rainy sunday afternoon


 
vissa betonar det nedstämt och vissa med charm..
För mig är det en bitterljuv känsla, en typisk söndag om inte annat...

Du positiva tanke 
Men Kan man förvänta sig annat efter två strålande veckors sol, kombinerat med jobb? ;)
Jag befinner mig just nu i granlo, sittandes precis bredvid fönstret och tittar ut, och i ett försök att vända någonting negativt till positivt tänker jag "Ja, men om det regnar slut på regn idag så blir det fint imorgon..." och på så vis känns det nu bättre;)
 
Och allt man hinner med en sådan här dag? Jag fick aldrig på mig några heels igår, inte heller extraansiktet eller någon tillstymmelse av dressed up kläder kom ur resväskan. Istället blev det en mycket tidig kväll, välbehövligt efter en dags jobb, och lätt åstakommen efter att ha bytt ut middagen som inte hanns med, mot ett glas vitt på tåget... Bra!.. mycket bra
 
Till saken
Jag fick här för alldeles för längesedan ett prov på en tvåstegs peeling-mask från Darphin som jag nu äntligen tagit mig tid att prova. Detta tillsammans med ett långt bad och lite kroppsvård trollade bort några timmar i badrummet...
 

Den var av väldigt vääldigt krämig och helt klart top of the line när det kommer till masker, i alla fall om man utgår från känslan. Kanske är det någonting att investera i, nu när Maskerna från Chanel utgått (darn)
 
Lite light mineralpuder på detta och huden får andas hela dagen, kan vara behövligt!
 
Jag passade även på att utvärdera RevitaLash såhär efter några veckors... tvivelaktiga användande..
Men jag måste erkänna att den snabbt ger resultat om man faktiskt lägger manken till och placerar in den emellan tandborstande och sminkning.. Det är rutinen som är svår att få in! :P
Men.. blev inte fransarna aningens färre, och växer ojämnt? Jag ska fortsätta min studie och vara lite mer noggrann när jag lägger serumet på kvällen, så kanske det löser sig.. fortsättning följer!





Nu.. blir det hårfärgning och middag som gäller!

imorgon är det fredag


och tack och lov för det... eller? Nej faktiskt så måste jag säga att denna vecka varit helt fantastiskt underbar! Det har varit strålande sol, det har varit varmt och jobbet har varit bättre än jag någonsin anat. Long live Looker!


Färgbyte

jag har dessutom hittat en ny favoritfoundation!
Vitalumiere aqua får nu ta över efter vinterns full coverage-favorit Everlasting foundation!


Lite mindre täckande, mycket fukt och snygg färg.. tadaa! :p Bild imorgon eventuellt



och på tal om looken så är jag nu dessutom lite smått förälskad i de tre nya färgerna som kommit! En har redan fått tagit plats i min sminkneccesär, men känner jag mig själv rätt kan det komma att bli så att jag måste ha flera!




Dagen

Började med en frukost på Sandy's tillsammans med Adel! Lite skvallrande, lite jämförelser City/NK emellan och sedan hade dagen börjat perfekt! =) Tack sötnos, du är alltid på topp!
Jag hann precis köra några låtar på högsta på phånen och lägga lite make innan det var dags för öppning!


Dagen gick i racer-fart (mu-haha) och vips så var klockan tio över sex och mat-och-sov-klockan ringde ut mig för dagen! Nu sitter jag och överäger hurvida jag ska åka till sundsvall eller inte den här helgen? ... kanske vaknar jag upplyst:P

calm before the storm



eller eventuellt tvärtom?

Idag, dagen idag har varit av det hektiska slaget! När sommarlookerna börjar ramla in kommer folk som flugor kring en... sockerkaka?
Hrmpf ;)


I alla fall så kom summer '11 till chaneldisken igår och det märktes helt klart av! De gula lacken är på tapeten och ALLA, behöver ett! ;) Jag står fortfarande och överväger, morning rose eller mimosa? Rosa, eller gult som sommarens färg? Det visar sig!





AW, alla dagar i veckan?

jag hade en date med fröken Clarins efter jobbet, lilla fröken Malmström och jag hade äntligen lyckats matcha in våra scheman och det var "mosebacke" som var stället! Det blev varsin flaska rose och filosofi på hög nivå.. innan vi begav oss mot Ljunggrens, idag igen;)




Men mer om detta imorgon, nu måste jag sussa

calm before the storm



eller eventuellt tvärtom?

Idag, dagen idag har varit av det hektiska slaget! När sommarlookerna börjar ramla in kommer folk som flugor kring en... sockerkaka?
Hrmpf ;)


I alla fall så kom summer '11 till chaneldisken igår och det märktes helt klart av! De gula lacken är på tapeten och ALLA, behöver ett! ;) Jag står fortfarande och överväger, morning rose eller mimosa? Rosa, eller gult som sommarens färg? Det visar sig!


AW, alla dagar i veckan?

jag hade en date med fröken Clarins efter jobbet, lilla fröken Malmström och jag hade äntligen lyckats matcha in våra scheman och det var "mosebacke" som var stället! Det blev varsin flaska rose och filosofi på hög nivå.. innan vi begav oss mot Ljunggrens, idag igen;)




Men mer om detta imorgon, nu måste jag sussa

som söndag

... fast tisdag!


Well done day

Det har varit flera dagar i rad nu som jag utan att ha varit illa tvungen, faktiskt gått upp timmar innan klockan ringt, bara för att vädret har varit så strålande. Det har resulterat i tidiga stads-resor, frukostsällskap de luxe med morgonkaffet i solen och chit chat på lagom slö nivå. Dessutom har jag fått saker uträttade som jag annars skjutit på, yay!


Idag blev det tvätt-städ-skrubbdag! Men inte utan att jag hann med en liten sväng i solen med sambo!


Parkhäng..

Efter en dags nyttogöra så kände jag ändå att solen och jag skulle behöva bekanta oss lite mer med varandra så jag tog mitt pick och pack (väskan) och begav mig mot stan. Det var en lunch som hade sagts stå på tapeten men det var nog lite väl tidsoptimistiskt av mig att tro när detta bokades. Så.. middag! Det bjöds på Vurma, chevre/kycklingsallad med äpple, honung och valnötter (jag vet, slurp är ordet ;))

En varm eftermiddagssol och sällskap och det landades en mycket bra måltid! Tack


¨

vissa andra fick grillad smörgås...


jag fick ostkroksrygg efter maten :P

och dessutom

Här är några bilder från middagen igår=)
Ramlade över en artikel i aftonbladet om Miranda Kerr och stannade till av en enda anledning;
Hon är kanske en av de vackraste kvinnorna på denna jord! Herrejissanes
Tillsammans med  Daria Werbowy ...
och... Natalia Vodianova
Vet inte varför detta inlägg var relevant men.. 
:P

Kurser och möten


Nu blev det några dagar mellan skrivandet igen men jag har helt enkelt inte varit hemma .. eller.. ja vi säger så.


I måndags var det fullt ös på jobbet, jag hade sagt att jag skulle komma in och öppna eftersom en av damerna hade ett ärende på skolan. Jag var lite småstressad eftersom jag var tvungen att springa på banken och ta ut pengar och dessutom hitta musikaffären där min plånbok nu skulle befinna sig=)


Men dagen gick jättefort, jag hann ta mig till blåsaffären som den hette, och han vars fru som hittat plånboken var hur snäll som helst. Jag hade gjort en liten plockpåse med doft-make-hudvård som jag hoppas att hon blev nöjd över! Igen, det finns underbara människor!!


Kursdags

Igår var det kurs på Chanelkontoret, efterlängtat som alltid! Vi fick lite välbehövlig utbildning och det var behövligt och jättekul att få träffa tjejerna på de andra diskarna, och även från andra städer! Sommarlooken som kommer nästa vecka är redan en favorit och jag funderar på om man inte redan nu kan börja fuska och dra fram lite av det gula lacket, Mimosa! ... fast iof så behöver jag nog lite mer färg innan jag kan bära upp den tonen!


Färgen innehåller rätt mycket guldskimmer, vilket tyvärr inte syns på bilden, men det kommer att bli grymt snyggt .. om någon månad;)


Dinner and chit chat

Adel hade bjudit in några girlies från jobbet på en middag enligt hans "hemmakök", så jag, Malin, Danielle och Donika anslöt oss och åkte ut mot västerhaninge.
Jag måste säga att jag blev mäkta förvånad över hur otroligt duktig Adel var på att laga mat, vi var rätt hungriga alla och det blev väldigt tyst när det var dags att äta! ;)
... vi fick någon variant av köttbullar med aubergine, rotfrukter och tomater.. en sallad till detta och aubergineröra gjorde oss alla mätta för tre dagar framöver! Ett jättebra initiativ, som absolut inte var sista gången!! Tack vännen


Måste hoppa in i duschen

Bild från utecompagniet i lördags... lite väl kallt för uteservering men vinterjackorna på så glömmer man bort att det är "sommar" :P

överlägsen dag..



Med ett onödigt irriterande avslut ;P


Lunchtime

Vi vaknade rätt sent som sagt pga en väldigt sen hemgång imorse. Det som ut som att en storm dragit igenom lägenheten så det kändes som ett bra ställe att börja på; söndagsstädning. Allt går så mycket lättare när man är två, och snabbare framförallt...


När städningen var avklarad var det dusch och ansiktet på, och vi stod och studerade våra fransar efter ett halvdant försök till att få in rutinen med revitaLash som vi både införskaffade för en dryg månad sedan! Jag tycks mig se resultat, men kanske inte så mycket som jag hade kunnat fått om jag använt den så flitigt som det bör göras!




Ska se om jag hittar någon gammal bild..



Svårt att jämföra men visst ser man lite längdskillnad på dessa bångstyriga fransar?


i alla fall...

Så Angelica kom på det underbara förslaget, Lunch på Vapiano! Taget tyckte jag, och nästa besök blev alltså vapiano gamla stan! Det märktes dock att det är söndag för det var inte bara jag som såg trött ut, salladen hade nog haft det roligare dagen innan också ;) Men vi blev mätta, och det smakade mycket mycket bra som alltid!



riktigt riktigt nice som vanligt!


Coffee for two?

Det var längesedan vi hade en helgdag tillsammans till att göra ingenting på så varför inte fortsätta i samma anda? En kaffe på maten var mer än välbehövligt, så vi rörde oss via röda linjen till Scandic Anglais där de tydligen skull ha riktigt bra kaffe... med tillbehör;)


Så slutspurten på vår söndagsdejt blev en kaffedrink med tillhörande skvaller och faktiskt; prat om framtiden! Det blev en rätt lång diskussion som lämnade mycket öppet för tankar...
Boende, jobb, utbildning.. mer om det vid annat tillfälle!



Mumsigt, som en efterrätt, fast bättre; kaffedrink!


Menne.. så är man så klantig så att man lägger ifrån sig plånboken på tunnelbanan när man inser att man åkt två stationer för långt pga mobilstrul! Poo var namnet och hjärtat han slå trippelslag i två timmar innan en stor lättnads suck drogs när det ramlade in ett mail på facebook. Det finns fortfarande underbara människor, en av dem bor i Farsta och imorgon ska hon få blommor av mig!
godnatt...

vi vågade



...hälften vunnet. Vi följde trenden, men upptäckte att inte riktigt alla hade greppat, eller vant sig vid tanken på bara magar. Och faktum var att det var en aningens kallt för magkorta tröjor, korta kjolar och bara armar... Så vi behövde i alla fall inte känna oss ensamma iom att de flesta varit lite för tidiga med sommarkläderna.

Stockholm runt
Det blev en väldig rundvandring inatt, med början på vassa eggen, fortsättning på utecompagniet, vidare till ambassadeur (teenager-dream:P) och ett avslut på white room. Alltså, bara ställen jag i princip aldrig varit på, helt okej=) Men.. man kände sig en aningens gammal på vissa ställen :P Vi tappade bort herr T på vägen, men jag tror inte att han varken märkte eller la så mycket vikt vid det och klarade sig bra själv. Tanken var att både möta upp herr Carlsson och fröken Palonek men kvällen slutade utan att ha sett skymten av någon av dem..




Frukost och sen..

Det var finare väder när vi kom hem än när vi nu vaknat men skam den som ger sig, en dusch på det här och sedan blir det att sätta sig någonstans och gå igenom och utvärdera helgens händelser, det bör gå rätt snabbt.


Jag kände ett lugn efter ett samtal igår ... bestämmelsen var att stanna, inte backa, men inte heller promenera för långt fram. Jag gillar den överenskommelsen .. och nu känns allt som vanligt igen, tack Hubs!


Så... vad sägs om?


veckan? det blir jobb, utbildning och förhoppningsvis så kommer vårlooken snart! Det har kommit mycket looker och mycket nya dofter som måste kollas runt på! Mer om det lite senare.. Jag tog en bild på våra doften igår som sagt och jag tror att jag har julklappar för hela nästa år.. (läs det här året) ;)



Ja.. jag bjuder på denna eftersom hela stockholms stad ändå fick se min mage igår.. :P



RSS 2.0