Ibland... ofta...

 
...frågar jag mig själv varför jag inte fick samma närminne som alla andra?
Om jag ska vara helt ärlig tror jag att min mor frågat gudarna om detta några gånger också, med tanke på antalet stressade situationer då nycklar, vantar, skolgrejer, träningskläder etc har glömts eller felplacerats (typ smör i skafferiet) ;)
Igår var det nyckeldags igen!
 
Dagen börjar inte bra när man missar ett tåg, kommer i tid för nästa som inte går pga vagnfel... och samma med nästa. SEDAN, när man äntligen sagt le derriere på sin plats i tunnelbanan inser man att skåpnyckeln ligger i den andra väskan.
 
Så... för tredje gången i november månad får vakten följa med mig till skåpet och klippa upp det.
och därför har jag startat en samling!
 
 
 
Det var bara det!
 
 
Blev glögg och natursnask när jag kom hem! 
Im the lucky one
 
 
 
Godnatt
 
 
 
oh, oh, oh
Dessutom
 
Mitt träd med tillhörande löv och stenar som jag gjorde på skolan i söndags=)
 

på tredje dagen

 
vilade man uppenbarligen inte
 
...
 
Så nu kom Angelica precis hem och damerna insisterar på att vi ska ta en sväng ut ....
Dessutom fyller ju M år, och där har jag också lovat bort mig. Så det blir en kort sväng till stan, lite dans, lite kram, lite vin..
 
Men sedan är det hemgång, det är skola imorgon och jag känner verkligen att mina ögonlock BER mig om att få vila lite;)
 
Night night
 

För övrigt, FYI

 
 
... så är det underbart att dela boende! Ett exempel är att vakna upp och känna sig mer död än levande... och då vakna till orden "Hej.. vill du ha kaffe?" 
 
<3
 
Då känns allt genast lite bättre! Så nu är jag på fötter, kaffet ligger i magen, ansiktet är på och jag väntar på..? Ja vad väntar jag på. Jag har inte så mycket att göra i nu hela 5 minuter så jag sitter och lyssnar på julmusik blandat med "top list tracks" och ja, det fungerar!
 
 
Vilken kväll igår! 
Vem minns? Vem var det som sa att det skulle bli en "sparsam kväll?" I takt med att vinet gick ner försvann de orden. Jag menar var det så nödvändigt? Det började med den där klänningen på Pepe Jeans á åttahundringen... *host* .. som blev en taxiresa från tcentralen till stureplan för att (läs detta noga) .. någon var kissis... (det var jag) 
*host igen* .. sedan blev det inte så mycket mer än ett glas vin, eller jo men inte ur någon plånbok jag känner till. En matbit innan hemgång som inte var så nödvändig, och ja, en taxi hem då givetvis
 
Så den sparsamma utgången sparar vi på till någon annan gång...
Crap! ;)
 

Äääntligen!

 
Kyckling blev beigeblond!! Me likey!
Dock ser det mörkare ut på bilden
 
Dessutom ny klänning inhandlad, och ikväll blir det vin!
 
Yey
 
Jag gillar den skarpt... =)
 
Nej.. vino nu

vin, hattar och skratt

 
 
Denna fredag började bra, trots en sen kväll och en aningens onödig taxiresa så vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Gårdagen var; kalas!
 
Jobb...?
Nothing to say, mycket att göra, mer press är aldrig jättesköj men det tar inte bort det faktum att jag älskar det där stället! 
 
Skola?
Jao, vi hade prov... och som med alla prov så handlar det inte om att inte kunna, utan snarare om att när man ska skynda sig och har tidspress så glömmer man hälften på vägen. I alla fall jag, som kommer på i samma veva jag lägger ifrån mig provet att jag redan glömt massor.
 
Jag kom som vanligt 30min sent pga jobb och skola som krockar, så jag hade bara 30min på mig med läggningen medan de andra hade 60min. MEN.. jag klarade mig på 32min! Inte illa pinkat, och utan anmärkning... inte utan att jag blev lite stolt över mig själv. 
Efter provet var det dags för moment toupering, och här gick det sådä.. jag avskyr att toupera och det är för att I suck at it... eller nej men jag hatar tovor så jag tar hellre i för lite än för mycket:P Poo
Dock hann jag klart med min väldigt snabbt och hamnade i diskussion med en tjej/kvinna/EmUPePe som kallade det "fusk" att jag gjorde två snirklar istället för en 
SÅhär låg det till (förstår inte varför jag delar med mig ens.. men ni får läsa iaf)
Jag hade redan gjort klar min frisyr när vi får direktiv på att hålla rullen så enkel som möjligt, och med bara en. Jag hade då redan gjort två och behövde inte ta bort den. 10min senare får jag höra "Får man göra två som Fanny har gjort?.... Om jag hade fått gjort det hade min blivit bra, om jag också fått fuska" 
Då brann det för fröken Grubbström.. Skyll inte din urusla frisyr på en lock kära du tänkte jag och efter att hon upprepat ordet "fusk" tre gånger kunde jag inte vara tyst. "Ja, det gäller ju att skylla på så mycket som möjligt"
 
.. kanske onödigt, men kom inte här och lägg över din okunskap på det viset!
 
Jaja, det gick bra, I did good! :D
 
 
Mja.. Sedan blev det ett glas vin, kanske tre med fröken M och hennes posse... very (jag upprepar very) nice! Trevliga, sköna människor! Det hade varit butiksöppning på söder så vi var runt på lite olika ställen där människorna spritt ut sig! Tack för den kvällen, lovely!
 
 
 
Friday
Nu är det jobb på schemat, have to tun.. toodles

remake.. på allt

 
Dagarna går alldeles för snabbt och på något vis tycks det så att ju mer ledig man är.. desto mindre hinner man med. 
Jag har tagit the long bold move att testa på koppar-blondin-livet lite..
Jag har lite kvar att göra men efter två appliceringar är jag ändå.. nöjd. Det blir mer smink händanefter för att inte se bleek ut. Eller som herr N sa; du ser ut som Peggy i married with children ;P
 
Sambo second time around
Nu så.. nu fem år senare står vi här igen, sambolivet har precis börjat and I am loving it! Igår var det jag som fick ostbricka och vin när jag kom hem, och idag var det jag som stod för middag och tända ljus! Allt är roligare om man är två inte sant fröken fräken?  Detta var på tiden, here we go again
 
såhär ser work in progress ut
vardagsrummet efter att vi delt på sängen och börjat utplockningen i sovrummet.
 
 
 
och ... sovrummet, städning, och efter;)
 
Angelica moppar golvet
 
 
lite mer möbler på detta och något på väggen så är vi there! 
 
 
 
The hair
 
yup, utan smink dessutom, därav handen i ansiktet ;)

Hahah... :P

 
Nu har jag hållit på för länge.. 
Fanimé kallar jag denna :P
 

vad är det med mig?

 
Har man väl börjat kan man inte sluta!!
 
Nu har jag suttit och kluddat sedan jag kom hem.. igen;P
detta var inspirationen
 
detta blev
 
 
Ja... vad ska man göra nu då? :P
 
 
BLev frukost på vurma imorse! Och vilken frukost sedan, det var ett mycket bra beslut tagit!
Söndagsmys, mer sådant!
 
 
som hemma, fast bättre;)

teckningslära

 
skulle jag behöva gå...
men svårt att sluta när man väl börjat...
 

teckning

 
övar lite.. barra lite
 
 
för mycket svart...
 
bra.. förutom för avlångt ansikte, och sneda ögon.. :P
Inte lätt detta
 
 
Haha.. kolla ögonen, I suck!
Sista försöket nu då
 
 
hmm.. att det ska vara så svårt?:P
 
En till får det bli.. minst ;)

Into your rosegarden of trust

 
Det har äntligen hänt! Jag hade en top-of-the-line såskväll med self pampering, te och bara ljudet av några smooth beats fanns med mig under kvällen. Jag är utvilad, jag är nöjd och jag är på topp för dagens arbete!
 
 
Sketches
Det är konstant förändring i familjen Grubbström/Thunborgs hem, granlo som gussjö och nu senast jag var upp pratades det om en fototapet... Och jag sa att jag skulle se vad jag kan göra. Men.. jag har ju fortfarande inte något program för detta så jag tänkte "äh, jag testar kludda lite först, så får vi se" och jag måste säga att det var riktigt roligt. Det var några år sedan jag verkligen bara satt ner och ritade men jag tror att det är dags att återuppta denna hobby, jag såg nämligen att jag var lite ringrostig kring detaljerna;)
 
Så vi får se var kvällen slutar. Jag är bjuppad på galaj långväga bort (kind of) och det kliar i aktivitetsnerven men så länge yrseln sitter kvar kanske jag bör hålla mig lugn?
 
Såhär blev två av de första skissena från gårdagen:
 
Kellie =) 
 
Och.. ja, haha vad ska man säga, det kanske inte är likt men det är en början:P
 
 
Jag får jobba lite på det så är jag snart hemma kanske=)
 
 
 
Julkänslan infinner sig
Jag måste springa, men jag måste tillägga att jag har världens sötaste "sambo"
I början av veckan när jag kom hem så stod det ju som jag nämnt en present och väntade på mig. Två omtyckta ting i min bok; Jul.... och Starbucks!
 
Tack, jag känner redan av julstämningen ;D
 
 
Vilken dag.. va?
Underbart

trainride

 
Jag har inget att göra, så jag slumrar till i några minuter.. vaknar upp och funderar på om jag hoppat på fel tåg och hamnat norrut?
 

DIskussioner, middagar och ...

 
OCh så satt man på ett tåg igen då, denna gång efter en mycket snabb visit till sundsvall. Man skulle kunna tycka att det var onödigt att åka ner måndag morgon för att åka upp onsdagkväll, och visst jag kan hålla med, det finns roligare saker än att åka tåg;) Men men, får man resan betald så
 
Jag älskar inte sveriges rättssystem, eller sättet saker och ting hanteras på. Jag förstår givetvis att det inte är människorna i salen som ansvarar för väntetider men att få lite feedback om vad man är kallad för inför ett vittnesmål kan ju vara att föredra. Mjau
 
Rental & rokad
Jag hann med att träffa yngre damen Åkesson för en lägenhetstittning och det verkar som att jag ska få en bra hyresgäst till lägenheten! Jag gillar den där lägenheten, och jag tror att jag ser den med lite andra ögon nu när jag själv inte bott där på ett tag. Så nu är det konrakt som ska fixas! Välkommen=)
Själv måste jag säga upp min lägenhet i stockholm idag, helst på en gång så att jag kan flytta ut så snart som möjligt! Och dessutom så sa jag upp mig igår, efter 3 år, vilket kändes både vemodigt men definitivt! Nu är det kortet lagt och ännu ett band är klippt!
Jag kommer att sakna vissa dock! 
 
 
Dinner and flat-looking
Jag och fröken Forslund tog en sväng på birsta, gick runt och snackade gallemattias (blev tvungen att använda det ordet, var inte igår) :P, drack kaffe och råkade stöta på människor vi var oförberedda på! Det är det bästa med att komma hem en sväng, man tar sig tid för varandra på ett annat sätt, för att umgås och bara prata!
 
Jag hade fått order om att vara hungrig till mellan sju och åtta så vem är jag att gå emot, en middag i trevligt sällskap är aldrig fel. Däremot hade jag fått på känsla att efterrätt skulle ligga på min lott så det blev en sväng förbi ICA och en snabb brainstorming på alternativ så kom jag hem till kocken med kardemumma, nötter, äpplen, vit choklad och glass... 
 
Jag måste säga att jag blev imponerad av komponeringen till middagen, dagens pastakreation skulle behövt bildbevis men dessa hemmagjorda canne... ja vad det nu heter förvånade mig, för nej jag hade inte trott att den ansträngningen eller ska vi säga kunskapen fanns i det huset;)
 
God mat avslutades med ugnsrostade kaneläpplen, glass och vit choklad/kardemummasås! Avrundning med ett glas rött och paltkoman var ett faktum!
 
Tack för en väldigt uppskattad kväll, för middag och sällskap! 
 
 
Nej nu blir det en kopp kaffe=)

Om looker och bilder

 
 
och om tid framförallt?
Jag finner att jag är dålig på att ta tid för vissa saker, och när tiden väl finns är det för mycket annat som måste klaffa för att det ska bli möjligt att genomföra.
 
 
Det är inte ens en månad kvar så, så är jag klar sedan, och då.. då ska ni få se på tid. (jag förbehåller mig rätten att glömma detta uttalande då det börjar närma sig;))
Men den där att göra listan tycks aldrig krympa, det är snarare så att allt eftersom en sak avklaras så dyker det upp 2-3 nya göromål.
 
 
Till hår.. och makeup. 
Jag fick i alla fall se den frisyren som jag nu ska försöka inspireras av till slutfotograferingen om en knapp månad, den frisyren som kommer att höra till "bröllopskategorin".. Nu är det bara modell som saknas! Jag håller på Elise, men kan inte hon så får frivilliga gärna göra sig besvär;)
 
till höstmakeupen
Chanels look känns lite.. vardag? Påminner mer om piffig-tisdag än high fashion look-book-bilder?
Men then again, vad tjänar man pengar på?;)
 
 
Dock, som vanligt så är jag förälskad i lacken
 
 
 
 
 
Estée Lauders look:
Jag vet inte jag, svårburet var ordet! Det är mycket kalla färger i höst, och jag älskar tonerna men faktum kvarstår; svårburet! Jag tycker nog fortfarande att Clarins look som jag visade här om dagen vinner i mina ögon.
 
Men nu är det aqua/turkos/lila som gäller så.. ja man får väl vänja sig
plus att lacket var helt okej;)
 
Jag har inte hunnit sett looken för hösten från bl.a HR och YSL.. men det kommer, måste ta mig tid och springa runt och kika
 

Godmorgonkyla

 
en varm kopp och dagens nyheter framför mig
 
Nu har den kommit och gått några gånger men jag kommer tillbaka till de väldigt talande meningarna och till känslan som denna låt ger. 
 
Lägg inte för mycket energi till att tänka på innebörden... lyssna bara
 
När det äntligen är över
 
Jag vaknar bredvid dig
Ser alla bilder från igår
Du ser inte men hör hur jag frågar
Vem är jag ikväll?

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill

När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks dit du vill

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller vi tillbaks dit vi vill

När det äntligen är över
När det äntligen är över
När det äntligen är över
När det äntligen är över
 


jag ska skriva...


 
...det bara är så!
Eller vad säger du fröken? ;) Jag håller alla tummar jag har för att det ska bli något lite större än enormt! 
 
 
Jag sitter... in an upright position, påväg (ännu en gång) norrut. Denna gång är det inte av frivillig vilja (eh.. kan man säga så? förmodligen inte, så därför gör vi det)... utan i uppdrag! Jag tror inte blott jag vet att det kommer att gå utmärkt och i och med detta kan jag även passa på att göra saker jag glömde eller missade sist. 
 
Planen ändrades dock.. 
 
 
The Karma-experience
Jag blev tvungen att flina lite, först när jag vaknade, sedan när jag satt på tunnelbanan, på lunchen, och på fikat.. och.. och.. Ja jag har nog haft en sådan dag i dag helt enkelt. Jag kan inte riktigt säga vad det handlar om och egentligen är det kanske oväsentligt? Det viktigaste är att man ler
 
Och jag har hittat dagens kärlek! Som jag frågade och fick godkänt för, enligt fröken A att ha bredvid sängen! Jag ska få ha en gran! Jag hittade en i perfekt storlek som jag blev lite småförälskad i, nu är det bara pynt som saknas! Min första egna gran, yey! Jag är en fråntratt när det kommer till julen, I know!
 
 
 
Sedan hade de visning på Make up stores jul/vinterlook.. och ja... vad ska man säga, om man är mörkhyad eller tvärljus så tror jag att det kan vara väldigt tjusigt men jag själv har lite svårt för ljusa aqua-toner, det ser ut som att jag har fel på klaffarna när det blir de nyanserna. Vilket är synd iof, men samtidigt så... mina gråblåa ögon är inte gjord för de blåa nyanserna. Men... de är väldigt skira, kalla och snygga nyanser i looken=)
 
Jag kanske ska skaffa bruna linser och testa med? Så kan man ha blått/lila/aqua-turkost på sig någon dag? 
Hmm.. där sa jag någonting!
 
Frozen diamond
  
Denna bild har jag lånat från delinda.se
 

vad ska jag säga

 
 
tankar och dig
 
Jag tittade lite snabbt mot min egen spegelbild ikväll och ställde frågan "vad tror du själv?"
 
 
men... vad spelar det för roll, egentligen... Svaret ekar inuti... 
och innan frågan ställs vet jag svaret. Jag tror att man måste sluta skylla på omständigheterna
målet kommer endast närmare om man tar sikte på det, och faktiskt rör sig ditåt. Jag har nog bara varit lat helt enkelt. 
 
det har varit en underbar kväll och värderingarna har omvärderarats, precis som varje dag, då perspektiven ändras. Jag gissade, och jag trodde, jag "visste" 
 
 
Julen analkas 
till en viktigare sak... makeup
Jag vill ha.. VILL HA! 
 
hot is the word and I want it
 
hur snygg är inte clarins nya makeup med guldbitar och underbar varma toner? frågan är vilka ska man välja om inte alla?;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är hon, den där full av tankar och ja.. imorgon vill jag dricka vin på ett högre våningsplan
tordas..?

Snabbt avbrutet, snabbt återuppt...

 
Hmm.. jag har tappat känslan för skriften, poo
Jag kanske förlorat tid, ja så måste det vara jag har svårt att tänka något annat;)
 
Men som sagt, en hektisk helg i sundsvall, men en mycket bra utvärderad sådan
 
 
Nu är jag återigen på hemmaplan, i alla fall till imorgon då kvällståget går upp mot lilla staden lagom igen. Ett ärende tvingar mig upp och när resan inte bekostas ur egen plånbok kan jag inte göra annat än go with it. Dock kommer denna torsdag att ägnas åt ärenden, och åt de människor som inte hanns med sist. Jag hoppas att jag släpps in på en kaffe hos familjen Norrfelt som numera är 3 i hushållet sedan några veckor tillbaka! 
 
Dagens älskling:
MD:s ansiktsmask gav mig återigen hoppet om ungdomen tillbaka. Efter förra veckans anfall, miljöombyte, stress och... vin(!) så såg jag ut som en misshandlad salami i ansiktet när jag vaknade imorse. Räddningen heter Angelicas badrumsskåp;) 
 
VitAplus.. en serie jag använde förra vintern och I'm telling you; The S för de där utlänningarna man får i ansiktet ibland. 
 
 
Så nu ser jag ut som en människa igen!
 
Detta blandat med den nya foundation som jag äntligen bestämt för "oss" (fördelen att dela badrumsskåp med en hudterapeut är många... "allt mitt är ditt"- tänket är underskattat;)) gör att ansiktet nu går att visa bland folk. 
 
Och det är: everlasting foundation 110 från Clarins, och jag tror.. jag tror att det är en delad förstaplats med Chanel nu! ;)
 
 
Have to run!
Ikväll blir det middag ute och lite talkative moments
 
Gårdagskvällen ramlade in i samtalets tecken, igen..
Attans.. Nu är du där inne igen=)

on the lazy side

 
Nummer ett; en helg i lill-stora staden blev rätt till 90%, en slarvigt slipad diamant bland helger men ja.. Jag är mycket nöjd med resultatet!
 
Trevligt sällskap... middagar att drömma (ja faktiskt) om, vin, ännu mer gott sällskap, samtal och tankar... gav mig en bra magkänsla och nu, när jag landat hemma igen så känner jag mig...
*ord saknas*
 
Att tänka på för den okunnige; Vill man så märks det, och du.. märks inte
 
 
Ny kärlek i lackdjungeln är:
Som vanligt OPI:s nagellack för säsongen! Jag måste säga att det är enda gången jag velat ha vart enda lack i en "look"! Bilden gör dem ingen rättvisa, man måste see it to belive it. 
Men here goes
 

Ny design?

Är på tiden nu...
 
 
Frivilliga göra sig hemskt gärna besvär;P

vilken dag...

 
 
Ja vad ska man säga? Jag tänkte fråga mig själv "vad gör jag för fel"... men sanningen är att det vet jag ju redan. Detta med att varva ner är inte min grej, inte heller regelbundna mattider eller hälsosamma sådana. Men... tydligen säger min kropp ifrån, och idag med råge!
 
Jag stod och pratade med söta Ulrika när jag känner att det börjar gå åt helsike med musklerna i benet.. detta ser även Ulrika, plus att mina ögon börjar gå åt olika håll. Innan jag vet ordet av ligger jag på golvet och leker sprattelgubbe. Detta fick ju människor runt om att fundera och bli rädda så de samlades ju fler och fler runt om vilket gjorde min stress och anfallet värre, så jag fick bäras ut i hisshallen och senare besök av ambulanspersonal.
Ett ord; pinsamt! 
Men.. jag har förmodligen världens sötaste arbetskollegor, tack Ellinor du har världens största hjärta!
 
Så vad har jag gjort idag; jag har fått åka rullstol för första gången i mitt liv. Men.. jag skäms, inte för att jag får anfall men jag skäms för att jag själv inte tycker att det är någon fara och inte vill dra sympatiuppmärksamhet.
 
Men.. Alla på "362:an" + vakter var jättesöta! Tack
Nu ligger jag på soffan och tänker sova, det är som att springa ett marathon och min kropp är De Ö de.
Jag har köpt magnesiumtillskott och tryckt i mig! Bra där
 

Om stenar, och lådor

 
2 är dagens siffra, du vet vad jag menar! och jag hoppas att du fick det jag skickat
 
Sten, är dagens material och för en gångs skull inte det jag känner är beståndsdelen i den där stora muskeln som ibland slår overkligt hårt. 
 
Dagens känsla; förnöjsamhet... kan man säga så?
 
På golvet framför mig står det några kartonger, en stor kasse och några ihopraffsade nödvändigheter.
Lite musik på detta, lite soft-calm-mood-feeling och helt plötsligt känns allt "rätt"..  Så ja, jag får nog säga att jag fått ut det mesta av mig lediga dag. 
 
Äsch poopers, jag har ju inte varit hos farbror polisen än! Royal... det har jag glömt.
 
 
Jaja.. imorgon är en annan dag!
 
Idag är det som sagt stenens dag
 
Dagen då jag tänker på tävlings-spurt till tvättstugan, felställda kryddburkar, vinglas på gräsmattan och myntletning i sanden! Jag tänker på bara bra saker, för de är de enda värda att komma ihåg! Jag tänker på små lappar, under kuddar, i micron, på kylen och på ytterdörren... Jag tänker på hur mycket man kan bry sig om någon, och om de små sakerna som visar det!
 
Minnet.. är underbart!
Tack
... för stenen!
 
 

The joy of succeeding

 
Måndag morgon, åter igen!.. eller nej vad säger jag det är ju faktiskt fredag. 
Jag vet inte vad som hände men efter att ha haft en torsdag ledig och med jobbet som börjar tidigt idag så kan jag inte undgå att känna av måndags-vibbarna. 
 
Det brukar också vara på måndagarna som "jag börjar på måndag"-tankarna kommer upp, men i mitt fall var denna dag igår och detta bidrar då med dagförvirringen!
 
Jag var förbi salongen igår och fick syn på en ny grej, en sådan där förpackning som man fastnar vid, nyfikenhetsdesign. Som förklarat så är jag på jakt efter en ny foundation då den senaste investeringen nu känns lite för mörk för min vintertransparenta hud;)
Så.. nu är valen dessa; Chanel lift lumiere, Clarins everlasting foundation eller ... eller, ska jag testa något nytt? Problemet är nyanserna! Med tanke på att jag lutar mer åt gul-grön (Oliv säger man för att det inte ska låta som man är illamående-tonad) är det lätt att de flesta nyanserna, även de neutrala, ser skär ut.
 
Så.. MAC? Måste kolla efter jobbet. Jag ska springa på stan med den blivande (:P) och kolla på lite ansikts-cover up efter jobbet, se om vi kan hitta några vida byxor eller strutar.
Mer om det senare!
 
 
 
 
 
Så...
Everlasting
 
 
 
 
Eller Lift lumiere 
 
 
 
Eller ja, ska jag våga testa några nyheter?
från Dermalogica? Den som jag såg på salongen igår
 
 
 
 
 
Detta återstår att se. Nu har jag fått i mig en kopp morgonkaffe, nu är det bara ansiktet kvar!
 
Ha en bra dag!
Cheers
 

done for the day

 
Sådär ja, nu var dert klart! Redovisning om 1930talet, kulturen, kläderna, viktiga händelser, makeup och framförallt: Hår!, är nu avklarat! Det gick bra, hade dock missat informationen om att en mood-board eller händelsetavla skulle finnas med, poo! Vad gör man när man varit sjuk en lektion?
 
Jaja, jag såg ut som en kanelbulle i min fina 30talsfrisyr.. jag vet inte om jag egentligen vill lägga upp den men eftersom Bettan klarade sig undan det årtiondets frisyr så får jag väl bjuppa på det!
 
Haha.. jag ser ut som snövit?
 
 
Och Bettan då, hon som trodde att hon skulle slippa bli luggad idag. Men icke! Efter att vi gått igenom 90-talets nostalgi-redovisning hade vi fortfarande över 1h på oss innan dagen skulle vara slut så vi fick försöka hitta inspiration trots soft-smudge-brain-function.
 
Jag var snurrig.. och ofokuserad, så då blev det; Snurrigt, loopigt, och rulligt.
Jag vet inte vad jag tänkte men det blev rätt bra i slutändan, vem som sedan passar i denna frisyr låter vi vara osagt.
DEt var något nytt, och nu har jag fått öva på att fästa rullar så att spännet inte syns, thumbs up!
 
rulle fram... härä har jag bara gjort halva håret så man ser inte fullt hur det såg ut efteråt..
 
Och detta blir då bak/sidan
samma sak här, frisyren var inte riktigt färdig när jag tog bilden, tålamodet började tryta;)
Men... ja
 
 
Sen "middag"
jag hade bestämt fika med M (säger ju det, tradition/vana/rutintorsdag;)) så jag fick hämtning på skolan och min mage skrek efter mat... jag hade nämligen glömt bort det efter dagens jäkt/stress. Så det blev en kaffe OCH en snabb sallad inne i stan, lite skitsnack och planeringsplaner inför imorgon. Det ryktas om att man ska vara utklädd imorgon, vi får se hur det blir med den saken.
 
Idén föddes inte av mig, men jag fick veta om att den fanns igår, så paniken börjar komma över mig, hur ska man hinna;) ... och vad ska man vara? Vi har en idé, och vi får se. Det var en mycket bra gårdagskväll, tack till sällskapet, och tack för skjutsen hem, den var guld värd! Det här med att vakna upp i stureby börjar bli mer regel än undantag, vad ska vi göra åt saken? :D
 
Och.. tack igen för middagen, jag börjar bli bortskämd!.. Jag kommer nog på något i gengäld

fixin..

 
40talstema idag och redovisning..
detta är efter att lockarna är utsläppta, dvs. steg 1
 

Det är detta

 
Som superhjältarna måste göra när de tar av sig sina masker.. right?
Nu vet jag isådanafall hur batman och Robin känner sig..
 

break the ice

 
tisdagkväll.. 
What to say, zombie-experience idag då jag fick migrän efter halva arbetsdagen (royal crap). Dock fick tjurigheten (och zomig nasal)  mig att stanna kvar på pin kiv. Och jag vet att jag sagt det förut men jag säger det igen; Zomig is the shit när man har ovälkommen migrän... som att den någonsin är välkommen?:P
 
200kr för 2 singeldoser:S Inte billigt men helt klart värt det!
 
 
Nummer två?
Nej det finns inte så mycket mer.. förnöjsamheten efter helgen sitter kvar, spåren är nätt och jämt utsuddade så jag klarar mig några dagar till;)
 
Ramlade över en länk, som gjorde att jag hamnade på en sida, som fick mig att söka en annan sak.. som..
Ja, strunt samma, jag ramlade över denna bild. 
 
Ögongodis?
More like ögon...heroin?
 

getting old?

1. 
Mja.. vad säger man? Jag har precis lagt på lite make för dagen och ska precis till att springa ut genom dörren för att möta dagens utmaningar, jag passar på att ta en bild och; vad ser jag? Torrhetslinjer, precis... precis överallt! Mjau! Det blir till att investera i en ögonmask pronto! 
 
Jag tror.. nej nu ljög jag, jag vet att vi har denna och varför gå i grannens skåp när man har hemma? ;)
Investering; Check
 
 
2.
Det blev en Robynmorgon/förmiddag idag.. tillsammans med höstovädret utanför, broccolisoppa och utvecklande av projicerade tankar kommer hon till rätta! 
Allt, gammalt till nytt har fått följa med
Jag fick ett meddelande imorse, väl värt att tänka på och som faktiskt tog mig tillbaka några år i tiden men som kändes, riktigt välkommet! What happens happens for a reason... right
 
 
Nej.. no time, promenad-dags
 
 
Wrinkles!.. 
Klockan tickar... ;P

well-rested and caffeine

 
Vilken natt.. eller jag menar, vilken natt?
Jag vaknade, nästan 2h efter att klockan var ställd och insåg att kroppen tagit sig friheter och gått in i dvala under natten. Det var det som behövdes efter denna helgen så jag kunde tyvärr inte argumentera emot..
 
Sprang ner på Ica, ryckte åt mig en mörkrostad extrastark for the sake of it, det kändes som en sådan morgon. Jag hade en otäck dröm men vaknade upp med ett leende, om bara fler morgnar kunde vara sådana;)
 
Så nu blir det en kaffe, några slaps on the face och sedan jobb! Det ser ut som en bomb slagit ner här efter att ha brottats med både garderob, sminkväska och skolprylar... sen intalar jag mig själv, sen efter jobbet. 
 
I have to run.
Perfect song

RSS 2.0