Atleten!

 
 
Alla träningsbildsknäppare äter kvarg! Det är accepterad träningskost och blir snyggare på bild än ris och tonfisk!
 
 
...så här är den: kvargen
 
 
 
Ester åt en fruktbägare med välling

Bröllopsbestyr och träningsvärk!

 
 
Jag fick en fråga nyss: "Hur går det med klänningen, några nyheter" och helt plötsligt låg paniken över mig igen! Jag har ju ingen klänning än! Det är 3 månader kvar tills den dagen jag ska stå uppdressad, sminkad och stylad från tårna, och jag har ingen klänning? Jag har ingen som ska fixa håret heller, eller skor, eller smycken... jag har ingen plan?
Jag vet inte vad som hänt med mig men jag antar att jag har svårt för att bestämma mig för vad jag vill ha, och trots att jag vetat om detta datum i över ett år nu så har jag inte kunnat komma i underfund med exakt det är jag vill. 
Men.. jag ska! 
 
Jag sitter just nu och pillrar med bordsdukningen och ska beställa lite smått och gott från Pärltorget ! När det gäller dukning och dekorationer har jag kommit så mycket längre än med mig själv! Men det viktiga är ju att något är klart eller hur? Jag älskar idén med pärlor och stenar på vintern så jag tror att jag är rätt ute här =)
 
 
 
 
Träning...
Gymmet ja! 15 månader tog det mig att ta mig in genom dörrarna och upp på löpbandet! Det var lite läskigt det måste jag medge, och kroppen skickade ut varningssignaler om att jag var ute på djupt vatten tidigare än jag väntat. Två dagar i rad har jag varit där, och jag måste säga att jag kommer ihåg känslan av att vara mörbultad, och jag har saknat den! Jocke har varit på mig flera gånger men jag har förhalat hela processen, men nu när det äntligen är gjort så är jag glad att han legat på! =)
 
...och nu har jag ju skrivit på för ett år så det är lika bra att gå dit!  ;)
 
stabbig och mjuk som potatismos! Men man måste börja någonstans! Notering: köp större kläder! 
 
 
 

Inspirera mera

 
Det är fantastiskt det här med inspiration!
Jag kan nämna en handfull människor som verkligen inspirerat mig maximalt, och dom jag tänker på vid varje tillfälle jag jobbar kreativt.
 
"när tankar föds..." Är underbart! 
För att korta ner något som annars blivit en lång berättelse om tisdagen den 19:e augusti ...
Jag har haft en superduperdag! Det var bara det!
 
 
Ester har fått flytta in i eget rum och vi sitter och slappnar av soffan, trasdockorna och vi
 
 

Gladaste mamman

 
 
Blir jag när jag kommer hem till detta: Esters första teckning! 
 
 
 
 
Fröken verkar ha kört med alla idag... till och med katterna är överens idag ;) vi håller nu tummarna när fröken ska sova sin första natt i eget rum! #mågudarnahjälpaoss
 
Lasse växer ikapp...

Etapp 4(?)

 
 
Bröllopsbestyr
 
Helgen som varit spenderades i bilen, och det blev några turer fram och tillbaka runt stan. Nu är äntligen servettringarna fixade och dekorerade, och dukarna är inhandlade!
 
Igår var vi dessutom i Stockholm för att välja kläder, och det är här bridezillan i mig kikade fram! Jag måste börja med att säga att det inte finns många butiker i Uppsala som har brudkläder så jag gick in i affären med känslan "Nu måste jag hitta något när vi åkt hela långa vägen hit"
...Så jag trodde att klänningen jag provade var "the one"... Och slog till! Innan vi lämnat butiken har ångesten slagit till och jag får lite panik över mitt snabba desperata val.
Jocke suckar och förstår sig inte på mig säger han, "hur kunde du köpa något du inte vill ha?" 
typiskt mig, hastigt och med ånger! I alla fall, fyra mail senare och nu har jag fått pengarna tillbaka :)
phew!
 
Joakim däremot var toksnygg och jag längtar redan tills jag får se honom i sin outfit nästa gång 💝
 
Delar av den... 
Den var jättefin men veckat i midjan var inte för mig! 
 
 
En uppsättning servettringar :)
 
 
 
 
 
 
och när vi ändå var på ikea så blev det två ramar till våra nya kökstavlor:) 
 

Lika barn leka bäst!

 
 
Vi vi tänker väldigt ofta likadant, och det märktes tydligt idag för när Jocke kom hem hade jag också en present som väntade på mig! 🐽🐷
 
tack hjärtat! 
 

Helggott

Äntligen helg... igen!
 
Veckorna springer iväg när man jobbar/är mammaledig 40/60. 
Jag ser fram emot en helg med familjen, jag har varit borta två dagar på konferens med jobbet och såfort man tappar kvällarna så känns det som att hela dagen har försvunnit.
På måndag börjar eleverna skolan och jag ser verkligen fram emot att hälsa dem välkomna och välkomna tillbaka! Det blir för tyst och tråkigt utan dem!
 
 
En dag på stan.
Ester och jag tog en promenad ner på stan idag. Tanken var att köpa med papper hem, sådana stora till några större tavelramar vi tänkte köpa. Men det började regna så vi gick in i st:pergallerian istället. 
Jag gick på jakt efter en kofta/jacka, för hur varmt det än är så i samma sekund regnet kommer så känner man sig bar i bara klänning. Jag hittade en på KappAhl, det har blivit mer och mer kläder därifrån sedan vi började handla barnkläder där=)
 
Sedan gick vi en sväng på en av mina favoritbutiker, American food & gift store! Det finns en massa (tonvis) godis och bakverk från USA där, och en hel del inredning/porslin också. Det är synd att det är så dyrt där annars hade man nog varit där oftare. Idag blev det lite smågodis och en present till pappan
 
 
Hubba Bubba dr.Pepper var har du varit hela mitt liv? 
 
 
 
Joakim hade önskat sig en ny mugg till jobbet så denna var passande ;)
 
 
Jacka/kappa/kofta från KappAhl, perfekt på höstkanten! Ser lite tantig ut med den här klänningen
men med ett par svarta Jeans eller en kjol blir det kalas=)
 
 
Glada tjejen i favorittröjan! =)
 

Tillbaka på jobbet

Nu har semestern sprungit mig förbi.. i år igen! När man börjar semestern så känns det som när man var liten och skulle gå på sommarlov, man intalar sig själv att man är fri för all framtid. Men de där fem veckorna gick snabbare än någonsin iår. Det är ändå skönt att vara tillbaka på jobbet, an behöver ladda och förbereda sig lite innan skolan börjar och det är alltid roligt att träffa kollegorna efter några veckor med "lalala, titta, titta lampan" osv osv ;) Nu är det bara 47 veckor kvar till nästa gång!
 
Tog cykeln ner!
Ryggsäck, spotify & på cykel... Känns som skolstart!
 
Bröllopsstress!
 
Och nu, precis just idag fick jag foten ur att ta kontakt med några personer angående vissa planer och bokningar inför bröllopet! Det är helt otroligt hur långsam jag varit med detta. Det har varit många funderingar, mycket har blivit bestämt men ingenting har blivit fast förankrat, inhandlat eller bokat. Jag är inte den bridezilla jag trodde att jag var ;)
Men nu är maten bokad! Klänningen är bestämd... tror jag... och tärnklänningarna också! Problemet när man har haft tid på sig är att man har mycket tid att ändra sig på också! 
 
Vi har även bestämt smådetaljer som brudvalsen, musik i kyrkan och vem som ska sjunga! Nu är jag lycklig, det är som ett rus en shopaholic får efter att ha köpt märkeskläder på rea ;)
 
 
Ett steg närmare!
 
 
 
 
 Passade på att inhandla en ny kalender också, som fick en liten makeover!

RSS 2.0