oh oh oh....

Jag känner mig som ett litet barn med mina önskelistor men det är ungefär det som händer i mitt liv nu ;)
Jag kom i alla fall på några fler "småsaker" jag vill ha =)

Det första "nödvändiga", mindre sexiga:
"Word"-programmet. På vår nya dator måste man prenumerera på Word eller köpa per år (har det varit så förut?) och jag saknar den funktionen! Fånig present men det är någonting jag kommer att behöva! Jag funderade på om man köper det gamla windowsprogrammet (det nya med appar är jag för gammal för), får man med Word då? I sådana fall är det kanske ett alternativ. Jag får nog prata med bror om det!
 
 
Kroppen och knoppen behöver:
Jag skulle verkligen också behöva en nya "Clarins Huile tonic" då min hy spelar mig ett spratt när vädergudarna inte kan bestämma om det ska vara varmt, kallt, blåsigt, torrt eller fuktigt ute! :P Tonicoljan är min bästa vän
efter badet eller duschen!
 


Dessutom så behöver jag tips på något nytt schampo! Jag har haft Matrix biolage och Schwarzkopf, men inget har fungerat jättebra! Jag funderar på att prova L'oréal proffessionals "pure" eller "sensi balance" serie men jag har ingen aning om vad andra tycker. Inga butiker säljer den utan den finns bara på typ lyko.se. Det kanske bara är jag som har fet hårbotten och snustorra toppar? :P
 
 
 

...och Naglarna!
Och för att kicka igång användandet av gelelack, en LED-lampa! Finns på Nagelgiganten (750kr) Jag har en UV-lampa nu men det tar fyra gånger så lång tid med en sådan lampa. Jag önskar mig också dekorationer och glitter (inte stora stenar utan mer "dust") =) Jag tänkte testa nagelgiganten.se efter tips av en kollega. Vi får se vilken standard produkterna håller, men det verkar vara väldigt bra priser!
 

Jag önskar mig...

 
 
Jag Måste(!) uppdatera min makeupväska och accessoarer! Min trogne vän, mitt gamla penselfodral i läder har efter 8 år gett upp och börjat fjälla! Dessutom har produkterna växt ut och väller utanför makeupväskan, som dessutom behöver en makeover!
 
Jag sitter och letar efter ett makeup brush case i äkta skinn/läder men det verkar omöjligt att hitta... Så detta är det näst bästa jag kunde hitta:
 
Från Make Up Store= 265kr
 
 
Jag har tittat hos NYX, Bonvisage, Makeupstudion, Makeupstore, Mac och några utländska sidor, men jag beställer gärna inte något som jag inte vet var det kommer ifrån. Så det får nog bli detta.
 
När det gäller train-cases, alltså större makeupväskor på hjul, så går jag totalt bet! Jag behöver en väska på hjul som har mindre lådor i och som gärna går att fälla ut. Jag har tittat på samma sidor och hittat några, men jag är osäker på storleken! Ofta klarar man sig med en mindre väska men för de gånger man behöver både hår och makeupsaker med sig så behövs en väldigt stor väska , och det är väldigt otympligt att behöva bära med sig två
 
Jag har hittat två i lagom storlek på nyxcosmetics. Dock så verkar det inte som att båda finns på den svenska hemsidan. Alternativet är denna: Här finns det fler av våningar, fack och möjlighet att plocka av överdelen och ta med. Så, jag tror att detta är favoriten!
Här finns den:
Den är lite dyrare men det är värt att slippa släpa på två väskor!
 
 
Jag skulle även behöva investera i några nya fräscha necessärer till baser och skuggor. Jag har använt makeupstudions i flera år och jag är väldigt nöjd med dem! Det är skönt med transparenta förpackningar när man packar mycket, det är lättare att se vad som är i vilken.
 
Genomskinlig necessär, blåSmart genomskinlig necessär, gul
Jag gillar båda! Jag har däremot den gamla sorten so är helt genomskinliga så det vore lite fräscht med nya och rena ;) Jag har tittat på några svarta från bla. nyx och make up store men jag vet hur de ser ut efter ett år, de blir fläckiga och vissa baser och skuggor sitter som berget, så dessa i plast passar mig perfekt! =)
 
 
 
Och Pour Moi!...
 
På tal om sortering och uppdatering så behöver även min byrålåda och badrum en liten renovering. Jag hittade en jättesöt serie som heter "Diamond" hos Bluebox som jag blev lite kär i. Det är en serie för makeup, hårprodukter och smycken! Smyckeskrinet är min favorit... hur man än beter sig så har man ihoptrasslade halsband i en liten låda någonstans... för att inte tala om örhängen! :S
Smyckeskrin - Diamond Sminkställ - Diamond
Väldigt fina och enkla lösningar! Och så måste man gilla att de kommer i en serie så att man kan ha allt samlat på ett och samma ställe

RSS 2.0