Man blir glad när...


Man får mail från Chanel med tips på de tre bästa kombinationerna på nagellack fötter/händer
och får följande:


1. Particuliere - black satin
2. rose cinfidentiel - Paradoxal
3. Inattendu - particuliere



dvs. de senaste två veckorna har jag hoppat mellan fyra färger, varav tre av dem är Inattendu, particuliere och rose confidentiel,... och morning rose då. OCH... kombination 3 har varit favoritvalet. Då vet man att man gör rätt CHanel-style.. phew!


Efter en sjuk, grym, underbar kväll igår så ska jag nu försöka få av mig plåtmössan och dra till jobbet :P
Persiskt bröllop... varför finns det andra bröllop tänkte jag en stund där igår? Alla dansade, gammal som ung, alla skrattade, folk blev fantastiska talare och det klingades i glasen titt som tätt! Underbart!


Tack för en suverän kväll, Lotta och Sam hade fått ihop en klockren kväll och jag hoppas att de fick precis allt de önskade sig! och Lotta sedan.. Hollywood-bride ;)

Hosta och grönt



Kan låta väldigt äckligt i fel kombination men i denna rusch måste jag skriva ihop ett och två:


Ett: Sjuk host! Tycker synd om Angelica som måste lyssna på mig
Två: Grön sminkning idag



Mitt erkännande




Jag måste backa, jag måste radera och erkänna mitt misstag! I över tre år har jag trott mig veta, har jag förnekat och varit fast besluten om min sak.


..men


Jag hade fel! Faktiskt fram till igår var jag så övertygad om min åsikt och känsla att jag till och med predikade det vidare. Tills; idag!

Det har jag Suzana att tacka för! Anledning för detta rabalder är ett nummer:






No19

En av de dofter jag aldrig (jag skriver det igen; ALDRIG) skulle ha övertalats att ta på mig. Jag har genom åren och efter utbildning försökt att förstå mig på den men den har aldrig varit något jag räknat med.. Men damen D var förbi idag och vi började prata om doften varpå hon säger till mig:

"men Fanny, ta lite No19 bodylotion först, och sedan lite doft på så ska du se, den är underbar"

Och ja ja tänkte jag, vem är jag att tjura på längre, jag har ju hört det förut att den ska vara "så bra"..pfft typ

Men för första gången öppnade jag bodylotionflaskan och.. mja, jo, den var ju faktiskt helt okej, rätt bra till och med.. Fram till flaskorna...
edp eller edt... edp eller edt... äh, vi fegar och tar edt! På med den ovanpå bodylotion, jag höll för ögonen och stack dit näsan..


... revelation!! Det fungerade! Den doftar... (wait for it...) mjukt, nytvättat och... gott!!


Jag tar tillbaka allt jag sagt! No 19 är ett genidrag!


rev.2
Clinique happy... for men! Underbar doft även på tjejer, så pass att jag blev tvungen att ta på mig lite innan jag gick hemåt.. bara en sådan sak;) Säg inget till någon!




Kommer hem till paradiset!
Efter en loj dag på jobbet med fler gäspningar än kunder kommer jag hem till den underbara synen av en nystädad lägenhet (varning för dåligt samvete nu...) och nylagat middag! Kyckling-korvspett, sallad och grillad halloumi! Me loves you darling, det finns ingen som du! till detta bjöds det på jordgubbsbubbel och chilisnacks! Jag är bortskämd!



Vem kan toppa .. eller stjäla denna dam?  ... I tell you mr.Nobody är den enda (Lachlans kompis alltså)


Och, kvällens lack, so dangerously gorgeous
rouge Noir!

Fick middag idag också


vilken såskopp jag har varit idag!

Tittar på naglarna och inser att jag måste!... Jag jobbar imorgon och det ser ut som att jag grävt i trädgården halva dagen, crap! Jag önskar att det fanns någon nagelprodukt som kunde få mina sköra små stackare att bli liiite hårdare så att de slipper skiva sig hela tiden..


Sen middag
Jag och Angelica hade snackat om middag och sedan skulle jag träffa Elin för ett glas vin.
Men med tanke på dagens loj-attityd så kunde jag inte genomföra hela kvällen utan passade på att sova middag (innan middagen) och sedan åka raka vägen hem efter mättnadskänslan infört sig! Det blev tapas på "Mamas and tapas" på söder. Minst sagt mysigt!


NU... sussa!


behöver sova


Så därför blir det bara ett väldigt väldigt kort inlägg..
Lunch


På ceasar har de grym lunch, sallader, pastas och hälsotallrikar! Oftare; yes!
Kommer dock inte tordas ställa mig på någon våg i morgon ;P



Mjau mjau mjau


Is the word!

Lite Vendetta, lite klackar och ett stort överdrivet leende senare (... kom av vinet)
och kvällen var minst sagt fulländad!
En blåbärssmoothie, i syrligt utförande, tillsammans med lite hallon och jag är en ny människa igen, trots 3h sömn! Jäkla rygg! ;P
men jag ska in i duschen och sedan sova en timme eller tre till innan jag beger mig ut i det fina vädret!


Mycket bra kväll igår! fick lära mig ännu nya saker om människor, positivt och tyvärr också ett stänk av det mindre positiva! Som alltid...



Nej..  smoothie  avklarad, så nu är jag på banan igen!
Jag har en plan för dagen.. vi får se hur det blir med den, men den finns där! Och mer om det sedan
Fröken och jag gjorde en tidsplan igår för saker som skjuts upp men som nu bör tas tag i!



ser ut som att jag kört rally med nagellacket på lillfingret! Hade lite bråttom igår efter ett glas bubbel

bästa sambon


Muppig dag...

I rest my case, denna måndag var inte min dag. Jag överväger att stanna hemma ikväll men jag säger som jag brukar "ääh..." (tunga ord, jag vet;)) .. och går ut ändå! Det blir enligt måndagsrutinen Vickan, det blir klänning på och klackar! Och Vad är det som gör denna kväll så förbaskat bra så att jag glömmer hur tidigare timmar varit?



Jo..
Det är för att jag har världens bästa sambo! Detta väntar på mig när jag kommer hem! En kram senare och jag inser hur lyckligt lottad jag är! DU är bäst!




Jag säger det..
Svårtoppat detta! Noll kalorier till middagen och lite bubbel, you know me darling!


Kvällens makeup
Lite chanel duoskugga, lite liquid liner och mascara så är vi klar för kvällen
..och så fick jag ögonbryn också, crayon sourcils (chanel ;)) nr 30.. Helt klart den bästa brynpennan jag haft någonsin!



blått ska're va


Godmorgon!

Efter en minst sagt annorlunda natt vaknade jag med lite smått träningsvärk i diverse kroppsdelar... sovit väldigt oroligt eller har jag haft ett mindre anfall? Överkroppen värkte och jag drog mig till minnes att jag vaknade väldigt plötsligt inatt.. men sedan inget mer. I alla fall känner jag mig lite som en kartong idag, en blykartong.. så jag tar det nog lite lugnt!
Tanken var en ledig dag men någon annat tänkte vara sjuk så då fick jag tänka om (mycket tänka nu)


Bröllop

Söta lite lätt bröllopsnippriga Lotta ska gifta sig! Och.. hennes makeupartist avbokade i sista stund så gissa vem som ska hoppa in och göra detta? En ledtråd, börjar på J och slutar på ag! Det kommer att bli jätteroligt och jag ser verkligen fram emot det!
Dessutom får jag då också gå på bröllopet, vilket var mer än en bonus! Nu gäller det bara att hitta en klänning, och gå ner de 5 kilon som kommer krävas för att jag ska komma in i den :P ... dessa drömklänningar


Smoothies

Jag har överfört min diet lite smått på fröken Malmström som nu också ska börja dagen med en smoothie! Jag står fast vid att det är den bästa frukosten för mig! Frukt är som koffein, i alla fall i de mängder jag äter och dricker och det gör faktiskt att man känner sig lite fräschare (jämför just nu med gröt...)
Och jag tänkte säga att man blir vad man äter för det stämmer ju på känslan med gröt, men jag vet inte om det stämmer med känslan efter frukt ... (paus för eftertanke...)
Nej.. precis ;)


Idag blev det en blåbär/hallon smoothie.. Suuuurt var ordet!,  men med lite mjölk i gjorde det susen så nu ser läpparna ut som att jag har ett mindre klaffel men det korrigeras snart med lite tandkräm och borstning:P


Men.. nu har jag inte tid med det här, trots värkande muskler och lite självömkan ska jag nu ta på mig ansiktet och bege mig mot stan!



green friday

Morrn!

Vaknade med ett leende på läpparna!.. äntligen fredag
Jag vet inte varför egentligen eftersom jag jobbar hela helgen och Angelica inte är hemma, plus att det regnar och är kallt ute..


jag börjar nog om:
Jäkla fredag! ;)


Jobb och jobb

Men vad göra, det har sina fördelar med regn också, håret behövs inte lägga någon energi på för det kommer ändå att se ut som ett stort barr när jag kommer fram till jobbet ;P
Jag hann däremot med att lägga lite energi på skuggan som för ovanlighetens skull fick gå i annat än brunt/aubergine! Jag hittade tag på sommarpaletten från Chanel som jag haft lite svårt att matcha till mina ögon. Den är grymt snygg missförstå mig inte men mina ögon tendenserar att få samma färg som skuggan och de smälter in lite för mycket. Jag önskar sådana gånger att jag haft ljusbruna ögon!




AW efter ledig dag

En sväng till Hornstull och "Judit och Bertil" för att möta upp Elin och Reine... Ett glas vin blev två och helt plötsligt var klockan lite för mycket! Jag var hemma och i säng i lagom tid, det var inte det men jag behöver påpeka att i vissa människors minst sagt underbara sällskap så försvinner tiden! Ni känner er träffade som detta innefattar det är jag säker på ;)


Måste dock putsa skorna såg jag på väg in.. smutsiga OCH trasiga! Hett, lite lerstänk visar bara att jag brukar promenera i skogen ... i kilklackar!


Jaja.. mer om detta sedan, nu måste jag rusa!

Shape up, fill up



Det blev en lunch i vasastan med fröken Abraham! Lunchen var iof klockan tre, men det får man räkna med när man börjar klockan tolv. I alla fall hittade vi ett mysigt ställe nära jobbet som hade lite annorlunda salladsalternativ.


För mig blev det en halloumifylld Kycklingfilé med hälften ceasarsallad hälften fransk potatissallad, detta med bulgur och någon form av salsa! Det hade räckt för två dagar men det mesta gick trots detta ner.. ;)




Clothes

Jag har inte tränat på snart en månad... och nu längtar jag verkligen tills jag får börja igen! Det enda positiva är att vågen visar negativt (ordvits.. notera :P) Men det känns aldrig riktigt lika bra när man vet att det mesta av det är muskler som ramlat av... Men.. Jeansen, juljeansen... sitter just nu helt Perfekt! Perfekt med stort P!
Men fokusering gäller fram tills att jag får sätta foten på Sats igen ! Skärpning, fler promenader och lite mindre sås på päran så är jag snart där :P


Finally!

the real "Off-day"



Godmorgon!

Som vanligt ( eller som blivit vanligt senaste veckorna) Har jag jättesvårt att sova länge nu för tiden. Just idag kan det ha haft att göra med att solen lyste rakt in på täcket när jag låg och sov så jag vaknade av att jag kokade lite smått... klockan var då 07.12! Sedan dess har jag inte kunnat somna om.. Perfekt!


Men då hinner man med lite extra...

Jag har kommit till att måla naglarna och diska, men jag överväger om jag inte ska göra ett försök att somna på soffan! Sovrummet är nämligen en bastu :S
jag funderade på en ny mix, med miami peach plus ett sommarlack som jag hittade på KICKS rea. Man hittar alltid något skräp på reor, extrainköpt som säljs för lite och ingenting och det är ju lite svårt att inte köpa, så det fungerar ju för dem! :P
Men det blev bara ett lack..




Lunch + café

Det blev mer än jag räknat med igår... jag kom till jobbet klockan halv tio igår, och skulle packa upp varorna och beställa nya, som jag inte hunnit med dagarna innan. Det var lite mer än vad jag trott så jag fick ta en "rast" och gå iväg en sväng..
Lunchdate på Tures i sturegallerian och jag fnissade åt mig själv när jag snirklade mig runt på gatorna mellan NK och stureplan, för jag har verkligen inget lokalsinne. Men jag kom fram tillslut, bara en sådan sak. Lunchen drog ut, 3h för att vara exakt men det var grymt .. trevligt ;) .. som sagt, mer sådant!

En ceasarsallad.. ovanligt inte sant..


Home and out
Påväg hem fick jag ett sms av min beloved sambo "Caféet ikväll?;)"
Det tog mig 10sek att tänka på saken.. Det eller sitta hemma i soffan.. Spikat! Men jag tror att vi börjat blivit gamla och trötta, det var inget upphetsande där, så vi gick på Vickan en sväng och sa hej ;).. och sedan en sväng tillbaka till Caféet men det var ingenting att hänga i granen så det blev en tidig kväll, vilket var behövligt!
jag är gräsänka/ har föräldrafritt i helgen, och det börjar kännas lite tråkigt! Fröken har ett hektiskt liv, och för en stund har vi bytt roller gällande sundsvallsresor, inte sant?;)

Helt okej för min del..




Nej.. sova en stund till! Toodles

måla måla måla



Tuppen och jag

Onsdag morgon! jag borde ligga i sängen och snarka just nu egentligen men av förståeliga skäl så vaknade jag klockan sju imorse, trots att klockan var ställd på fem i åtta.
1. Jag måste in och "jobba extra" halv tio till.... dess att jag är klar! Gissar på halv tolv tolv=)
2. Givetvis stänger de av vattnet idag igen, 8-12.... Så vill man duscha får man kliva upp tidigt!


Så.. Nu har jag hunnit med duschning, och ommålning på både fötter och händer. 491 Rose confidentiel byttes mot "it-färgen" 505 Particulière... Blev kalas mot skorna jag ska ha!
Och på fingrarna försvann mimosa och ersattes av Inattendu + dependlack nr.42. Gjorde en test, lager på lager men jag vet inte om det blev kalasbra? Det får se ut så idag iaf=)






Intresse?

Insåg sedan att jag på senaste tiden börjat köpt en hel del ... duschkrämer? Vet inte vad detta kom ifrån men det är allt som doftar gott eller ser fint ut som får följa med hem.. sött, fruktigt, sportigt spelar ingen roll. Så ett urval; imorse blev det Lime/coconut :P det är ju sommar tänkte jag




En Smoothie på jordgubbar, banan, ananas och mango... Gött! En kaffe han jag också få till innan kranarna dras åt=)
Nu ska jag bara lägga på ansiktet och få på mig lite skor så är det out and away!

You make me nervous



Gäsp...
Dags att krypa till kojs efter en minst sagt långtråkig dag. Vad hände? Var tog alla shoppingsugna pengaspenderande människor vägen, de försvann när jag behövde dem som mest ;P

Som tur var jobbade både Jenny och Malin idag... dagen går alltid lite snabbare när de är på plats! =)

Skvaller är ju trots allt väldigt tidsfördrivande mellan putsningar och penselrengöringar!

Och...
Jag utvärderade shisiedos daily self-tanning body lotion. Alltså; en bodylotion som ger gradvis ton. Jag gillar konceptet men det fungerar sällan. Även denna ger mig små milier/reaktioner... Men den ÄR ju bra! Detta gäller många BUS som jag provat, men jag ger mig inte! Jag ska hitta en som är både bra, och som jag tål. Jag använder just nu lite olika, även fast jag inte tål dem, bara de är bra!! :p Tips? jag har hittills provat Lancôme, Chanel, I.d Bare minerals, Clarins, Kanebo (okej den tål jag jättebra men.. 800kr.. mjau) och typ Dove.. som iof ger lite orange ton och som jag tål, men som luktar Skunk med stort S! och kastanjevatten, som iof fungerar okej, men inte på benen, bökigt som tusan!


Lunchdate

jag hade dessutom sällskap till lunch idag! Mer sådant kan jag spontant säga... inte nog med att tiden fram till lunchen gick relativt skonsamt (nervositet kallas det) så var humöret på topp efteråt ;) Tack sötnos!


En sallad på barista var väl ingen kulinarisk upplevelse men den var mer än nog eftersom det ligger 2minuter från disken, vilket ger mer tid till "lunchen" ;)
Jag fick höra av Jenny att jag var en tönt.. och ja, det kanske jag är! ... Mjo, jag är nog det ;)


Just därför blir det en till lunchdate imorgon, men utanför NK:s väggar eftersom jag bara jobbar extra fram till ca.12 imorgon! (egentligen ledig)
Looking forward
Därför ska jag nu sova så att jag orkar upp.




Mycket bra dag


och ja..
Ja...

The big thinker


Dagen går i Gult


Yes, började morgonen med en banana-pinapple-mango smoothie, samma som igår. (blev ingen bild, såg likadan ut;P) Men den satt där den skulle, jag behövde verkligen en frukt-boost nu kände jag!


Efter det var det nagellacksbyte. Efter gårdagens hårfärgning fick jag inspirationen Gult.. (guess why;P)
det kommer i alla fall en bild på håret sedan. Köpte en uppljusande toning/färgning som jag hittade på Kicks i förbifarten.. Det är knappt synligt men det ser lite fräschare ut än innan! Perfekt

Så jag tog fram Mimosalacket från sommarkollektionen och gick loss. Och jag måste erkänna att färgen faktiskt är sjukt fräsch nu när man fått lite färg! mer sådant! Så fort jag hittar en klänning som matchar kommer mimosan följa med mig ;)



Gult ÄR alltså snyggt



Fingrarna ser extremt rosa ut.. hett:P


I alla fall...
Gårdagen var, minst sagt trevlig, mysig, nervpirrande och ja allt det där.
men det blir lugnare sommar from now on, jag tror att den som är först att hålla med är fröken A!! Du är dock en ängel darling!


Men håret blev.. (lite ljusare än på bilden.. dåligt ljus :P)

Another underbar dag


jag har inte så mycket att tillägga från helgen.. jag är på oförskämt bra humör och har gått med huvudet i det blå idag..


Kan ha att göra med de få timmarnas sömn jag fick inatt :P har inte orkat tänka!:P


En fika på NK med söta Malin, lite skvaller och sedan; shopping! Jag behövde nämligen en ny bh/bikini till min klänning som jag investerade här om dagen. jag sprang överallt men hittade inte det jag behövde...
..tills jag kom till... Gina Tricot! Den var inte hur bekväm som helst men den var skuren perfekt, så den fick det bli, en svart halterneck!


Hade ingenting att göra när jag kom hem så jag gjorde en jätteöverdriven sminkning innan jag tog av mig ansiktet, gjorde en light skrubb och sedan la mask=)



Har även lagt skugga vid näsbenet för att skapa kontrast, och läppglans på brynet.. hett ;P


Nej.. nu film, telefonkoll och sedan sussning! Imorgon är det lååång dag

Det är söndag...



och vad är söndag för da´?
-Svullardan´!



Så får det bli, efter en lång men mycket trevlig kväll/natt/morgon i gott sällskap vaknade jag precis till och inser att efter denna natt får jag göra en smoothie-de-luxe :P


Så, jordgubbarna skippades oh byttes mot banan-ananas-mango smoothie! Yummie!




Sedan då?

Hade lite tur och fick skjuts hem till dörren runt sex-snåret efter att ha haft en bubbel-kväll med diverse götta. Mumm (?)... inte att klaga på! Jag som lovat att inte konsumera mer än 1glas av någonting.. eller som de säger i england; one unit ( man får dricka en unit av något om man ska t.ex. köra, sedan vad det ÄR i den uniten är en annan sak;))


Ja.. Kvällen ja



börja sent, hem sent!

Efter en lite halvsleepy dag på jobbet så kände jag inte för något annat än en eftermiddagsvila och tidig kväll. Detta ficka jag dock inte medhåll på av Jenny som jag planerat en utgång med kvällen innan. Segstartad är bara förnamnet på känslan jag hade igår och det bevhödes flera slötimmar för att jag skulle komma till "byta-till-klänning"-stadiet! ... Men... jag kom dit till slut, halv elva för att vara bestämt!


Så, efter att ha promenerat till ersättningsbussen, bytt till tåg vid gullmars, promenerat till spårvagnen och promenerat lite till, så var jag äntligen vid Josefinas vid halv ett där Jenny o´med "crew" (:P) redan var i full gång! Inte mig emot, det gjorde det lite lättare för mig att inte dricka någonting!

Menne... när vi gick därifrån insisterade en i sällskapet att vi skulle ta limo runt stockholms gator innan vi bestämde oss för var vi skulle. Jag och Jenny ställde oss frågan "Det,... eller gå?" valet var enkelt och helt plötsligt satt vi i en limo och ja.. det blev bubbel! Mycket konstig händelse men ack så trevlig=)


Det blev en snabbvisit på Berns innan de stängde, det var lite för mycket folk för mitt nyktra själv så jag vet inte riktigt om det var min kopp te. Men de hade bra musik och det är alltid roligt att titta på folk som är fulla ;P


Påväg mot tunnelbanan blev det ett snabbt stopp på en av de där ställena vi brukar hänga på och en liten drink AW med personalen. Den lilla AW:n avslutades kvart i sex då vi alla kände att det var sängdags! Så hem, och praktiskt taget framstupa ner i säng!
underbart udda kväll! Tack! =)

Finally!



Men jag ställde mig på vågen imorse och kände äntligen att "Yes, I did it!"
Efter förra veckans medicinering gick jag under tiden upp 3 kg i vätska (min kropp gillar inte medicin:P)
Och jag har sett smått skengravid ut (Angelica kan intyga detta) och jag funderade när det skulle försvinna. Jag tog sista kuren i förrgår och har under hela veckan hållt mig på min smoothie-frukt-sallads-diet, ingen alkohol och allt annat pensionärsliknande ;)


Men.. det gav resultat! Vätskan är borta ur kroppen och förutom lite muskelförlust så är jag på banan än!

Sista dagen med jordgubbssmoothie, imorgon får det banne mig bli något annat :P



shoppingfreak + eufori



Rätt upp.. rätt ner

Det är typiskt mig! Det är antingen gröna skogar eller svart aska! Senaste veckan har verkligen varit det tidigare dock! Det har hänt mycket, det har tagits beslut och det har vågats! Och ja, jag är faktiskt sjukt nöjd! Det var på gränsen till en tår av stolthet här om dagen! Mest glad är jag för att de där människorna man inte trodde skulle förstå, faktiskt gav mer stöd än man trott! Tack


SÅ... det blev en tidig färd mot stan imorse, jag var och shoppade en sväng, kollade desigual, åt en frukost på en bänk i solen och hann med en snabbvisit på ett otippat ställe ;) .. Pirrigt! =)


Men i alla fall så blev det en klänning! Och.. konstigt nog stannade jag till på H&M och fick med mig två stycken duschgel's som doftade lime, frukt, cocos och lite allt möjligt... perfekt i gymväskan tänkte jag, nu kommer fröken Abraham bli stolt ;P


Men nu..
sänggen!




och Just
underbra kvinna!

Det blev en sen middag med Jenny på Vapiano vid stureplan! Mumma ;)



smoothies6



Godmorgon!
Det är fredag och jag är galen...


Anledning? Det är fredag, och jag börjar idag klockan tolv men beslutade att det var en bra sak att kliva upp klockan halv sju... Galet! Det är det här med den helt vita perioden, de tidigare kvällarna och de minimala flängandet som bidrar med att jag vaknar självmant långt före tiden jag ställt klockan på.


Jag klagar dock inte, för nu har jag haft tid till body-caring-hour! Jag somnade med blött hår, blött hår i fläta som fröken Abraham gjort (betyder; lockigt hår idag=)), Jag har hunnit med dusch/scrub och brun utan sol, shaping gel och nu även ansiktsmask. En powerfrukost till detta; Smoothie och jag är snart redo att promenera in till stan :P




(detta kommer ju inte att hända det vet du ju, men en bit kan man gå:P)


Planen:

Stan till klockan 9.58, rea-genomgång, några minuter i solen och sedan jobb! Jag praktiserade det här igår och det var bland det bästa jag gjort! Jag hade läkartid igår halv tio och hade räknat med att det skulle ta lite tid men jag var därifrån innan tio och hade helt plötsligt alldeles för mycket tid på mig:P Ett svart linne, en zero och en halvtimme i solen senare var jag som en ny människa;)

Morning rose; gårdagens investering:
Love!
Marilynfredag
Jag hann med en annorlunda sminkning idag.. ansiktet ser ut som en jordbävning så det blir bara eye-pic :P
Blev ok, jag är inte van icke-sotade ögon men detta ska väl fungera..

liten fundering



På om jag inte ska köpa nya skor i alla fall?

Har hittat ett par som jag blev lite sugen på på vagabond, fanns dock inte i min storlek så jag får leta vidare. Fanns i olika färger och med eller utan snörning.. vad tycks?




polish


Ikväll blir det rose confidentiel på tårna, och morning rose (köptes idag) på naglarna.. 
pamperingtime oh yes!!

7 days passed

Torsdag going like a tuesday


Och nu är det upp med tuppen som gäller! Jag har svårt att sova för länge, och efter sju timmar vaknar jag av ont i ryggen.. pensionärsvarning, Eventuellt!
Men det var lika bra för jag hade lite att göra=) Hann med en dusch, fixa frukost och lägga lite extra tid på sminket.. Bara en sådan sak gjorde det värt att kliva upp tidigare (läs:eller?).
Och så känner jag att jag måste kompensera tiden efter gårdagens försening! That's right, jag försov mig! Eller ja.. jag råkade sova 10.5h och vakna halv nio istället för klockan 6.. så jag kom till jobbet kvart i tio, (börjar 9.55) Jag klarade mig på en hårsmån!


I alla fall:

fortsätter min "bra frukost"-vecka med lite mini yoghurt och jordgubbar. och.. kaffe!
rock'N'roll frukost!



och nu måste jag rus! så mycket för lugn dag! Have a nice day

the smoothie-diet


Sådär ja, vad blir det nu, fjärde dagen gillt som smoothie-breakfast står på bordet! Jag fick ett infall och ett fruktansvärt sug efter frukt i slutet av förra veckan, förmodligen i och med vädret, men det har hållt i sig (suget, inte vädret ;P)


Så nu har frysen varit överfull av diverse frukt och i kylen har det till och med funnits lättfil och bananer! Och ja, det känns lite mer somrigt att köra en smoothie än havregrynsgröt med Kanel..

:P Bildbeviset?
Dagens; light smoothie med jordgubbar, 1/2 dl lättmjölk och lite hermesetas


Gårdagens, jordgubbar och banan, och 1/2dl lättfil
Äpple och kaffe; I am superwoman!!


yester-yesterday; Halv banan, Hallon, 1/2dl fil.. och kaffe


Jag är antioxidanten själv efter detta! Det har varit fem dagar av endast frukt, sallad och lite proteinkällor i form av kyckling och ... *host* .. ost ;P
Och nu, brun utan sol heaven!


Jag har två favoriter nu.. Den ena är jag dock allergisk mot men ska man bara ta litegrann på benen så kan man stå ut om man tar lite, och bara någon gång ibland ,)


Clarins delicious self tanning cream; ljuvligt chokladpuddingsinspirerade b-u-s
och Chanels soleil identité, koladoftande underverk ;)





och...


new pairs of shoes

För.. ett år sedan någonting sådant hittade jag ett par skor som jag stod i valet och kvalet i hurvida jag skulle köpa eller icke. Det blev icke och med all rätt... jag hittade ett par andra favoriter. I vilket fall som helst så i förra veckan sprang jag akut förbi din sko på vägen till.. var det nu var jag skulle... och såg att de var nedsänkta iom att det var det sista paret.. till 99kr! Ha, min storlek dessutom, alldeles perfekt! Kommer till kassan och får veta att jag har 25kr bonus, så 74kr! Perfa


jag har dock inte använt dem än, utan hittade dem nu! Så det får bli dem ikväll! Fungerar?

sjukt bra bild!...

holiday.. celebrate



med 5e dagen på semestern snart avklarad känner jag mig förvånansvärt pigg och alert med tanke på omständigheterna! Det har blivit många luncher, bruncher, duncher och middagar ute i gräset senaste dagarna och vem är jag att klaga, det har varit underbart!


I förrgår var vi på stan och käkade på... eh... Det där stället på Odenplan där de har så goda sallader (som angelica brukar säga) Jag och mr.T (paus för fniss) mötte upp damen lagom till rasten, och vi höll på att avlida i värmen.. Jag är inte den som svettas lätt men He-rre-gud vad varmt det har varit! Det blev även en middag i parken (sallad) i förrgår, en brunch på söder igår, följt av en middag på vapiano (sallad) och... idag blev det en sallad på Stinas. Så sju måltider,  fem st sallad och en frukostbuffé innehållandes pannkaka bland annat.. Yay!


Sallad Inne (lunch)


sallad ute (middag)


sallad Vapiano (åt för fort.. tog en bild på oljan istället...)


Men.. jag fick också chansen att igår prova det farligaste biogodiset, fredagssnackset, festtilltugget, hemma-äta-dygnet-runt-mumset; naturgodis från Ica på folkungatan! ett ord; livsfarligt! Men gött.. nu vet jag varför jag inte blivit visad detta tidigare, vi skulle ta alldeles för många omvägar förbi där ;P




Dagen idag

En snabb shopping och en lunch, sedan blev det för tungt att bära :P så jag åkte hem för att pyssla med det nyinhandlade ;) badrummet behövde en uppiffning och jag valde en färg jag aldrig själv ens tippat på skulle hamna i min shoppingkasse; men voila


Fint golv iof, men det fanns klagomål på blöta golv så..




Och.. nya handdukar också givetvis

även dessa i rosa.. så får vi se hur länge vi tål titta på dem=)


Inte fel.. men ja...


bättre nu=)

RSS 2.0