vem sätter trenden?

Is it mint, or puke?
Ja.. då var det dags för andraplatsen "årets lack", enligt vissa är detta dock segraren och på "allas naglar i sommar".. I think no no! I alla fall så har vi fått "testers" av denna till jobbet och tanken är alltså att vi ska bära detta lack och samtidigt ha en box med dessa vid kassan för att trendspanare i den lilla staden ska få upp ögonen för denna "hit"
Men.. efter en dag med ursäkter, måste jag nog få be om att byta ut detta mot, antingen 505:an eller någon annan vårtrend (sand på estée kan vara något?
I alla fall, vilket lack kan det vara?
*trumvirvel*
 
OH yes... minty is it not?
Isa doras sommarförälskelse, för Isadora älskaren måste detta lack kombineras med det årliga obligatoriska inköpet av "the giant bronzer" .. let them
Kanske.. när man är väldigt solbränd eller om man har en mörkare hudton.. 
men.. bara kanske!
 
 
En på tusen?
Jag vet att detta är ett konstant problem, för mig är det omöjligt och jag blir lika förbannad varje gång; ny foundation! Kanske har det med solandet att göra, att hur mycket jag än försöker förneka det så gillar m in hy att vara alvedon-inspirerad, näst intill transparent och .. ja ni förstår!
 
Imorse när jag stod och tittade i sminklådan insåg jag att jag har 3st "nästan-bra" färger, och två inte alls-bra.. och ett antal puder till detta...men, ingen av dem blir bra på! Orange är klangen.. kanske för att min oliv-vita hy inte gör sig bra i solens reflexer och därför inte kan ge den mättnad en heltäckande historia kan? Kanske.. eh, äh vi glömmer detta.
Det viktiga är att jag behöver en ny, eller.. så solar jag (efter närmare eftertanke kommer det senare att falla mig mer i smaken)
 
Detta är finalisterna
Just nu är det everlasting fdt som ligger på topp1, en helt underbar fdt, men som sagt, solar man inte regelbundet så kanske man måste ha mer än en färg.
 
nummer 2: Chanel Mat lumiere, min previous darling, och faktum är att det är en helt suverän fdt, den täcker allt och sviker inte under dagen MEN, den är svår att ta bort och kan faktiskt tendensera att täppa till lite. 
 
nummer 3: Kanebo total finish puder, Älskling! Denna har följt med i över 1.5 år
 
nummer 4; smashbox, täcker bra..bra färg och väldigt stort utval men på mig sitter den inte hela dagen, tyvärr är det den bittra sanningen.
 
nummer 5: dior Nude fdt. Underbar, kalas, täcker, håller.. the works MEN, jag tål den inte så den går helt bort, jag vet inte ens varför jag har kvar flaskan:P Jag försöker ibland och provar den men, ICKE:S

Let's be free and flying..



Jag vet inte var det uttrycket kom ifrån, kanske hade jag inatt någon dröm om 60talet.. kanske ..
 

The ledig dag
Ja, vad gör man på en ledig dag om inte s.k "nyttigheter"? Hur effektiv man sedan är på en ledig dag, blir följdfrågan och svaret är; inte jätteeffektiv nej. En lunch på stan följt av ett besök hos mäklaren med lite papper, en sväng in på jobbet med ett annat och en tredje sväng till hyresvärden med ett tredje och sedan?.. Stopp

Jag är påväg, jag ska!..
gräva ner mig i en hög med papper, något jag borde ha gjort för länge längesedan! Sedan har jag lovat mig själv att åka in på gymmet, och detta får inte blir för sent (genomgång av varför finns att hitta om man bläddrar till tidigare inlägg ang. detta):P
Sedan.. sedan ska jag faktiskt sortera "skåpet" i köket, det där jättebra skåpet som fyller ingen och alla funktioner. Jag har lådor, i högar och huller om buller, just för detta skåp men som av någon anledning inte ännu hunnit fått en struktur upptättad. Detta ska ske ikväll! Det är bestämt och kan därför inte heller ignoreras längre ;)

Shopping
Jag vet att det är spara-tider för min del närmsta halvåret MEN, jag är i behov av nya hylla till vardagsrummet och det får bli min sista "stora" investering förutom möbler till balkongen som jag redan hunit välja ut ;D
Dessutom, så går busskortet ut idag så hädanefter blir det promenad (eftersom jag ännu inte fått nya kortet och därför har haft en väldigt väldigt låg budget denna vecka, ofrivilligt sparande kallar jag det, try it;))


Nej...
Up up away

Red wine cure

 
Ordbajsning på högsta nivå precis avklarad, tillsammans med ett glas vin och fullmåne.. (eh..)
Ett mycket trevlig avslut på en minst sagt snabbt avverkad dag!
 
 
Off-day
Imorgon är det varudag, men för mig ledig-dag. Ska försöka komma iväg till gymmet imorgon OCH, prata lite mer herr Gym, jag måste nog lugna ner mig med benträningen eftersom jag ser ut som en VM.mästarinna i ...hmm, vad heter det där när man sitter på en träko som går runt runt i ring tills man blir avkastad? :P
 
Och sedan.. 
Mja, vi tar det imorgon!
 
 
Jobbnyheter till veckan.. Är lite nervös, lite pirrig om jag ska vara helt ärlig!
men.. mer om det då som sagt, orkar inte skriva nu, nu är det hopp studs i säng

70tillbaka

Det har varit så en vecka nu..
Mycket 70-tillbaka, kanske har med solen att göra, att gräsmattorna nu faktiskt börjar tagit färg och doften av grillat gjorde att minnet vaknade till liv. Jag längtar tillbaka till filtarna, vinet, spindelskräcken och ljudet av 90talsmusik från högtalarna.. 
Sommaren.. den är underbar inte sant..
Det späddes på lite extra när shy guy helt oväntat dök upp i högtalarna imorse.. leendet var ofrånkomligt..
70tillbaka! :D
 
 
 
 
I övrigt
Bästa kunden idag.. jag blev nästan lite svettig och funderade på om jag hörde rätt men ja..
Det är sådana här dagar det är roligt att jobba, när man kan gå och le över en bra prestation resten av dagen. Jag älskar mitt jobb, helt klart!

Denna måndag..

 
..denna väldigt händelserika måndag!..
Har sakta men säkert krupit sig förbi...
 
 
Träna, träna, träna..
Jag måste lägga i en mycket högre växel, the lovehandles are growing on me :O
 
 
Let's shake it
Jag vet inte om det är stressen, eller lugnet som gör det men idag var det dags igen; anfallsdags! P.O.O.P.E.R.S!
Jag hade äntligen lunch och sprang över till city life, pratade lite med Helene och Rebecca om helgen som varit och innan jag visste ordet av tappade jag talförmågan mitt i en meningen och hann precis sätta mig på en stol. Tur att det inte blev en hop med folk runt omkring mig som började gapa och ställa frågor som gjorde det hela ännu värre?:P Haha jag kände mig som en circusattraktion och jag fick senare höra att jag såg ut som jag hade fått en hjärnskada.. Tack ;P
 
Men tack Helene och Gerd för att ni var så söta! Tappade minnet lite lätt efteråt men det gick faktiskt förvånansvärt bra denna gång=) Så jag har gått runt som en zombie resten av dagen.. underbart 
 
 
Världens bästa granne
Var är mamma när man behöver henne? ;) 2min bort!
Att laga mat fanns Icke på agendan efter denna dag, så tur hade jag att min käre mor hade lax/räkröra hemma sedan helgen, en sallad på det och jag var klar för dagen; tack! 
 
 
 
Goda vänners lag
Jag måste säga grattis till fröken Andersson, till lägenheten! Det går snabbt i svängarna och jag har nästan svårt att hänga med ibland;) imorgon blir det alltså husesyn och en promenad innan jobbet
 
Har även samtalat med en av mina hjärter dam, och det är alltid lika skönt efter dessa samtal för vi vet att det kan gå ett år mellan gångerna.. det känns ändå alltid som igår! Så tack för den pratstunden, den behövdes och får mig att somna med ett leende på läpparna ikväll!
 
 
Sussning? Oh yes
Toodles

ljuslekar...

Diskuterade med herr Arturo hur mycket skillnad det kan bli med lite ljus och.. ja
 
 
Inflik: jag avskyr att inte ha photoshop, varför får man inte tummen ur?
 
 
nästan finare denna
 
än
tagna med 10sek mellanrum..
 
 
 
 Nej.. nu måste jag sussa

505:an, på allas läppar.. eh, naglar?

Kaoset kring Chanels lack no 505 "particuliere" har väl ingen kvinna/flicka/dam med trendkoll där ute missat. Jag har varje gång jag gått förbi Chanelstället funderat "varför?" och "hur kommer det sig"
Jag menar.. det är brunt? Brungrått och.. jag vet inte. Desto mer jag spanat på det har det börjat växt i mitt intresse och idag när jag var förbi jobbet tänkte jag att det var dags, NU ska jag prova! 
 
Utlåtande?
Det ÄR snyggt på... men helt beroende på hudton kom jag och Gerdan fram till, och på vad man har på sig. Jag vet inte om det är så att kanske även jag måste ställa mig på väntelistan på detta, eller om intresset kommer att sjunka i takt med hysterin. Till dagens klädval var det dock mycket snyggt, till skinnpaj: JA, till Jeansjacka; Maybe not so much!
Avgör själva
 
i flaskan
 
 
Och på handen...
 
 
... och som sagt:
 
Snyggt till skinnjackan! Jag behåller nog detta på några dagar!
particuliere 505, the nail polish color of the decade?
statusmässigt? Oh yes

Solen skiner denna söndag..


 

...och jag, sitter och funderar (ovanligt inte sant)
Jag börjar tro mer och mer på uttrycket "everything happens for a reason" och ja, anledningen till att jag tappade min plånbok igår var nog för att jag skulle undvika vissa.. saker/personer/incidenter. Så, tack! .. Jag har lärt mig av mina misstag, iaf så pass att det kommer att dröja tills jag gör om dem igen! 
 
Partypants, partygames and... partysleep
Ja det blev en kväll i skrattets tecken igår. Efter en panikartad fixning sprang jag så gott jag kunde i styltorna till bussen för att möta upp Jannike på stan. Hon hämtade upp mig på navet och vi styrde kosan (säger man så?) mot Emelie och resten av tjejerna från "huset" ...
Utan onödig orbajsning eller utvecklande av småsaker måste jag säga att kvällen var; underhållande! Det fanns allt en bra kväll definieras av; gott sällskap, god dryck, välkomponerad musik, skratt, spel.. the list goes on! Så, tack mina vänner och förlåt för att jag blev lite nipprig där mot slutet ;)
 
The loser of things
Fri tolkning på denna överskrift;P
Ja som förstått så blev jag av med min plånbok igår, alldeles själv lyckades jag med detta... och jag måste erkänna att jag hade börjat fundera på när nästa sak skulle försvinna. Jag menar det är några veckor sedan nu jag la ifrån mig bankomatkortet.. och faktiskt över en månad sedan jag lämnade matkassen på busshållplatsen (detta.. är fortfarande ett mysterium, även för mig)
I alla fall.. Så efter att ha åkt hem direkt efter att ha varit hos Emelie, spärrat kort, ringt runt och känt behovet av blodtrycksmedicin somnade jag äntligen! När jag vaknade började jobbet med att lista ut var man ringer, vad är viktigast och hur får jag nytt av allting?
MEN...
Men...
Jag har tur ibland! Strax före tolv ringer en man som sägs sig ha hittat min plånbok och försökt ringa mig hela gårdagskvällen. Så, jag hade tur idag, jag lyckades ragga till mig en gratisresa in till stan av busslinks trevliga personal och vips så var plånboken tillbaka som att den aldrig varit borta! Tusen tack för fina människor!
 
Mer kommer, nu blir det middag

party pants on...

Ja, jag försöker. det som saknas innan jag är klar för ytterdörren är just det; byxor
Och få bort turbanen från huvudet och få håret torrt och.. bärbart? (jag är dålig på uttryck, lev med det)
jag är rätt nöjd med kvällens make, som blev en re-make av dagens... lite mer svart, lite mer bryn och en ny fdt och sedan .. done! jag är lat idag och det tog ett bra tag innan jag kände mig "taggad" som alla verkar säga nu för tiden..
Tittar man "noga" så ser man att jag har handduken kvar på huvudet, hett inte sant ;)
Sedan har jag inget photoshop så man ser lite smårynkor och en och annan plita... viktig information detta! Bara för att påpeka att jag inte är slarvig ... :P
 
 
Nej.. nu måste jag få håret gjort, börjar bli brådis..
och.. vad fan ska man ha på sig? :S
 
 
Jaja..
mer om senaste dagarna sedan
 
Barnmålning idag igen.. och oj vad många barn det kom? .. haha

DKNY candy apple

Det är svårt att vara ledig en dag och försöka låta bli jobbet... det gick inte idag heller. Jag trodde att jag skulle klara mig galant tills Chiefen ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon istället för en ledig dag.. (betänktetid 3sek) "givetvis"! Vilket gjorde att jag insåg.. att jag måste åka in och hämta några telefonnummer på jobbet, och kanske springa förbi Helene, och, och.. Ja så rätt som det var var jag inne på KICKS :D
 
DKNYs kladdiga dofter
Sweet Caramel, Ripe Raspberry och Juicy Berry låter väl.. mysigt ;) Detta är i alla fall DKNY:s 3 tillskott till succé-serien be delicious. Candy apples är som vi alla vet karamelliserade äpplen som serveras på pinne (populärt barnsnack i USA) 
 
Vi fick den gröna prylen idag till jobbet, en sötare lite sliskigare variant av Be delicious (den gröna) ... jag doftade på dessa när jag var iväg i senvintras men kommer inte ihåg att jag tyckte att någon av dem var speciellt "delicious" :P
Hade jag varit lite yngre (låter hemskt att säga;)) Hade jag säkert blivit mer lockad av noterna. Vad sägs om: päron, marshmallow, jasmine blomma, mjuk viol, liljekonvalj , vispad krämig karamell and vanilj:P hehe .. Mumma
 
De kommer i utföranded av just ett kanderat äpple, lite sött måste jag erkänna ;)
 
Än sålänge har vi dock bara fått den gröna=)
 

Som ett brev på posten..

kommer .. ett brev som jag väntat på. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag blev ändå glatt överraskad.. givetvis talar jag om Åhlens magazine som låg och väntade på mig när jag kom hem. Jag hade ju tänkt köpa trädgårds/balkongmöbler till min ännu oinvigda balkon. Detta kan ha med möblerna att göra med också det faktum att man inte får plats att sitta med än en person där, om man inte stänger dörren och fäller ut stolen efteråt dvs. Blev långt om detta.. :S
 
Iaf fick jag ingen matchande rabattkupong till detta, vilket jag hade hoppats men däremot pratade jag igår om att färga håret eftersom utväxten i luggen är blond/guldtonig (minde tjusigt). OCH en sådan liten rabattlapp fanns. Jag inser när jag skriver hur... beroende jag blivit av dessa små lappar, det är farligt att jobba inom denna koncern då alla bra priser gör det svårt att inte gå dit och handla. Men egentligen, varför inte? 
Jag ska även passa på att köpa nya handdukar och kasta iväg de gamla, billig frotté, handla handla :P
  
Spara pengar? 
jo då, jag börjar imorgon
 
 
Jag funderar på hur jag ska hinna med mig och blickar lite lätt ut mot förmiddagssolen som ligger ur lurar där bakom diset någonstans, och i samma veva inser jag; har någon spelat luftpiano mot mina fönster? 
Detta skall också alltså hinnas med idag.. great!
 
 
Nej, nu är det träning på G.. peppar peppar

Hairdo, fotogeni(sk?) ... smileyday

Oj en sån dag, en sån förnyelsedag!
Jag inspireras ibland av pistvakt.. otippat inte sant?
 
Uppe med tuppen, eller ja, nästan då. Klockan sju var det urmasning ur sängen och ansiktet på lite halvt som halvt innan det var dags att bege sig till bussen. Just idag valde jag de nya skorna jag investerade i igår och tänkte att jag skulle hinna med att ta en bild på de små guldklimparna... Nu är det ju så att jag inte är världens topp-fotograf och dessutom kanske folk runt omkring mig skulle funderat på vad jag höll på med om de såg mig stå och ta bilder på mina egna fötter så.. håll till godo med denna:P
 
Ett (sammansatt)ord; haha
 
 
Cut me up
Ja som sagt sedan var det rusning till frisören, tid var bokad hos Elin på Attityd och efter lite slit och stånk var vi färdiga, Elin fick som vanligt väldigt fria händer gällande tips råd, tycke och tänk och som alltid.. Perfekt. Jag tror aldrig jag känner mig så "naturligt" fin i håret som när jag har varit hos Elin. Så Dagens tips; gör ett besök på Attityd!
 
Jag hade lite (läs extremt) mycket tid över efter att jag varit där så jag tänkte att jag skulle springa förbi mor på jobbet för ett utlåtande, det ligger ju trots allt nästan bredvid. Sagt och gjort, jag hann med att ta en snabb bild på håret också men jag behöll solglasögonen på eftersom jag såg lite lätt outvilad ut under;) 
Nu är det så att jag för stunden avskyr Mac av den anledningen att bilderna jag tar med kameran inte går att rotera efter att jag lagt upp dem på datorn, TROTS att de är åt rätt håll på skärmen, men inte när de hamnar här? Kan någon hjälpa mig förstå? Eller ge mig Ps?
 
Inte alls less.. nä-e
 
 
Ja ja, jag är jättenöjd som vanligt, kortet dock är inte jättebra och det är inte så konstigt, jag är som tidigare nämnt ingen mästerfotograf:P
 
 
CV + shopping 
Det var längesedan nu men ja, jag har skrivit en CV och skickat in, väntar svar imorgon! Så jag kan väl kalla mig nervös nu ja! 
Sedan hade jag lite tid över så jag sprang in på Make up store och pratade lite sminkskvaller med personalen;P och vem kan gå ut därifrån utan att ha handlat något? Nej, jag menar det, så det blev en face mist.. något jag gått och sneglat på länge (läänge) nu, det var dags!
 
 
 
 Helt onödigt.. men den doftar ju underbart, vem är jag att tacka nej till 30% rabatt på en melondoftande facemist? 
...Jag måste söka hjälp
 
 
Lunchtime 
Tove och jag träffades strax före tolvsnåret för en mysig lunch på BIM, the usual, en sallad och lite uppdatering om vad som hänt senast i våra liv:P Det är alltid lika uppskattat och efterlängtat de gångerna vi ses! Nu är det bio som är på tapeten.. Kicks ass, några recensioner?
Vi hann även med en sväng på ögat, Tove är nämligen på jakt efter ett par nya bågar och jag insåg att jag är lite väl sugen på glasögon, men blev tröstad med att jag förmodligen förr eller senare också får synfel. Tack! ;D
 
Nej, imorgon är jag ledig så frågan är om jag ska knata över på en kopp kaffe kanske.. sällskap är alltid trevligt på kvällskvisten när man inte har någon tid att passa! Dock har jag ställt klockan för imorgon är det träningsdag (Push me someone)
 
 
 Mycket gott, OCH trevligt sällskap, jag har tur jag!
 
 
 
Nej, nu blir det kvällsfika

Shopping, fynd och beroende

Efter en minst sagt ... "duktig" dag, är jag äntligen hemkommen och inser att det inte riktigt är dags att kasta in handduken än, det är lite kvar att göra. Men jag känner mig nöjd, efter en intensiv dag i tvättstugan följt av gym (fick ett höjt ögonbryn tror jag över att jag faktiskt var där:P) och kvällsjobb! Splendid
 
Jag vet att jag är smått beroende, men badkaret är den ultimata viloplatsen efter att soffan för längesedan förlorat den charmen i mina ögon (kan ha att göra med bristen på kanaler och en väldigt liten tv).. enough said
 
 
Äntligen har jag lärt mig
Att man kan jobba, och faktiskt kanske till och med även jobba lite bättre, i skor utan klackar. Ulrica investerade i ett bar skinnballerina som jag sedan dess gått och småspanat lite på inne på scorett. Så idag, var dagen D inne och jag hade tur, jag fick ett bra pris! Tusen tack för det!
 
Och.. så hade jag nästan glömt att jag fått ett presentkort på 100kr i födelsedagspresent av tbs, så den där lilla doften som jag gått och spanat på, finns nu äntligen i min ägo! Mums
Tanken slår mig att dofter är något som växer sig till ett större och större intresse... och jag kan inte låta bli att fundera på var det kommer ifrån, jag som hade två parfymer mellan ålderna 13-19..
 
Min allra första "riktiga" parfym var
D&G Light blue

 
Vem har inte haft denna? Den slåss fortfarande om topplisteplatsen men.. som Elin säger " det finns för många dåliga minnen med denna" och ack så sant hon har. Att jag sedan absolut inte ska ha citrusdofter visste jag inte på den tiden, kanske var det annorlunda då ...
 
 
Nummer två (haft i omgångar dock)
Hugo Boss Deep red


 
Denna doft älskar jag än idag, men som sagt när man haft en doft ett tag och sedan slutar med den så förknippas de sedan med vissa minnen vilket gör dem svåra att bära. Denna hade Michaelas storasyster kommer jag ihåg och vi smygtog lite av den och testade, innan jag bestämde mig för en egen.
 
Två saker jag inte kan undvika att tänka på: 1; Kontrasten i namnen; Deep red och Light blue:P jag kanske har haft ett gott öga för den typen av doftnamn, och 2; de gör reklam för två helt olika typer av känslor. Den första var en lätt, fräsch, flyktig typ av doft medan Deep red var mystisk, het och eldig.. 
Kanske ... var det så simpelt att jag tog någonting som någon annan hade för att jag var så ointresserad av dofter då, och tog första bästa som var smarrig. Ja.. så var det nog
 
Mycket tjafs om ingenting nu tror jag, nu ska jag spola upp det där badet! :D
Cheerios

Om hår.. om mål

Två helt olika tankar..
Håret ryker imorgon nämligen, eller nej nu överdrev jag en smula som vanligt men det är på tiden att jag får en trimmning i kråkboet så imorgonbitti har jag tid hos Elin som ska försöka styra in mig på rätt spår igen=) Jag ser fram emot detta, jag har medvetet undvikit att lägga någon toning eftersom jag behöver inspiration, matt urfärgat är inte the look.. helt klart!
 
 
Till mål..
Efter diverse samtal känner jag att detta kan gå vägen, jag har förhoppningar och måndagens knappa solsken, ses ändock som ett solsken, en metafor för tunnlar, och ljus. Och.. jag ska inte skriva mer nu för jag är på G ner i tvättstugan för sista upplocket. Jag stod och studerade min garderob efter att ha sorterat och lagt kläderna i ordning efter hur jag använder dem, och när.. och konstaterandet är; Gråskala is the shit hemma hos mig!
 
 
Smink
Jag behöver nytt (nej?) ... en ny färg, någonting roligt att leka med och en modell att praktisera på. Och.. ett nytt badrumsskåp... stupid ugly badrumsskåp som gör att allt blir inspirationslöst som hamnar där. Hinner jag efter träningen springer jag nog in på Make up store för lite otrohetsaffär
 
Jag har länge varit inne på pastellrosa/orange, våren har gått i knalliga färgers tecken men nu.. nu blickar vi mot chanels disk, och mot Ardens, där det återfinns jordigare toner som ger tecken om en stekande het sommar, Let's hope! 
 
Hett.. mycket hett!
 
 
Cheerios

the great night!

 
Jag sitter och småler lite för mig själv... denna helg har varit en av de bästa på länge måste jag nog erkänna. Ibland har man turen att hamna tillsammans med människor som man i första ögonblicket man träffar dem inser att "ja, de finns fortfarande, de där fantastiskt fina"!
Jag sa det till fröken Löwgren igår att hennes man ska anse sig vara en lycklig en.. ordvalen man gör efter att ha konsumerat alkohol, dock mycket sanningsenliga!
Så.. tack för gårdagen ladies, again is possible, and soon! 
 
 
cleaning dag 
Efter fikat på stan, sminkväskhämtning, shopping och barnkalas (och vilken tårta sedan;)) blev det hemgång, lägenheten kallade på mig! Jag har städat, städat och städat! Jag är imponerad av att jag får plats med alla små-tjafs-prylar som jag har.. överallt. Nu är de dock noga inkastade efter hyllkants-ordning och jag tror.. att dörren går att stänga utan våld! Yay
 
 
men.. Nej undrar om man inte ska krypa till kojs, tvättstuga in the morning, kan bli bråk! ;)
 
 

Min dröm...


min krusbärsdröm!
mer om det strax, men först

Idioti!
Jag hade ingenting att ha på mig inför kvällen så jag tänkte att om jag skyndar mig så hinner jag garanterat springa en vända på stan innan jag börjar jobba. Mycket riktigt var jag i god tid, in på MQ och tadaa, där var den, min topp för kvällen! Dessutom hittade jag en kofta och en jacka som jag kommer att behöva välja mellan (koftan ligger än då länge i lä)
En ljusgrå vårjacka från G-star är tillagd till min "vill ha"-lista som, som sagt börjar bli rätt så lång;) Vad prio blir återstår att se!
 
Men.. jag glömde i vilket fall som helst toppen i skåpet (Poopers) så jag fick dra nå gammalt över mig, bokstavligt talat! :P
 
 
Till önskelistans andra del;
Björk & Berries green clean & spa! Shower gel som doftar krusbär, ett ord; Mumma! Det blir en sådan imorgon!

greenclean_450x330
Hämtad från KICKS Hemsida

Nu ska jag iväg, bråttombyxorna på

the spring fling...

the spring snö-fling ska det nog vara.
 
Efter en relativt okej dag igår (snöfritt menas), en kvällspromenad utan isglassar till fingrar vaknar man upp till detta; vita vantar dalar ner utanför fönstret som får mig att fundera på vilket månad jag vaknat upp till?
 
 
No time to write
Inte igår heller direkt, dåligt:P
Men idag måste jag hem innan jag ska på "kvällsjobb" för jag inser nu att väskan är alldeles för stor för att kunna släpa med, smink tar plats det är bara att konstatera!
  
Nya dofter
Versus från Versace kom igår, inget att hurra för med snygg flaska och helt ok doft. Kommer upp på dofttoppen, så alltså; svenssondoft;)
 
Nej, nu är det springa

I'll watch the night turn light blue


...but it's not the same without you, because it takes two to wisper quietly"
 
 
Jag är sådär tråkig, sådär så att jag fastnar för en låt och sedan kan jag sitta och lyssna på den, alldeles för länge... tills dess att den stör mitt levnadsmönster (Det låter extremt, gör det inte?) :P
Friday I'm in love
Det är fredag alltså... Jag hade en plan, en tanke för denna dag... Något gjorde att planen inte riktigt kommer att stöpas i formen jag gjort, men det går nog bra ändå! Prio ett är att hinna ner till hyresvärden för att hämta någon nyckel, detta är på uppdrag av någon annan så därför är "skjuta-åt-sidan"-syndromet inte ett alternativ, som med mycket annat:P
 
 
Jakten har börjat!
Den är skodags igen, en ny säsong har blomstrat ut tro det eller ej och det brukar vara någon gång runt denna tid som man verkligen känner att "jobbkläderna" är en aning oinspirerande! Jag kan inte göra något åt färgskalan men något... något inbillar jag mig att jag kan göra för att se lite somrigare ut:P
Så, eftersom bootsen jag köpte på Scorett tappade klackarna efter drygt 5ggrs användande funderar jag på att kolla på skor på något annat ställe. Jag är ju lite kär i de skorna dock.. poop för dålig kvalité
 
 
Håret, ska också fixas, detta är nästa veckas projekt. Jag och Ulrica ska gå tillsammans är det tänkt så jag hoppas att kunna få en tid redan i början av veckan. Vi ska gå till Elin om hon har möjlighet, jag har senaste tre åren inte tordats gått till någon annan eftersom det alltid slutar i tårar (överdrivet men så att man förstår) 
 
 
Mycket som ska köpas.. usch, konsumera.. ångestframkallande:P
 
 
Nej nu ska jag ringa fröken Andersson, för jag är nyfiken. Jag lever genom henne, och fröken N lever genom mig fick jag höra igår;P Det är livets egentliga cirkel, skvallercirkeln ;)
 

jag doftar gulligt...




Efter en långsam dag på jobbet sitter man äntligen i soffan, efter en välförtjänt "finmiddag" och väntar på efterätten då det slår mig; det är ju jag som ska göra den;)
Äppelkompott med vaniljvisp.. Mjau, jag skulle behöva ta en långpromenad sedan! :P
 
 
The day at work
Som sagt en mycket långsam dag, men ändock mycket att göra. Nya doften från Lancome anlände igår och vi blev tvungna att tjuvdofta lite på den. Utlåtande? Det lämpligaste ordet jag kunde komma på var "gulligt" Jag har alltså en gullig doft på mig, och mja det är positivt. Så vi får se, den stora frågan är om jag behöver några fler dofter? Och jag vet svaret ... men ändå:P



Tresor In Love

En Gullig doft, inte ofta! =)



Nu blir det spisen igen

one for the road

 
Note to self; sluta med engelska uttryck, it's just wrong!
 
 
Morgonsolen skiner, rakt in på ett inte fullt så nydammsugat golv, *skriver upp på "att göra listan"* 
Nu är det bråttombyxorna på, håret är mindre torrt då det fortfarande droppar av det och ännu har ej frukost konsumerats. Jag kan även se när jag tittar i spegeln ovanför mitt huvud att ansiktet ej är pålagt så... prioritering? Ansikte, hår, dammsugning! Bra ordning! ;D
 
 
Imorgon är det fredag?
Mer än så behöver jag inte säga. Mer än så behöver det inte vara. Planen var... bio, så vi får se. jag har varit lite sugen på att sett KICKS ASS och nu verkar det som att jag har hittat några som delar denna nyfikenhet med mig så morgondagen lutar åt att bli extremlugn vilket känns otroligt skönt. På lördag har jag nämligen sminkningsafton hemma hos familjen Löwgren/Lehman och jag känner på mig att det inte blir en jättetidig kväll =)
 
 
Igår hände något ovanligt..
Jag åt nämligen lunch på innergården med fru Norrfelt igår och till min stora förvåning hör jag mig själv säga "bakpotatis, gud vad gott, jag tror jag tar en sådan jag också" när vi står i kassan och ska betala.. Va? När, om ens Har, jag någonsin beställt detta? Nej jag vet inte vad som flög i mig men ja.. det gick ju ner det också. Det är nog första och enda (kan jag säga med säkerhet) gången jag skulle betala 80kr för en pära! 
 
 
Nej, no time to shine, av med masken och på med ansiktet

Magic fingers

Let's do it.. let's play pretend and act like we don't know better...
 
 
Jag ska sluta nu, jag lovar! 
Jag ska drömma mig bort... det är inte så svårt just nu och vid blotta tanken kan jag inte heller låta bli att le!
 
 
mer än så blir det inte ikväll, jag har haft en bra kväll
Mycket jobb, mycket skratt, proppmätt.. färdigutvärderat!
 
 
Godnatt

the constant cheater

Ja.. jag måste nog erkänna mig besegrad av den nya doften... det blir nog till att inhandla en sådan inför sommaren! ;) Har gått och småsnusat på migsjälv idag (låter wierd:P) och ja, jag trivs! Måste påminna Angelica om att dofta på denna!.. Jag planterade ut ett litet ord om att det skulle vara en lämplig present från bror till mig i försenad födelsedagspresent;P 
 
 
Besviken tant
jag och Alexander var och besökte tant Anci och fröken Sara för en liten lunch. Jag brukar alltid längta efter deras sallader men jag vet inte vad som hade hänt i köket idag för det var knappt ätbart. Kycklingen smakade.. ingenting, kokad i endast vatten och .. usch, jag fick ställa tallriken åt sidan. Så, för första gången var jag besviken när jag gick därifrån, deras kyckling halloumisallad är annars som sagt något att längta efter. hmmpf:P Jaja...
De får en chans till!
 
 på rasten sedan blev det uterast med fröken Andersson, en take away kaffe (barista, länge leve) på torget och lite skitsnack gjorde min dag! Nu är det officiellt alltså, grattis tjejen;) eller vad man nu säger! Mysigt, är det inte? Vårkärleken.. 
 
 
Hemmapyssel.. Yay?
Ja, efter jobbet var tanken att jag skulle gå på giffarnas match, fick nämligen en biljett idag av en avlägsen bekant (Nej, inte en sådan bekant:P) Men... jag som alltid är så talangfull glömmer denna när jag går från jobbet, vilket jag inte kommer på förrän jag är framme vid ingången.. så, det var bara att vända hemåt. Jag såg detta som ett tecken på att det var dags att ta tag i handfatet i badrummet. Jag testade att tömma vattenlåset igår men det gav inga resultat, jag har ändå en damm i handfatet såfort jag spolar. Så.. jag sprang in på homebuy och köpte lite kaustiksoda så nu blir det åka av... i avloppet! :P
 
Godistisdag! :D
Jag har tur ibland.. ofta, väldigt ofta! Vi har varit väldigt duktiga senaste tiden på att öppna upp ögonen för selektiv hudvård och makeup och för detta, belönas vi!
Clarins kom med gåvor, "testa på" gåvor som vi hoppade och skuttade över (jag är ju lite småkär i Clarins produkter, jämte Chanels dvs)
Så.. vad fick vi?
En necessär med en travel size pure melt cleansing gel, en exfoliator ansiktsvatten, ett lipgloss, en Multi active dagkräm + tillhörande serum.. allt i resestorlek! Lilla julafton, eller ett försenat påskägg, eller.. ja you get the picture! =)

Ett fint väder, en fin tanke

...å skalman han ä tlööött...
Godmorgon, eller ja, godförmiddag får man väl säga..
En sen kväll kombineras sällan med en alldeles för alert ung dam nästkommande morgon.
Så mer än så orkar jag inte skriva..
 
 
En kommentar:
Doves "go fresh" body lotion påminner mindre om gurka och mer om blöt hund när den kommer på huden :S 
Vet inte vad jag tänkte där
 
 
Den ser väldigt fin och fräsch ut men... skenet kan bedra
 
Hua...

testpanelen gillar...

Testing testing
 
Och mycket nöjd!
 
 
FFFF+
Ceramide plump perfect gentle line smoothing exfoliator (inte alls långt namn)  Elisabeth Arden
Denna fick vi för flera månader sedan men jag har tyckt att den gjort sig så fint i skåpet så jag har inte kommit mig för att testa den. Dock, var idag en undantagsdag, min hud har varit miss-behandlad (kan man säga så?) senaste veckan så nu var det dags för de tunga artillerierna och jag hade blivit rekommenderad denna av Nina som tydligen hunnit med att testa, och älska den! =)
I vilket fall som helst; MYCKET BRA! Jag såg inte längre ut som en krackelerad porslinsfigur i ansiktet utan hade faktiskt en tendens till lyster under all skit! Underbart, detta blir en varannan-dag-rutin tills jag fått pli på huden! =) Tack Peter Arden!

expressbak

Sådär ja! Ibland när den kreativa sidan sätter in, då går det undan. Efter shoppingen blev det lite akutsnabbstädning, skura skura i badrummet, diska, fixa något i magen och sedan... baka! Det var längesedan jag tog mig för att göra något annat än ... paj (snabbast möjliga) .. Så nu står den på balkongen och svalnar, glasyren ska alldeles snart röras ihop och sedan så, är det bara en kopp kaffe som saknas och efterrätten är fullbordad! Så vad blev det?
Morotskaka.. :D
Bild kommer.. det tar tydligen över en timme för glasyren att stelna:P

Måndagssol



The day off
En ledig dag, underbart är ordet! Sitter inne nu av den enkla anledningen att jag inväntar att Mor ska sluta jobbet, jag ska nämligen flirta gross-shoppning på birsta;) Nackdelen med att aldrig vara längre från stan än nödvändigt är att det blir så drygt att storhandla och släpa med sig hem alldeles själv;)
 

Efter helgens neglekt känner jag därför att det blir lägenhetspyssla ikväll, men viktigaste faktum kvarstår; jag behöver mer möbler! Prioriteringslistan skall göras om och efter torsdag smäller det! Frågan är bara var jag ska ställa eventuella möbler? En tavla ska inhandlas och lite färg och sedan blir det djupdykning ner i källaren för att försöka hitta tag på stafliet som jag vet fortfarande existerar! Det är dags, fingret ur, kraggreppning och ja.. vad mer kan man säga?


ny doft kanske?
Jag vet vad jag sagt... jag vet "jag ska inte..." Men det är svårt när man hittar en sådan där nostalgidoft, den där doften som får en att tänka på något eller någon speciell. Idag hittade jag en sådan doft, och till ett sådant pris som gör det i princip störtlöjligt att försöka låtsas som att jag inte är frestad.. I am! Det är Ulricas fel, jag skyller på henne för det var när jag var in på the body Shop som jag hittade den eller nej vänta, stryk detta ... Vi börjar om, för det var Ulrica som ville upplysa mig om en ny doft som kommit in och vem är jag som inte är där med näsan på snabbare än 2sek. minnescentrat började välla bilder över mig, det blev sommar i sinnet och jag landade i en liten etta, med gula tapeter och gassande sol... resväskan är packad och friheten nyfunnen... Du vet vad jag menar! 4 år tillbaka i tiden, sommaren 2006 i en liten flaska (jag överdriver inte.. Angelica nickar när hon får dofta på denna)

Finns att kika på här
Den fanns nämligen inte att hitta bild på.. Den påminner en hel del, eller otroligt mycket om en sommardoft från escada som fanns för ... rätt så många år sedan! En glad nyhet!



Möte + gåva = happy go lucky
Vi hade personalmöte imorse... punkt! =) Det är alltid bra att ha möte, gå igenom vad som är bra dåligt, vad som är nytt, vad som komma skall.. ja, the sky is blue!
Vi fick med oss varsin liten påse med lite smått och gott, ett läppstift från Isa Dora som Kurtan lämnade när han var på besök här om dagen. Jag valde en röd/rosa färg som jag tänkte att mor skulle få, jag är ju lite dålig på läppstift (slarvar bara bort dem)
Men.. så fick vi något som jag hurrar för. En Peeling och en brun-utan-sol från L'oréal! YAY. Jag är i stort behov av en peeling, men frågan är om jag törs mig på någon brun utan sol? Jag har en sedan tidigare men jag vet inte om det är jag som är värdelös på att använda denna typ av produkter men jag ser ut som en blandning mellan en tiger och en krigsmålad indian när jag testat senaste gångerna så.. det får bli en gåva till någon =)


+

För bästa resultat ska dessa alltså användas tillsammans! =)


Och...


Varsin sådan, jag valde den längst ut till höger "peach melba" ... tjusigt=)





I övrigt.?
det är vår.. vår är känslor

Om tankar.. och intryck

Så var det söndag! Äntligen..? Jag vet inte jag men dagen har gått förbi i en nästan farlig hastighet, hela veckan tycks ha följt samma mönster. För en vecka sedan hade vi nyss packat ihop sminket och börjat riva på filmplatsen.. och vad har hänt, en vecka senare? Ja, det är ju just det, minnet är inte med mig längre. 
 
Om jag lägger alla vitsord åt sidan och är allvarlig för en stund; jag håller på att tappa närminnet!
Ska ringa läkaren angående vad som hände i veckan, det är inte utan att jag känner lite obehag... meen det löser sig!
 
 
Ballonger och party
Igår var det brors tur, familjens sista "barnfirande". Dock hade vi ju slagit ihop och firat alla tre i fredags så det blev ett litet meddelande som en påminnelse om att det var hans dag=) Men... det var fler som hade tårtdag, nämligen Tommy som fyllde 40 igår! Hurra hurra! Vi var bjudna på kalas ute på ön så efter jobbet blev det bråttombyxor på, hem och byta om och sedan hem till Mor och Janne som var i fullt schå med att göra sig iordning. - Paus för onödigt vetande- 
 
Kort sagt; det var väldigt trevligt där ute! Mer om det.. imorgon ;)
 
Nu blir det ett bad och sedan sängen!

födelsedagskalas



Ett (hopsatt)ord; Proppmätt!
Nu har hela tjocka(nedbantade) släkten varit här och firat Kellie på hennes 8års-dag, Alex på sin (imorgon) 24-årsdag och min (för en vecka sedan) 23-årsdag. Det blir oftast ett hoplappat firande, ett storkalas för hela familjen istället för att tvinga i sig tårta hela långa veckan. Elena och Engla var här, och Adam, Alexander och Håkan! SÅ nu har jag lyckats fått i mig smörgåstårta, hallonbomb, bullar, kakor, dricka och kaffe *puh*
...Jag kommer att rulla hem ikväll!

Kellie har sprungit runt överlycklig över diverse kläder, pennor, leksaker etc som hon ahr fått. Den hetaste saken tror jag var stereon och discolampan som hon fick av sina kusiner ;) 
 
Och jag.. har sådan tur!.. för jag fick

Muggarna från Eva solo som jag önskat mig!, och ett presentkort på valfri behandling (önskade ju mig en massage).. allt detta av mamsen! Tusen tack, Love you!
Av systeryster fick jag ett presentkort på Duka, så jag ska springa och ragga upp lite fler Eva solo prylar där tänkte jag=)
Förutom det fick jag lite pengar och ett "bar-set" av kusinerna, tusen tackar gör jag för det! =)




Me loves these! =)


Nu.. ska jag sova!




 
 
 En .. mycket bra dag idag! :D

talförmågor..

Dagens + :
Jag orkade upp imorse och minnet verkar vara tillbaka någorlunda=)
Dagens - :
Svarslösa människor... 
 
 
Vilken dag är det idag? Det är Kellies födelsedag, så ikväll är det födelsedagsfika hemma hos mami, vi passar på att fira alla barnen samtidigt eftersom jag var i stockholm när jag fyllde år och Alexander fyller år imorgon. Jag ser fram emot lite tårta och lite släktbesök=)
 
Men nu ska jag in på stationen! :P

Amnesia



Jag är inne i en dålig.. period?
Nej period kan misstas för en längre tid när faktum är att perioden jag syftar på endast är 36h lång. Igår morse skulle jag ha infunnit mig på sjukhuset för ett sömn-EEG och därför också varit vaken ett dygn innan Pga anfallet jag fick imorse (som jag kommer till snart) kan jag tyvärr inte ge något utlåtande om vad som hände men jag fick oväntat besök av tarmbakterier igår och uppkastningen var ett faktum. Detta gjorde att jag sov hela dagen igår, åt middag och sedan gick och la mig igen...

Jag vaknade imorse (tid?) av ett av de förmodligen starkaste anfallen jag haft någon gång, jag lyckades till och med bita migsjälv i tungan... inte bra! Efter att ha kommit till sans någorlunda fick jag därför ringa chefen och fråga när jag började jobba eftersom jag hade glömt bort detta:P
Vi pratade en minut men mitt minne gjorde sig inte bättre efter det, Så jag fick sjukanmäla mig från jobbet idag också och sedan somnade jag och vaknade för 1½h sedan (17.30)

Så... jag har tappat minnet för senaste 4 dagarna.. Mer kan jag inte säga

Detta måste utredas

it takes two to wisper quietly...

Sitter och lyssnar på mysmusik i afton, välförtjänt efter dygnet som varit enligt mig! =)
 
 
Om att fastna för något
 ... 
Jag har fastnat för en av dessa "myslåtar", med många träffande textrader är den kvällens vinnare och blir min "godnattsaga"
Det finns många låtar som har några enstaka textrader som alltid fastnar på insidan pannbenet, sådana rader som man gärna går och trallar på när man tror att ingen annan hör. Guldkorn ... (jag gillar det ordet) ... 
Dock är min skrivning under all talang, magen är tom och huvudet likaså! 
 
 
Nu fastnade jag för denna textrad:
"The silence isn't so bad
'til I look at my hands and feel sad
'cause the spaces between my fingers
are right where yours fit perfectly"
 
...naw! Från owl citys vanilla twilight
Vad var det någon sa en gång om ljusa röster?.. Vad det än var så var det rätt! ;)
 
 
Nej, nu ska jag krypa ner, klockan är ju faktiskt halv tio...
 
 
 
Kvällens bästa vän
 

En innesittardag...



I trötthetens tecken..
Det är inte ofta det händer och det tackar jag gudarna för för idag har varit en zombi-dag pour moi. Mer intressant än så blir det inte, sängen har varit min vän och colan och blåbärsdrycken har varit mina följeslagare var jag än hasat mig fram..

Det låter hett, visst gör det?


Men, imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis är jag fit for fight efter 20hrs sängliggande.. :P
Jag har ett ärende förbi polisstationen, banken och sedan ska det handlas presenter =) Kellie fyller på fredag och Alexander på lördag och Tommy likaså. Det blir med andra ord storkalas på fredag och jag har en del kvar att göra...


Varför faller man för fina ord?
.. för att de är just det, fina! =)

Jag gillar

Bilden på sladgeteamet som togs i helgen.. den ger mig mig en "boyband of the 90's omslag" känsla (lååångt uttryck, eller en lång känsla? välj själv)
cosy looking
Nej.. nu blir det kaffe och sedan är det nedräkning av timmar...
07.40 .. Like my shoes? Walk in them for me.. please?
 
24st elektroder... looking forward
Jag tar en bild;P

Jag ångrar mig..



..det blev mer än så


Suttit och surfat internetvågorna och landade på the isle of Anna solo och blir tvungen att göra en pit stop för att dregla lite över diverse produkter. Det kan bli samling.. det kan bli så
Just nu finns dessa små godbitar på önskelistan;


Denna har varit ögongodis längst.. sedan hur ofta jag kommer att använda någon av dessa produkter är oväsentligt
Det viktiga är designen.. me like




Dessutom har jag fått en ny kärlek, kärleken till dessa muggar som tyvärr inte gör sig lika bra på bild som i verkligheten;) Jag har svårt att välja dock mellan de svarta och vita.. tricky business

och



Smiley bowl...
Mycket, mycket söta! En svart kanske? En vit och en röd?
Det spelar ingen roll men förr eller senare ska en av dem finnas i min ägo


sist men inte minst


Det är samma sak här, alla vaserna är otroligt tilltalande men jag är nog mest förälskad i den röda!


Detta är en del på önskelistan, det finns en förfrågan här.. dessutom har jag upptäckt att det var längesedan jag besökte twilfit så deras sortiment skulle jag definivit kunna ta en titt på, eller önska mig.. Likaväl som en massage eller behandling på någon salong..

Så.. nu så

När man var ung...



Jag funderar på hur jag ska klara natten, utan sömn... en gammal kvinna behöver sömn.
Okej, jag kanske överdriver en smula men av erfarenhet vet jag att dessa nätter inte brukar bli de roligaste. Imorgon är det braincheckup och jag längtar (läs inte) efter att få den där kåda/vaxliknande massan ut"kluttad" (ordförrådet är top laddat) i huvudet. Ni vet vad de säger, lite yes löser det mesta!


Jag var på plats på jobbet imorse klockan 09.45 bara för att kolla schemat, dock insåg jag rätt snart att jag inte behövde infinna mig förrän 3½h senare så.. jag åkte hem igen.

Mer än så blir det inte nu, om någon har tid eller lust att göra mig sällskap inatt för att se till att jag inte somnar så give me a ring!

You've got a fast car....

I want a ticket to anywhere..
hmm, sundsvall stod det tydligen på min biljett, och for now It'll do! Efter en minst sagt utomordentlig helg sitter jag nu på tåget som ska ta mig hem till de mer enkelorienterade trakterna. Jag lyckades flirta till mig en framåtvänd stolsriktning (tackar ödmjukast för det) , så nu bör jag klara mig från illamående på vägen hem :P 
 
Det blev en sväng på la stada innan hemgång, träffade herr Carlsson en sväng för en lunch, en liten shoppingtur och den obligatoriska doftnyhets-genomgången på city =) Jag som sagt att jag inte ska handla något mer kom undan med endast ett linne på JC =) Jag skulle precis till att prova en klänning då det rätt så oväntat ramlade två larm ur fickorna.. pinsamt! (tilläggas här kan att det inte var mina larm:P)
På Åhlens testade jag Code summer ännu en gång och ja.. den var favorit, jag fick medhåll på detta! konstateras kunde även göras att library of fragrance doft "DIRT" var den topp 3 på "worst ever"-listan ... jag ska inte använda den, jag lovar!
 
 
Jag hann med att träffa Frida en snabbis också, det blev en coffehouse by george-fika, lite farligt! Jag har försökt undvika detta ställe, lockelsernas lockelse står på menyn och jag faller som en fura.. Sötsaker! Paj.. (skengravidheten kommer att bli permanent om jag fortsätter i denna takt, en gammeldags dask på fingertopparna är snart det enda effektiva "botemedlet")
 
Men sedan var det dags, tåget!
Stockholm var trevligt, jobbet var som vanligt en höjdpunkt i vardagen, sällskapet var överlägset och sömnen var obefintlig;)  Jag hann med att träffa Angelica och Elin en snabbis ute på stan, men jag var första att ge upp och masade mig hemåt vid fyrasnåret.. det är bara att inse att åldern börjar ta ut sin rätt...
 
 
...skriver mer sedan 

jag kan.. om jag måste, leva med detta ;)

Haha.. Ja, jag tänker inte klaga! Jag hade inte kunnat bett om en bättre födelsedag tror jag, kanske;)
På sveavägen befinner vi oss, i en liten lägenhet på drygt 200kvm, 8rum och kök.. och ja.. Helt ok;) Det är kölapp på jacuzzin och ja.. snart är det förhoppningsvis min tur;)
 
 
Jag hann med en sväng in på Åhlens, jag hade ju som sagt glömt lite saker inför imorgon, hann med att vara social med en friend from the past (det låter negativt, det är det inte=)) och fixa lite inslagningspapper. Nu hade jag därför  tänkt slå in Angelicas födeelsedagspresent MEN, inser att jag inte har någon tejp så det får nog bli en sväng ner på 7eleven trots allt! 
toodles
och ja, här, är vi ikväll =) Tack!  
 

That day, that almost sunshine day

Vaknade imorse men tron om att jag hade allt under kontroll.. Allt var ju i princip packat och det enda som återstod var att dra igen dragkedjan på alla de väskor som stod i hallen. Misstog jag mig?.. I dare say I did! Paniken började komma där någonstans mellan åtta och halv nio då jag insåg att det var mer saker som var glömda och på helt andra ställen. Efter sjuttioelva djupa andetag intalade jag mig själv att allt som nu saknas går att köpa i stora staden:P Där finns ju ALLT;) haha
 
Stockholm ja.. tåget är platsen just nu och jag försöker att hålla åksjukan borta, än så länge går det bra, 20min i färden;)
 
 
Jag ser fram emot att se lägenheten vi ska bo i, jag har hört att det ska vara något aalldeles speciellt. En middag och glas vin i gott sällskap och jag tror att det kan bli en riktigt bra dag! ;D

Tell me a story, a true story

 
Nu börjar sömnbehovet göra sig till känna..
Väskan står på golvet, eller nej vänta.. väskorna står på golvet, halvfärdiga men med avsaknad av inspiration. Vad är det med mig och resor, förberedelser? jag blir nervös först när jag står mitt i! Det jag vet, är att jag nu ska gå och sova i tid, kliva upp i tid och göra sista förberedelserna imorgonbitti, då fungerar jag som bäst! 
 
Som vanligt glömmer jag en hel del, denna gång är inget undantag. Dock är det inte livsviktigt MEN, man vet aldrig. Denna lilla glömska gör att jag imorgonbitti måste stanna på jobbet och plocka upp några baser som ligger där sedan barnmålningen, någonting jag inte hade tänkt att jag skulle behöva. Så, vad har jag lärt mig? Ta ALLTID hem produkterna efter du använt dem! ;P
 
 
Gårdagens oväder, en dimma
Mja, visst var det lite grått igår? Kanske dötrist, och tråkigt..? Eller alldeles, alldeles..
Nej sakta i backarna nu nu ramlade vi in på fel ämne. Gårdagen gick snabbt, för snabbt nästan för rätt som det var hade en hel dag på jobbet ramlat förbi mig och jag han inte stanna upp för att reflektera över dan som varit. Hem, önska lite glad påsk och dela ut lite snarra till la familia, fick ett påskägg (gick snabbt ner kan jag informera om) .. Och sedan hemgång, innan jag visste ordet av var jag på stan med Hanna..
Men nu är det skärpning, efter alla födelsedagar är det en väldigt lugn månad jag har framför mig! Jag har en del att stå i hemma så.. prioriteringar säger jag till mig själv, det måste jag bli bättre på!
 
 
Ja.. Stockholm imorgon nu då! Jag ser mest fram emot att få umgås med crewet (kan man säga så?) ... Att få jobba gör mig på bra humör och arbetets kvalité höjs endast av att få jobba med underbara människor. Jag är lite nervös inför hur Fridas hår kommer att se ut, men det löser sig när vi är på plats! Samma sak med klänningen, jag tordes inte sy någonting i den eftersom jag inte vet hur den kommer att passa på henne nu... Men nu ska jag sluta oroa mig för det, det lööser sig! ;)
Jag tänker för mycket...
 
Och, jag ska  träffa Angelica äntligen, long time no see! Kan blir bra, kan bli.. splendid! ;D

the white trash look of the 80s

Ja.. kanske var det något för min ängå, jeans, Mocka & mörkcerise; kan aldrig gå fel med den kombinationen, inte sant? 
 
Jag stod och filurade ett kort tag i kassan idag när det var som lugnast.. 
Alltid när man sminkar så är det läpparna man är mest orolig för.. för hur mycket penna-puder-läppstift-puder man än lägger på så kryper det upp i veck och vrån när värmen kommer krypandes.. 
 
MEN...
 
Då kom jag på en sak! Jag ska inte säga något förrän jag testat själv men jag blev rekommenderad av en säljare för inte så länge sedan om Niveas läppenna, en transparent penna som inte kladdar eller smetar men håller stiftet på plats. Detta kan alltså med fördel läggas utanför läpparnas kontur! Lägger man sedan sin vanliga läppenna i konturen och ...voila! Förhoppningsvis sitter det som berget!
 
 
Den är vit på toppen men jag hittade inte en bild på den:P
 
 
Foundation, äntligen!
Ja, det blev en Clarins everlasting foundation! Jag måste säga att det är en av de bättre foundations jag provat någonsin, jag har varit svag för Sensai och Chanel men de är inte riktigt i min ton alla gånger (likblekheten skyller vi på här) .. Så, så fick det bli och jag är nöjd som aldrig förr;) 
Ikväll ska jag spraylackera påskägg, dricka ett glas vin och.. börja packa! Jag måste nog fråga min käre mor om hon har en större väska! Med smink och kläder och skor (låter som vilken semestertur som helst:P) Tror jag knappast jag klarar mig på dem jag har!  Jag ska även sy ihop delar av klänningen, de som inte höll sist för selen. 
 
Efter gårdagen känner jag även att jag fått lite mer idéer till diverse sminkningar så det kan bli skissblocket fram ikväll!
Men glad påsk ...



Oh what a mak(d)e up evening..

Fotografering
Att träningsvärk kommer att vara det första som gör sig påmind imorgonbitti är redan förstått.. att jag orkade och faktiskt klarade av alla poser *en eloge* :P Jag har haft en riktigt riktigt rolig eftermiddag/kväll! 80talet; stort hår, stora kläder, stora mönster, många mönster, mycket smink.. mycket; Allt! Dagens fotografering gjorde inga undantag, allt fanns med helt enkelt. Jag trodde aldrig att jag skulle gå med på att ha en två-delad "pant-suit" på mig, speciellt inte när detta matchadades utan undertröja, men.. när det väl kom på och tillsammans med sminket och håret så.. Ja, jag var på 80talet då:P
 
 
Sanna var jättefin hon också, det blev några klädbyten och sedan fick vi även lite testosteron i salen, också trevligt! =) Det är nog första gången jag "jobbat" med Någon annan makeupartist, vilket var en lärorik upplevelse, när man jobbar själv ser man bara saker ur sitt eget perspektiv och skapar sina egna bilder men nu fick jag bara sitta på sidan och titta på.. hur hon hade tänkt, hur hon valde att göra.. Strålande! = Tack igen
 
 
Haha
Hör inte till vardagslooken? Nej..
 
 
 
Jobbgodis
Jag sprang förbi jobbet för att överlämna lite påskägg som jag sedan gömde i respektives väskor/skåp etc, som Gerd sa det är alltid roligt att göra något för andra. Man blir glad av att vara snäll (nähä?) 
I alla fall så när jag kom tillbaka efter att ha varit med syster på stan en kort sväng så hade Gerd kommit förbi med en påsk-vinflaska till mig och från Chiifen fick vi en påskblomma.. Då känns det bra, det känns trevligt och glatt och ja, denna påsken har börjat underbart! =) Tack
 
 
 
Det är mysigt när folk ringer.. om så bara för att fråga en liten fråga
Ja.. det gjorde mig glad! 
 
 
Nu, ska jag gå och sussa! Nattinatt

RSS 2.0