plus helgens "fynd"

 
Eller veckans snarare. 
Jag fick ju ett läppstiftsglans-typ... av en kille i kön på matstället när vi var påväg hem i måndags. Detta från en goodiebag han fått på något ställe. Iaf så måste jag säga att det var ett riktigt skönt stift, inte så mycket färg men lite mer än ett vanligt lipbalm! 
 
OCH..
 
När jag och Elin var ut så föreslog hon ett lip stain till mig från Stila som hon köpt i.. usa? I färgen cherry blossom och ja, jag blev lite småkär. Båda är lätt färgade men lämnar ingen slirig hinna på läppen så, ja.. två otippade randomfavoriter får göra plats i väskan tillsammans med instant light 02, juicy tubes framboise och joli rouge brillant 05 :P 
 
Bara de viktigaste alltså:P
 
 
så nu gör de sällskap med dessa:
 

What gives...

 
som jag sa...
på en måndagsmorgon
 
 
Jag ska springa till Myrans och hämta paket nummer två som kom i fredags. Jag tror.. att det kan vara mina kort, yay! Lite nyfiken är jag faktiskt
 
 
paketet som jag beställt och hämtade igår innehöll en lip treatment och en hydraQuench från Clarins! Gifttime! De är nämligen inte till mig, så vi får se om jag lyckas med uppdrag moisture!
 
Makeup
 
Måndagstema är lila-brun little mysterious. Jag måste verkligen börja med andra eller fler färger! kanske blir att investera i en ny, jag har hittat några snygga nyanser, mer om de senare!
 
 

another sunday evening

 
 
Sådär ja, nu var helgen avklarad och vi gör oss redo för att möta en ny vecka=)
Det har varit en bra helg, med middagar, vila, gott sällskap och heels ;P
 
Blev bjuden på middag igår, och det blev real girlie style med vin, makeup och hårstyling! 
Tack miss Malmström! helt underbar kväll
 

hot shot ranson...

 
 
..don efter, toleransnivå?
 ;)
 

Never fall ...

 
...harder than you beeing able to pick up your own pieces once shattered.
 
Jag ger upp, jag är fan inte bra på det här;P
 
 
Nu är det jobb som gäller ... Sedan är jag bjuden på middag bort-åt söderhållet. Det bjuds på fisksoppa så jag tror jag ska svänga förbi det systema-bolaget  och köpa en flaska vitt, för det passar bäst right?
 
 
Idag blir det en väldigt clean makeup, kan komma att bli röda läppar när jag kommer till jobbet men innan jag har avklarat mitt äpple så får det vara;
 
 

dessutom

 
Fick jag förfrågan om några produkter (gudsända;)) 
som jag använder för ökad volym.
 
Detta var vad jag sa:
 
1. Bra shampoo och conditioner, inget billigt junk kommer att göra underverk för håret, det enda som hände är att du använder upp en flaska på en vecka och står där unsatisfied! Jag är inne i en Biolage-period just nu:P kör för tillfället dock conditioner från sassoon och inpackning från Revlon! Good-i-licious!
 
Var in på den där lilla frusörburiken i xX€#"/ och köpte shampoo, conditioner för 199kr, dvs 2 för 1! Underbart ställe
 
 
2. Bra bas för volym! Det är här min favoritgrej kommer in; Maria Nilas Root boost cream! Helt underbar hårfönsprodukt som jobbas in i håret/rötterna innan föning. Gick och la mig efter att jag smetat in lite av guckan i håret och dagen efter på jobbet skämtar jag inte om de 8första jag mötte kommenterade min volym!.. Så, guldprodukt
 
sist men inte minnst.... 
 
3. Hårpuder, dust it, torrshampoo, beach spray! Vad du föredrar.. Jag har använt lite olika men idag blev det ytterligare en dust-it ... halva priset så vem kan motstå ;) Thanks outlet 
Pudras i hårbotten och gnuggas upp till vald volym, går dessutom att bättre på under dagen!
 
 
Så.. det var det då
 
 
 
 
Godnatt
 

Från A till Ö

 
Eller från O till fixad!
Det blev en grön fredag idag med blandade skuggor från bla Smashbox, Clarins och I.d
 
resultat?
 
Inte så stor skillnad va?:P
 
 
färgerna är

Behind the scenes

 
Reklamfilm-shoot i lördags!
 
Underbar dag, sjukt duktiga modeller, grymma arbetskollegor och.. awesome crew helt enkelt ;)
Tack 
 
 
Amanda får lite läpp-påbättring
 
 
Jens är preppy-licious;)
 

Finally got it

 
Ja.. det tog bara ett år nästan.. att fixa till och fräscha upp här på sidan lite. Mer än såhär orkar jag inte med.. men nu äntligen finns alla program som jag kan tänkas behöva på denna dator! Tusen tack för det världens sötaste J! 
 
Det var några dagar sedan nu jag skrev, mycket på grund av.. mycket!  Det har varit lite för mycket i huvudet senaste tiden för att bena ut och reda upp och.. ja, vi struntar i det helt enkelt! =)
 
 
 
 
Nyfiken och spänd
Det är en underdrift av vad mitt huvud känner just nu! Jag ska snart ta på mig lite varmare kläder och bege mig ut i vintermörket som redan hunnit lägga sig över oss. Jag ska besöka en viss fröken fräken som har något att visa mig, och jag tror banne mig att jag måste stanna på vägen och köpa lite blommor och kanske en chokladbit eller tre!
 
 
Förutom det har jag inte mycket att tillägga. 
 
 
Spring = news, colors and love
Nästa vecka anländer nyheterna till många av butikerna och diskarna och förra veckan hade vi turen att få spana, klämma och känna på några av dem. Jag ser alltid fram emot årstidsbytena då jag aldrig kan få nog av alla nyheter. jag ska springa runt och prova skuggor, stift och nya rouger.
 
Bland favoriterna är:
 
Clarins blush prodigue 
Nytt i sminkväskan blir färgen soft peach! Kärlek i en puderdosa
 
och Rouge hydra nude! 
Mycket är förpackningen, sjukt het att bara ha liggande i väskan ;)
Ja.. jag är en tönt, en makeuptönt! And damn proud of it
 
 
 
Nu ... ska jag åka och hämta min beställning på BEA, sedan in på stan och spana in lite slutrea, när man kan fynda märkesrea till 80-90% då är det inte fingrarna som kliar, då är det pengarna som pressar sig ut ur plånboken!... I don't blame them 
 
 
 
Just
Skulle tipsa om snygga Nude-färger på läppstift! Here goes
 
Clarins Rouge prodigue "122.Nude" (äntligen, ett snyggt Nude-stift)
Make Up Store "Bare" ... kanske aningens beige men snygg ton
Chanel har också ett i Rouge Allure, kommer inte ihåg om det var Mythic eller Nude.. Har för mig att båda är sjukt snygga Nude-stift, ska kolla upp det =)
 
 

bittersweet

 
Vaknade precis...  och insåg att jag hade mer tid på mig än jag räknat med! Länge leve snooze och dess fördelar. En snabb dusch och en titt på ansiktet.. jisses! Det är spåren av en otroligt trevlig kväll med fröken Malmström and possey igår! Tack för det, du räddade min kväll
 
Eftertankarnas lördag 
En seg dag följs av något liknande... 4 stängningar är inte det roligaste på kartan men samtidigt ger slötid/dötid lite tid att tänka på vissa saker. När perspektiven ändras oförutsett kan det skapa en lätt obehaglig känsla inombords, och det värre är att när man är oförberedd tar det tid innan man hinner tänka. När perspektiven gäller spegeln är det lättare att titta bort, men när det är betraktaren är det svårare att möta blickar.
 
 
Lipstick
Jag är färgad! Av gårdagens läppstiftshysteri följt av färgexponeringen på veckans "lack/stift"-tema. Så nu, är jag lika på jakt som alla andra efter den perfekta färgen, läppar och naglar. Nödvändigt? I think not men hey vad ska man göra. Jag tror att "Nude" får lämna vip plats till en rouge prodigue barocco idag! Otroligt snyggt
 
 
 
Nej, nu ska jag rusa, några lockar i håret och ett sms sedan är jag klar.. 
 
Ah just de tusan, sockar

fleeing the scene

 
Yet another friday
Ja, det är fredag, klockan börjar redan gå mot lunchtid och ute är det otroligt kallt.. vad nu? Jag har en stor brännande känsla, i min väska där det fortfarande, såhär 21 senare fortfarande ligger 3st presentkort och väntar och suckar...
Visst är det konstigt, när man har ett "måste" i val av shoppingställe lyckas man inte hitta någonting. Behövet ligger på underdelar... och överdelar... kanske ett par skor till, och en rouge och.. 
Äh, kan ju inte vara ångra problem ?
 
Yesterday
Igår var jag ledig, varannan torsdagsledigheten som alltid resulterar i massor av "jag borde", men blir ofta "jag tar det sedan". Dock... så blev det lite göromål igår men än har jag inte tagit mig till myrans livs för att hämta ut mitt paket från avsändare "jersey" som jag är lite nyfiken på;) yay
 
En lunch på Moda med fröken Abraham som jobbade på City igår ... En snabb update om helgen som komma skall och sedan var det dags att börja tänka på tidshållning igen. Hem, duscha, försöka bättre på ansiktet lite och in igen för en rendez-vous med ms Jönsson. Det blev mest fönstershopping för min del, det är då man hittar som allra mest;)
 
Hem till herr Carlsson för lite matlagning och dinner with friends. En mycket mycket bra kväll måste jag tillägga, synd att det blev en tidig sådan men hey, måste lämna dem ensamma kände jag! ;)
 
 
Fredagsmakeupen
Lätt.. snabbt.. måste springa
 

morgontanke

 
Godmorgon
 
Sitter och såsar med en kopp kaffe framför mig, läser tidningen och filosoferar (typisk onsdagsmorgon dvs)
När jag ramlar över en artikel som får mig att konstatera:
 
Mila Kunis är förmodligen en av de vackraste kvinnor jag skådat. Kanske har det med hennes rollen och röst att göra en aning också men ja, otroligt söt!
 
 
Vilket får bli dagens konstaterande!
 
 
Jobb... träna... baka?
Det blev en fika efter jobbet igår, tur att maria kom förbi annars hade jag nog åkt hem bara, minne som en guldfisk som vanligt. Det blev en sallad på John Chris och lite skitsnack, sådant där värdefullt skitsnack som inte snackats på närmare 3-4 år, och en kaffe! En strålande kväll, perfekt till denna vinterslöa person som jag kallar mig själv.
 
DOCK... Så som alltid när man äter sent på kvällen (spä på det med de smördegsknyten jag gjorde igår)
Så hånflinade vågen åt mig imorse och jag ... kunde inget göra;P
Men då vet jag hur dagen ser ut! 
Jag tänkte i alla fall till igår och lämnade träningskläderna i skåpet, så att jag inte skulle glömma dem idag;)
 
Nej detta har jag inte tid med. Måste välja ut några kläder för kvällen, ta på mig ansiktet och kasta en blick på håret.Tur att dessa tidiga morgonar bara är en gång i veckan ;)
 
"läppstiftslådan" 
Kollade på ett nytt läppstift igår... från MAC faktiskt. Insåg att det var förfärligt onödigt med tanke på den nyinförskaffade lådan där vi nu lagt alla glans/stift... men för säkerhets skull måste jag springa över och småkika lite på det igen idag.
OCH, en ny träningstopp, var storlek M, finns tydligen bara XS och M att välja på och XS på dessa axlar... *paus för skratt*
 
 
fast den jag köpte är grå-mörkgrå-svart! Helt okej
 
Ska prova nu..
 
....Paus
Provade den nu.. och ja, aningens stor... men det är trivsamt
Får nog prova den där xs:en också, risken är att saker tittar fram under denna annars:P
ha en bra dag!
 

Så var det slut

 
på helgen och vardagen knackar på snabbare än man anat. Vi är hemma, röran av alla väskor är ett faktum och rutinerna börjar ta form. Det finns saker att prata om efter denna "norrlandsresa", det kan konstateras och därför blir det en söndagsmiddag denna tisdagkväll, bara för att komma in i vardagen igen;)
 
Det var som sagt en intressant helg, en mysig helg, en avslappnande och händelserik helg som lämnar plats för eftertanke. Jag gillar sådana helger! Tack
 
Ja, det blev ju en sväng på oscar, men... jag vet inte det kändes lite slött? Oavsett, utlåtandet blir; helt okej.
 
 
Men.. nu blir det jobb.  
 
 
Date...
Ett sådant ord;P
 
 
 
Nytt i skåpet
 
Just det, fröken A kom hem med en ny dagkräm här i slutet av veckan och min hy jublade av tacksamhet!
så imorse blev det Elizabeth Arden ceramide plump perfect skin smoothing exfoliator (inte alls onödigt långt ord), MD formulations vit-A plus skin clearing mask och sedan (NY!) Dermalogica skin smoothing cream! Like new! Thanks sweetie
 

svar på tal


 
scorett.. kommer skorna från!
beauty is pain... ;)

shopping in norrland


 
Ja.. jag erkänner, det ÄR skönt att vara ledig och hemma i sundsvall över helgen! Hittills har dagen varit mer än strålande. Min skofrustration stillades till slut när jag äntligen med suverän hjälp från expediten hittade dessa life savers:
 

Att jag kommer att slå ihjäl mig är ett faktum, men jag kommer i alla fall att vara snygg på fötterna när jag gör det;)
 
Det blev lite småsaker och nu väntar bara en dusch, ett nytt ansikte och sedan ska jag möta upp några fröknar i stan.
Jag var in på KICKS och kramades lite med Gerd och Lina och sedan en sväng på city life och kramades lite mer;)
 
Mysigt indeed!
 
Nej, duschen kallar, toodles

the day, the polish

 
Det Gick bra att ta sig upp imorse trots gårdagens dansskor... :P
Lite mer ansikte än vanligt (läs mycket:P) och I was fit for fight
 
nej, orkar inte skriva något mer.. nu är det film och nagellacksmålning
 
 

pump, condition & wine

 
Jag hann, med 30min marginal från dagens slut hann jag byta om , transportera mig och komma inspringande på sats body pump där Angelica stod och väntade på mig... 
 
En sväng hem och sedan duschen för att göra sig klar för kvällens aktiviteter! Så nu, nya balsamet från sassoon gjorde sig sjukt bra efter biolage superschampo! Jag känner mig fresh från rot till topp (paus för skratt)
 
så dagens tips, som luktar gott och gör gott:
 
 
Nu, ett glas vin i strålande sällskap! och sedan.. natten får utvisa!
 
Behöver något.. en låt... en tune, a beat.. du vet;)

Försenad

 
Royal P!
Så stängde man av alarmet efter många ovärdeliga snoozningar! Som tur är har jag en automatisk tid i huvudet så 8.30 slogs ögonen upp i förskräckelse och stressen var oundviklig! 
 
Så nu har jag halva ansiktet på, resten får bättras på när jag landar på jobbet, det snöar ändå i mängder så hälften kommer vara borta innan jag kommer fram!
 
 
önskar jag hade mer tid att skriva men.. det har jag inte
Ikväll blir det pamperingnight och det kan komma att göra ont:P
 
Tack för kvällsmusiken!... P

doften?... komma skall?

 
Börjar bli lite nervös, beställde en doft från the great overseas för.. rätt länge sedan nu men än har ingenting kommit my way. jag har aldrig känt på denna doft men har hört att den ska vara underbar så jag väntar ännu med spänning, så snälla håll tummarna för moi!
 
Och just..
kan bli norrlandsresa i helgen..
 
me wants it!
 
 
Funderar dessutom på en ny daycream snart.. Jag försöker överväga om hurvuda jag ska svika min hydramax fortfarande, och Elin kom med en rekommendation, från E.L faktiskt, så jag ska höra om jag inte kan "få ett prov" som vi älskar ... .P lite bättre pris dessutom
 
 
Och.. ny mascara ... min är snart i russinstadiet. Efter HR senaste 4 månaderna ska jag nu åter igen ge inimitable en chans, den nya "svartare" varianten kan väl bara något? utlåtande kommer
 

day off time off

 
En sådan dag, en sådan ledighetsdag!
Har bestått av... *gäsp* lite långsam städning, lite duschning, pakethämtning (trodde jag, men det visade sig vara ett rek från Nordea.. )
 
 
Det har varit en bra dag idag ... minst sagt strålande.
Anledningen är; de där byxorna jag köpte förra veckan som inte riktigt ville...samarbeta med mina höfter, de är nu bästa vänner. De passar nu perfekt, som vatten i en ballong, och det gick snabbare än väntat, dock är detta bara delmål ett... fortsättning följer
 
 
 
lite mer jobb så... :D
 
Körde pale/transparent look igår, och jag måste erkänna att det är snyggt, men då måste man ha mörkare hår. Jag har gett upp om solariet... jag har insett att pre-mature åldrande inte är för mig så, är det vinter så är det!
 
så... jag funderar på att göra håret mörkare för att förstärka det ljusa, och ögonfärgen...
eller? Glömde ta på mig läpparna.. jaja
 
 
Träna träna liten(stor) derriere
Ja det blev ett snabbt pass på odenplan, och jag måste medge att min kropp inte var med mig idag:P Efter sjukdom och julhelg så kände jag mig lite .. såsig! Det förstärks dessutom av alla de uppklädda bönor och... bön-killar (?) som var där. Okej, jag förstår att man vill piffa sig lite om man ska ut och träffa folk, men till gymmet? verkligen? Där räknar man väl med att bli svettig och rödrosig?..
Men det var en intressant syn;) Det blev en bastning och sedan home home och äta den sedvanliga bananen+äpple.. och fira detta med 1/3 glas vin:P tidig morgon imorgon

blomstrande känsla & morötter

 
Ibland dyker den upp..
Den där känslan som får en att bli tonåring igen, som får en att fnittra när det egentligen inte finns någonting att skratta åt. När man ler sådär töntigt och inte för allt i världen kan tvätta bort det...
 
Händelser är underbara ibland!
 
 
Work & play
Nej, det här har jag ju egentligen inte tid med.. En låt till sedan måste jag börja röra på le grand derriere!
Men jag måste tillägga:
 
Jag klarade det! moroten är avklarad, jag fick ta i för kung och fosterland men se på fasiken jag klarade det! Målet börjar närma sig, det är tusenfotingssteg men det är i alla fall steg;)
 
Frågan är bara; ska man inte göra upp fler mål redan när man börjar närma sig de små ... de där avklarade som man började med? Mitt nästa mål är ett porträtt som jag lovat men som jag insett att jag kanske tagit mig vatten över huvudet på, hur jag än gör ser det ut som ... ja inte bra! :P
 
en fulbild från nyårsafton, bjuder på den

Jaded

 
är dagens ord!
 
Det är måndag men det känns som att vi är mitt i veckan... Det kan ha att göra med helgens dubbelslappning efter nyårsafton. En underbar nyårsafton, ett strålande avslut på 2010 och det enda jag lovade var att inte blicka tillbaka! Jag tror att det ska gå bra... ;)
 
Nu är det dags för jobb!
En enkel make en måndagsmorgon. 
 
 
 

RSS 2.0