ, jag har inte varit där ute och promenerat förut, det var jättefint väder, lite folk och underbar utsikt!

Sedan, höft-gps till ikea, lunch, shopping,hem,baka,laga middag, tvätta, on and on and on...


Nu, soffa!
Mer en annan dag!


Ännu en vecka


Ja, så var det sista dagen på ännu en vecka!

Efter en sväng till sundsvall känner jag mig både utvilad och avslappnad. Jag "hann med" fler än vad jag räknat med, det blev birsta-svängen med Elin, tjejkvällen med Elena, lunchen med brorsan, baby-n-house show-off hos familjen Norrfelt och hemmamys och matlagning med mamsen!
Jag hann dessutom med em sväng på stan för att hälsa på bl.a gamla kollegor! Så kort och gott, en jättebra snabbvisit!

I början på veckan hade vi snabbvisit av svärisarna från västra sidan, vilket alltid är lika roligt! Men Kanske att de är lika rastlösa som mig och jocke (jag känner igen det) så de var i farten redan tisdag morgon igen. Men som de säger på tv4 nu "underbart är kort" ... Och en fika på NK var höjdpunkten på jobbet denna vecka :D!

Igår lördag blev det mysmiddag hemma, Jocke hade efterfrågat biffar, mos och gräddsås ed stekt lök så äntligen fick jag chansen att laga lite hemmakäk! Efter det tog vi en spontantur till vår favvisstad ;p men istället för fest blev det ett glas på hotell clarion ...

Så... Veckan som gått...?
Underbar!

RSS 2.0